Inditex Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.517 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gecompliceerd bedrijf
Warehouse Manager (huidige medewerker) –  Lelystad1 september 2019
Slechte communicaties geen beleid arbeidsvoorwaarden waren wel ok maar rooster was bijna niet te doen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
typical store job
Sales Assistant (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 maart 2019
A typical day at work: a lot of work and very exhausted phisicaly.
I've learned the team work.
Management depends on the store. Is good organised but could be better.
No work-life balance. In days off you only want to lay in bed.
Advice: start with 20h contract
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hoofddorp3 september 2018
er werd veel van je verwacht, maar je kreeg er naast je salaris weinig voor terug.
Pluspunten
kortingspas
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente de trabajo divertido,
Mozo de almacén (huidige medewerker) –  Gemeente Amsterdam29 juli 2018
tienes un ambiente multicultural.
creces en lo personal como profesionalmente.
Pluspunten
te pagan los trayectos
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Difficult to work
Assistant Shop Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht14 augustus 2017
So busy. No work-social life balance. But nice people to work with.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hardworking, professional environement
HR manager/Recruitment specialist/HR assistant (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 mei 2017
At inditex i learned a lot about being professional, what hard work consist of and what HR means in practise
Pluspunten
Fashion
Minpunten
Atmosfere
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte arbeidsomstandigheden en vriendjespolitiek
Medewerker salarisadministratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 december 2016
Werktijden van 8 tot 11 u op kantoor is heel normaal.
Veel vriendjespolitiek en doorgroeimogelijkheden als je bevriend bent met de manager.

Slechte arbeidsvoorwaarden en ze gaan met het personeel zowel kantoor als in de winkel erg slecht om.

Zal dit bedrijf / kantoor nooit aanraden bij mensen
Minpunten
Slechte arbeidsvoorwaarden onmenselijke werktijden geen beloningen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede doorgroeimogelijkheden, gezellige collega's en klanten
Hoofd kassière/ Retail medewerker (huidige medewerker) –  Maastricht22 juli 2016
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaat uit het openen en sluiten van alle kassa's en andere kassa werkzaamheden zoals klanten bedienen, het regelen van administratie en bestellen van producten.
Er zijn veel doorgroeimogelijkheden, je werkt met gezellige collega's bij Bershka. Vanuit hoofdkantoor wordt er veel van de werknemers verwacht en de communicatie is niet optimaal.
Moeilijkste van de baan is dat je lange uren moet overwerken en het team wordt niet altijd gewaardeerd vanuit hoofdkantoor.
Leukste van de baan zijn de collega's, kassawerkzaamheden en de interactie met de klanten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het ligt aan je manager/collega's hoe je dag woordt
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH20 november 2015
De dag begon met het opmaken van de kassa en invullen van de omzet gegevens van de dag ervoor. Daarna volgden de dagtaken. In de tussentijd natuurlijk klanten contact behouden en helpen bij de paskamers of kassa. De klant gaat uiteraard voor. Wanneer de vracht gedaan was is het de taak van alle medewerkers om de winkel en netjes uit te laten zien en eventueel schoonmaak taken te verrichten.
Pluspunten
makkelijke werk
Minpunten
alleen een lange pauze
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende werk sfeer met gezillige collegas
Verkoopster (huidige medewerker) –  Amstelveen, NH10 oktober 2014
Een typische dag begint met her handmatig aanvulen van de kleding. Klanten service is een van de belangrijkste taken van de dag, klanten helpen met hun wensen. Ik moet soms bij de paskamer staan om mensen die hun kleren willen passen te controleren. Soms moet ik de kleren terug in de winkel weg gangen. Kassa draaien is ook een van mijn taken op de dag.
Ik heb daar geleerd om flexibel te zijn,onder stress te kunnen werken vooral op een drukke dag (bijvoorbeeld sales periode) en commercieel service gericht te zijn. Ik heb een strenge maar leuk directie en ook leuk collegas.
Het moeilijkste van de baan is tijdens de sales periode wanneer de winkel heel druk is.
Het leukste van de baan is dat je 15% korting krijgt al je iets koopt.
Pluspunten
Reiskosten vergoeding, commissie
Minpunten
minder personel
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 6Rapporteren

Zie meer reviews over Inditex

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Inditex. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 1.517 reviews
5622
4497
3273
267
158

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Inditex gesorteerd op locatie