Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Management salarissen bij IKEA in Nederland

Salaris geschat op basis van 60 medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.Laatst bijgewerkt: 7 juli 2020
Management
Gemiddeld salaris
Salarisverdeling
9 salarissen doorgegeven
€ 2.384 per maand
€ 1.200
€ 3.800
Hoeveel betaalt IKEA voor functies op het gebied van Management in Nederland?
Bekijk IKEA salarissen, rechtstreeks verzameld van medewerkers en vacatures op Indeed.
Salaris-informatie komt van 60 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.
Houd er rekening mee dat alle salarisgegevens schattingen zijn op basis van wat door derden is opgegeven aan Indeed. Deze cijfers worden met de gebruikers van Indeed gedeeld uitsluitend ten behoeve van algemene vergelijking. Minimumloon kan per rechtsgebied verschillen en je zult de werkgever moeten raadplegen voor de werkelijke salarisgegevens.
Profiel geclaimd
Wat mensen zeggen over werken bij IKEA
 • 3,0
  niet te hard je best doen
  Ikea is hard werken, maar wel afwisselend werken. Echter had ik geen idee hoe het management werkte, en kwam ik er helaas te laat achter dat het uiteindelijk gaat om vriendjespolitiek en roddel en achterklap. Heel leuk als vakantiebaantje. Maar voo...
  Customer relations (voormalige medewerker)
  Duiven - 14 juli 2020
 • 4,0
  Gezelligheid
  Bij Ikea is iedereen gelijk. Grote diversiteit aan collega's en genoeg carrièrekansen. Het salaris is ook goed en dan nog de toeslagen op koopavonden en weekend. Ik ga niet meer weg!
  Cassiere (huidige medewerker)
  Delft - 20 februari 2020