Hutten Reviews

Alle 24 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn tijd bij Hutten
Cateringmedewerkster B (huidige medewerker) –  Elst28 maart 2018
Ik ga altijd met heel veel plezier naar mijn werk dat komt voornamelijk door de waanzinnig leuke locatie waar ik sta en natuurlijk mijn collega‘s, Maar nu is het tijd om mijn oude liefde weer te omarmen...telefoniste/receptioniste!
Pluspunten
Leuke collega‘s
Minpunten
Weinig interesses in medewerkers
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een hele goede sfeer
Cateringbeheerder A (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 januari 2018
Een fijn bedrijf heel sociaal een hele fijne rayonmanager die met je meedacht,en je hielp als je door wilde groeien.
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Samenwerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 januari 2018
Me dag begon meestal met alles voorbereiden voor de rest van de dag. Rond lunchtijd moest ik alles wat op het menu staat door middel van de recepturen maken en klaarzetten voor later. Na de lunch moesten we opruimen en schoonmaken. Ik stond niet alleen in het restaurant maar ook in de spoelkeuken en de koffiecorner
Pluspunten
aardige collegas
Minpunten
had veel verschillende locaties
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf aan de buitenkant.Inteprn een heel ander verhaal.Angstcultuur
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Veghel30 december 2017
De grootste bazen weten niet wat er werkelijk allemaal speelt.De grootste baas is alleen extern gericht.
Pluspunten
Veel succes verhalen naar buiten toe
Minpunten
Heel veel Ad Hock
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hutten een Brabantse Cateraar uit Veghel
Chef-kok SAS Software (voormalige medewerker) –  Huizen25 september 2017
Een uitstekende werkgever die oog heeft voor zijn medewerkers, prima doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leiding ver boven "samenwerkers"
Bedieningsmedewerkster (voormalige medewerker) –  Son26 april 2017
vervelende sfeer en grote luchtballon met veel stropdassen die kijken en de rest hard werken
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De werksfeer
Brood en Banketbakker (voormalige medewerker) –  Veghel19 januari 2017
Werken met mensen die een gehoorbeperking hebben is leuker dan ik dacht. En met mijn andere collega's kon ik ook heel goed mee samen werken.
Ik heb daar nieuwe producten ontwikkeld voor de verkoop en dat was een hele leuke ervaring.
Af en toe was de werkdruk te hoog en dat merkte je met de rest van de collega's.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bijbaan
Keukenmedewerker en schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Veghel26 november 2016
Je kunt naast je studie nog op een leerzame werkplek zoals Hutten Catering veel ervaring opdoen. Ik ben afwisselend werkzaam in de keuken en schoonmaak.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijne werksfeer
Medeweker catering (voormalige medewerker) –  diverse6 september 2016
Heb hier korte tijd gewerkt en vond vooral de onderlinge sfeer erg ongezellig , vooral de leidingevende vonden zichzelf erg boven hun medewerkers staan , wat absoluut niet prettig voelde en dit was onder de collega`s goed te merken .
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
sfeer
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een leuk bedrijf wat goeie dingen doet voor zijn personeel, de feedback is niet eenzijdig.
receptioniste (voormalige medewerker) –  Veghel16 juni 2016
Ik heb daar met heel veel plezier gewerkt en veel geleerd, o.a. communiceren en plannen.
Collega's waren erg aardig.
Het moeilijkste was de dynamiek.
Het leukste de verantwoordelijkheid, het regelen en de vrijheid.
Pluspunten
de lunch en de sfeer
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gastvrije sfeer
medewerker bedrijfscatering (huidige medewerker) –  Breda13 mei 2016
Prettig bedrijf waarin bedrijfscatering een onderdeel van is. Gastvrijheid en servicegericht werken staan voorop.
Flexibel zijn in werktijden is een eis.
Pluspunten
Ontwikkelingsmogelijkheden
Minpunten
Weinig contracturen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hutten- H+K
kok (voormalige medewerker) –  Rijswijk13 april 2016
2Jaar gewerkt, wordt veel beloofd maar niet nagekomen.....een hoop blabla dus.
Weinig positiefs te melden.
Zouden voor de gelukkigste medewerkers gaan......nou ik zit nu thuis na twee jaar stinkend mijn best te hebben gedaan.
Wordt eruit gegooid omdat er te veel regio's geen werk hebben......echt een lulsmoes eerste klas.
Eurest is erg maar Hutten niet veel beter.
Pluspunten
Dat ik er niet meer werk!
Minpunten
weinig aandacht van managers.
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd.
Cateringmedewerkster B (voormalige medewerker) –  Nijmegen17 maart 2016
Dynamisch bedrijf. Jong en oud gemixt. Duurzame producten. Hedendaags, bij de tijd. Vooruitgang op toekomst.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, niet helemaal duidelijk wat betreft werkzaamheden in de vacature
Hospitality samenwerker (huidige medewerker) –  Eindhoven10 februari 2016
Prima werkgever, niet duidelijk in de vacature wat betreft de werkzaamheden.
Er wordt bijv. niet gesproken over het 9 uur stilstaan per dag aan de receptie.

Goed in begeleiding als het even iets minder met je gaat.
Pluspunten
aandacht voor jouw als persoon
Minpunten
onduidelijke beschrijving vacature
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente lavorativo ottimo
cameriera di sala (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH19 januari 2016
Grande esperienza lavorativa. Ho acquisito competenze linguistiche fondamentali. Ambiente giovane e dinamico.
Ottimi risultati raggiunti.
Pluspunten
GLI ORARI FLESSIBILI, I BUONI PASTO.
Minpunten
IL SALARIO.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Event planning in een dynamische omgeving
Hospitality Event Coordinator (huidige medewerker) –  Schiphol-Centrum13 november 2015
De gast staat centraal en we ontzorgen organisers als het gaat om het plannen van hun event.
Pluspunten
dynamisch
Minpunten
weinig doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer met collega's en klanten.
Catering medewerker CZ zorggroep (voormalige medewerker) –  Sittard10 november 2015
Werken in een klein team, op een kleine locatie.
Er is veel variatie als het gaat om de keus van voedsel.
Mensen hebben niks te klagen. goedkoop en lekker.
Pluspunten
Veel variatie.
Minpunten
de guijt producten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig restaurant met kook eiland vrije hand hier in gehad.
aansturen van het team nieuw restaurant opzetten (voormalige medewerker) –  Apeldoorn, GE18 augustus 2015
alle werkzaam heden van koken tot schoonmaken.
haccp inkoop catering zo weinig mogelijk derving.
opdrachtgever is belangrijk zorgen dat je aan zijn wensen invulling geef.
Leuk met zijn alle gaan voor 1 doel en altijd elkaar helpen zodat we allen gelijk klaar zijn.
Eigenlijk geen, misschien alles net iets te precies willen doen.
Mensen naar het zin maken en dat we als team daarvoor gewaardeerd worden.
Ben na dat we het nieuwe restaurant klaar juni 2014 was gevraagd of ik in Ede bij een dochterbedrijf de manager wou vervangen die een jaar uit de roulatie was.
Pluspunten
samen er voor gaan met een goed team
Minpunten
Soms niet klant gericht en heel veel administratie, de rayon managers veranderen nog wel eens met de richtlijnen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werk omgeving,rustig
medewerker (huidige medewerker) –  rotterdam26 maart 2014
smorgens de boel aan kan maken voor de directie,
koffie en thee bezorgen,
administratie restaurant invullen
de lunches verzorgen,
ik werk hier met 14 collega`s en dat is heel gezellig maar zelf zie ik ze niet zo vaak omdat ik bij de directie zit.

de PA tevrede houden
altijd weer een verassende dag
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer, fijne collega's en een goed bedrijf met mooie uitgangspunten
Locatieverantwoordelijke (huidige medewerker) –  Groningen, GR14 oktober 2013
De werkomgeving was prettig en de collega's waren fijn om mee te werken, ik voelde me snel op mijn plek als leidinggevende. Het lastige van de baan is de verschillende verhoudingen die je als leidinggevende op een locatie hebt met partijen, soms moet er streng of juist complimenteus opgetreden worden naar collega's, maar ook heb je te maken met regiomanagers en gasten die met op- of aanmerkingen komen. In iedere situatie stel je je weer anders op, wat het werk ook heel gevarieerd en leuk maakt.
Het leuke van de baan zijn de verschillende taken, het managen van een bedrijfje. Ik vind het erg leuk om het overzicht te houden en de organisatie zo voor elkaar te krijgen dat je een maand afsluit met goede winst. De vrijheid die ik daar in kreeg heeft bevorderd dat de resultaten daar ook naar waren. De band die je krijgt met je gasten, het regiomanagement en mijn collega's zorgde er voor dat ik iedere dag weer met een goed gevoel naar werk ging.
Pluspunten
Arbeidsvoorwaarden en inzet van het bedrijf
Minpunten
Warrige eerste begeleiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hutten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 24 reviews
54
411
36
22
11

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Hutten gesorteerd op locatie