ICT Group Reviews

32 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 74 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek wie graag met je meedenkt
Developer (voormalige medewerker) –  Eindhoven7 maart 2019
ICT Group is een fijne werkgever met een diverse bedrijfscultuur. Er is een fijne werksfeer met veel verschillende culturen. Ze denken goed mee over waar je jezelf in wilt ontwikkelen.
Pluspunten
Internationale fijne werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Is meer een bedrijf voor jonge computer nerds
Uitvoerder Elektra (huidige medewerker) –  Groningen27 februari 2019
Voor mij niet de goede werkgever totaal ander werk
Pluspunten
Dichtbij voor mij
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige team en leuke sfeer op de afdeling..
Technisch Helpdesk medewerker (voormalige medewerker) –  Naaldwijk, ZH21 september 2015
Het was heel erg leuk om hier te werken. Ik had uiteraard een top team met een fantastische leidinggevende, die mij altijd hielp als dat nodig was. Moeilijkste is toch dat je je aan een script moet houden op het moment dat je op het technische dienst zit.
Pluspunten
Training communicatie.
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeveing en goede collega's
Servicedeskmedewerker ict (voormalige medewerker) –  Heel nederland22 juli 2015
Altijd genoeg werk en werd met plezier en toch serieus gewerkt. Elke dag was anders en daar leer je van. Dat is het leuke van de baan
Pluspunten
Goede bereikbaarheid
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verantwoordelijke werkomgeving
Senior Incident Manager (huidige medewerker) –  Darp, DR4 juni 2015
Een veelzijdige baan met veel verantwoordlijkheden. In mijn vakgebied ICT, wat een rode draad is binnen het bedrijf, is het zeer belangrijk dat je de ontwikkelingen en kennis binnen ICT op pijl houdt. Mindere aspecten binnen het bedrijf algemeen zijn de uitzendingen, waar je wel veel ervaring opdoet, maar voor de thuisfront is het niet altijd leuk.

Over het algemeen is het een dynamisch bedrijf om voor te werken, maar na 17 jaar ben ik toe om voor een civiel bedrijf te werken met andere uitdagingen en ontwikkelingen op ICT gebied.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationale ICT omgeving met veel dynamiek
Service Consultant Heineken International (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH15 april 2015
Leuke werkomgeving met veel dynamiek en heel veel internationale kontakten.

Interessante uitdagingen.

Professionele struktuur.

Informele omgang met collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige organisatie om voor te werken
Hoofd (huidige medewerker) –  Roosendaal, NB13 april 2015
Heb Test management op gezet en uitgebreid.
Veel overleg gevoerd met diverse disciplines
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open cultuur met doel om samenwerken te bevorderen - grote mate van eigen verantwoordelijkheid.
Product Manager (huidige medewerker) –  Landelijk25 maart 2015
Een dag werk is eigenlijk nooit als een andere dag - je bent verantwoordelijk voor het zelf plannen van je werkzaamheden met daarbij uiteraard ook het krijgen van opdrachten/taken.

Vanuit de rol/functie is het er voor zorgen dat er input wordt geleverd aan de functionaliteiten die gewenst zijn op de digitale werkplek om deze te vertalen naar technische oplossingen. Je bent de intermediair tussen de gebruikers aan de ene kant en de technische fabriek aan de andere kant. Het vertalen van een functionaliteit naar een technische oplossing wordt eerst gezocht in bestaande oplossingen (configure before build) als dit niet kan wordt het een item op de roadmap.

Het is veel samenwerken met diverse gebruikers groepen in de organisatie - er is niet 1 standaard oplossing voor het ondersteunen van de activiteiten van alle gebruikers.

De organisatie is open op alle niveaus - directie is net zo makkelijk aan te spreken als de telefoniste of receptioniste. Dit maakt de cultuur open en plezierig om in te werken. Je werkt uiteindelijk allemaal voor het zelfde bedrijf en daarmee hetzelfde doel.

Het lastige van de rol/functie is dat iedereen iets vindt van de digital Workplace omdat het zo visueel is - het is helaas onmogelijk om iedereen te spreken - daarom ingericht om met key users die de doorsnede van de organisatie vertegenwoordigen. Ook het adopteren van veranderingen is zeer lastig om voor iedereen te bewerkstelligen.
Pluspunten
Innovatief, open
Minpunten
verscheidenheid in functies en rollen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkplek- systeem- beheerder
Migratie Medewerker - T-mobile (voormalige medewerker) –  werkplek- systeem- beheerder3 maart 2015
Ik ben een klantvriendelijke allround ICT-er met ervaringen in diverse functies. Ik ben professioneel ingesteld en serieus bezig met mijn vak. Hierbij probeer ik altijd mijn grenzen te verleggen en het onderste uit de kan te halen. Ik volg de actuele ontwikkelingen in mijn vakgebied op de voet en deel deze graag met mijn vakgenoten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werk omgeving
Assistent accountant (voormalige medewerker) –  Haarlem3 februari 2015
Was erg leuke om in dit bedrijf te werken veel geleerd , met leuke collega,s.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig
Adviseur (voormalige medewerker) –  Buitenland15 december 2014
op vriendelijke basis adviseren van ondernemers op gebied van netwerken,data beheer, infra structuur en service
Pluspunten
veel creative vrijheid
Minpunten
weinig uren daadwerkelijk factureerbaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Organisatie met buitengewoon veel knowhow en ontwikkelmogelijkheden.
Senior Consultant / Headhunter, Whyz (voormalige medewerker) –  Leiden4 november 2014
Geen dag is hetzelfde, veel improviseren, snel schakelen, continue zoeken naar nieuwe mogelijkheden, met elkaar hard werken maar ook vooral plezier hebben in het werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Office-assistent Marganza Delfzijl (voormalige medewerker) –  Delfzijl, GR30 september 2014
Een dienstverlenend ICT bedrijf met internationale klanten.
Pluspunten
Veel geleerd over ict dienstverlening
Minpunten
nadruk lag te veel op de financiële administratie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne club met mensen.
Medewerker Front Office/ Technische Helpdesk (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH9 augustus 2014
Het was een leerzame tijd met een fijne club collega's.
Ik heb hier veel geleerd.
Pluspunten
Een zeer prettige wersfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving, leuke collega's , informele sfeer
Helpdesk & Beheer (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE3 augustus 2014
Sterk groeiend bedrijf die zich continu bezig houdt met het ontwikkelen van nieuwe behandel methodes in de psychische zorg en hoe het zijn cliënten nog beter kan bedienen van psychische zorg op maat. Ik heb hier geleerd om me continu te blijven ontwikkelen in een collegiale en informele sfeer. Als je houd van afwisseling, continu schakelen tussen collega's, cliënten, en leveranciers en je niet afschrikt van een gezonde dosis werkstress ben je hier zeker aan het juiste adres.
Pluspunten
Altijd bezig om zich te ontwikkelen naar een nog sterkere markt positie
Minpunten
ICT is een ondergeschoven kindje
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oplossingen ontstaan
Projectmanager voor systeemontwikkeling (voormalige medewerker) –  Amersfoort1 juli 2014
Ik laat graag oplossingen ontstaan. Geef mijn team de ruimte. Niet zonder doel, en met wél mijlpalen. Het leuke is dat teamleden dit erg waarderen. Ze voelen zich gewaardeerd.
Pluspunten
Resultaten gehaald
Minpunten
Onvolwassen teamleden kunnen vrijheid niet aan
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer op de werkvloer
Junior ICT medeweker (traineeship) (voormalige medewerker) –  AMSTERDAM19 juni 2014
De werksfeer bij het nibesvv was optimaal! Heb met velen collega's een goeie band gehad.
Pluspunten
Flexibele werktijden
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jarenlange betrouwbare werkgever
Technicus (voormalige medewerker) –  Renkum, GE4 juni 2014
Jaren met veel plezier bij dit bedrijf gewerkt. Helaas door een reorganisatie moest ik in 2013, samen met vele collega's, het bedrijf verlaten. Hierbij in een breed gebied werkzaamheden verricht. Laatste jaren op het gebied van ICT- beveiliging en Telecom vakgebied gewerkt. Goede resultaten op het gebied van kostenreductie en nieuwe toepassingen met mobiele toestellen gerealiseerd.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegiaal
Secretaresse Eneco IT (huidige medewerker) –  Rotterdam16 april 2014
Ik ga altijd met ontzettend plezier naar mijn werk waar geen dag het zelfde is.
Ik hou van hard werken maar ook van gezelligheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving met hoge eisen
Recruiter/ Manager HRM (voormalige medewerker) –  't Gooi28 maart 2014
politieke spel met diverse directeuren en managers
hoge eisen aan werknemers, harde werkers slimme mensen
goede selectie van personeel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ICT Group. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 74 reviews
518
430
315
26
15

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over ICT Group gesorteerd op locatie