Intermetzo Reviews

Alle 13 reviews worden getoond
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerdoelen behaald
Pedagogisch medewerker B (huidige medewerker) –  De Glind31 oktober 2017
Ik kwam binnen bij Intermetzo als een stagiaire. Ik heb in een jaar tijd geleerd hoe ik om moet gaan met het stuk hechtingsproblematiek bij jongeren. Ik leerde hoe te reageren en reflecteren.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendelijk en aardig
Keukenhulp (huidige medewerker) –  Bergen op Zoom9 oktober 2017
Ik vond het leuk werken, maar het ik wil graag iets anders doen. Ik vind het heel leuk om met de klanten daar om te gaan.
Pluspunten
Avondeten en drinken was gratis
Minpunten
Geen vaste tijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Intermetzo
Onderwijzeres (huidige medewerker) –  Zeist30 maart 2017
Leuke werksfeer. Goede leerplek en zeker veel ruimte om je zelf te ontwikkelen.
Pittige groep kinderen, maar je leert er veel van.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenwerking onderling met collega's perfect , in noodsituaties kan ik altijd op ze rekenen !
Pedagogische medewerker B (voormalige medewerker) –  Rekken24 oktober 2016
Ik ben hier 4 jaar werkzaam geweest, eerst vaste uren, daarna een flex contract. Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad en zeker heel veel geleerd van mijn collega's. Ik ben er per toeval in gerold maar heb me dubbel en dwars bewezen en laten zien wat ik in mijn mars had. Helaas heeft de afdeling in Rekken de deuren moeten sluiten eind sept.2016. Omdat ik een flex contract had tot eind sept hield het hier voor mij op, ook gezien de 2 jaar om was en ik er dan eerst 6 maand uit moest.
Pluspunten
collegialiteit collega's onderling
Minpunten
contact leidinggevende
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een professionele Jeugdinstelling die er alles aan doet, om jongeren zo optimaal mogelijk te begeleiden
Activiteitenbegeleider, Sportinstructeur (huidige medewerker) –  Almere11 maart 2016
Geen dag is hetzelfde met dit werk.
Heb mezelf door zelfreflectie beter leren kennen.
De directie zit momenteel elders.
Betrokken professionele collega's
Het moeilijkste van de baan is, dat resultaten vaak lang op zich laten wachten en niet echt meetbaar zijn.
Het leukste van de baan is, dat je met mensen werkt.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Instelling maakt zich hard voor de jongeren
Sociaal pedagogische medewerker (voormalige medewerker) –  Almelo, OV4 oktober 2015
Leuke instelling die zich hard maakt voor de jongeren.
Het is een leuke instelling om te werken met groei mogelijkheden voor andere niveau's
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Flexmedewerker (huidige medewerker) –  Rekken, GE2 oktober 2015
Altijd met veel plezier stage gelopen en gewerkt. Veel gezien en vooral veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig uitdagende servicedesk
coordinerend teamlead servicedesk (huidige medewerker) –  Eefde22 september 2015
Door verregaande bezuinigingen en verregaande uitbesteding van ICT-diensten is de servicedesk verworden tot een "dozenschuivende" afdeling binnen de ICT-afdeling. Het werk beperkt zich tot aanname van meldingen en het veelal doorzetten naar externe dienstenaanbieders. Helaas is er geen budget meer om zelf nieuwe zaken op te pakken en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.
Pluspunten
Mooie werklocatie in buitengebied van Eefde
Minpunten
Geen aandacht meer voor de mens als inspirator tot verbetering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkplek
pedagogosch werker B (huidige medewerker) –  Almere, FL15 maart 2015
Leuke werkplek waar je veel met de jongeren bezig bent en niet veel op het kantoor zit. Samen met de collega's word er gezorgd dat het huiselijk is voor de jongeren. In het team waar ik in werkte wordt veel gelachen onderling. Het lastigste van dit werk is dat er soms heftige incidenten plaats vinden maar dat hoort er bij en leukste is dat als je je niet lekker voelt de jongeren zich meteen kopjes thee met honing voor je maken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie in ontwikkeling
ambulant hulpverlener B (voormalige medewerker) –  Almere, FL25 februari 2015
Binnen Intermetzo is er sprake van collegialiteit, ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden, zelfsturende teams
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage en Flexpoule
OPM (huidige medewerker) –  De Haar, GR16 december 2014
Na een half jaar stage ben ik zelf gegroeid d.m.v. goede begeleiding van mijn collega's. Hierdoor heb ik ook een flex contract gekregen.
Erg fijne collega's om mee te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collegae en jonge lui die jou liefde en aandacht goed kunnen gebruiken!
Lerares (huidige medewerker) –  Deventer, OV24 april 2014
Ik werk al 16 jaar met moeilijk opvoedbare jongeren. Dit doe ik met veel plezier in een prettige werkomgeving met fijne collegae.
Pluspunten
Veel vakanties ;-)
Minpunten
Je kunt nooit vrij nemen wanneer jou dat uitkomt, je moet altijd op vakantie in het hoogseizoen!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 13 reviews
51
48
33
21
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Intermetzo gesorteerd op locatie