ilionx
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

ilionx Carrières en werk

Over ons
ilionx is een middelgrote IT-dienstverlener die opdrachtgevers in staat stelt om voorop te lopen in digitale transformatie. Als digitale partner ondersteunt het bedrijf haar opdrachtgevers bij het snel inspelen op veranderingen in de markt en het kiezen voor relevante innovaties uit het almaar groeiende aanbod. ilionx implementeert deze vervolgens veilig, – meer... efficiënt en effectief in de organisatie. Door ilionx’ complementaire kennis op zowel juridisch, management als IT-niveau maakt het bedrijf onderscheid in de gehele keten.

Met haar 900 medewerkers heeft de organisatie zowel de snelheid en specialistische kennis van nichepartijen in huis als de slagkracht en schaalgrootte van grote partijen. Deze combinatie maakt ilionx tot de ideale advies- en implementatiepartner.


De medewerkers van ilionx zijn van nature nieuwsgierig naar vernieuwing en verbetering. Wat hen drijft? Samen met opdrachtgevers werken aan een succesvolle organisatie. Met vestigingen in Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam en Hasselt (BE) kan ilionx opdrachtgevers op lokaal niveau ondersteunen en tegelijkertijd gebruikmaken van de aanwezige expertise in de gehele organisatie.


ilionx biedt oplossingen op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. Het bedrijf werkt graag mét de opdrachtgever in plaats van voor de opdrachtgever. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere NN, KLM, Rabobank, Isala, ABN AMRO, ING, KPN, VodafoneZiggo en diverse gemeentes en zorginstellingen.


ilionx is opgericht in 2002 en fuseerde in 2018 met QNH Consulting. Vanaf begin 2019 is het gefuseerde bedrijf onder de naam ilionx actief.


Kijk voor meer informatie op: https://www.ilionx.com of volg ilionx op Twitter, Facebook of LinkedIn.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij ilionx te werken?

4,7
Werk-privébalans
4,3
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,8
Management
4,3
Bedrijfscultuur

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij ilionx?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 9 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 9 gesprekken
Gemiddeld
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 9 gesprekken
Ongeveer twee dagen
Gesprekken bij ilionx