In Person Reviews

32 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 35 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige werkgever.
Medewerker (huidige medewerker) –  Enschede23 augustus 2019
Goede no-nonsens cultuur. Ze zeggen het, maar het is ook echt zo, ze zijn héél anders dan alle andere uitzendbureaus. Vriendelijk, betrokken, en doen wat ze zeggen.
iedereen is gelijk, er is geen hiërarchie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Beloftes worden niet nagekomen!
HR medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag20 juli 2019
Slechts een stage vergoeding van 50,- p.m me de tandjes gewerkt, er was mij een BBL contract belooft. In de zomervakantie fulltime voor ze gewerkt, zelf uiteindelijk toch nog een paar dagen weg geweest.
Kom je terug, sta je klaar met je schoolcontract voor BBL laten ze mij dood leuk op dat moment weten dat zij niet met mij verder willen, in ieder geval geen BBL.. Heel vies gedaan.. Ik meteen een probleem want school begon alweer en ik kan niet verder met mijn studie als ik geen stage/werkplek heb.
Ja, je kan hier wel alsnog stage lopen, nou wat denk je zelf. Met dit soort mensen wil ik niet samenwerken. Zo ga je niet met mensen om!
Zij hebben hele slechte communicatie, beloftes komen zij niet na, ze laten je gewoon kei hard buiten staan.
Eens en echt nooit meer.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Slechte communicatie, komen hun afspraken niet na.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werk jammer van het uitzend bureao
Picker (voormalige medewerker) –  Tiel26 maart 2019
Het werk zelf bij dhl(via inperson)
Was fisiek zwaar maar prima te doen
Als dat je licht. (Verwacht niet te veel van het loon want dat is niet veel)
De collega's in het magazijn waren vriendelijk.
Maar bij de administratie/inperson gaat het helaas vaak fout.
Ik heb toen ik begon bij dit bedrijf afspraken gemaakt met inperson om hier 3/4 dagen in de week te werken dat ging een paar weken goed maar week 3/4 ben ik 9 opeenvolgende dagen ingepland hier heb ik niet moeilijk over gedaan omdat ik een baan nodig heb. Wel heb ik gezegt dat dat mij niet echt uitkomt ivm andere verplichtingen. En netjes gevraagt of ik niet voor meer dan was afgesproken kon worden ingeplant.
Is goed geen probleem. Voor een week ging dat goed 3 dagen ingepland prima.
Alleen de week daar na was ik in eens weer teveel ingepland. Voordat ik daar maandag voor wilde bellen zag ik dat mn rooster voor die week in eens leeg was. Ik heb ze opgebelt en gevraagt wat er aan de hand was

Toen kreeg ik tehooren dat ik van het rooster gehaald was omdat ik de week daar voor niet was komen opdagen(ik was er wel ) dat ze me gebeld hadden, dat ik niet op nam( geen gemiste oproepen/mail/app op de m'n mobiel of de huistelefoon.) En dat ik niet meer hoefde te komen
Ik heb nog geprobeert te zeggen dat ik er wel was(collega,s camera's en inchecken kunnen het bevestigen) en dat ze waarschijnlijk een ander nummer gebeld haden(ik weet het niet maar ik weet wel dat ik niet gebelt ben en ik weet dat ze m'n nummer wel hebben). Maar het maakte niet uit.

Dit is mijn ervaring met inperson/dhl dit zal niet voor iedereen
  meer... die er komt te werken zo zijn. Maar dit is mijn ervaring.
Jammer want buiten dit om was dhl een keurig bedrijf.
Ik vond het ook mooi dat het uitzend bureao in het bedrijf zelf zat. Maarja dan gaat het zo.

Ps ik moet er nog ff bijzeggen dat de collega's/teamlijders op de werkvloer bij dhl zelf wel oke waaren✌
  minder
Pluspunten
DHL
Minpunten
Inperson uitzendbureao
Was deze review waardevol?Ja 16NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht ervaring
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Almelo4 december 2018
Echt heel slecht betaald, Zwaan werk.
Ontslag zonder reisen! ‘Sustainable timberland’ Echt niet waar, 5000 Schoenen per dag sturen is dat sustainable?
Minpunten
4.50 euro lunch
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiemedewerker
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Almelo12 juni 2018
Van a tot z is alles goed geregeld.
Bij het zoeken van werk nam men ruim de tijd voor mij en dezelfde week kon ik daar aan het werk. Ik werk hier nu al ruim een jaar via in person en heb altijd mijn loon op tijd.
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers
Minpunten
Niet
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top uitzendbureau
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Enschede7 juni 2018
Komen afspraken na, betalen op tijd en proberen altijd de juiste baan voor je te zoeken.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 12Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht uitzendbureau
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Oldenzaal18 mei 2018
Dit is by far de slechtste uitzendbureau dat er is.
Ze beloven je veel maar je krijgt niks.
Zodra ze je aan t werk hebben gezet doen ze helemaal niks meer voor je.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 44Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Miejsce pracy w którym panuje miła atmosfera
Logistyk (voormalige medewerker) –  Gemeente Dordrecht2 april 2018
Dobra opieka koordynatora, Przyjemna praca mili ludzie
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechtste uitzendbureau ooit
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort10 januari 2018
Ik werk al 14 jaar.
Maar zo'n slechte uitzendbureau als Inperson heb ik nog nooit gezien.
Totaal geen communicatie. Ze weten niet wat ze doen.
Betalingen gaan verkeerd. Ze betalen niet of ze betalen teveel. En als ze teveel betalen dan houden ze het in zonder mededeling.
Belangrijke e-mails worden niet beantwoord.
Ze betalen doordeweeks geen toeslag (ook niet in de nacht)
Onregelmatige diensten. soms zit er maar 4 tot 6 uur tussen.
1 woord waardeloos.
Voor degene die zich er toch aan wagen. Heel veel sterkte. heb je nodig bij hun
Pluspunten
gratis werkschoenen( cynisch)
Minpunten
wat niet. bijna alles
Was deze review waardevol?Ja 64Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte planning. Digitaal en op planbord anders
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Beuningen27 november 2017
Elke keer gedoe met plannen.. ineens een week niet inplannen. Al heb je vrij word je toch gebeld en soms als je aangeeft te willen komen, plannen ze je niet in. P
Was deze review waardevol?Ja 58Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plannen gaat mis
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zevenaar12 september 2017
Je wordt op je vrije dagen opgebeld of je nog kan werken. Mensen die al lang een vast contract hebben bij het bedrijf krijgen zelfs nog berichtjes van Inperson of ze nog willen werken.

Je kan sochtends vroeg om 5u uit je bed gebeld worden omdat je op standby staat (je wordt altijd opgeroepen).
Pluspunten
Je werkt veel
Minpunten
Betalen voor de koffie, slechte communicatie, gebeld worden op vrije dagen, "standby"
Was deze review waardevol?Ja 67Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sjouwen
Sorteermedewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht1 augustus 2017
Betaalt weinig zwaar werk
Collega s waren goed
Korte pauze veel zwaar tilen
Was deze review waardevol?Ja 62Nee 9Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teleurgesteld
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Barendrecht27 juni 2017
Afspraken niet nakomen
Zeggen u werkt na behoren en dan horen u werktempo is te laag
Door mensen die je niet ken of er mee gewerkt heb er uit gezet word
Onprofessioneel uitzendbureau
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te lange dagen zonder eet voorziening
Was deze review waardevol?Ja 73Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische baan
Retail project held (voormalige medewerker) –  Oosterwolde19 juni 2017
Ze hebben mij geholpen aan een fantastische baan!
Bij In Person is afspraak, afspraak!
Pluspunten
Ze komen hun afspraken na en houden mij op de hoogte tijdens sollicitaties
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 39Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een fijne uitzendbureau
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Vroomshoop1 juni 2017
Het is een goede uitzendbureau en zijn er erg vriendelijk ze helpen je snel met werk
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 27Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Callcentermedewerker Spotta Eindhoven
Callcentermedewerker Spotta (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 mei 2017
Geen doorgroeimogelijkheden, plannen jou gewoon in wanneer het hun uitkomt, je wordt tweederangs behandeld ten op zichte van vaste medewerkers en er heerst vriendjespolitiek. Ze hebben je alleen nodig voor de drukke periode en het werk is saai want je belt constant met dezelfde vraag. Geen aanrader deze functie, tenzij je depressief wilt worden.
Pluspunten
Gratis fruit
Minpunten
Shift van 11.00 tot 21.00 uur echte dwangarbeid.
Was deze review waardevol?Ja 44Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustgevende werksfeer
Suppoost, hospitality (voormalige medewerker) –  Amsterdam RAI26 april 2017
Een van de betere uitzendbureau's waar er echt geluisterd wordt
Pluspunten
Gratis snacks, koffie en thee
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 27Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive en gezzelig werkomgeving
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs6 februari 2017
vullen machine met juiste volders op machine, kwaliteitwerk doen (bv juiste maat of folie maat, adressen folders),
Pluspunten
ploegendienst
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 35Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed Werk
Order Picker Bakker Logistiek (voormalige medewerker) –  Zeewolde19 januari 2017
Goed Werk
Goed Atmosphere
Goede werk tijd
Goede directie en medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 22Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij InPerson
Werknemer (huidige medewerker) –  Hardenberg31 augustus 2016
Het is leuk om hier te werken en afwisselend ergens te staan.

Je krijgt uitleg over waar je staat, als je daar eenmaal bent moet je wel kijken hoe alles werkt. Je wordt niet ingewerkt maar moet het aan collega's vragen.

Dit is wel een minpuntje vind ik maar dat maakt het werken niet minder leuk. Je kan achter het buffet staan of in de bediening. Bij evenementen kan je ook achter de bar staan of je wordt uitgezonden naar een andere locatie om daar te werken.
Pluspunten
Zelf je dagen kunnen inplannen wanneer je wilt werken.
Minpunten
Je wordt niet ingewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 8Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij In Person. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 35 reviews
510
411
33
23
18

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over In Person gesorteerd op locatie