ING Reviews

532 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.727 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onproductieve bureaucratisch werkomgeveing, aardige mensen
Senior Software DevOps Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 december 2019
Het concept van DevOps op deze specifieke afdeling betrof alleen de functie titel. Het kwam er op neer dat alle Ops taken simpelweg bij de Software Engineers waren gedumpd. Om die taken uit te voeren was er bijna geen ondersteuning of duidelijke informatie.Kenmerkend waren de eindeloze en tijdrovende email uitwisselingen als enige vorm van communicatie. Eindeloos zoeken op interne portals in de hoop een greintje informatie te vinden om productief aan je taak te kunnen werken. Op de eerste dag wel kenins gemaakt met de Agile Coach, daarna nooit meer mee gewerkt.

Verder wel hele aardige mensen in het team en omdat iedereen tegen dezelfde problemen aanliep was de sfeer wel goed.
Pluspunten
Goeie cafetaria met redelijke prijzen
Minpunten
Weinig mogelijkheden om productief te zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met hoge prestatiedruk
Maatschappelijk werker (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 december 2019
ING Verwacht veel van medewerkers en is steeds aan veranderingen onderhevig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel veranderende organisatie / dynamisch
HR Business Learning HR Consultant D ING Amsterdam (voormalige medewerker) –  Leeuwarden26 november 2019
Ik heb er 28 jaar met plezier gewerkt. Het is een dynamische organisatie waar vaak verandering plaatsvindt. Soms klein en de laatste jaren veel en groot. Het vraag van jou flexibiliteit en duurzame inzetbaarheid. Een leven lang leren, werken aan persoonlijke ontwikkeling is heel belangrijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je wordt goed betaald, maar moet er ook wel wat voor doen.
Klantenservice medewerker inbound en outbound (voormalige medewerker) –  Leeuwarden24 november 2019
Ik heb er 40 jaar gewerkt met veel plezier, maar de laatste 5 jaar waren behoorlijk pittig en voor mij een sein om afscheid te nemen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Superaardige collega's op iede nivo
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost10 november 2019
Ik vond de sfeer super relaxed en de werkzaamheden waren goed uit te voeren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Customer Loyalty Team Member (voormalige medewerker) –  Leeuwarden5 november 2019
Ik heb een geweldige tijd gehad leuke collega’s, goede sfeer maar vooral veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel informele activiteiten per bedrijfsonderdeel
Medewerker Business Support (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 oktober 2019
Goede werkgever met veel mogelijkheden voor de werknemers. alles is bespreekbaar. daarnaast doorgroeimogelijkheden zoals je zelf wilt
Pluspunten
fitness ruimte en huurfietsen
Minpunten
tijdens feestdagen geen vrij of vakantie krijgen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Adviseur (voormalige medewerker) –  Delft25 oktober 2019
het is een goed bedrijf en is ook goed voor zijn personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
\International environment, great management, work life balance and workmates
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Software Engeneer
Dev Engineer (huidige medewerker) –  Amsterdam, Netherlands18 oktober 2019
Maybe I landed on a bad team, but some teammates were just not nice people. When I changed teams things were better. Nicer colleagues and a much better work/life balance.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer,
medewerker Operational Service (voormalige medewerker) –  Leeuwarden15 oktober 2019
ING is vooral gericht op targets. Het is vaak de bedoeling dat je in een hoog tempo werkt en goed resultaat behaald.
Pluspunten
goede kantine
Minpunten
behalen van targets
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oke
Settlement specialist (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost11 oktober 2019
ING was a very good bank to work for
Unfortunatly becouse of the economic crisis i had to leave the bank with a lot of other colleagues
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Diverse functie
Adviseur particuliere relaties (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 oktober 2019
Hier was ik het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Hele leuke bedrijfscultuur en leerzame werkomgeving.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fun and work
DevOps Engineer, I (voormalige medewerker) –  netherlands30 september 2019
had a great opportunity to work with client and different culture and different environment.it was pretty good to work at customer location.
was having sometimes fun at work.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en dynamische omgeving
Manager (voormalige medewerker) –  amsterdam29 september 2019
Een dynamisch bedrijf in een steeds veranderende wereld.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel overwerk, flink doorwerken
Applicatiebeheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 september 2019
Management begreep werkvloer meestal niet, veel reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oké
Klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem17 september 2019
Ik heb hier 2 jaar gewerkt. In het begin prima, zodra je je ziek meld binnen 2u op de stoep voor controle en 3x per dag bellen. Belofte vast contract, bij afloop en daadwerkelijk tekenen dit niemand geven. Avonddienst pauze eten van het bedrijf, maar hier kwartier op moeten wachten wat van je half uur afgaat
Pluspunten
Eten
Minpunten
Valse beloftes
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
van een klantgerichte organisatie naar een rusultaatgerichte organisatie gegaan
Teammanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 augustus 2019
een dag die nooit het zelfde is, uitdagend! Het geven van vertrouwen levert het meest op en van fouten leer je. Leren het team zelfsturend te laten werken en een goed voorbeeld doet volgen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever.
Business Controller (voormalige medewerker) –  Leeuwarden24 augustus 2019
Ik heb 37 jaar met plezier gewerkt bij ING. Goede arbeidsvoorwaarde en alle mogelijkheden om te ontwikkelen.
Pluspunten
Alle mogelijkheden om te ontwikkelen
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkcultuur, productief, alles in het belang van de klant
administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  LEEUWARDEN13 augustus 2019
Ing is een goede werkgever, je word goed beloond voor je prestaties.
Ik heb hier altijd et heel veel plezier gewerkt!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ING. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.727 reviews
5592
4681
3333
269
152

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur