IDEXX Laboratories Reviews

17 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 414 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente di lavoro rilassato ed amichevole
Senior Inside Sales Account manager (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam12 september 2019
Ambiente multiculturale, molto stimolante, management molto esigente spesso poco competente, obiettivi molto aggressivi, possibilità carriera nella norma
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice environment and a lot of support.
Software Testing Analyst (huidige medewerker) –  Senior Software Tester2 augustus 2019
Really enjoy working there, feel a team spirit and respect to different personalities. I'm able to share knowledge and experience with my colleagues and learn from them. Workday never boring, always have challenges/areas to improve the skills. If you have a bad day, just ask for help and you will get it.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Standaard bureaucratisch bedrijf
Supply Chain Associate (voormalige medewerker) –  Hoofddorp25 februari 2019
Gestandaardiseerd werk zonder enige afwisseling naast de taken van het inpakken en ophalen van bestellingen. Een typisch bureaucratisch bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Customer focused work environment
Software Testing Analyst I (huidige medewerker) –  Hoofddorp16 oktober 2018
A typical day at work would be working on new features and work on production issues and help resolve them asap for customers.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Una gran experiencia
Servicio técnico (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam11 oktober 2018
Trabajó en una buena empresa con un buen ambiente de trabajo donde el empleado es respetado. Oportunidad de aprender contínuamente.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Team Spirit
Technicien informatique (huidige medewerker) –  Hoofddorp27 december 2017
Environnement de travail agréable.

Bon esprit d'équipe.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenvatting
cmf (voormalige medewerker) –  Hoofddorp13 februari 2017
vereist, dus ik moet er wat neer zetten zodat ik mijn solicitatie kan versturen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
compagnie innovante, produits interressant
Assistante de Direction (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 december 2016
Milieu international, produit intéressant et équipe multinationale
Management sur place et maison mère très compréhensif et à l écoute,
team spirit et avantages importants
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
middelmatige werkgever
IT Infrastructuur Project Manager International (voormalige medewerker) –  Hoofddorp, NH18 januari 2016
Werk druk ligt extreem hoog. aandeelhouders zijn het enige belang
Pluspunten
in de zomer worden er gratis ijsjes uitgedeeld
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wrong place in the wrong time
Disclosed (voormalige medewerker) –  Hoofddorp, NH5 november 2015
The team I joined was supposedly international. Coming from a highly international environment I thought I would find an open, multicultural place and I found instead lots of arrogance, prejudices, mocking others, judgments of body language. I also found a place which clearly wants to grow and expand without the humility to listen, learn and accept that certain directions might differ from original opinions (based on lack of knowledge, predominantly).

As such I found a place where I was told we would do great things and nothing happened. Between the interview and my start date I was told certain projects would be completed which in fact where nowhere near completion even after I left, several months. Guess what, my job was predominantly relying on such projects. And so I was immediately asked to do other things as well, and got blamed for not being able to achieve results when I had no clear goals/directions.

My recommendation: do not take things for granted! Ask countless questions to whomever is interviewing you.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun Place to work and very productive
Inventory Control Specialist (Team Leader) (voormalige medewerker) –  Hoofddorp- The Netherlands14 september 2014
Idexx is one of the best places I have ever worked, I would still be working there if I was living in the Netherlands. It can be very hectic sometimes and especially at the end of each quarter, however at the end of the heftiness you know you have satisfy many customers who are interested in your products. In Idexx I learned lots of things, how to be a team player as well as working on my own, Idexx also gave me the opportunity to lead by example in leadership role.

In idexx we say ourselves to be one big family and after work we also socialised together which helped us build good working relationships.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoon drinkwater, zuivere melkproducten en gezonde dieren dankzij IDEXX
Customer Support Specialist III (huidige medewerker) –  Hoofddorp2 januari 2014
De werkdag begint met het lezen en beantwoorden van e-mails. Vervolgens worden de bestellingen van klanten in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika in SAP geplaatst. Deze komen meestal per e-mail binnen maar ook per fax of telefonisch. Bestellingen die vóór 15u zijn geplaatst, gaan nog dezelfde dag de deur uit.
Ik heb geleerd met SAP te werken. Verder ook dat een goed product duur mag zijn (en dat zijn de producten van IDEXX), als er maar een heel goede service tegenover staat. Het is mijn eer om die goede service te verzorgen. IDEXX is als de Verenigde Naties in het klein met tientallen nationaliteiten binnen de muren en klanten uit een zo grote regio. Uiteindelijk zijn wij, ondanks alle cultuurverschillen, allemaal mensen, wat tot een geweldig gevoel van verbondenheid heeft geleid.
IDEXX is groeiend en wil met de tijd meegaan. Ten gevolge daarvan worden er voortdurend nieuwe regels en procedures ingevoerd, die te behappen zijn zolang de achterliggende gedachte ervan ook wordt uitgelegd. Deze uitleg maakt het verschil uit tussen "ergens voor gebruikt worden" en "je ergens betrokken bij voelen".
Pluspunten
Geweldige internationale ambiance
Minpunten
Te veel procedures en regels
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
inpakker handmatig (voormalige medewerker) –  idexx laboratories19 juli 2013
was een leukste baan aan te werk om met de coolleg.s samen te werk
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 22Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Customer Technical Support (huidige medewerker) –  Hoofddorp, NL16 juli 2013
.A Fortune 500 company with 3600 employees worldwide, market leader in diagnostics and information technology solutions for animal health and water and milk quality.

• Participate in regular training to expand knowledge of complex company technologies and diagnostic tools and to gain a broader understanding of biochemistry and haematology
• Provide B2B technical support for Veterinarians and other customers on one or more company products or services, including pet and other animal health care related products, medical diagnostic and water-testing equipment
• Explaining products and services, instructing in use of equipment, coordinating and assisting with equipment installations, configuring computer system hardware or software including networking issues, troubleshooting and repairing system, database or data communication issues, customer order entry, billing and sales
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Experienced and loyal International finance team (prior to FSSC implementation)
EMEA Financial Controller (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 juni 2013
People management. Hands on and analyis of financials. Lead of several stand alone IT related projects
Pluspunten
International exposure
Minpunten
Authoritarian direct report
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun place to work and great team
Customer support consultant level (voormalige medewerker) –  Hoofddorp, Netherlands4 april 2012
Idexx laboratories sells instruments for vets, either for biochemistry or hematology or other. The main task of the day is to take calls from customers who aren't satisfied and troubleshoot the issue the best way possible to guarantee the customer's satisfaction.
The manager, being aware it is a repetitive job, always tried to challenge us and create new tasks for us.
The team is multicultural and I loved it. There were several languages spoken in the same floor, people talking about their countries.
The hardest part is when a customer is unhappy and he yells at you aggressively. My supervisor was always there either to encourage me and thank me for my efforts after to the call or to take the call if the customer insists on talking to a supervisor, which didn't really happen a lot of times.
The greatest part, is the Fridays afternoons, where the work is slow and there aren't that much phone calls, so we gather as a team and talk about a lot of different subjects.
I just loved working there.
Pluspunten
excellent environnement work
Minpunten
you always have to be next to the phone, very limited movement freedom
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over IDEXX Laboratories

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij IDEXX Laboratories. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 414 reviews
5120
4134
373
243
144

Waarderingen per categorie

3,3Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over IDEXX Laboratories gesorteerd op locatie