I-SEC
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over I-SEC

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.
De beste vragen zijn direct van toepassing op I-SEC.
 • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
 • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
 • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

7 vragen

 • Werken als luchthavenbeveiliger bij I-SEC is geen baan voor mensen met een "9 tot 5 mentaliteit" maar voor echte aanpakkers. De roosters zijn wisselend en daardoor kunnen deze zwaar zijn, je werkt in een internationale omgeving met passagiers vanuit de hele wereld en dit vraagt aanpassingsvermogen. Een familie met kleine kinderen, een zakenreiziger met haast, uitgelaten jongeren die voor het eerst alleen naar het buitenland gaan, iemand die voor een begrafenis naar het buitenland moet..... je treft ze allemaal. Uitdagend en altijd wisselend, maar zeker niet makkelijk.

  Beantwoord 12 februari 2019
 • Ja die worden vergoedt

  Beantwoord 30 september 2019
 • Veranderingen die veroorzaakt worden door situaties waar geen grip op is.

  Beantwoord 12 februari 2019
 • Je kunt bij I-SEC vrij gemakkelijk solliciteren via de online sollicitatietool op de recruitment website https://landing.werkenbij-i-sec.nl (d.d. 12-2-2019, eventuele wijzigingen in de toekomst buiten beschouwing). Je vult hierbij een aantal vragen in waarmee getoetst wordt of je aan een aantal voorwaarden voldoet (bijv. binnen de woon-werkafstand wonen, niet in aanraking geweest met politie/justitie ivm het moeten verkrijgen van een politietoestemming, 8 jaar woonachtig in NL en ingeschreven op een adres ivm verkrijgen Verklaring Geen Bezwaar welke benodigd is voor de Schipholpas, 18 jaar en ouder, geen andere opleiding volgend, etc).

  Je zal een aantal kleine testjes moeten doen waaronder ruimtelijk inzicht en kleurenblindheid (ivm x-ray kijken), Engels (internationale omgeving met passagiers vanuit de hele wereld) en Nederlands. Indien je hiervoor slaagt kan je verder met de sollicitatie. Tevens wordt om een CV en motivatie gevraagd.


  Er wordt een voorselectie gemaakt in CV's en motivatie, dus het is aan te raden om dit goed verzorgd in te leveren. Op basis hiervan wordt men uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst welke in sommige gevallen direct gevolgd wordt door een sollicitatiegesprek. In dit gesprek beoordeeld de recruiter of de sollicitant geschikt is voor de werkzaamheden als luchthavenbeveiliger. Ook hierbij is het dus raadzaam om goed in te lezen wat I-SEC doet en wat de werkzaamheden inhouden.


  Als je door het sollicitatiegesprek heen bent gekomen dan zal I-SEC een screening opstarten bij de AIVD en politie. Dit is benodigd voor resp. je Schipholpas en het aanvragen van een legitimatiebewijs voor beveiliger (en de daarbij benodigde politietoestemming). Zonder deze goedkeuringen kan je niet werken op resp. Schiphol en als beveiliger. Zodra je goedkeuringen binnen zijn zal je uitgenodigd worden voor een training. Let op: je zult deze moeten behalen om daadwerkelijk in dienst te treden. Het is een leuke, leerzame maar intensieve week waarin je alle basisvaardigheden om op de luchthaven als beveiliger zult gaan leren. Je wordt zowel getoetst op praktijk als op theorie (CITO).


  Behaal je deze training dan treedt je officieel in dienst bij I-SEC. Ben je gediplomeerd, dan kan je direct aan de slag. Ga je via I-SEC het beveiligersdiploma behalen dan zal je eerst twee weken naar het ROC gaan alvorens te starten op de werkvloer.


  Wat fijn is aan de constructie werken/leren is dat je direct betaald krijgt en na het behalen van je diploma (binnen een jaar) en vervolgens bij goed functioneren een contractverlenging best hard stijgt in je salaris.

  Beantwoord 12 februari 2019
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.