ING Reviews

515 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.671 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oké
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem17 september 2019
Ik heb hier 2 jaar gewerkt. In het begin prima, zodra je je ziek meld binnen 2u op de stoep voor controle en 3x per dag bellen. Belofte vast contract, bij afloop en daadwerkelijk tekenen dit niemand geven. Avonddienst pauze eten van het bedrijf, maar hier kwartier op moeten wachten wat van je half uur afgaat
Pluspunten
Eten
Minpunten
Valse beloftes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever.
Business Controller (voormalige medewerker) –  Leeuwarden24 augustus 2019
Ik heb 37 jaar met plezier gewerkt bij ING. Goede arbeidsvoorwaarde en alle mogelijkheden om te ontwikkelen.
Pluspunten
Alle mogelijkheden om te ontwikkelen
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkcultuur, productief, alles in het belang van de klant
administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  LEEUWARDEN13 augustus 2019
Ing is een goede werkgever, je word goed beloond voor je prestaties.
Ik heb hier altijd et heel veel plezier gewerkt!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer met tafelvoetbal
Compliance Officer (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 augustus 2019
Veel goede contacten opgebouwd met professionele collega's.
Pluspunten
Veel training mogelijkheden
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Managers die niet zelf kunnen denken en daarnaast alleen bezig zijn met de volgende stap in hun carrière!
SR. Trade Floor Support Analyst (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 juli 2019
Lang gewerkt en ondanks goed functioneren met de nodige bonussen gewipt voor een jongere medewerker, die overigens mijn collega was en die ik mijn baan van harte gunde omdat ik er zelf ook wel klaar mee was.

N.B: Blijf alert op je collega's en managers want voor je het weet sta je buiten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alle mogelijkheden voor eigen ontwikkeling, snoepwinkel
hr manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost23 juli 2019
Als je goed bent in je eigen grenzen stellen kun je heel veel groeien en leren. er werken fantastisch veel leuke en goede mensen. De organisatie wil echter heel snel transformeren en maakt hierdoor soms ook de werkende onderdelen stuk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een topbedrijf.
Software ontwikkelaar (voormalige medewerker) –  Leeuwarden21 juli 2019
Een fijne omgeving om te werken. gezellige sfeer en veel ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Kortom een topbedrijf.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Deeply Disappointing
FINANCE JOURNEY EXPERT, TRIBE ACCOUNTING (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 juni 2019
In the short time I was at ING I was late being paid, and in fact did not get paid at all until long after my contract had ended. I looked forward to working at ING Amsterdam, as I have some Dutch ancestry and wanted to spend a great deal of time there. I do not recommend working at ING.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Could easily be much better
Development Engineer (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost15 mei 2019
Units with toxic corporate culture are present, exceptions to it also. A lot of unnecessary bureaucracy and office politics. Processes not introduced or enforced where needed, but forced where not important. Little automation, a lot of manual / repeated tasks. A lot of unqualified IT personnel (and more to come) but that is in general situation elsewhere also unfortunately, especially n big corporations. Relatively modern IT stack. Various initiatives.
Pluspunten
modern tech stack, remote work
Minpunten
unqualified/incompetent IT personnel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne werkgever
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost8 mei 2019
Uitstekende werkgever geweest voor 14 jaar.

Opleidingen kunnen volgen en een goed salaris
Pluspunten
heel veel meglijkheden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Excellent
Intern, Origination - Debt Capital Markets (voormalige medewerker) –  Amsterdam, Netherlands23 april 2019
Top notch team, top notch management, excellent support.

Most enjoyable experience was working on cross-boarder transactions and learning about European corporate cultures.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Projectmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 april 2019
Na 11 jaar ING kan ik terugkijken op een leuke tijd, waarin ik veel heb geleerd, ervaring heb op gedaan in verschillende functies en vak volwassen ben geworden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel verschillende functies gehad binnen ING. veel doorgroei kansen en ontwikkelmogelijkheden.
Diverse functies in HR en Management (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost17 april 2019
heel verschillende functies gehad binnen ING. veel doorgroei kansen en ontwikkelmogelijkheden.
Pluspunten
uitdagingen
Minpunten
negatieve imago banken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Boeiend en enerverend bedrijf
Bijzonder beheer medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 maart 2019
Veel en hard gewerkt, voor- tijfens en na de crisis perioden. Meegewerkt aan structurele hervormingen en oplossingen, zelfs sommigen die door Rechtbank en notariaat + andere bedrijven zijn overgenomen en in de praktijk dagelijks gebruik zijn.
Pluspunten
Zelf meegewerkt bij bedrijfsontwikkeling
Minpunten
Grote reorganisaties de laatste 7 jaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Relatiemanager Grootbedrijf & Instellingen (voormalige medewerker) –  Utrecht21 maart 2019
Goede combi tussen hard werken en leuke sfeer, behulpzaam management.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende werkomgeving met collegiale sfeer
Manager IT (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 maart 2019
ING wordt nog wel een verguist in de media, maar ik ken het bedrijf als zeer correct naar haar eigen mensen en externe stakeholders. Het bedrijf identificeert zichzelf meer en meer als een Tech-bedrijf en neemt de Agile manier van werken erg serieus. ING is al een aantal jaren doordrongen van de veranderende markt en toekomstige uitdagingen en bedreigingen. Het anticipeert daarop met de nodige technologische vernieuwing en aanpassingen in de organisatie en mensen. Er ligt ook veel nadruk op risicobeheersing en compliancy. ING biedt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar eigen initiatief en verantwoordelijkheid is daarbij erg belangrijk. Al met al een goede werkgever en een uitdagende omgeving
Pluspunten
Salarisniveau, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, collegiale sfeer
Minpunten
Veel regels en risico´s om rekening mee te houden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sterk merk, soms dynamisch, soms veel kolommen met weinig cohesie
Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 februari 2019
Uitdagende werkzaamheden met veel gemotiveerde collega's. Training voor medewerkers blijft een must.
Pluspunten
Dynamisch
Minpunten
Weinig samenwerking tussen verschillende disciplines
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden
Applicatiebeheerder (voormalige medewerker) –  Arnhem28 februari 2019
Ik heb hier met veel plezier 6,5 jaar gewerkt.
Heel veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Prettige collegae en fijne sfeer op de werkvloer.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden, complexe omgeving dus uitdagend
Minpunten
Hierarchie, te vaak reorganiseren
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Master thesis
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 februari 2019
I had the possibility to develop my master thesis. I had lots of support.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's
Rayondirecteur (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 februari 2019
Veel geleerd bij ING en eerder bij de Postbank.
Hoe om te gaan met operationeel management, resultaatgericht, maar wel met een menselijk gezicht. Dit werd erg gewaardeerd door mijn team.
Leukste is de onderlinge samenwerking.
Het lastigste: politieke correctheid, daar ben ik niet zo van.
Pluspunten
Salarishuis
Minpunten
Balans werk en privé moest je echt zelf bewaken, 60 uur werken per week was geen uitzondering.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ING. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.671 reviews
5576
4661
3320
267
147

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur