Reviews voor IKEA in Amsterdam

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 7.358 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijke bedrijfscultuur, lijkt net een secte!
Verkoper kantoormeubilair (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 oktober 2019
Heb hier een aantal jaren gewerkt, was in het begin wel leuk maar naar verloop van tijd werd de sfeer steeds grimmiger tussen mij en leidinggevenden. Vooral personeelszaken zijn de hielenlikkers van het management. Daar heb je geen reet aan, terwijl je denkt dat personeelszaken een beetje aan de kant van het personeel zou staan. Salaris is ook drama. Niet zo snel mee in zee gaan of als je geen andere keus hebt dit bedrijf gebruiken als opstapje om bij een ander bedrijf binnen te komen. Als je er te lang blijft wordt je gehersenspoeld met IKEA way, een soort bijbel van IKEA.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte begeleiding management
Teammanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 juli 2019
Management vraagt veel van de mensen maar sturen op de verkeerde dingen. Geeft geen begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Drukke maar informele actieve werkvloer het zelfbedieningsmagazijn.
Zelfbedieningsmagazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NL12 december 2018
Leuke tijden op de werkvloer gehad. Een informele sfeer met leuke toeslagen in Ikea Amsterdam.
Pluspunten
Toeslagen, leuke leidinggevenden.
Minpunten
Je begrijpt niet elke toerist.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas en leuke sfeer
Bezorger/koerier (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 september 2018
iedereen is er altyd vrolijk omdat er heel weinig stres rondom dat werk gaat.heb ook echt netjes met zwaarwerk geleerd.het leukste van de baan was dat je gewoon je eigen ding kon doen,zelfstandig.
het mindere van de baan was wel dat je bijna altijd moet overwerken
Pluspunten
leuke sfeer, geen baas die over jou heen kijkt
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werksfeer
Comm & In (huidige medewerker) –  Amsterdam26 augustus 2018
Gezellige informele werksfeer, platte organisatie. Veel doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk bedrijf om voor te werken
Supply-Support Specialist (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 maart 2016
Zeer hoge werkdruk....te veel bureaucratie.
Veel wisselingen van leidinggevenden en matig tot slecht HR beleid.
Pluspunten
15% korting
Minpunten
werksfeer, ontwikkelmogelijkheden binnen NL hoofdkantoor
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
matig management
Sales Support (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 januari 2016
matig HR beleid en onduidelijk management. Met plezier in winkel afoort gewerkt. op SO was de sfeer anders. mensen zaten te lang op een positie door gebrek aan groeimogelijkheden. stroperige org en veel wisselende leidinggevende.
Pluspunten
personeelskorting
Minpunten
matig bestuur
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
verkoop medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH8 november 2015
leuke collega s, goed cao, had het naar mn zin bij ikea
op zondag een kadootje en gratis lunch.
fijne kantine waar je voor weinig kan lunchen, kregen vaak iets extra s en vooral de sfeer onder collega s was erg leuk.
Pluspunten
gezelligheid onder de collega s
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als winkelassistent wordt je vaak geassisteerd door de manager
Oproep Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH18 augustus 2015
In Ikea is de sfeer fijn om te werken. De collega, de medewerker, de manager streven allen om aan een goed resultaat te werken.

Dit allemaal gebeurt door iedereen samen. Tijdens ongelukken is het niet anders. Je wordt omringd door de collega's alsof je aan het werk bent.

Een perfecte bijbaan om naast je studie te hebben alsook een geweldige baan om mee bezig te zijn en in te ontwikkelen.

Een aanrader voor iedereen om te kiezen als werkgever!
Pluspunten
Goedkope luch, bereikbaar, om de 2 uur pauze
Minpunten
diensten van 5-7 uur
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een grote familie
IT System Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH5 mei 2015
IKEA is een familie. Eenmaal erin voel je je snel op je gemak en kun je je werk doen.

Er is echter door de jaren heen veel veranderd waardoor het ook bij IKEA uit maakt of je wel of niet past. Menig carriere tijger zal hier zijn ei niet kwijt kunnen omdat je wel met de jaren oude manier mee moet werken.
Pluspunten
Goeie sfeer, duidelijke verwachtingen en beoordelingen
Minpunten
traag. log en soms vreselijk achterhaald
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie werkplek geen grote problem
Orderpicker (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH1 mei 2015
een typische dag op het werk is fijne soms is heel druk maar
vind ik leuk
het leiding is goed
soms of mijn collega's is lui
geen moeilijkste ding
leuke werk plek
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 18Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en goede werkgever
Parttime chauffeur (voormalige medewerker) –  Amsterdam en omgevinf4 februari 2015
Auto ophalen
Ikea bouwpakketten laden
Ikea bouwpakketten lossen en afleveren bij klanten
De werkzaamheden worden uitgevoerd samen met een collega
Chauffeur en een bijrijder.

Het moeilijkste van deze baan is het verplaatsen van de zware pakketten in de woningen in de binnenstad van Amsterdam.
Trappen en bereikbaarheid

Het leukste van deze baan is het rijden met bestelwagens en het omgaan met veel verschillende soorten mensen.

Ik heb geleerd om goed te kunnen gaan met verschillende mensen en wat de beste manier is om te transporteren.
Pluspunten
eigen uniform en safety schoenen
Minpunten
geen kantine
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Administratief medewerker debiteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 september 2014
IKEA is een bedrijf waar een gezellige informele sfeer hangt
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 16Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijnste baantje dat ik heb gehad
Sales Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH12 augustus 2014
Elke dag krijg je toeslagen, dit betekend meer loon voor je werk.
Daarnaast is de werksfeer mondiaal, je collega's zijn eigenlijk je familie.
Gratis diner bij avonddienst.
Altijd gezellig, altijd IKEA
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie werk sweer en goeie door groei mogelijk heden
Magazijn werkzaamheden/ Chauffeur (voormalige medewerker) –  amsterdam15 mei 2014
ik heb er erg leuk bij gewerkt goeie sweer ondeling word goed ge comuniceert en er zijn zeker goeie door groei mogelijk heden.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 23Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open werkomgeving, veel interactie tussen collega's en personeel
Deputy Logistics Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH2 augustus 2013
Afwisselend en dynamische omgeving. Specifiek sales driven en 'push' function vanuit hoofdkantoor, die nieuwe producten/productgroepen invoert.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
informele wekrsfeer en door groei mogelijkheden
caissiere (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 mei 2012
Ikea is een groot bedrijf maar heeft een dynamische informele bedrijf met door groei mogelijkheden. Het biedt een student flexibele werkuren.
Pluspunten
gratis lunches
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren

Zie meer reviews over IKEA

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij IKEA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 7.358 reviews
52.792
42.434
31.302
2440
1390

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur