Ikazia Ziekenhuis Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
verpleegkundige (huidige medewerker) –  verpleegkundige6 juli 2019
Ikazia, klein ziekenhuis waar goede sfeer heerst.
het management luistert naar het personeel.
Pluspunten
goede verbinding werk prive
Minpunten
nachtdiensten welke verplicht zijn
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ouderwetse hiërarchische management.
Strategisch Inkoper (voormalige medewerker) –  Rotterdam22 mei 2019
Ouderwetse hiërarchische management.
Afhankelijk van in welke functie je werkt.
Pluspunten
Goede collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Rotterdam19 september 2017
In het Ikazia Ziekenhuis hangt een fijne werkomgeving, waar goed samen gewerkt wordt.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer interessante werkomgeving
vakantiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH28 december 2014
dit was een interessante werkomgeving. ik zou dit niet als vaste baan willen, maar heb wel genoten
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
really a fun working place
Storage keeper (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH26 maart 2014
a typical day at work was the clean up and put away the new equipment that came in. I learned a lot about the medical equipment they use in hospitals. the management was really good and helpfull they gave us a lot of freedom and even came to help us if they weren't to busy. the co-workers there where really fun to work with and really helpfull they thought me a lot of things and always helped eachother out when needed . I cant really think about a hard part of this job. the most enjoable was the learning part here to learn about how they work in a hospital storage and to deliver packages on the right section or department
Pluspunten
free lunch
Minpunten
cant really think of any now
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een heerlijk ziekenhuis om te werken
afdelingsassistente (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH21 november 2013
een fijne werkplek veel geleerd
en leer nog steeds
heerlijk om daar te werken fijne collega.s
een warm ziekenhuis met veel oog voor de patienten en personeel
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
schoonmaak/pool resterativemedewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH11 november 2013
vriendelijke baas,prettig werek sfeer.geen klachten.heb reuze naar mijn zin.precisie schoonmaak en behandelingen van besmettingen van wat wel en wat kan.
Pluspunten
staan altijd voor elkaar klaar
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aandacht voor Patiënt en medewerkers op hoog niveau, gemoedelijke sfeer, hygiënische ruimte en bekwaam personeel.
Medewerker Linnenkamer (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH6 oktober 2013
Mijn functie eist veel kracht, energie en ordeningsvermogen maar door de vriendelijke sfeer en verbondenheid tussen collega's valt het minder zwaar. Mijn collega's en ik zijn verantwoordelijk voor het ontvangen, nakijken, sorteren en verwerken van linnengoed en werkkleding en het bevoorraden en op pijl houden van linnengoed, ramenbekleding etc.... op de afdelingen en behandelkamers.

Communicatie tussen werknemers en hoofdverantwoordelijke is optimaal er wordt regelmatig overlegd over het verloop van de activiteiten en eventueel onregelmatigheden.

Mijn collega's zijn mijn uitlaatkleppen, als ik op mijn werk ben voel ik me thuis, het is altijd een feest om mijn collega's te begroeten s' ochtend.

Het moeilijkste deel van mijn werk is de lichamelijke belasting, het duwen van zware containers, tillen van b.v. zware hoeslakenbundels en dekbedden.

waar ik het meest van geniet op mijn werk is het contact met mensen, met collega's op het werkplek, met collega's op de gang, Patiënten op de afdelingen en op de gangen en de bezoekers niet te vergeten.

Op mijn werk bij Ikazia voel ik dat ik echt leef, heerlijk!..
Pluspunten
Personeelsuitjes en goed salaris.
Minpunten
Probelmatiek rondom het aanbieden van vaste contracten door de economie crisis.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gemoedelijke sfeer en kwalitatief goede zorg!
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid14 september 2012
Er is genoeg gelegenheid om nieuwe dingen te leren. Er is een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines en de drempel om iets te vragen en/of bespreken is laag.
Was deze review waardevol?Ja 22NeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ikazia Ziekenhuis. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,4
Gebaseerd op 10 reviews
56
42
32
20
10

Waarderingen per categorie

4,2Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,3Bedrijfscultuur

Reviews over Ikazia Ziekenhuis gesorteerd op locatie