IBM Reviews

79 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 28.456 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great experience
Service Desk Representative (voormalige medewerker) –  Philippine8 januari 2020
I love my previous job. It helps me to improved my knowledge about technology and to communicate in other peole in or outside the country. I feel so comfortable with those people who helped me to achieve this goal.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zakelijke omgeving
Medewerker Backoffice (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 december 2019
Veel wisselingen in management waardoor veel aanpassingen in sturing en beleid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen sfeer, veel bureaucratie, slecht management, onvoldoende communicatie
Financial Analyst (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 december 2019
Geen sfeer, veel bureaucratie, slecht management, onvoldoende communicatie
Pluspunten
Gratis fruit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ABAP Developer
ABAP consultant (voormalige medewerker) –  Software Developer9 december 2019
it was nice and challegin working with IBM. a great start to career
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever, met veel verschillende soorten banen. Solide bedrijf met een uitstekende bedrijfscultuur.
Verschillende functies (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 december 2019
zie de bovenstaande samenvatting. Aangezien IBM vele verschillende functies/rollen kent is het lastig om bovenstaande vragen generiek te beantwoorden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Matige managers
Contactcenter medewerker (voormalige medewerker) –  Boedapest9 december 2019
De meeste directe collegas waren ok, maar de teamleaders en managers niet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
It was mix experienced working at IBM
Delivery Manager (voormalige medewerker) –  Netherlands11 november 2019
It all depends on the project you get engaged and thats upto client culture as well.

Overall IBM is good place for work however salary, and other stuff are require for improvement.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en innovatieve bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden
Middleware Specialist CIC (huidige medewerker) –  Middleware Specialist4 september 2019
Een bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden, in allerlei richtingen. Genoeg opleidingsmogelijkheden. Een leuke werksfeer, en leuke collega's.
Pluspunten
Veel activiteiten voor personeel.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huge Parts of the IBM remain anti-agile
Someone (huidige medewerker) –  Somewhere18 augustus 2019
IBM is in the throes of trying to reinvent itself and figuring out how to cover the 34 billion dollar check it wrote to purchase RedHat. Many parts of the enterprise are refusing to become agile. It's hard to hire for agile projects when HR takes 6 months to change a job description, a pay band or to issue an offer letter. The job descriptions haven't kept with the skill needs and the pay bands that HR assigns to some jobs to top out so low that it can be difficult to hire anyone who is remotely qualified.

Real Estate services is another part of the enterprise that is not agile. Its hard to find space to sit a team. Then when we finally get space where we are all in a single location to aid in collaboration, we get asked to move out so that they can renovate the building.
Pluspunten
free coffee, lots of parking
Minpunten
difficult to navigate the bureaucracy
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great workplace and agile environment
Research Intern (voormalige medewerker) –  Groningen23 juli 2019
Open desk policy, great and beautiful environment in a nice vibrant city. Hierarchy is somewhat flat and you have a lot of flexibility. Amazing place for young grads.
Pluspunten
Amazing work life balance
Minpunten
Low Salary and no benefits
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever en werkomgeving
Senior cliënt executive (huidige medewerker) –  Amsterdam14 juli 2019
Fantastisch gewerkt en en mooi wereldwijd bedrijf met goede mogelijkheden!
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkgever met veel opleidingsmogelijkheden
Project Management Officer (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 juli 2019
Leuke werkgever met veel opleidingsmogelijkheden. Soms was de werkdruk een beetje hoog.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatie en hoog tempo
HR Adviseur (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 juni 2019
Een bedrijf waar je veel kunt leren over innovatie en samenwerken!
Pluspunten
Heel flexibel met thuiswerken
Minpunten
Aandeelhoudergedreven
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb daar veel geleerd en mogelijkheden gehad om te groeien
Resource Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 april 2019
IBM werkt met flexible werkplekken in kantoortuinen.
Dit heeft zo zijn voordelen maar ook wel nadelen.
Op verschillende afdelingen gewerkt met verschillende managers en de ene manager is betrokken en de ander te weinig.
Voor mij was het een wat rommelige bedrijfscultuur, mede door de kantoortuinen.
Door het jobhoppen wissel je ook van collega's, wat niet altijd fijn is.
Door het jobhoppen krijg je veel mogelijkheden om iets nieuws te leren, waardoor je breder inzetbaar bent.
Pluspunten
Mogelijkheid om thuis te werken
Minpunten
Werken op project basis en outsourcend word i.v.m Globalisering.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi wereldwijd ICT bedrijf
Datacenter Management Specialist (voormalige medewerker) –  Almere / Woerden1 april 2019
Mooi bedrijf maar helaas zijn vele werkzaamheden afgestoten en /of naar de lageloon landen gegaan waardoor er voor het meeste technische personeel geen ruimte meer was. Binnen het bedrijf is er veel respect voor het personeel en is de relatie met collega's respectvol en prettig. Mijn fantastische werk op het datacenter kwam te vervallen omdat het datacenter naar België is verhuisd.
Pluspunten
Werktijden redelijk zelf in te delen
Minpunten
Altijd vol gas jezelf ontwikkelen. Nooit tijd voor een pas op de plaats
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk profressioneel bedrijf en werksfeer
Senior Test Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost25 maart 2019
Professioneel IT bedrijf met een goede samenwerking. Het is te merken dat de meeste medewerkers trots zijn om ´IBMer´ te zijn. Goed ondersteuning van management om in je carriére door te mogen groeien - wordt zelfs gestimuleerd.
Pluspunten
Interessante projecten
Minpunten
Vrij harde afslankingspolitiek
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aix
AIX System Manager, DC-Administrator (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 februari 2019
Veel met AIX gedaan, ook in het UWV team geplaatst waarna ik DCA werd
Pluspunten
AIX
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topbedrijf
Medewerker Verkoop (voormalige medewerker) –  Zwolle5 februari 2019
Enorm goede begeleiding van medewerkers. Enorm veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun Work place
RFS Administrator, Q2C Document Management (voormalige medewerker) –  Philippine3 januari 2019
Best time working with IBM . I got the opportunity to grow in my career . I had a change to work in different places and with different people around the world.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
World wide connections
REMOTE SUPPORT ANALYST (voormalige medewerker) –  ANALYST7 oktober 2018
An open environment which respect the world's diversity and give you the opportunity to grow. I hope one day come back.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij IBM. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 28.456 reviews
59.639
410.382
35.974
21.566
1895

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over IBM gesorteerd op locatie