ICI PARIS XL Reviews

36 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 51 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige stage plaats
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Goes16 maart 2018
Bij ICI PARIS XL heb ik veel geleerd over het omgaan van klanten, en heb ik een leuke en gezellige tijd gehad!
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellig team, altijd leuk op de werkvloer
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2018
Heb het altijd naar me zin tijdens werk, er is altijd wel wat te doen. En ik vind het heel leuk om mensen te helpen en te adviseren.
Pluspunten
Gezellige collegas
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met gezellige collega´s
Assistent filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord19 oktober 2017
Gezellig bedrijf waar ik met veel plezier heb gewerkt.
Veel interactie met klanten maar ook administratieve taken.
Pluspunten
Mooie producten om mee te werken
Minpunten
reiskosten vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Heemstede11 augustus 2017
Super leerzaam met merktrainingen en veel creativiteit met de make-up
Pluspunten
Veel kado's
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantvriendelijkheid uitstekend, en verkoop ook uitstekend.
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Zwijndrecht11 juli 2017
ICI Paris XL medewerkers zijn erg gericht op klanten, je begroet de klant en in het verloop van het verkoop gesprek bouw je een band op met de klant, en zorgt ervoor dat de klant met een lach naar buiten gaat. De winkels zien er altijd goed verzorgd uit.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aanpoten, aanpoten en graag nog iets meer aanpoten!
Verkoopster (huidige medewerker) –  Apeldoorn15 juni 2017
een typische dag op het werk begint al in sneltreinvaart. Veel activiteiten op de planning. Helaas te weinig balans in tijd voor de klanten en tijd voor management. Er wordt het uiterste van je gevergd en al snel worden targets wéér verhoogd en gaat de werkdruk weer omhoog. Er valt veel te leren, management en collega's zijn de leuke spil in het werk. 'Flexibel zijn als een bungeekoord' lijkt het motto, gemiddelde doorlooptijd van zo'n koord is een jaar bij voltijd gebruik, deze periode houden ze ook graag aan bij de bedrijfsvoering omtrent personeel.
Pluspunten
leuke trainingen
Minpunten
geen duidelijke lijn in bedrijfsvoering, willen elke keer meer en elke keer iets anders
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeervol en leerzame werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Schiedam11 juni 2017
Het was een sfeervol baan, heb veel geleerd zoals, merken van de producten, doel van de parfums, praktischer werken en netjes inpakken. Mijn team was erg spontaan en behulpzaam. Ik voelde me thuis en daardoor kon ik mijn taken makkelijker uitvoeren. Ik vond het hartstikke leerzaam en deed het werk met plezier. klantgericht werken was het leukste deel mijn werk.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Delft7 april 2017
Een typische dag op werk is beginnen met schoonmaken en alles aanvullen. Het is belangrijk dat je er representatief uitziet dus dat je make-up, je haar, je kleding en je nagels er netjes uit zien. Ik heb geleerd om goed om te gaan met de mensen en het niet alleen om het verkopen gaat maar ook om de beleving van de klant. Het is erg leuk omdat elke dag anders is en elke klant anders is en iedereen een andere behoefte heeft. Het is leuk om hier op in te spelen en vervolgens de klant terug te zien dat zij komen vertellen hoe het nu met bijvoorbeeld hun huid gaat. Met de collega's is het gezellig. Het moeilijke van de baan is dat er continu nieuwe producten binnen komen waar je alles van moet weten. Maar dit is eigenlijk ook weer het leuke eraan want je bent nooit uitgeleerd.
Pluspunten
Goede collega's
Minpunten
Het salaris
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk, zou er zo weer aan de slag gaan!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 april 2017
Heb hier een geweldige tijd doorgemaakt, van stage tot baan. Als ik de kans zou krijgen zou ik zo weer aan het werk gaan bij dit bedrijf!
Pluspunten
GIFTS
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk, leerzaam en gezellig bedrijf
Stage (voormalige medewerker) –  Sittard8 maart 2017
Ik heb hier 4 weken stage gelopen, toen ik met de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3 bezig was.
Ik heb hier een hele leuke tijd gehad, het team was heel flexibel, gezellig en behulpzaam.
De werkdagen waren over het algemeen druk maar toch relaxed. Het was heel afwisselend werk wat je uitvoerde.
Ik heb veel geleerd over make-up merken, huidverzorging, parfums en het managen van een winkel.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hardwerkend team
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Breda4 maart 2017
Ik kwam binnen als redelijk jong meisje met weinig ervaring. Daar is goed mee omgegaan. Ze hebben mij gekneed tot dametje en na een aantal maanden had ik van veel producten al kennis, die ik dan ook graag deelde met elke klant die binnen kwam.
Mijn collega's waren een gedreven team, elke dag weer die lach, de positieve vibes, heerlijk!

Er was vrijwel niets moeilijk aan de baan, behalve het feit dat je strict op je houding moest letten.

Het leukste was toch wel de hele A.S. Watson groep. Wat een gemotiveerde mensen!
Pluspunten
Targets halen en daardoor zelf mooie producten uit mogen zoeken
Minpunten
Strikte bedrijfsuitstraling
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Bosch7 februari 2017
Prettige werkomgeving met fijne collega's en een fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige Werkomgeving
Aankomend verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Purmerend30 januari 2017
Het is zeer prettig werken, alleen wil ik me meer richten op alleen sales.
Pluspunten
gezellige sfeer
Minpunten
beperkte doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een super leuke baan en zou het zo weer doen.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Crooswijk16 januari 2017
Ik had echt een leuke tijd bij de ici paris het was voor een korte termijn omdat het alleen voor kerst was. Mijn ervaring daar was echt leuk met sommige meiden, maar er waren ook zeker medewerkster er bij die ik niet kon uitstaan. Buiten dat er soms negativiteit in de groep was deed ik mijn best en maakte ik er toch een leuke werkplek van met de rest van mijn team.
Pluspunten
Als je in de avonden werkte betaalde de bedrijf je eten.
Minpunten
Bij ici paris krijg je niet veel testers mee ze gooien het weg.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk
Visagiste (voormalige medewerker) –  Nijmegen9 januari 2017
super gezellig
jezelf zijn
vriendelijk
leukste van de baan is . dat je met je klanten in contact komt ,
advies geven
huidproducten
make producten
geur
moeilijkste van de baan is dat je je klanten nie kwijt wilt
je leert veel bij ici paris , je krijgt dagtrainingen
trainen binnen ici paris zelf.
Pluspunten
trainen volgen bij ici is mogelijk
Minpunten
het heeft geen minpunten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontzettend leuke branche om in te werken
Vervangend Assistent Filiaalmanager (huidige medewerker) –  Apeldoorn21 november 2016
In zijn geheel een prettig bedrijf om bij te werken. Elke klant is weer een uitdaging om aan geschikte produkten te helpen. Zeker een uitdaging
Pluspunten
alle gratis produkten die je als werknemer krijgt
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage ici paris xl tilburg
Verkoper Parfum (voormalige medewerker) –  Tilburg4 september 2016
Heb daar de tijd van mijn leven gehad.
Leuke werksfeer en klanten gingen altijd tevreden de deur uit.
Pluspunten
gezellig lunchen
Minpunten
Die heb ik niet meegemaakt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
damens power
Ici paris xl , schoonmaak,horeca (voormalige medewerker) –  Amersfoort25 juli 2016
bij mijn werk was het altijd een goed sfeer op de werkvloer zelf als het te druk was met de druken tijden Bvl: kerst tijden, valentijnsdag of vader en moeder dag waar door mwe altijd leuk de dag konden afsluiten.
Pluspunten
iedereen kon alles zeggen
Minpunten
geen erco met het warm weer
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De beste ICI Paris in nederland!
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Etten-Leur26 juni 2016
Mijn tijd bij de ici paris was zeer aangenaam. Ik heb veel geleerd over hoe ik om moet gaan met klanten en hoe ik hun het beste kan helpen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ici paris
Verkoper (voormalige medewerker) –  Noordwijk-Binnen19 juni 2016
Ik heb heel veel geleerd op mijn stage bij ICI PARIS.
ICI PARIS is een heel groot bedrijf met werknemers die gespecialiseerd zijn in de functie waarin ze werken.
Ik heb het grote deel van Management bij ICI PARIS geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ICI PARIS XL. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 51 reviews
521
417
38
23
12

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over ICI PARIS XL gesorteerd op locatie