Reviews voor Verkoper (m/v) bij ICI PARIS XL

33 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 77 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 augustus 2019
was een stage van een maand, dus niet veel mee gekregen van de manier van werken normaal gesproken
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve leeromgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Zwolle3 juli 2019
Erg gezellig team en je leert ontzettend veel over verschillende producten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkdagen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda29 juni 2019
Je bent elke dag wel bezig, je staat nooit stil. Baantje voor doe mensen!
Pluspunten
Gratis merk trainingen
Minpunten
Over druk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een leuke werksfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum27 maart 2019
Ik heb hier een leuke tijd gehad na mijn opleiding en veel geleerd.
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
slecht betaald
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf!
Verkoper (voormalige medewerker) –  Oosterhout26 februari 2019
Leuke en afwisselende banen met grote aandacht voor de klant.
Pluspunten
Leuke bedrijfssfeer
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige baan met fantastisch team
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Heerenveen5 augustus 2018
Super leuke, afwisselende baan in een fantastisch, gemotiveerd team.
Pluspunten
Veel waardering in vorm van mooie cadeau's
Minpunten
Weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onwijs leuk!
Verkoopadviseur (huidige medewerker) –  Noordwijk24 juli 2018
top bedrijf en overal top mensen, en de lekkere koffie die kent!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelllige, leerzame werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  roosendaal17 mei 2018
Fijn werken in een leuk team. Veel geleerd over de producten.
Leuke trainigen gehad over alle huidverzorging merken, make up en parfums.
Pluspunten
trainingen volgen
Minpunten
stond toendertijd nog in de kinderschoen, dus er moest nog veel gebeuren in organisatie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellig team, altijd leuk op de werkvloer
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2018
Heb het altijd naar me zin tijdens werk, er is altijd wel wat te doen. En ik vind het heel leuk om mensen te helpen en te adviseren.
Pluspunten
Gezellige collegas
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Heemstede11 augustus 2017
Super leerzaam met merktrainingen en veel creativiteit met de make-up
Pluspunten
Veel kado's
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aanpoten, aanpoten en graag nog iets meer aanpoten!
Verkoopster (huidige medewerker) –  Apeldoorn15 juni 2017
een typische dag op het werk begint al in sneltreinvaart. Veel activiteiten op de planning. Helaas te weinig balans in tijd voor de klanten en tijd voor management. Er wordt het uiterste van je gevergd en al snel worden targets wéér verhoogd en gaat de werkdruk weer omhoog. Er valt veel te leren, management en collega's zijn de leuke spil in het werk. 'Flexibel zijn als een bungeekoord' lijkt het motto, gemiddelde doorlooptijd van zo'n koord is een jaar bij voltijd gebruik, deze periode houden ze ook graag aan bij de bedrijfsvoering omtrent personeel.
Pluspunten
leuke trainingen
Minpunten
geen duidelijke lijn in bedrijfsvoering, willen elke keer meer en elke keer iets anders
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeervol en leerzame werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Schiedam11 juni 2017
Het was een sfeervol baan, heb veel geleerd zoals, merken van de producten, doel van de parfums, praktischer werken en netjes inpakken. Mijn team was erg spontaan en behulpzaam. Ik voelde me thuis en daardoor kon ik mijn taken makkelijker uitvoeren. Ik vond het hartstikke leerzaam en deed het werk met plezier. klantgericht werken was het leukste deel mijn werk.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Delft7 april 2017
Een typische dag op werk is beginnen met schoonmaken en alles aanvullen. Het is belangrijk dat je er representatief uitziet dus dat je make-up, je haar, je kleding en je nagels er netjes uit zien. Ik heb geleerd om goed om te gaan met de mensen en het niet alleen om het verkopen gaat maar ook om de beleving van de klant. Het is erg leuk omdat elke dag anders is en elke klant anders is en iedereen een andere behoefte heeft. Het is leuk om hier op in te spelen en vervolgens de klant terug te zien dat zij komen vertellen hoe het nu met bijvoorbeeld hun huid gaat. Met de collega's is het gezellig. Het moeilijke van de baan is dat er continu nieuwe producten binnen komen waar je alles van moet weten. Maar dit is eigenlijk ook weer het leuke eraan want je bent nooit uitgeleerd.
Pluspunten
Goede collega's
Minpunten
Het salaris
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk, zou er zo weer aan de slag gaan!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 april 2017
Heb hier een geweldige tijd doorgemaakt, van stage tot baan. Als ik de kans zou krijgen zou ik zo weer aan het werk gaan bij dit bedrijf!
Pluspunten
GIFTS
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hardwerkend team
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda4 maart 2017
Ik kwam binnen als redelijk jong meisje met weinig ervaring. Daar is goed mee omgegaan. Ze hebben mij gekneed tot dametje en na een aantal maanden had ik van veel producten al kennis, die ik dan ook graag deelde met elke klant die binnen kwam.
Mijn collega's waren een gedreven team, elke dag weer die lach, de positieve vibes, heerlijk!

Er was vrijwel niets moeilijk aan de baan, behalve het feit dat je strict op je houding moest letten.

Het leukste was toch wel de hele A.S. Watson groep. Wat een gemotiveerde mensen!
Pluspunten
Targets halen en daardoor zelf mooie producten uit mogen zoeken
Minpunten
Strikte bedrijfsuitstraling
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Bosch7 februari 2017
Prettige werkomgeving met fijne collega's en een fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Werkomgeving
Aankomend verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Purmerend30 januari 2017
Het is zeer prettig werken, alleen wil ik me meer richten op alleen sales.
Pluspunten
gezellige sfeer
Minpunten
beperkte doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een super leuke baan en zou het zo weer doen.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Crooswijk16 januari 2017
Ik had echt een leuke tijd bij de ici paris het was voor een korte termijn omdat het alleen voor kerst was. Mijn ervaring daar was echt leuk met sommige meiden, maar er waren ook zeker medewerkster er bij die ik niet kon uitstaan. Buiten dat er soms negativiteit in de groep was deed ik mijn best en maakte ik er toch een leuke werkplek van met de rest van mijn team.
Pluspunten
Als je in de avonden werkte betaalde de bedrijf je eten.
Minpunten
Bij ici paris krijg je niet veel testers mee ze gooien het weg.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage ici paris xl tilburg
Verkoper Parfum (voormalige medewerker) –  Tilburg4 september 2016
Heb daar de tijd van mijn leven gehad.
Leuke werksfeer en klanten gingen altijd tevreden de deur uit.
Pluspunten
gezellig lunchen
Minpunten
Die heb ik niet meegemaakt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Vlaardingen30 augustus 2016
fijne samenwerking met veel leermogelijkheden
geen ene dag is hetzelfde
Pluspunten
gezelligheid en sfeer
Minpunten
weinig begrip voor ouders met kinderen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ICI PARIS XL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 77 reviews
532
424
314
25
12

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over ICI PARIS XL gesorteerd op locatie