ICI PARIS XL Reviews

46 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 64 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 augustus 2019
was een stage van een maand, dus niet veel mee gekregen van de manier van werken normaal gesproken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkdagen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda29 juni 2019
Je bent elke dag wel bezig, je staat nooit stil. Baantje voor doe mensen!
Pluspunten
Gratis merk trainingen
Minpunten
Over druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het is heel gezellig en voelt vertrouwelijk om stage te lopen.
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Dronten16 april 2019
ik heb er stage gelopen, en dus niet gewerkt.
de sfeer was er heel erg fijn en gezellig, maar zodra er iets gedaan moest worden gebeurde dat ook gelijk.
ik heb het er heel erg naar me zin gehad en ook veel van geleerd!
Pluspunten
gratis testers
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
IPXL is een fijne werkgever
Beauty Advisor ICI PARIS XL (voormalige medewerker) –  Huizen1 april 2019
-Bij IPXL heb je veel doorgroeimogelijkheden.
-interne trainingen mogelijk
-duidelijke regels en procedure
Pluspunten
veel mogelijkheden
Minpunten
planning niet in overleg
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een leuke werksfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum27 maart 2019
Ik heb hier een leuke tijd gehad na mijn opleiding en veel geleerd.
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
slecht betaald
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf!
Verkoper (voormalige medewerker) –  Oosterhout26 februari 2019
Leuke en afwisselende banen met grote aandacht voor de klant.
Pluspunten
Leuke bedrijfssfeer
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving
Make-up artist (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost12 november 2018
het werkomgeving en sfeer was toch gezellig want er was verschillende cultuur mensen
Pluspunten
gratis product
Minpunten
waren lieveling mensen die ze voortrekken
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige baan met fantastisch team
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Heerenveen5 augustus 2018
Super leuke, afwisselende baan in een fantastisch, gemotiveerd team.
Pluspunten
Veel waardering in vorm van mooie cadeau's
Minpunten
Weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onwijs leuk!
Verkoopadviseur (huidige medewerker) –  Noordwijk24 juli 2018
top bedrijf en overal top mensen, en de lekkere koffie die kent!
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelllige, leerzame werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  roosendaal17 mei 2018
Fijn werken in een leuk team. Veel geleerd over de producten.
Leuke trainigen gehad over alle huidverzorging merken, make up en parfums.
Pluspunten
trainingen volgen
Minpunten
stond toendertijd nog in de kinderschoen, dus er moest nog veel gebeuren in organisatie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige stage plaats
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Goes16 maart 2018
Bij ICI PARIS XL heb ik veel geleerd over het omgaan van klanten, en heb ik een leuke en gezellige tijd gehad!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellig team, altijd leuk op de werkvloer
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2018
Heb het altijd naar me zin tijdens werk, er is altijd wel wat te doen. En ik vind het heel leuk om mensen te helpen en te adviseren.
Pluspunten
Gezellige collegas
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met gezellige collega´s
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord19 oktober 2017
Gezellig bedrijf waar ik met veel plezier heb gewerkt.
Veel interactie met klanten maar ook administratieve taken.
Pluspunten
Mooie producten om mee te werken
Minpunten
reiskosten vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Heemstede11 augustus 2017
Super leerzaam met merktrainingen en veel creativiteit met de make-up
Pluspunten
Veel kado's
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantvriendelijkheid uitstekend, en verkoop ook uitstekend.
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht11 juli 2017
ICI Paris XL medewerkers zijn erg gericht op klanten, je begroet de klant en in het verloop van het verkoop gesprek bouw je een band op met de klant, en zorgt ervoor dat de klant met een lach naar buiten gaat. De winkels zien er altijd goed verzorgd uit.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aanpoten, aanpoten en graag nog iets meer aanpoten!
Verkoopster (huidige medewerker) –  Apeldoorn15 juni 2017
een typische dag op het werk begint al in sneltreinvaart. Veel activiteiten op de planning. Helaas te weinig balans in tijd voor de klanten en tijd voor management. Er wordt het uiterste van je gevergd en al snel worden targets wéér verhoogd en gaat de werkdruk weer omhoog. Er valt veel te leren, management en collega's zijn de leuke spil in het werk. 'Flexibel zijn als een bungeekoord' lijkt het motto, gemiddelde doorlooptijd van zo'n koord is een jaar bij voltijd gebruik, deze periode houden ze ook graag aan bij de bedrijfsvoering omtrent personeel.
Pluspunten
leuke trainingen
Minpunten
geen duidelijke lijn in bedrijfsvoering, willen elke keer meer en elke keer iets anders
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeervol en leerzame werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Schiedam11 juni 2017
Het was een sfeervol baan, heb veel geleerd zoals, merken van de producten, doel van de parfums, praktischer werken en netjes inpakken. Mijn team was erg spontaan en behulpzaam. Ik voelde me thuis en daardoor kon ik mijn taken makkelijker uitvoeren. Ik vond het hartstikke leerzaam en deed het werk met plezier. klantgericht werken was het leukste deel mijn werk.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Delft7 april 2017
Een typische dag op werk is beginnen met schoonmaken en alles aanvullen. Het is belangrijk dat je er representatief uitziet dus dat je make-up, je haar, je kleding en je nagels er netjes uit zien. Ik heb geleerd om goed om te gaan met de mensen en het niet alleen om het verkopen gaat maar ook om de beleving van de klant. Het is erg leuk omdat elke dag anders is en elke klant anders is en iedereen een andere behoefte heeft. Het is leuk om hier op in te spelen en vervolgens de klant terug te zien dat zij komen vertellen hoe het nu met bijvoorbeeld hun huid gaat. Met de collega's is het gezellig. Het moeilijke van de baan is dat er continu nieuwe producten binnen komen waar je alles van moet weten. Maar dit is eigenlijk ook weer het leuke eraan want je bent nooit uitgeleerd.
Pluspunten
Goede collega's
Minpunten
Het salaris
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk, zou er zo weer aan de slag gaan!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 april 2017
Heb hier een geweldige tijd doorgemaakt, van stage tot baan. Als ik de kans zou krijgen zou ik zo weer aan het werk gaan bij dit bedrijf!
Pluspunten
GIFTS
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk, leerzaam en gezellig bedrijf
Stage (voormalige medewerker) –  Sittard8 maart 2017
Ik heb hier 4 weken stage gelopen, toen ik met de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3 bezig was.
Ik heb hier een hele leuke tijd gehad, het team was heel flexibel, gezellig en behulpzaam.
De werkdagen waren over het algemeen druk maar toch relaxed. Het was heel afwisselend werk wat je uitvoerde.
Ik heb veel geleerd over make-up merken, huidverzorging, parfums en het managen van een winkel.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ICI PARIS XL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 64 reviews
527
422
310
23
12

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur