HVC Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 16 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groeiende organisatie met informele sfeer
- (huidige medewerker) –  Alkmaar10 december 2019
HVC is een mooi bedrijf en een sociale en stabiele werkgever. Het werk is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Daarnaast krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oog voor de mens achter de werknemer
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Middenmeer19 november 2019
-Grote organisatie, diverse locaties en functies.
-Energie-milieu, duurzaamheid, logistiek, veel expertise in huis.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vieze werkomgeving
Bijrijder (voormalige medewerker) –  Middenmeer6 november 2019
Veel chauffeurs die snel klaar willen zijn en denken dat je alles al weet op je 1e werkdag
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
belader vuilniswagen
Belader (voormalige medewerker) –  Middenmeer27 november 2018
Heerlijk werk..
Hele dag buiten en veel lopen.
Zou ik graag weer willen doen
Minpunten
moeilijk te bereiken met openbaar vervoer
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en minder leuke collega's
Bijrijder (voormalige medewerker) –  Middenmeer, NH4 mei 2015
Groot verschil in mensen. Werkte er als uitzendkracht en werd je door ongeveer de helft van de collega's gezien als extra hulp die nodig is om het werk te kunnen doen.
De andere helft was ondankbaar en vond dat er echte mensen moesten werken.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Tijdsdruk bij sommige chauffeurs
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een uitdagende afwisselende baan
Financieel medewerkster, debiteuren en crediteuren (huidige medewerker) –  Middenmeer, NH7 mei 2014
Ik heb bij HVC een uitdagende en afwisselend baan maar onze afdeling is overgeplaatst naar een andere locatie namelijk Middenmeer en mijn reiskilometers is 120 kilometer per dag.
Ik ben nu op zoek naar een andere uitdagende en afwisselende baan voor 24 uur die dichter bij is.
Pluspunten
goed arbeidsvoorwaarden
Minpunten
dat de afdeling is overgeplaatst naar Middenmeer ipv Alkmaar.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk met veel klantcontact
Medewerkster klantenservice (huidige medewerker) –  medemblik2 september 2013
veel telefoon werk en gedeeltelijk email werkzaamheden

leukste van de baan veel contact met mensen

niet echt moeilijk werk
Pluspunten
relatief dichtbij
Minpunten
niet genoeg uren
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een erg leuk bedrijf waar ik parttime met veel plezier gewerkt heb, mede het contact met veel verschillende mensen
Depotmedewerker (voormalige medewerker) –  Middenmeer18 april 2013
Een erg leuk bedrijf waar ik parttime met veel plezier gewerkt heb, mede het contact met veel verschillende mensen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren

Zie meer reviews over HVC

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HVC. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 16 reviews
55
44
37
20
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over HVC gesorteerd op locatie