ING Reviews

486 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.571 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Medewerker klantenservice (voormalige medewerker) –  Arnhem19 november 2018
Fijne collega's.
Goed salaris.
Goede arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Variabele werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Personeel staat onder druk door constante reorganisaties
AIX System Administrator (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost19 november 2018
Erg leuke collega's en veel mogelijkheden tot ontplooien van jezelf. Echter staat het personeel onder grote druk doordat er een constante stroom van reorganisaties. Hierdoor wordt de sfeer wat getemperd en staat de productie onder druk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte organisatie
Telefonisch klantcontact, backoffice (huidige medewerker) –  Leeuwarden13 november 2018
ING werkt met zelfsturende teams, zonder duidelijke doelen of bevoegdheden te geven. Dit zorgt dan ook voor chaos en een verziekte werksfeer. De werkdruk ligt sinds een paar jaar zo hoog dat voor andere activiteiten zoals coaching geen ruimte is. ING legt hoge commerciële targets op, die ten kostte gaan van kwaliteit en zorgvuldigheid.

Management wordt tegenwoordig vaak gerouleerd waardoor niemand echt betrokken is en geen lange termijn politiek aanwezig is. Communicatie en aansturing vanuit management is dan ook slecht.

Voorbeeld hiervan is dat op onze afdeling de uitzendkrachten mochten solliciteren op hun eigen baan. Sollicitaties werden beoordeeld door externe mensen, dus niet door eigen management. Vervolgens werden van de 60 sollicitaties twee mensen uitgeselecteerd - en zeker niet de beste. En die bleken vervolgens niet hun eigen baan te behouden, maar tegen hun wil een baan op een commerciëlere afdeling te krijgen.

Ander detail: gebouw in Leeuwarden wordt sinds een jaar niet meer goed schoongehouden. Veel stof, slechte lucht, toiletten zijn vuil. Maandverbandbakken zijn de hele zomer niet geleegd!

De beloning bij ING is iets hoger dan bij vergelijkbare banen elders in Leeuwarden. Maar de organisatie is in een paar jaar tijd enorm afgegleden. Een andere reden dan geld om hier te gaan werken is er niet.
Pluspunten
Redelijk goede beloning
Minpunten
Hoge werkdruk, verziekte werksfeer, slecht management, smerige omgeving
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Front Office Consultant (huidige medewerker) –  amsterdam12 november 2018
Good salary and good learning oppportunities.
Multicultural environment and possibilty to switch department internally.
Perfect occasion to learn how a big bank works
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke meidengroep
Datatypiste (voormalige medewerker) –  Data Entry10 november 2018
Lekker veel op een dag doen werd zeer gewaardeerd, je kreeg een bonus
Pluspunten
bonus
Minpunten
te lang achter een pczitten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Facilitair medewerkster (voormalige medewerker) –  Schagen2 november 2018
leuk team om mee te werken ook voor ing zelf om daar schoon te maken helaas kan het schoonmaak werk niet voortgezet worden vanwege een armblesure
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onpersoonlijk management, goede arbeidsvoorwaarden, weinig kans op doorstroming
CLT member (voormalige medewerker) –  Leeuwarden19 oktober 2018
Je wordt er niet gezien als persoon. Het management is keihard en heeft geen oog voor de mens en alles wat daarbij hoort
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam
Associate Grootzakelijk (huidige medewerker) –  Zwolle17 oktober 2018
Leuk team echter wil ik mij graag verder ontwikkelen in een andere richting
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zorg dat je weg bent voor je 40ste
Cryptographic Security Officer (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 oktober 2018
ING is zondermeer een topwerkgever voor wat betreft salaris en trainingsmogelijkheden.
ING profileert zich graag als een ICT-bedrijf dat ook nog een beetje financiële dienstverlening doet. De gammele infrastructuur wordt met veel dwang en druk op de been gehouden. De focus ligt echter op de flitsende app markt.
Als oudere werknemer word je getolereerd om de legacy systemen in de lucht te houden. Een wens om ingezet te worden bij actuele software wordt vrijwel niet gehonoreerd. Gelukkig is de Gouden Handregeling riant.
Als slot wil ik vermelden het enorme verloop in het management. 18 verschillende managers in 15 jaar vind ik wat veel.
Pluspunten
Beloning en trainingsmogelijkheden
Minpunten
De combinatie ING en oudere werknemer is geen gelukkige.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
PERSONAL BANKER (huidige medewerker) –  Terneuzen10 september 2018
Veel ontwikkelingsmogelijkheden, maar beperkte doorgroeimogelijkheden in mijn omgeving.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed geleid bedrijf in change proces
Programme Director (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 september 2018
ING gaat snel van bank naar IT bedrijf met daarbij behorende cultuur.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De werkplek van de toekomst, nu.
Krediet specialist (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost3 september 2018
Werk prive in balans, werknemer centraal en open minded en toekomst proof
Pluspunten
Thuis werken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met veel mogelijkheden
Senior medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden27 augustus 2018
Een geweldige werkgever met goede voorzieningen en mogelijkheden. Ik heb er een hele goede tijd gehad maar was het niet eens met de ontslagcultuur.
De meeste jaren veel vrijheid in de organisatie van je werk, dit werd steeds meer gestuurd. Deels terecht maar minder voor mij om in te werken.
We kregen heel veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, we deden veel aan groepswerking en feedback trainingen.
Het moeilijkste van de baan was het meegaan in de ontwikkelingen op big data gebied. Het leukste was de vrijheid van handelen, teamwork.
Pluspunten
Goed salaris en ontwikkelingsmogelijkheden
Minpunten
Sociaal is het een stuk minder geworden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collega's op de werkvloer
Cliëntadviseur bankkantoor (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid27 augustus 2018
betrokkenheid voor de klanten is groot. collegialiteit ook. jammer van de reorganisatie die veel meer klanten aan hun lot zal overlaten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met plezier gewerkt tot de reorganisatie van april 2016
Senior medewerker commercieel midoffice (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 augustus 2018
Tot aan de reorganisatie van april 2016 vele jaren met plezier voor Postbank/ING gewerkt. Er was ruimte om te groeien, zelfstandig je werk uit te voeren en afwegen te maken die niet standaard in het beleid stonden. Dit is sinds de nieuwe organisatie van april 2016 grotendeels teniet gedaan. Je moet je conformeren aan het beleid en er is geen afwijking meer mogelijk. Tevens werden deeltijd medewerkers gedwongen om meer uren te draaien over meerdere dagen. B.v. iemand die 24 uur werkte binnen drie dagen moest minimaal 28 uur gaan werken verspreid over 4 dagen. Je mocht geen 27 uur werken binnen drie dagen.
Pluspunten
Collegialiteit
Minpunten
Balans prive werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed salaris, slecht management vanwege reorganisatie.
Administratie medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost24 juli 2018
Vanwege reorganisatie werden alle functies opgeheven, en uitbesteed aan een derde bedrijf in Budapest. Hierdoor was er geen aandacht voor management en kennisoverdracht.
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Geen aandacht voor operationeel management
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldig bedrijf dat met zijn tijd mee gaat en mij veel heeft geboden.
Business Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 juli 2018
Bij ING werkte ik in een agile omgeving waarbij we zeer resultaat gericht te werk gingen. Dat is iets waar ik van hou. We werkte in multidisciplinaire teams. De liefde voor het Customer Experience vak heb ik daar geleerd. Het lastige bij ING is dat er met veel partijen moet worden afgestemd maar ook dat heb ik daar geleerd.
Pluspunten
goed salaris en fijne werksfeer
Minpunten
besluitvaardigheid management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een van de beste werknemers van Nederland
Account Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam8 juli 2018
- Goeie salaris
- leuke collega's (niet altijd natuurlijk)
- flexibel met werken vanuit thuis (afhankelijk van afdeling)
- jonge mentaliteit en iedereen is open om advies te geven / suggesties
Pluspunten
NS businesscard, flex werken vanuit thuis
Minpunten
Weinig minpunten, niets belangrijks (slechte koffie, soms bureaucratie, enzo)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastiche werkgever en zeer professionele organi
Management (voormalige medewerker) –  Leeuwarden4 juli 2018
ING is zich bewust van het feit dat de medewerker het kapitaal van de organisatie is. Autonomie en Ontwikkeling staat hoog op de lijst, als je het aandurft!

ING heeft enorm bijgedragen bij het worden wie ik ben en ik ben ontzettend trots dat ik 20 jaar onderdeel heb mogen zijn van alle verandering, groei en professionalisering!
Pluspunten
Professionele organisatie
Minpunten
Reorganisaties volgen iets te snel op elkaar, waardoor de waardevolle basis wel wat te voortduren heeft.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ing
CLT MEMBER ZAKELIJK (huidige medewerker) –  Leeuwarden2 juli 2018
ING is een mooi bedrijf om veel ervaring op te doen. ING is erg zoekende in hoe ze de combinatie van klantverzoeken en klantcontacten het beste kunnen verdelen.
Pluspunten
Veel zelfstandigheid
Minpunten
Veel werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ING. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.572 reviews
5539
4628
3303
261
141

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur