Intel Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.261 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Brilliant peope and amazing work ethic
Planner/Inventory analyst and logistics team leaer (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 oktober 2018
I had an amazing time at Intel , I learned so much from so many people. The company is constantly offering opportunities for internal growth and brilliant people offering themselves to help mentor people to get them ready for those opportunities.
Pluspunten
Great place to work
Minpunten
I had none
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam
een all round medewerkster (voormalige medewerker) –  Prins Alexanderpolder6 oktober 2017
veel geleerd met computers. veel doorgroei mogelijkheden gehad.
Pluspunten
goede begeleiding
Minpunten
erg groot bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overall functions i held
Safety & Engineering coordinator (voormalige medewerker) –  Schiphol8 juni 2016
Overall I had a great working expeirence at Intel.
I had the opertuinity to learn many function from within there supply chain .
Most of all i like wworking with stakeholders around me and coming to conclusion and next stps on our problem solving and actions needed to be taken.
after all has been arranged and orginized its very comforting and feel achievment at the end of the day that alll stops where pulled and no customer impacts
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een heel leuke bedrijf
Material specialist (voormalige medewerker) –  Amsterdam Airport Schiphol, NH13 november 2015
Ik heb met presier voor deze bedrijf gewerkt al 12 jaar lang , elke dag lachen, heel veel geleerd met name het gebruiken van SAP en hoe jij een bedrijf kan leiden, had heel leuk collegas wel af en toe moelijk de begeleiden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een prettig bedrijf om bij te werken
All-round technicus (huidige medewerker) –  Schiphol-Rijk, Schiphol-Zuidoost27 oktober 2015
Een prettig bedrijf om bij te werken, goede arbeidsvoorwaarden, veel focus op veiligheid
Pluspunten
Veiligheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Firmware Engineer (huidige medewerker) –  Eindhoven7 oktober 2015
Great place to work, nice colleagues, interesting topics. A lot of space for personal development and career improvement.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame bijbaan
Promotor (voormalige medewerker) –  Drachten, FR29 april 2015
tijdens mijn promotie dagen voor intel in de mediamarkt drachten, heb ik veel van mijn collega's kunnen leren.
Pluspunten
veel kennis opdoen
Minpunten
rustige dagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie werkomgeving
orderpicken (voormalige medewerker) –  schipholrijk25 juni 2013
constant bezig.
ik heb geleerd grote machine bedienen lijn leader reach/heftruck leren rijden producten vezendklaar maken. sap systeem. en nog veel meer. collegas waren goed. avond dienst was het moeilijkste van de baan. goeie van de baan. afwisselende werkzaamheden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magazijn werkt
matrailspecalist ,magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  schiphol-rijk17 januari 2013
Orderpicken ,ladden,lossen,pakken en met SAP Platen breken van vliegtuigen
Pluspunten
gratis vruchten
Minpunten
veilig werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Intel

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Intel. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 4.261 reviews
51.814
41.545
3645
2145
1112

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Intel gesorteerd op locatie