In Person Reviews

24 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 26 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiemedewerker
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Almelo12 juni 2018
Van a tot z is alles goed geregeld.
Bij het zoeken van werk nam men ruim de tijd voor mij en dezelfde week kon ik daar aan het werk. Ik werk hier nu al ruim een jaar via in person en heb altijd mijn loon op tijd.
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers
Minpunten
Niet
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top uitzendbureau
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Enschede7 juni 2018
Komen afspraken na, betalen op tijd en proberen altijd de juiste baan voor je te zoeken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht uitzendbureau
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Oldenzaal18 mei 2018
Dit is by far de slechtste uitzendbureau dat er is.
Ze beloven je veel maar je krijgt niks.
Zodra ze je aan t werk hebben gezet doen ze helemaal niks meer voor je.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechtste uitzendbureau ooit
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort10 januari 2018
Ik werk al 14 jaar.
Maar zo'n slechte uitzendbureau als Inperson heb ik nog nooit gezien.
Totaal geen communicatie. Ze weten niet wat ze doen.
Betalingen gaan verkeerd. Ze betalen niet of ze betalen teveel. En als ze teveel betalen dan houden ze het in zonder mededeling.
Belangrijke e-mails worden niet beantwoord.
Ze betalen doordeweeks geen toeslag (ook niet in de nacht)
Onregelmatige diensten. soms zit er maar 4 tot 6 uur tussen.
1 woord waardeloos.
Voor degene die zich er toch aan wagen. Heel veel sterkte. heb je nodig bij hun
Pluspunten
gratis werkschoenen( cynisch)
Minpunten
wat niet. bijna alles
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte planning. Digitaal en op planbord anders
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Beuningen27 november 2017
Elke keer gedoe met plannen.. ineens een week niet inplannen. Al heb je vrij word je toch gebeld en soms als je aangeeft te willen komen, plannen ze je niet in. P
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plannen gaat mis
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zevenaar12 september 2017
Je wordt op je vrije dagen opgebeld of je nog kan werken. Mensen die al lang een vast contract hebben bij het bedrijf krijgen zelfs nog berichtjes van Inperson of ze nog willen werken.

Je kan sochtends vroeg om 5u uit je bed gebeld worden omdat je op standby staat (je wordt altijd opgeroepen).
Pluspunten
Je werkt veel
Minpunten
Betalen voor de koffie, slechte communicatie, gebeld worden op vrije dagen, "standby"
Was deze review waardevol?Ja 42Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teleurgesteld
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Barendrecht27 juni 2017
Afspraken niet nakomen
Zeggen u werkt na behoren en dan horen u werktempo is te laag
Door mensen die je niet ken of er mee gewerkt heb er uit gezet word
Onprofessioneel uitzendbureau
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te lange dagen zonder eet voorziening
Was deze review waardevol?Ja 52Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische baan
Retail project held (voormalige medewerker) –  Oosterwolde19 juni 2017
Ze hebben mij geholpen aan een fantastische baan!
Bij In Person is afspraak, afspraak!
Pluspunten
Ze komen hun afspraken na en houden mij op de hoogte tijdens sollicitaties
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 25Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een fijne uitzendbureau
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Vroomshoop1 juni 2017
Het is een goede uitzendbureau en zijn er erg vriendelijk ze helpen je snel met werk
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Callcentermedewerker Spotta Eindhoven
Callcentermedewerker Spotta (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 mei 2017
Geen doorgroeimogelijkheden, plannen jou gewoon in wanneer het hun uitkomt, je wordt tweederangs behandeld ten op zichte van vaste medewerkers en er heerst vriendjespolitiek. Ze hebben je alleen nodig voor de drukke periode en het werk is saai want je belt constant met dezelfde vraag. Geen aanrader deze functie, tenzij je depressief wilt worden.
Pluspunten
Gratis fruit
Minpunten
Shift van 11.00 tot 21.00 uur echte dwangarbeid.
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Rustgevende werksfeer
Suppoost, hospitality (voormalige medewerker) –  Amsterdam RAI26 april 2017
Een van de betere uitzendbureau's waar er echt geluisterd wordt
Pluspunten
Gratis snacks, koffie en thee
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 18Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive en gezzelig werkomgeving
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Berkel en Rodenrijs6 februari 2017
vullen machine met juiste volders op machine, kwaliteitwerk doen (bv juiste maat of folie maat, adressen folders),
Pluspunten
ploegendienst
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 26Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed Werk
Order Picker Bakker Logistiek (voormalige medewerker) –  Zeewolde19 januari 2017
Goed Werk
Goed Atmosphere
Goede werk tijd
Goede directie en medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij InPerson
Werknemer (huidige medewerker) –  Hardenberg31 augustus 2016
Het is leuk om hier te werken en afwisselend ergens te staan.

Je krijgt uitleg over waar je staat, als je daar eenmaal bent moet je wel kijken hoe alles werkt. Je wordt niet ingewerkt maar moet het aan collega's vragen.

Dit is wel een minpuntje vind ik maar dat maakt het werken niet minder leuk. Je kan achter het buffet staan of in de bediening. Bij evenementen kan je ook achter de bar staan of je wordt uitgezonden naar een andere locatie om daar te werken.
Pluspunten
Zelf je dagen kunnen inplannen wanneer je wilt werken.
Minpunten
Je wordt niet ingewerkt.
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie bedrijf met iets minder Leiderschap
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Tiel11 mei 2016
Bedrijf met verschillende afdelingen en werkzaamheden , niet voor iedereen.
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 15Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
arbeits agentu
monteur in die wartung (huidige medewerker) –  Elsloo19 februari 2016
sehr gut schade es ist zu weit weg,gute arbeits stelle ,gute kollegen ,manchmal ser drekkig
Pluspunten
reise kosten vergutung
Minpunten
zu weit weg
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
arbeidsagentur
rohrschlosser,vorrichter (huidige medewerker) –  niederlande19 februari 2016
gute agentur nights fals von zu sagen,es hat mir ser gut befallen und schade das ich weg mus aber ich suche arbeit hier in die nahe ,dar die niederlande zu weit weg ist
Pluspunten
reise kosten vergutung
Minpunten
zu weit weg
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwissellende en leuke baan
Bediening (voormalige medewerker) –  Gorinchem, ZH25 januari 2016
Leuke werksfeer en collega,s
Ook de wisselde beurzen waren leuk.
Pluspunten
leuke baan
Minpunten
niet altijd werk
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiewerk, leuke werksfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Lelystad, FL12 november 2015
Productie werkervaring,
Afwisselende werk
leuke collega's
Dichtbij mijn huis
Pluspunten
ja, vergoeding
Minpunten
wisselend werkervaring
Was deze review waardevol?Ja 68Nee 44Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige mensen en een leuke werksweer
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Meppel, DR5 november 2015
Het werk is niet altijd even leuk, maar door gezellige en leuke mensen en hier en daar wat dollen maakt dat het werken leuker.
Pluspunten
gratis fruit, koffie en thee. Soms word er getrakteerd op frisdrank of snoep
Minpunten
korte pauze
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 13Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij In Person. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 26 reviews
58
49
33
21
15

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,7Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over In Person gesorteerd op locatie