ING Reviews

402 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Effecten Medewerker Backoffice (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 september 2017
Productieve en gezellige werkomgeving met fijne collega's
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Zelf eten kopen of meenemen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgeber
Operationeel Medewerker IT Academy (huidige medewerker) –  Amsterdam8 september 2017
Een fijn bedrijf met veel opleidings mogelijkheden en doorgroei mogelijkheden.
Minpunten
Lastig nieuwe functie vinden als je parttime werkt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een vrije en dinamische werkomgeving.
Specialist Intensief beheer Hypotheken (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost5 september 2017
Informele bedrijfscultuur. Waarin zelfsturende teams centraal staat. Veel flexibiliteit.
Pluspunten
Zelfsturende teams.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goede werkgever
Financieel administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost29 augustus 2017
ING biedt zeer goede arbeidsvoorwaarden aan. De werktijden zijn flexibel en er is een mogelijkheid om thuis te werken.
Pluspunten
thuis werken, flexibele werktijden
Minpunten
veel werkoverleg
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever met prima collega's
Functioneel applicatiebeheerder (voormalige medewerker) –  Leeuwarden29 augustus 2017
Prima werkgever met prima collega's en prima condities.
Pluspunten
Prima condities
Minpunten
Te groot
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
OPS Engineer (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost23 augustus 2017
Je werkt Agile binnen een squad. Je werkt gezamenlijk of alleen aan een story. Elke ochtend een standup sessie waarbij je voortgang en knelpunten bespreekt.

Binnen je werkzaamheden werk je conform ITIL.

De baan vraagt veel van je communicatieve vaardigheden.

Alle werk is gericht om geautomatiseerd met tooling grootschalig software en of configuratie wijzigingen op systemen door te voeren.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk maar zakelijk
Telefonisch adviseur (voormalige medewerker) –  Groningen20 augustus 2017
Zeven jaar lang heb ik met erg veel plezier gewerkt bij de ING. Goede werkomstandigheden, betrokken management en veel doorgroeimogelijkheden. Jammer dat steeds meer werkzaamheden extern worden uitbesteed. Ook vond ik het Agile werken binnen afdelingen van de klantenservice minder op zn plaats en wat naïef en ondoordacht uitgevoerd.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een uitdagende plaats om te werken
Zakelijk adviseur call (voormalige medewerker) –  Arnhem18 augustus 2017
Een werkomgeving waarbinnen in korte tijd veel te leren valt.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf in uitdagende sector
Project Manager Sustainability (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 augustus 2017
Ondanks alles een heel mooi bedrijf. De financiële crisis was een heftige tijd en nu met Fintech zie je ING vechten, ik hoop dat het gaat lukken. Overall een prettige werkgever waar alles goed geregeld is en veel mogelijk is voor het personeel.
Pluspunten
diversiteit in collega's
Minpunten
vrij koele houding tegenover collega's
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Adviseur in opleiding
bankadviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 augustus 2017
Klanten adviseren, betalingen, spaarrekeningen openen, geld overzetten.

Hoe de bankwereld in elkaar zit.

Internationaal

Ik vond alles leuk aan deze baan, dit is mijn ideale baan
Pluspunten
info avond, vergaderingen
Minpunten
roddelen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Business Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 augustus 2017
Ik heb 27 jaar bij dit bedrijf gewerkt en ben dankbaar voor de mogelijkheden die ik mocht benutten. ING stimuleert haar medewerkers om door te groeien en om flexibel te blijven.
Pluspunten
Ontwikkelings mogelijkheden
Minpunten
Onduidelijke invoering van nieuwe manier van werken
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onrustige sfeer
Adviseur Particulieren (voormalige medewerker) –  Eindhoven10 augustus 2017
onrustige sfeer door veel reorganisaties, onduidelijk wat er verwacht wordt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ING is een prettige- Agile minded werkomgeving
Product Owner (huidige medewerker) –  Amsterdam10 augustus 2017
In de laatste jaren heb ik hier geleerd om leiding te geven vanuit een Product Owner positie. Hierin is het mogelijk veel van zowel de stakeholders als de scrum teams te leren op het gebied van business en IT.

ING geeft je de ruimte voor het volgen van direct relevante en secundaire opleidingen. Daarmee kun je je verder voorbereiden voor functies binnen en buiten je vakgebied bij zowel ING als ook daarbuiten.
Pluspunten
Zeer goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Veel reorganisaties, weinig communicatie welke competenties dan nodig zijn
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Technisch sterk complexe omgeving
DevOps Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 augustus 2017
Erg leuk als je geinterreseerd bent in meer dan alleen techniek,heeft als nadeel dat de sterke veranderingen schuren met tradionele bankwerk, waardoor een overmaat van procedures meer tijd in beslag nemen dan je als engineer zou willen.
Maar als je daar geen moeite mee hebt is het een fantastisch bedrijf om voor te werken.
Pluspunten
nieuwste technieken
Minpunten
grote organisatie veel regels
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen gelukkig dienstverband
Adviseur Kantoren (voormalige medewerker) –  Veghel6 augustus 2017
Als oud medewerker Postbank viel het niet mee om prettig mee te kunnen binnen ING
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ing
HR journey advisor (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost28 juli 2017
Leuke starters functie binnen de organisatie. De werkzaamheden zijn erg divers. Geen enkele dag is hetzelfde.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werksfeer, prestatiegerichte cultuur met goede arbeidsvoorwaarden
Credit Analist Medium Enterprises (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 juli 2017
Positief: informele, prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden
Negatief: hoge werkdruk door vele reorganisaties, verouderde systemen, verloop personeel.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ING Bank: de bank van de toekomst
ICT account manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 juli 2017
ING is zich aan het voorbereiden op de toekomst als ICT driven bank in de 21e eeeuw, als ICT-er draag je daaraan bij door te werken aan stabiele, veilige aan internationale standaards voldoende oplossingen. Door je werk goed te doen, help je je collega's om de klanten van ING beter van dienst te zijn.
ING wordt wel steeds leaner, maar voor top-talent is altijd plaats.
Pluspunten
Dynamisch, vooruitstrevend, internationaal & goede beloning
Minpunten
ING wordt leaner, dus zal mensen moeten laten gaan
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Profesionele internationale werkomgeving
Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 juli 2017
Ontwikkeling is mogelijk op een breed en internationaal terrein.
Pluspunten
Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Veel reorganisaties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ing bank
Customer Service (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 juli 2017
ING Bank is a fine employer. Good salary and nice work enviroment.
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.055 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,8
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,5
Management
3,5
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over ING gesorteerd op locatie