Ikea Reviews

157 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 6.035 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
CR medewerkster (huidige medewerker) –  Heerlen9 oktober 2018
Ik werk er graag omdat ik graag contact heb met klanten.
Deze 10jaar zijn omgevlogen.
Het loon is minder goed want zonder de toeslagen is het minimaal.
Het personeel staat jammer genoeg erg onder werkdruk dus ziekteverlof is erg hoog op het moment.
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Balans werk prive niet ok
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toegankelijke vriendelijke werksfeer met schijnheilig management
Medewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort27 september 2018
Leuke job, vriendelijke collega's. (EX)-manager oneerlijk en had tweede agenda.
Organisatie is te star om verbetering te omarmen, talent kan beter gebruikt worden.
Pluspunten
Voordelige lekkere lunches, fijne collega's, zeer open werksfeer
Minpunten
Laag salaris, werkkleding, management, trage organisatie
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas en leuke sfeer
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 september 2018
iedereen is er altyd vrolijk omdat er heel weinig stres rondom dat werk gaat.heb ook echt netjes met zwaarwerk geleerd.het leukste van de baan was dat je gewoon je eigen ding kon doen,zelfstandig.
het mindere van de baan was wel dat je bijna altijd moet overwerken
Pluspunten
leuke sfeer, geen baas die over jou heen kijkt
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geweldige bedrijfscultuur met volop doorgroei mogelijkheden
Medewerker (huidige medewerker) –  Utrecht28 augustus 2018
IKEA is een prachtig bedrijf waar je volop kansen krijgt als je daarvoor open staat. Het is een relatief platte organisatie waar status niet belangrijk is maar vooral hetgeen je doet. Een prettig bedrijf met een interessante bedrijfscultuur waar je bij moet passen om succesvol te zijn. Samenwerken, bescheidenheid en problemen simpel benaderen zijn een aantal van de kernwaarden
Pluspunten
interessante bedrijfscultuur
Minpunten
werken in de retail betekent werken in de avond en het weekend
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werksfeer
Comm & In (huidige medewerker) –  Amsterdam26 augustus 2018
Gezellige informele werksfeer, platte organisatie. Veel doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Productie Specialist (huidige medewerker) –  Breda24 augustus 2018
goede werksfeer elke dag is anders veel dymamique in het werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Houden weinig rekening met jou als werknemer of nieuwe collega
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Delft2 augustus 2018
Je bent nieuw en onervaren in het bedrijf zelf, maar daar wordt geen rekening mee gehouden. Fouten maken mag volkomen niet. Je krijgt om alles een opmerking. Collega's en teamleiders zijn chagrijnig. De klanten zijn wel het positieve van het werk, praatjes maken etc. Maar qua omgeving en arbeidsvoorwaarden is het 3x niks.
Je hebt een bedrijfsrestaurant waar je voor een paar centjes goed kan eten. Dat is de enige pluspunt. De werkschoenen en broeken zijn ook nog stikheet. Te weinig kluisjes. Doe hier al zeker niet je vakantiewerk. Je wordt niet gewaardeerd. De collega's zijn allemaal ouder en bouwen hun toekomst hierop, als jij niet van plan bent om heel je leven bij de ikea te werken kan je het vergeten om enige respect te krijgen. De sfeer die ik heb ervaren was zeer onprettig. De trainer leert jou bijvoorbeeld een bepaald iets niet en hier krijg jij op je kop van omdat dit 'zeker weten wel is uitgelegd' maar helaas, toch niet. Het komt ook vaak voor dat je last minute wordt afgebeld en zomaar ineens niet meer hoeft te komen. Het werk zou op zichzelf zo leuk zijn geweest, maar alles wat er omheen draait is zoo vervelend wat echt erg jammer is!
Pluspunten
Goedkoop eten
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd druk nooit saai
Medewerker all round (voormalige medewerker) –  Breda Delft20 juli 2018
Hej! IKEA is een mooi bedrijf om voor te werken. Leuk assortiment, gezellige klanten en collega's die wat voor elkaar over hebben. Hoewel je werkzaamheden vaak hetzelfde zijn is het echt nooit saai. Er gebeurt altijd wel wat hetzij door of voor een klant of iets vanuit IKEA. Het geeft een apart gevoel om voor een wereldbedrijf te werken waar veel enthousiasme heerst.
Niet twijfelen gewoon doen!
Pluspunten
Familie gevoel.
Minpunten
Veel binnen, veel openingsuren waardoor je ook vreemde werktijden hebt.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, slechte leidinggevende
food medewerker (voormalige medewerker) –  Duiven16 juli 2018
Veel jonge leidinggevende met weinig ervaring. Je merkt al medewerker dat deze leidinggeven zoals ze dat uit een boekje hebben geleerd en absoluut niet kunnen inspelen op de behoefte van het personeel. Door de leegloop worden de rooster onderdruk gezet en dit resulteert in nog meer leegloop en ontevreden medewerkers.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Management, omgaan met problemen.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne Vakantiejob
Customer service medewerkster (voormalige medewerker) –  Vlaams-Brabant23 mei 2018
Dit is een geweldig bedrijf waar er veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en groei.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf, leuke collega's
Goodsflow employee (voormalige medewerker) –  Haarlem14 mei 2018
Veelzijdige functies binnen dit bedrijf, luch en avond eten is goed geregeld
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super bedrijf
salesmedewerkster kinderland, slaapkamers (huidige medewerker) –  Heerlen14 mei 2018
Wat een top bedrijf !
Gezellige sfeer, fijne leidinggevende.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ikea
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven25 april 2018
Ik moet vakken vullen in de ochtend. In de middag moet ik bestellingen verzamelen voor klanten en Reachtruck rijden. In de avond moet ik de winkel aanvullen en Reachtruck rijden.

Ik heb op een reachtruck leren rijden. Ik weet nu hoe Logistiek in z,n werk gaat. Daarbij heb ik ook geleerd hoe ik goed met klanten om ga. Ik ben niet zo tevreden over het management want, op het moment dat ze moeten controleren hoe je, je werk doet vragen ze dat aan mijn collega's in plaats van dat ze het zelf komen beoordelen.

De sfeer op het werk vind ik wel goed en leuk. Ik kan niet echt zeggen dat ik iets moeilijk vind aan mijn werk. Het leukste vind ik om de reachtruck te kunnen besturen.
Pluspunten
Gratis eten
Minpunten
Een laag loon
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Customer Service Medewerker (voormalige medewerker) –  Breda21 maart 2018
Leuke en gezellige werkplek. Helaas waren er voor mij geen doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er is special voor kinderen om te spelen.
bij de restaurant achter de kassa (voormalige medewerker) –  Haarlem12 maart 2018
Ik heb veel dingen geleerd.Bijvoorbeeld,hoe kan de machines werken en hoe kan je met klanten reageren.De managment is ook goed.De bedrijfscultuure is echt heel knap.Ik ben nieuw hier in Nederland de namen van de dingen in ikea echt moeilijkste voor mij om te herinering.Je hoeft niet te zorgen waar kan je eten daar is ook een apart restaurant voor de medewerkers vooral in de avond is gratice.
Pluspunten
het echt gezellig bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best employer
Logistic Manager (huidige medewerker) –  Eindhoven7 maart 2018
A company with fantastic possibilities for your and other coworkers development.
Endless possibilities.
Pluspunten
Take responsibility
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima als bijbaantje
Dagmanager CR (huidige medewerker) –  Heerlen6 maart 2018
Het werken bij Ikea is leuk, echter is het moeilijk om een vast aantal uren te krijgen. Dit zorgt dat het erg aantrekkelijk is voor studenten als bijbaan
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Uren op contract
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ikea haarlem
Medewerker klantenservice (voormalige medewerker) –  Haarlem26 februari 2018
prima bedrijf om te werken ik ben hier weg gegaan omdat ik elders een een beter aanbod kreeg wat betreft dienstverband
Pluspunten
er wordt rekeing gehouden met je
Minpunten
veel hetzelfde werk
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Vakantiemedewerkster schoonmaak (voormalige medewerker) –  Breda22 februari 2018
Als vakantiewerk was dit als student de ideale bijbaan!
Pluspunten
fijne werksfeer
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerker
Montagemedewerker (voormalige medewerker) –  Delft13 februari 2018
Opbouwen van meubelen voor showrooms En dynamisch bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ikea. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 6.035 reviews
52.336
42.035
31.092
2325
1247

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,0Bedrijfscultuur