Intergamma Bouwmarkten
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Intergamma Bouwmarkten Carrières en werk

Over ons
Intergamma Bouwmarkten is, in de Benelux, de grootste franchisenemer van Intergamma BV (GAMMA en KARWEI). In meer dan 145 winkels zetten 4.500 medewerkers van Intergamma Bouwmarkten zich dagelijks in om onze klanten optimaal te bedienen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reeuwijk. Onze cultuur is het beste te omschrijven als no-nonsens met een hart! – meer... Onze enthousiaste, klantgerichte en deskundige medewerkers zijn de basis van ons succes.

Met ons uitgebreid pakket aan eigen opleidingen (in-house BBL opleidingen op MBO-2, MBO-3 en MBO-4 niveau via landelijk erkend ROC) en trainingen (heftruck- en BHV certificaten, gesprekstechnieken, verdiepende verkooptrainingen, praktische doe-het-zelf cursussen, en vakspecifieke cursussen) zorgen we dat onze werknemers hun klanten naar volle tevredenheid kunnen adviseren! Daarnaast bieden deze opleidingstrajecten diverse carrière kansen voor ons personeel. Daarmee kunnen ze zich zowel in hun vakgebied te specialiseren alsook doorgroeien naar bijvoorbeeld een verkoopmedewerker/specialist, een verkoper met leidinggevende taken en uiteindelijk tot (assistent) bouwmarktmanager.


"Personeelsontwikkeling" is niet zomaar een loze kreet voor Intergamma Bouwmarkten, maar onderdeel van een uitgebreid opleidingspakket. Wat voor Intergamma Bouwmarkten centraal staat, is enerzijds werkplezier van ons personeel en anderzijds het op peil houden van hun kennis en vaardigheden. Daardoor kunnen ze de klant met al zijn of haar vragen rondom klussen, verf en (decoratieve) afwerking adviseren, en bijdragen aan de winstgevendheid en positieve naamsbekendheid van hun GAMMA of KARWEI. Kortom, we bieden een uitdagende werkomgeving waarbij onze werknemers klanten assisteren met hun klussen, en zodoende direct meebouwen aan de winstgevendheid van onze organisatie.
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Intergamma Bouwmarkten te werken?

3,3
Werk-privébalans
2,8
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,5
Bedrijfscultuur