Intergamma Bouwmarkten - Servicekantoor in Reeuwijk

Intergamma Bouwmarkten is, in de Benelux, de grootste franchisenemer van Intergamma BV (GAMMA en KARWEI). In meer dan 145 winkels zetten 4.500 medewerkers van Intergamma Bouwmarkten zich dagelijks in om onze klanten optimaal te bedienen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reeuwijk. Onze cultuur is het beste te omschrijven als no-nonsens met een hart! Onze enthousiaste, klantgerichte en deskundige medewerkers zijn de basis van ons succes.

Werken bij GAMMA als Medewerker Servicebalie

Je bent net begonnen met je shift achter de servicebalie, en daar komt de eerste klant langs om zijn hogedrukreiniger om te ruilen die hij gisteren kocht. Zodra je dat hebt afgehandeld, komt iemand vragen of een product kan worden besteld bij een naburig GAMMA filiaal. Als jij degene bent die als geen ander snel kan schakelen, dan willen we jou leren kennen!

Wat doe je als servicebalie medewerker?

Als servicebalie medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je adviseert klanten rondom hun klus en je regelt de verhuur van gereedschappen. Daarnaast regel je het ruilen of terugnemen van artikelen en coördineer je de klantorders en het thuisbezorgen. Ook help je klanten bij het afrekenen van hun materialen achter de kassa, en assisteer jij je collega’s bij het tellen van de voorraad. Uiteraard geven wij je de training om dit naar jouw en de klant’s volle tevredenheid te doen… Technische kennis is niet nodig, we leren je alles wat je nodig hebt!

Ervaring in de doe-het-zelf branche is handig, maar ook als je amper het verschil weet tussen een schroef en een spijker en er energie van krijgt om ook juíst ‘die moeilijke klant’ tevreden te stellen met al hun vragen, dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn!

Werken bij GAMMA als Hulpkracht

Zoek jij plezier in je werk? En vind je flexibiliteit belangrijk? Dan heb je dat in deze bijbaan nu gevonden! We zoeken iemand zoals jij die bij onze GAMMA in als hulpkracht extra wil bijverdienen, als onderdeel van een gezellig team collega’s.

Als hulpkracht doe je in deze bijbaan werkervaring op én houd je geld over om leuke dingen te doen! Technische kennis is niet nodig, dat leren wij je wel!

Als hulpkracht doe je het volgende:

◾Tellen van binnengekomen artikelen.
◾Bijvullen van producten in de gangpaden.
◾Beveiligen van producten tegen diefstal.
◾Uitvoeren van prijswijzigingen.

Verder ontvang je klanten en help je hen met hun klus, zodat ze graag bij jou in de bouwmarkt terugkomen. Wij geven je de training om alles in deze bijbaan veilig en klantgericht te doen.

Werken bij KARWEI als Verkoopmedewerker

Als jij graag mensen adviseert rondom behang, verlichting, afwerking en vloerbedekking dan willen we met je kennismaken! Bij KARWEI kom jij tot bloei, omdat we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier het belangrijkst vinden.

Wat doe je als verkoopmedewerker?

Als verkoopmedewerker adviseer je onze klanten en geef je hen handige tips mee rondom het afronden van hun klus. Je staat onze klanten servicegericht, opgewekt en met een glimlach te woord. Je hebt de overtuiging dat iedere klant tevreden de winkel uit hoort te gaan, zodat ze graag bij jou in de bouwmarkt terugkomen. Wij geven je alle technische productkennis en trainingen die je nodig hebt; technische kennis is niet nodig, dat leren wij je wel!

Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor:

◾Herkennen zoekgedrag bij de klant en hierop inspelen.
◾Adviseren van klanten over de benodigde artikelen voor hun klussen.
◾Voorraad bijhouden en benodigde artikelen bestellen voor klanten.
◾Jouw afdeling netjes presenteren, zodat klanten bij jou in de bouwmarkt terugkomen.

Ervaring in de doe-het-zelf branche is handig, maar ook als je amper iets weet over afwerking of decoratie maar wel commercieel inzicht en interesse hebt, dan willen we graag weten wie jij bent. We staan te springen om een verkoopmedewerker zoals jij!

Werken bij KARWEI als Kassamedewerker

Met een glimlach begroet je de volgende klant die komt afrekenen, je vraagt of hij alles heeft kunnen vinden, en beantwoordt zijn vragen terwijl je intussen zijn artikelen scant.

Als jij iemand bent die graag het verschil maakt bij de klant als kassamedewerker en klantvriendelijk bent, dan willen we jou leren kennen voor onze KARWEI bouwmarkt en woonwinkel.

Wat doe je als kassamedewerker?

Als kassamedewerker sta je de klanten goed te woord, scan je artikelen en zorg je voor een correcte afhandeling van de betalingen. Daar waar mogelijk help je klanten met vragen over het assortiment. Daarnaast help je in rustige tijden je collega’s in de winkel om het assortiment zo goed mogelijk te presenteren. Technische kennis is niet nodig, dat leren wij je wel!

Over Intergamma Bouwmarkten

Intergamma Bouwmarkten is, in de Benelux, de grootste franchisenemer van Intergamma BV (GAMMA en KARWEI). In meer dan 145 winkels zetten 4.500 medewerkers van Intergamma Bouwmarkten zich dagelijks in om onze klanten optimaal te bedienen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reeuwijk. Onze cultuur is het beste te omschrijven als no-nonsens met een hart! – meer... 

  • Intergamma Bouwmarkten photo: Gezelligheid op het werk, leren van ervaring!
  • Intergamma Bouwmarkten photo: Lesdag assistent bouwmarktmanagers op kantoor
  • Intergamma Bouwmarkten photo: Hubert en Ferd, leraren in-house opleiding tot ass. bouwmarktmanager en verkoopmedewerker retail
  • Intergamma Bouwmarkten photo: Groepsfoto diploma uitreiking MDT NP-12 op 10-4-2019
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Reeuwijkse Poort 201, 2811 MZ Reeuwijk
Postbus 580, 2800 AN Gouda
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Intergamma Bouwmarkten website
Bedrijfspagina LinkedIn

Facebook