IKEA Reviews

183 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 7.174 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke gezellige stage gehad
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen24 juni 2019
Gezellig bedrijf, gericht op de medewerkers. Een pré is het ontbijt/ lunch buffet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle23 juni 2019
Ik heb een hele leuke tijd gehad bij Ikea. Soms is het even aanpoten, maar je kan altijd op gezelligheid van je collega's rekenen.
Pluspunten
Goedkope personeelskantine
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het niet kunnen opbouwen van een relatie met een klant en geen inzicht hebben in de uiteindelijke beslissing van klanten is een doorn in het oog.
Sales afdeling keuken (huidige medewerker) –  Utrecht16 juni 2019
Product keukens is een mooi veelzijdig product wat je samen kan kneden met je klant. Echter door de hoeveelheid aan verkopen wordt het onpersoonlijk iets wat niet hoort te passen bij Ikea.
Het is een platte cultuur hetgeen goed is echter het maakt het niet altijd duidelijker voor een werknemer met een visie.
Moeilijkste blijft het niet kunnen en vaak ook niet mogen van tijd nemen voor een klant hetgeen voor in mijn optiek niet goed is.
Pluspunten
collega's met veel kennis van het vak
Minpunten
betrokkenheid bij klant
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een groot bedrijf, maar met een menselijk toefje
Sales Medewerker (huidige medewerker) –  Haarlem6 juni 2019
Een groot en gezellig bedrijf met heel veel collegas. Een typische dag begint met het begroeten van klanten, het zorgen dat de voorraad klopt, het helpen van mensen die iets specifieks zoeken, heel vaak de vraag krijgen "hoe kom ik hieruit?" of een variant hierop. Managers staan vaak niet ver van de medewerkers af en zelfs de store manager loopt regelmatig een rondje. Aan het eind van de dag kan je tevreden weer naar huis omdat mensen blij met hun spullen naar huis zijn gegaan.
Pluspunten
Als je savonds werkt krijg je een gratis avondmaaltijd
Minpunten
Werken in de avonden en de weekenden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Customer relations (voormalige medewerker) –  Breda23 mei 2019
Was een erg leuke bijbaan met goed CAO. Helaas is er wel sprake van vriendjespolitiek en kan je alleen doorgroeien op het moment dat het management je aardig vindt.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige maar drukke werkomgeving
Salesmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem9 april 2019
Leuke sfeer, mooi bedrijf.
Arbeidsvoorwaarden is best prima.
Pluspunten
Mooi bedrijf
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de sfeer daar is heel erg leuk. bijv.in pauzes kun je lekker goedkoop eten of even tafeltennissen . Er is ook een gebidsruimte.
verkoop medewerker (voormalige medewerker) –  Barendrecht11 maart 2019
ik zou weer graag daar gaan werken. de bedrijfleiders zijn heel makkelijk om ermee te praten en ze helpen jou ook om beter te worden in wat je allemaal doet
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stagiaire
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Breda19 februari 2019
stage gelopen als visiual merchandiser half jaar
geleerd wat ikea inhoud en waarvoor ze staan.
hun manier van stijlen.
werksfeer was top.
Pluspunten
gezellig team, heel leerzaam
Minpunten
vroeg opstaan
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hardwerken dag in dag uit
Kitchen Production Specialist (huidige medewerker) –  Delft30 januari 2019
IKEA is een mooi bedrijf, maar geen doorgroeimogelijkheden om vanuit bijvoorbeeld de food afdeling door te groeien en iets anders te gaan doen.
Pluspunten
13e maand, vakantiegeld.
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een woonwinkel waarin ook maatschappelijk verantwoord bedrijfvoering geldt
Visual Merchandiser (voormalige medewerker) –  Heerlen16 januari 2019
Bij IKEA heerst een informele werksfeer, met gezellige en kundige collega"s. afwisselend werk met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. arbeidsvoorwaarden zijn prima , zeker binnen de sector retail zijn deze beter dan bij andere retail ondernemingen.
er heerst een fijne bedrijfscultuur waarin je samen het werk voor elkaar krijgt.
Pluspunten
vergoeding voor weekenden en avonddiensten
Minpunten
flexibele werktijden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veeleisend
Goodsflow-medewerker (huidige medewerker) –  Heerlen16 januari 2019
de bedrijfscultuur word steeds harder en zakelijker.
er is steeds minder begrip voor elkaar en je krijgt steeds minder feedback vanuit het management.
doorgroeien is heel lastig.
Pluspunten
het is er warm en droog
Minpunten
veeleisend
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's & secundaire arbeidsvoorwaarden.
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen15 januari 2019
Na 5 jaar bij de afdeling logistiek heb ik een aardig goede indruk van Ikea als werkgever kunnen vormen.

Pluspunt: Grote groep met voornamelijk leuke collega's.

Minpunten: Vervelende werktijden, slecht betaald, geen doorgroei mogelijkheden, je wordt afgerekend op ziek zijn en zelfs met 12 uur per week moet je 6 dagen per week beschikbaar zijn.
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Duiven12 januari 2019
Elke dag is anders
Er is altijd wat te doen
Prettige collega’s en managers
Pluspunten
Collega’s
Minpunten
Er wordt heel veel van medewerkers gevraagd.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
logistiek magazijnmedewerker
logistiek magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost11 januari 2019
Functie: logistiek magazijnmedewerker, IKEA Nederland bv
Het laden en lossen van inkomende en uitgaande goederen;
Het ontvangen, Verzenden, controleren en verwerken van inkomende en uitgaande goederen, Allround gewerkt, vakkenvuller medewerker
Adviseren over en actief verkopen van producten,
Concepten en diensten uit het assortiment aan klanten aan de balie
Verantwoordelijk voor het laden en lossen
De afdeling op orde houden, Producten verkopen
Pluspunten
amsterdam
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met doorgroeimogelijkheden.
Leidinggevende (huidige medewerker) –  Duiven7 januari 2019
Werksfeer is goed. Betrokken en sociaal en met diverse mogelijkheden. Fijne informele cultuur en platte organisatie.
Pluspunten
Onregelmatigheidstoeslag, aanvulling pensioen.
Minpunten
Onregelmatige diensten, werk/prive balans.platte organisatie.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Really fun place to work!
Commercial Sales Manager, full-time (huidige medewerker) –  Delft21 december 2018
It's a fantastic workplace to work! IKEA is the best company I have ever the pleasure of working for. Worked there for 15 years, no regrets! It is a company that you can grow and explore, this is amazing! My coworkers were really close like family. The Management is amazing and works right along side of their employees. AMAZING workplace!
Pluspunten
Taking good care of the coworkers
Minpunten
Can't think of any
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke maar informele actieve werkvloer het zelfbedieningsmagazijn.
Zelfbedieningsmagazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL12 december 2018
Leuke tijden op de werkvloer gehad. Een informele sfeer met leuke toeslagen in Ikea Amsterdam.
Pluspunten
Toeslagen, leuke leidinggevenden.
Minpunten
Je begrijpt niet elke toerist.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuk bedrijf om te werken
Medewerker (voormalige medewerker) –  Breda, NL9 december 2018
Heerlijk eten in de bedrijfskantine voor gereduceerd tarief.
Met feestdagen of andere feestelijkheden altijd iets extra's voor het personeel.
Uitgebreid inwerkprogramma, veel opleidingsmogelijkheden en doorstroom mogelijkheden.
Pluspunten
goed voor het personeel
Minpunten
niet iedere manager is geschikt voor zijn baan.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werksfeer, maar soms zeer onprofessioneel
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Amersfoort8 december 2018
Bij IKEA verwacht je dat alles super goed geregeld is. Het meeste is dat ook, maar door een chronisch personeelsgebrek worden vele dingen zeer amateuristisch opgelost. De cultuur is zeer informeel, maar er wordt wel veel over mensen gepraat.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te slecht betaald
Kassamedewerker (huidige medewerker) –  Haarlem28 november 2018
De werkdruk wordt te hoog omdat er te weinig mensen en er teveel klanten zijn.

Dit is het nieuwe beleid van Ikea en ik ben het daar niet mee eens.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij IKEA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 7.174 reviews
52.730
42.380
31.278
2421
1365

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur