Infosys Reviews

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 11.350 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good Company for learning the ethics and culture for new comers
Consultant (huidige medewerker) –  Amsterdam25 juli 2018
Good Company for learning the ethics and culture for new comers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
We hebben naast het werk een "Social Crew" in het leven geroepen.
Front office medewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven8 april 2018
Mijn werkdag was nooit saai. Afwisselende werkzaamheden,
1. Aanmelden bezoekers per email naar de hoofdreceptie van het gebouw.
2. Bezoekers ontvangen- begeleiden met de betrokkene met wie een afspraak gepland was.
3. Afhandelen van interne en externe telefoontjes
4. Binnenkomende facturen doorsturen naar de crediteuren-adm.
5. Agendabeheer management-team
6. Agendabeheer Training- en Boardroam
7. Archiveren van binnenkomende facturen
8. Bestellingen ontvangen
9. Koffie-automaat dagelijks doorspoelen

Bedrijfscultuur : internationaal. Hoofdkantoor is in India gevestigd.
Iedereen kent elkaar op locatie Eindhoven.
Persoonlijk vond ik niks moeilijk aan mijn baan.
Alles lijkt vanzelf spekend, logisch.

Het moeilijkste of liever gezegd soms ongemakkelijk vond ik dat als ik een Indier die Engels spreekt aan de telefoon kreeg moeilijk kon verstaan want ze spreken snel.

Het leukste vond ik dat mijn collega's mij als vertrouwenspersoon zagen aangezien ik altijd een luisterend oor heb.

Weleens komt "Samen lachen, Samen huilen"ook voor.

Op je werk kun je vaak ook plezier afdwingen.
Pluspunten
Altijd gebak op verjaardagen
Minpunten
Communicatie is 50% in het Engels
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good company to work
Program Manager (huidige medewerker) –  Amersfoort20 februari 2018
Good company to work and explore new opportunity . You can learn new skills
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Employmnet exprience in infosys is excellent..Awesome platform for learning and carrier growth
Technology Analyst (huidige medewerker) –  Technology Analyst2 januari 2018
Infosys is a multi national company .This company is the best platform for carrier growth ..Good environment to growth of knowledge and show the technical talent.
Good environment for both technical and personality growth.
Pluspunten
My technical skill, Team builder, Quick adaptibility
Minpunten
Stubborn
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good Company to work for
Technology Analyst (huidige medewerker) –  Amsterdam31 oktober 2017
Its a good company to work for. I have learned multiple technologies in various domains here.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good company to work for long term
Consultant (huidige medewerker) –  Associate consultant30 oktober 2017
Not good for people who want to grow fast !!!!!!!!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Working experience that you can gain in Infosys is more like that of start.. No restricted resposibilities
Technology Analyst (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost8 oktober 2017
I have been working for Infosys since two years and the experience that i am having is more friendly and caring work environment. You can be assured that the company will not leave even at hard times.
Also you do not have restricted responsibilities.. a developer a lead role etc.
Pluspunten
Very secure work environment
Minpunten
Too much work
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamic, demanding and helpful
Senior Associate Consultant (huidige medewerker) –  Amsterdam5 maart 2017
Infosys is a great place to work at. Being in the service industry is always a challenge and Infosys is a true master to have grown and sustained in such a market for so long.

Because the industry is so demanding, one can expect to learn more than they bargained for. This is not a bad thing if you're someone willing to step out of your comfort zone and take up new challenges. It worked out very well for me and I got to learn a lot of new things many times out of necessity of the situation and thoroughly enjoyed it.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Agile Test Manager with 9.5 years experience
Technical Test Lead (voormalige medewerker) –  Hoofdorp1 januari 2017
A big part of my day is dealing with bug reports - making sure they have enough detail for developers to understand, going back to users with workarounds or questions about browsers, setup etc. Finally making sure bugs reports have the right priority and adding them in to the work backlog (yep, we're talking agile here).

Next priority is making sure I know what's coming up, talking to the product owners, tech leads (lead developers), UX designers and being part of acceptance criteria (requirements) creation.Using this info to write tests plans before development is complete.

Next up it's releases, I make sure all releases are passing our release acceptance criteria. Sometimes I test them but other times I've worked with the developers so they know what to test. New features are tested (and earlier I would have written a test plan).

Strategy gets squeezed in when there is time - reviewing how tools are working for us, reading books, blogs, STC etc. Coming up with new ideas to make things faster and less buggy.

What I don't do? - Write automated tests, when gets tested is covered in the acceptance criteria planning and then developers write the tests. I review tests as part of the test strategy and give guidance on coverage and risk. Mostly this is down to time but I like the fact that developers are taking such a big responsibility for testing.

Other work which i used to do, but not daily is Estimations, Staffing, Weekly Status Report (WSR), Preparing Test Completion Report (TCR)....etc
Pluspunten
Good work atmosphere
Minpunten
Compensation and Benefits
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
very hectic
Technology Lead (huidige medewerker) –  Amsterdam14 december 2016
Day at work depends on the project. Some projects are very hectic with strict timelines.
hardest is understanding infosys policies. lot of hierarchy in infosys. Difficult for promotions as head count is high.
Good infrastructure. Sometimes policies are good to have discipline.
Pluspunten
Not much
Minpunten
Low Compensation, No hikes, no recognition, appraisal system is bad
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Average rating for the place to work with
Test Analyst (huidige medewerker) –  Amsterdam6 november 2016
Indian Company focusing more on quantity rather than quality. Have to understand the employee thoughts and have to change the mind set of the leaders leading the Team
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good organization
Technical Architect and Sr. Lead Developer (huidige medewerker) –  Schiphol13 oktober 2016
Work atmosphere is not good, but learning is more. Sorry, I would like to work with other companies to have more experience on technical side and healthy work atmosphere.
Pluspunten
Good Salary
Minpunten
Work Culture and Managers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Friendly and Structured workplace.
Technology Lead (huidige medewerker) –  Utrecht1 oktober 2016
Everything is defined and well structured.
Offers insight into latest trends and cutting-edge technologies.
Management is more hierarchical but co-workers are treated very well.
I enjoyed receiving complements as Certificate of Excellence.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good start for a fresher
Senior Systems Engineer (huidige medewerker) –  Amsterdam21 september 2016
Good start for a career.
Balance work and personal life.
Nothing great about the management though but depends on the person under whom you are working with.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good for a beginner in IT field
Technology Analyst (huidige medewerker) –  Amsterdam31 augustus 2016
It is second most biggest IT firm in India. Infosys has a lot of clients. Infosys provides international quality training to its beginners.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving
Technology Lead (huidige medewerker) –  Utrecht25 juli 2015
Leuk organisatie te werken. Ik heb veel geleerd en nu ben ik in Nederland via mijn bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving waar men ruimte krijgt om te ontplooien
Office Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam21 november 2013
Ik heb ontzettend veel mogen doorvoeren, echter heb ik ook veel geleerd van het bedrijf en het werk. Bij Infosys ben ik gegroeid door werksituaties en collegialiteit.
Pluspunten
Vrijheid om te reorganiseren
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over Infosys

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Infosys. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 11.350 reviews
53.084
45.048
32.540
2456
1222

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Infosys gesorteerd op locatie