ING Reviews

467 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.472 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een van de beste werknemers van Nederland
Account Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam8 juli 2018
- Goeie salaris
- leuke collega's (niet altijd natuurlijk)
- flexibel met werken vanuit thuis (afhankelijk van afdeling)
- jonge mentaliteit en iedereen is open om advies te geven / suggesties
Pluspunten
NS businesscard, flex werken vanuit thuis
Minpunten
Weinig minpunten, niets belangrijks (slechte koffie, soms bureaucratie, enzo)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastiche werkgever en zeer professionele organi
Management (voormalige medewerker) –  Leeuwarden4 juli 2018
ING is zich bewust van het feit dat de medewerker het kapitaal van de organisatie is. Autonomie en Ontwikkeling staat hoog op de lijst, als je het aandurft!

ING heeft enorm bijgedragen bij het worden wie ik ben en ik ben ontzettend trots dat ik 20 jaar onderdeel heb mogen zijn van alle verandering, groei en professionalisering!
Pluspunten
Professionele organisatie
Minpunten
Reorganisaties volgen iets te snel op elkaar, waardoor de waardevolle basis wel wat te voortduren heeft.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ing
CLT MEMBER ZAKELIJK (huidige medewerker) –  Leeuwarden2 juli 2018
ING is een mooi bedrijf om veel ervaring op te doen. ING is erg zoekende in hoe ze de combinatie van klantverzoeken en klantcontacten het beste kunnen verdelen.
Pluspunten
Veel zelfstandigheid
Minpunten
Veel werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
MEDEWERKER BETAALGROEP (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost26 juni 2018
Heb jaren met plezier gewerkt, laatste jaren is het door de bezuinigingen wat minder geworden.
Alle dagen waren leuk, kon er fijn mijn werk doen.
Pluspunten
Financieel niets te kort gekomen
Minpunten
Bezuinigingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellig bedrijfscultuur binnen afdeling hypotheken
Hypotheek customer loyalty medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost19 juni 2018
Heel veel telefoontjes, maar toch erg gezellig. Het werk maakt niet meer uit maar de mensen wel. Ik heb leren direct worden en mijn mening op de juiste manier kunnen uiten en feedback geven aan collega's. Het bedrijfscultuur is heel gezellig. Ik vond niets moeilijk aan mijn baan (onder mijn niveau) Het leukste was dat wij collega's een band hebben gecreëerd waardoor wij elkaar gingen motiveren
Pluspunten
Gratis avondmaaltijd als je avond dienst hebt
Minpunten
soms ook avonddiensten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samenwerken in een omgeving met veel vrijheid
CLT Member Hypotheken (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost16 juni 2018
"Agile"
SamenWerken in een Customer Loyalty Team staat hoog in de vaandel.

Verantwoordelijk van A tot Z in het beoordelen, behandelen en oplossen van klantverzoeken.

Dagelijks opnieuw bepalen welke werkzaamheden afgerond moet zijn aan het einde van de dag.

Klanten bedienen via chat, mail, telefonisch of schriftelijk; het gaat erom dat onze klanten First Time geholpen zijn.

Kort samengevat een Profesional op het gebied van hypotheken!

Dagelijks klanten in een positieve zin verrassen en de verwachtingen overtreffen.
Pluspunten
Veel vrijheid om eigen ideëen in te brengen, de rollen worden afgewisseld (dus eerlijke verdeling van werk en vakantiedagen), informeel en toegankelijk, goede samenwerking.
Minpunten
Minder kansen op doorgroei als je extern bent, veel reorganisaties (dus minder zekerheid)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wat ik heb geleerd
Administratief medewerkster Zakelijke Relaties (voormalige medewerker) –  Den Bosch13 juni 2018
door alle administratieve afdelingen heen gelopen en hiermee de ervaring opgedaan voor het leven.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatief en informeel
Mobiliteitsmanager Rotterdam & Amsterdam (huidige medewerker) –  Rotterdam11 juni 2018
Mooi informeel en innovatief bedrijf.
Gaat mee met veranderingen in de wereld.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede collegiale sfeer
Specialist Betalingsverkeer & Cashmanagement (voormalige medewerker) –  Eindhoven1 juni 2018
De sfeer op de werkvloer en tussen collega's is uitstekend en gebaseerd op wederzijds respect.
Je wordt uitgedaagd om mee te denken over processen etc
Pluspunten
Uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Weinig mogelijkheden voor werk in de regio
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellig bedrijf waarin je jezelf kunt zijn
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Leeuwarden30 mei 2018
De ING is een gezellig en informeel bedrijf om te werken. Je hebt snel contact met collega's van andere afdelingen en de lijnen intern zijn kort, ook richting het management. Erg jammer dat er te weinig gewerkt wordt met vaste contracten en dat je er als uitzendkracht na 3,5 jaar meestal uit moet.
Pluspunten
Korte lijnen richting het management
Minpunten
Weinig kansen op een vaste baan en om jezelf echt te ontplooien
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel marketing weinig inhoud
Private Banker en Beleggingsadviseur (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 mei 2018
Het bedrijf staat zeer goed bekend, maar blijft een ons-kent-ons bolwerk, waarbij uiterlijke schijn belangrijker is dan werkelijk verbeteren van de bedrijfsvoering. Niet voor niets heet het tegenwoordig bieden van een klantreis, (customer journey), en klantbeleving (client experience), waarbij het resultaat ondergeschikt is aan de marketing om de onwetende klant een positief beeld te schetsen.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
weinig ruimte voor eigen inbreng. Blijf bij je taak en doe verder niet te veel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke uitdaging
Medewerker afdeling Klachten en Verschillen (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 mei 2018
Diversiteit in de functie, veel geleerd, leuk team ,
Pluspunten
veel werk ervaring opgedaan
Minpunten
dat ik de ING moet verlaten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Managing Director (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 mei 2018
ING is een prima werkgever. Door de jaren heen zijn er natuurlijk wel wat dingen veranderd, maar dat lijkt me gezien de crisis ook wel een must.
Pluspunten
prima arbeidsvoorwaarden
Minpunten
bankcultuur traag in beslissingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De visie om de klantervaringen overal ter wereld gelijk te trekken.
Infra IT-Integrator (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost7 mei 2018
ING heeft ervoor gekozen om zo goed mogelijk alle ICT onderdelen samen te voegen en alle producten centraal te ontwikkelen.
Hierdoor kunnen de producten aan alle klanten van ING in diverse landen worden aangeboden, waardoor de klanten geen verschillen zullen merken.
Er zal b.v. voor internet bankieren een product in alle landen waarin ING actief is worden aangeboden.
Pluspunten
Efficientie & Klantervaring
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel positief klantencontact
Senior Accountmanager Particuliere Relaties (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 april 2018
Heb deze functie met heel veel plezier uitgeoefend.
Pluspunten
Creatief bezig zijn met je klanten
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatieve werkomgeving
HR Adviseur (huidige medewerker) –  Amsterdam20 april 2018
Een van de TOP werkgevers! Ik heb heel veel geleerd bij ING en zal dit zeker als bagage meenemen!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Really cosy and educative environment
Consultant within the mortgage division (voormalige medewerker) –  Groningen15 april 2018
During my student time this was the perfect employer. I worked on a young and ambitious department.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Operationeel incasso medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost9 april 2018
veel vrijheid in het werk, flexibele werktijden, motiverende omgeving.
Pluspunten
flexibele werktijden
Minpunten
moeilijk door te groeien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving, bij de tijd, eigen invulling van werktijd
Event coördinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost9 april 2018
Heerlijk werken in vrijheid en vertrouwen. Zelf tijd indelen, als je werk maar afkomt. ING gaat mee met de tijd, heeft budget om zaken op te pakken / uit te voeren, maar goed argument is verplicht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werken in een grote organisatie met beperkt maatschapelijk nut
HR Project & Change manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 april 2018
ING is een mooi en groot bedrijf dat streeft naar hoge kwaliteit en hier ook in investeert. Op veel plekken krijg je ruimte om je eigen functie in te vullen en initiatieven te nemen. De hiërarchie is stevig en soms hinderlijk. De maatschappelijke antenne van de bedrijfsleiding is niet erg gevoelig. De focus is erg op aandeelhouderswaarde.
Pluspunten
mogelijkheden om eigen baan vorm te geven. Hoog kwaliteits niveau, prima arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Sterk hirarchisch, beperkt maatschappelijk nut, weinig maarschappelijke senbsitiviteit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ING. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.472 reviews
5497
4597
3282
258
138

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur