IGM
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

IGM Carrières en werk

Over ons
IGM is een persoonlijke en dienstverlenende inkooporganisatie die toonaangevend is op het gebied van badkamerinrichting.
Wij zijn een gezond bedrijf dat snel groeit, maar jij wordt nooit een nummer.

Ons bedrijf is toekomstgericht en kenmerkt zich door samenwerking, gezamenlijke verantwoordelijkheid en professionaliteit.


De sfeer binnen IGM is
 – meer... te omschrijven als informeel en persoonlijk. De communicatielijnen zijn kort, helder en transparant. Wij bieden onze medewerkers volop de ruimte om je eigen ambities en talenten waar te maken.

Deze interne krachtenbundeling is een belangrijke succesfactor van IGM. Wij bieden onze medewerkers de kans om te ondernemen in een branche die ertoe doet. IGM heeft een platte organisatie: het gaat om de kwaliteit van argumenten, niet om de hiërarchie. Eigen initiatief, klantgerichtheid, doorzettingsvermogen en persoonlijk ondernemerschap zijn dan ook kenmerken van iedereen die bij IGM werkt.


Vastroesten in je functie? Dat gaat je niet lukken bij ons. We zijn namelijk continue in beweging. Dat vraagt flexibiliteit, maar het biedt je ook veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld als er een nieuwe functie bij komt omdat we zo snel groeien. Of als je eigen functie verandert doordat je team groter wordt.

De mensen van IGM maken het tot een bijzonder bedrijf. Dat je uit het juiste hout gesneden bent is belangrijk. Dit zou een volgende stap in jouw carrière kunnen zijn!


Wil jij werken bij één van de succesvolle formules van IGM B.V. (Baderie, Bad in Beeld, Instalcenter en Badkamerwinkel.nl)? Lees dan meer over onze formules of solliciteer direct op één van onze openstaande vacatures.

Wij komen namelijk ontzettend graag met jou in contact!
 – minder
Ga naar 'Waarom solliciteren'