Intergamma Bouwmarkten - Servicekantoor in Reeuwijk

Intergamma Bouwmarkten is, in de Benelux, de grootste franchisenemer van Intergamma BV (GAMMA en KARWEI). In meer dan 145 winkels zetten 4.500 medewerkers van Intergamma Bouwmarkten zich dagelijks in om onze klanten optimaal te bedienen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reeuwijk. Onze cultuur is het beste te omschrijven als no-nonsens met een hart! Onze enthousiaste, klantgerichte en deskundige medewerkers zijn de basis van ons succes.

Geld verdienen en je diploma halen - BBL in de Bouwmarkt!

Geld verdienen én je diploma halen!

Heb jij interesse en ambitie om je verder te ontwikkelen in de rol van verkoper, eerste verkoper of zelfs manager? Onze BBL-opleidingen bieden je deze kans. De opleiding wordt betaald door ons en je mag ook nog eens onder werktijd naar de lesbijeenkomsten… helemaal top!

We bieden deze landelijk erkende MBO-opleidingen aan in eigen BBL-klassen, waarbij je gemiddeld met 12 collega’s in een klas zit. Het aantal leslocaties is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.
Deze BBL-opleidingen zijn ontwikkeld door NCvB​-bedrijfsopleidingen (onderdeel van ROC Tilburg​) in nauwe samenwerking met ons. Hierdoor is de lesstof herkenbaar en zeer praktisch toepasbaar in de bouwmarkt waar je werkt. Omdat deze opleidingen vooral gericht zijn op leren in de praktijk, is de voorwaarde dat je een contract moet hebben van minimaal 18 uur per week.

Met ons uitgebreid pakket aan BBL opleidingen (op MBO-2, MBO-3 en MBO-4 niveau) kan jij als werknemer onze klanten naar volle tevredenheid adviseren! Bij ons kan je doorgroeien naar verkoopmedewerker/specialist, een verkoper met leidinggevende taken en tot (assistent) bouwmarktmanager.

Neem nu contact met ons op (igb.sollicitatie@intergamma.nl) om te kijken of er ruimte is voor jou bij een van onze 145 bouwmarkten, als onze nieuwe collega!

Werken bij GAMMA als Hulpkracht

Zoek jij plezier in je werk? En vind je flexibiliteit belangrijk? Dan heb je dat in deze bijbaan nu gevonden! We zoeken iemand zoals jij die bij onze GAMMA in als hulpkracht extra wil bijverdienen, als onderdeel van een gezellig team collega’s.

Als hulpkracht doe je in deze bijbaan werkervaring op én houd je geld over om leuke dingen te doen! Technische kennis is niet nodig, dat leren wij je wel!

Als hulpkracht doe je het volgende:

◾Tellen van binnengekomen artikelen.
◾Bijvullen van producten in de gangpaden.
◾Beveiligen van producten tegen diefstal.
◾Uitvoeren van prijswijzigingen.

Verder ontvang je klanten en help je hen met hun klus, zodat ze graag bij jou in de bouwmarkt terugkomen. Wij geven je de training om alles in deze bijbaan veilig en klantgericht te doen.

Werken bij KARWEI als Verkoopmedewerker

Als jij graag mensen adviseert rondom behang, verlichting, afwerking en vloerbedekking dan willen we met je kennismaken! Bij KARWEI kom jij tot bloei, omdat we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier het belangrijkst vinden.

Wat doe je als verkoopmedewerker?

Als verkoopmedewerker adviseer je onze klanten en geef je hen handige tips mee rondom het afronden van hun klus. Je staat onze klanten servicegericht, opgewekt en met een glimlach te woord. Je hebt de overtuiging dat iedere klant tevreden de winkel uit hoort te gaan, zodat ze graag bij jou in de bouwmarkt terugkomen. Wij geven je alle technische productkennis en trainingen die je nodig hebt; technische kennis is niet nodig, dat leren wij je wel!

Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor:

◾Herkennen zoekgedrag bij de klant en hierop inspelen.
◾Adviseren van klanten over de benodigde artikelen voor hun klussen.
◾Voorraad bijhouden en benodigde artikelen bestellen voor klanten.
◾Jouw afdeling netjes presenteren, zodat klanten bij jou in de bouwmarkt terugkomen.

Ervaring in de doe-het-zelf branche is handig, maar ook als je amper iets weet over afwerking of decoratie maar wel commercieel inzicht en interesse hebt, dan willen we graag weten wie jij bent. We staan te springen om een verkoopmedewerker zoals jij!

Werken bij KARWEI als Kassamedewerker

Met een glimlach begroet je de volgende klant die komt afrekenen, je vraagt of hij alles heeft kunnen vinden, en beantwoordt zijn vragen terwijl je intussen zijn artikelen scant.

Als jij iemand bent die graag het verschil maakt bij de klant als kassamedewerker en klantvriendelijk bent, dan willen we jou leren kennen voor onze KARWEI bouwmarkt en woonwinkel.

Wat doe je als kassamedewerker?

Als kassamedewerker sta je de klanten goed te woord, scan je artikelen en zorg je voor een correcte afhandeling van de betalingen. Daar waar mogelijk help je klanten met vragen over het assortiment. Daarnaast help je in rustige tijden je collega’s in de winkel om het assortiment zo goed mogelijk te presenteren. Technische kennis is niet nodig, dat leren wij je wel!

Over Intergamma Bouwmarkten

Intergamma Bouwmarkten is, in de Benelux, de grootste franchisenemer van Intergamma BV (GAMMA en KARWEI). In meer dan 145 winkels zetten 4.500 medewerkers van Intergamma Bouwmarkten zich dagelijks in om onze klanten optimaal te bedienen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reeuwijk. Onze cultuur is het beste te omschrijven als no-nonsens met een hart! – meer... 

  • Intergamma Bouwmarkten photo: Gezelligheid op het werk, leren van ervaring!
  • Intergamma Bouwmarkten photo: Lesdag assistent bouwmarktmanagers op kantoor
  • Intergamma Bouwmarkten photo: Hubert en Ferd, leraren in-house opleiding tot ass. bouwmarktmanager en verkoopmedewerker retail
  • Intergamma Bouwmarkten photo: Groepsfoto diploma uitreiking MDT NP-12 op 10-4-2019
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Reeuwijkse Poort 201, 2811 MZ Reeuwijk
Postbus 580, 2800 AN Gouda
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Bedrijfspagina LinkedIn
Intergamma Bouwmarkten website

Facebook