IKEA Reviews

128 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.734 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super bedrijf
salesmedewerkster kinderland, slaapkamers (huidige medewerker) –  Heerlen14 mei 2018
Wat een top bedrijf !
Gezellige sfeer, fijne leidinggevende.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ikea
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven25 april 2018
Ik moet vakken vullen in de ochtend. In de middag moet ik bestellingen verzamelen voor klanten en Reachtruck rijden. In de avond moet ik de winkel aanvullen en Reachtruck rijden.

Ik heb op een reachtruck leren rijden. Ik weet nu hoe Logistiek in z,n werk gaat. Daarbij heb ik ook geleerd hoe ik goed met klanten om ga. Ik ben niet zo tevreden over het management want, op het moment dat ze moeten controleren hoe je, je werk doet vragen ze dat aan mijn collega's in plaats van dat ze het zelf komen beoordelen.

De sfeer op het werk vind ik wel goed en leuk. Ik kan niet echt zeggen dat ik iets moeilijk vind aan mijn werk. Het leukste vind ik om de reachtruck te kunnen besturen.
Pluspunten
Gratis eten
Minpunten
Een laag loon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Customer Service Medewerker (voormalige medewerker) –  Breda21 maart 2018
Leuke en gezellige werkplek. Helaas waren er voor mij geen doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er is special voor kinderen om te spelen.
bij de restaurant achter de kassa (voormalige medewerker) –  Haarlem12 maart 2018
Ik heb veel dingen geleerd.Bijvoorbeeld,hoe kan de machines werken en hoe kan je met klanten reageren.De managment is ook goed.De bedrijfscultuure is echt heel knap.Ik ben nieuw hier in Nederland de namen van de dingen in ikea echt moeilijkste voor mij om te herinering.Je hoeft niet te zorgen waar kan je eten daar is ook een apart restaurant voor de medewerkers vooral in de avond is gratice.
Pluspunten
het echt gezellig bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best employer
Logistic Manager (huidige medewerker) –  Eindhoven7 maart 2018
A company with fantastic possibilities for your and other coworkers development.
Endless possibilities.
Pluspunten
Take responsibility
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima als bijbaantje
Dagmanager CR (huidige medewerker) –  Heerlen6 maart 2018
Het werken bij Ikea is leuk, echter is het moeilijk om een vast aantal uren te krijgen. Dit zorgt dat het erg aantrekkelijk is voor studenten als bijbaan
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Uren op contract
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ikea haarlem
Medewerker klantenservice (voormalige medewerker) –  Haarlem26 februari 2018
prima bedrijf om te werken ik ben hier weg gegaan omdat ik elders een een beter aanbod kreeg wat betreft dienstverband
Pluspunten
er wordt rekeing gehouden met je
Minpunten
veel hetzelfde werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Vakantiemedewerkster schoonmaak (voormalige medewerker) –  Breda22 februari 2018
Als vakantiewerk was dit als student de ideale bijbaan!
Pluspunten
fijne werksfeer
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerker
Montagemedewerker (voormalige medewerker) –  Delft13 februari 2018
Opbouwen van meubelen voor showrooms En dynamisch bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positief
Cateringmedewerkster (voormalige medewerker) –  Oosterhout7 februari 2018
geweldig bedrijf.denkt met je mee en neemt je serieus.komt voor het personeel op en collega's zijn super.veel geleerd en stek team.top!
Pluspunten
waardering respect samenwerking begrip
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company
Restaurant Employee (voormalige medewerker) –  Gemeente Heerlen19 januari 2018
It's a great company to work for and it has lots of opportunities to grow. My colleges were very nice and always helpful and it was a great experience overall
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werken met collega's
Schoonmakster (voormalige medewerker) –  Hengelo OV18 januari 2018
Leuk werk vroeg in de ochtend uren werken

leuke collega's

Hele pand van ikea zien en schoonmaken
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ikea
Medewerker logistiek (huidige medewerker) –  Groningen18 januari 2018
Fijn bedrijf om te werken. Doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werk
Medewerker klantenservice (voormalige medewerker) –  Barendrecht21 december 2017
Leuk bedrijf om in te werken,goeie sfeer en veel medewerkers
Pluspunten
Gratis lunch goeie werktijden en goeie sfeer
Minpunten
Soms te druk en te weinig personeel voor die drukte maar alleen op zondag
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig begeleiding in het werk
Medewerker klantenservice (voormalige medewerker) –  Groningen13 november 2017
Je werd er voor de leeuwen gegooid na een korte opleiding van 11 dag.
Pluspunten
Dichtbij huis
Minpunten
Slechte onderlinge sfeer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiale werkomgeving
Beveiliger 2 (huidige medewerker) –  Utrecht25 oktober 2017
Elke dag kan anders zijn, er kunnen onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden wat het werken positieve spanning geeft. De sfeer is erg goed onderling. Ik heb geleerd om geduldig met klanten te zijn en goed te luisteren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische cultuur en visie!
Teamleider (huidige medewerker) –  Eindhoven25 oktober 2017
IKEA heeft een fantastische visie: 'een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen'. Deze visie gebruiken veel medewerkers bij alles wat ze doen. De waarden van dit bedrijf liggen dichtbij die van mij: togetherness, people & planet positive & leading by example bijvoorbeeld. Bij IKEA werk je keihard, maar je doet het samen.
Pluspunten
veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
Minpunten
financiele vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Receptioniste (huidige medewerker) –  Delft23 oktober 2017
Geen dag hetzelfde,
veel contact met mensen.
Gezellige informele sfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work with an amazing community
Recovery Co-worker (huidige medewerker) –  Delft22 oktober 2017
IKEA is a great company to work for that really takes care of its staff. There is a strong emphasis on teamwork and leading by example, which gives a feeling of transparency between colleagues, where people are honest and open and there isn't a strong hierarchy. Makes you want to come to work in the morning!
Pluspunten
great environment, canteen is excellent
Minpunten
sometimes very busy and can be stressful
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magazijnmedewerker
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Delft22 oktober 2017
gezellige werksfeer
veel collegialiteit
duidelijk wat er van je verwacht word.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij IKEA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 4.740 reviews
51.882
41.621
3848
2229
1160

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur