Hutten Reviews

Alle 35 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als je een nummertje wilt zijn
Kok (voormalige medewerker) –  Tilburg11 januari 2019
Bij hutten beloven ze gouden toekomst in hun 'familie'. Maar zodra je locatie loopt komen de managers van achter hun buro om te zeggen hoe je het moet doen! Er werken er een paar die weten wat ze doen en dat ook doen. Naar mijn mening groeit het bedrijf veel te snel waardoor dingen worden afgeraffeld en niet doordacht. De zgn medewerker of kok wordt dan een poppetje die zonder enige eigen inbreng hun rommeltje moet opruimen. Salaris was goed.
Pluspunten
Salaris
Minpunten
Verder eigenlijk alles
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
BLG ver te zoeken
Locatiemanager (voormalige medewerker) –  Veghel5 januari 2019
Voor een bedrijf die werkgeluk / leven lang leren hoog in het vaandel heeft staan zie je daar in de praktijk weinig van terug. Er is sprake van veel vriendjespolitiek als het aankomt op doorgroeien binnen de organisatie.
Pluspunten
Collectiviteitsverzekeringen / samen delen
Minpunten
Zie review
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een snel groeiend bedrijf met een mooie visie Vitaliteit en Blg
Cateringmedewerkster B (huidige medewerker) –  Veghel29 november 2018
De tijd vliegt. Soms hard en zwaar werk maar je gaat met een voldaan gevoel naar huis.
Geleerd als je positief bent.... en invensteert in jezelf krijg je er ook iets voor terug.
Super leuke baan bij een super fijne werkgever het past helemaal bij mij!!!
Pluspunten
Gezonde en uitgebreide lunch
Minpunten
Weinig reiskosten vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed eten maar loze beloftes
Distributiechauffeur (voormalige medewerker) –  Veghel10 november 2018
Ze komen hun afspraken niet na. Supervroeg beginnen en verzwijgen dat er na de rit nog ander werk gedaan moet worden. Eigenlijk liegen ze je dus gewoon voor. Er moeten ook nachtritten gedaan worden. Wordt verplicht. Evenals weekenden en middagpendels. Dus echt niet om 11.00 einde werkdag.
Pluspunten
Goed eten. Meeste collega's zijn leuk.
Minpunten
Werkdruk, werktijd, salaris, collega's magazijn.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onprettig bedrijf met veel BLA BLA
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Veghel1 oktober 2018
Naar 3 keer een jaar contract nu bedankt. En het mooiste ik ben eigenlijk een blij en gelukkig mens. Ik kreeg steeds meer het gevoel misbruikt te worden daar. Nee voor de inkomsten ben ik daar blijven werken. De werkdruk ligt erg hoog daar. Veel mooie verhalen met name de succes verhalen .Maar de werkelijkheid in de praktijk is heel anders. BLA BLA cultuurtje. En erg veel verloop van (samen)medewerkers Geen prettig bedrijf
Pluspunten
Weinig buiten de lunch
Minpunten
Veel mensen hoog in de bol
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Misselijk makend bedrijf .bla bla cultuur
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Veghel19 september 2018
Slecht en geen integer bedrijf.Stropdassen dure auto's leren schoenen is het management veel interne machtstrijd.Heer Hutten is te ver afgegroeid van de werkvloer in met name Veghel.Samenwerkers worden gebruikt en afgeserveerd. Blijf daar weg en laat je niet kapot maken.
Pluspunten
Lunch die gratis is.Maar door klanten al betaald
Minpunten
Een grote luchtballon
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
- (huidige medewerker) –  Veghel2 augustus 2018
Binnen Hutten heerst een gezellige informele bedrijfscultuur. Ik ervaar Hutten als een goede werkgever met alle beste intenties.
Pluspunten
Gratis lunch, Dynamische werkomgeving
Minpunten
Salaris, Management
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met mooie cultuur.
Werkzaam op kantoor (huidige medewerker) –  Veghel25 juli 2018
Ik ga iedere dag met veeel plezier naar mijn werk. Het is lekker doorwerken, maar de balans werk/privé is gelukig goed.

Met mijn leidinggevende kan ik over alles in gesprek, wat heel fijn is.
Hopelijk blijf ik hier nog lang werkzaam!
Pluspunten
Heerlijke lunch, fijne collegas en leuke sfeer
Minpunten
Veel IT-systemen om mee te werken
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk voor als je graag weinig verdient en geen sociaal leven hebt
Samenwerker (voormalige medewerker) –  Veghel22 juni 2018
Ik heb een aantal jaar bij het ''leukste bedrijf'' in de wereld gewerkt tot mijn spijt... Helaas begrijpt Hutten niet dat er meer is in het leven dan werken, daarom wordt er van iedereen verwacht dat je altijd 24/7 klaar staat als ze je nodig hebben ongeacht de tijd of dag misschien is dat ook wel de reden dat het personeel omloop zo gigantisch hoog is.
Pluspunten
Dat ik er niet meer werk
Minpunten
Lage salaris
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe werksfeer, geen dag hetzelfde
Medewerkster partycatering (voormalige medewerker) –  veghel8 mei 2018
Erg leuke tijd gehad. Geen dag hetzelfde. Veel weekenden en avonden werken.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Sous chef (huidige medewerker) –  Amsterdam2 mei 2018
Teveel managers, all inn contracten voor koks en ander personeel.Overwerk is dus voor jezelf. Fooi wordt eerst berekend met het kas verschil. Iedereen die het beter weet dan een manager wordt er uitgewerkt. Groot bedrijf met veel beloftes maar weinig wordt waar gemaakt.
Pluspunten
Gezelige collega’s
Minpunten
Managers die het niet snappen, overwerk wordt niet uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegas
Gastvrouw Bernhoven (huidige medewerker) –  Uden3 april 2018
Gezellige collegas, die veel voor elkaar over hadden.
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
weinig verdienen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn tijd bij Hutten
Cateringmedewerkster B (huidige medewerker) –  Elst28 maart 2018
Ik ga altijd met heel veel plezier naar mijn werk dat komt voornamelijk door de waanzinnig leuke locatie waar ik sta en natuurlijk mijn collega‘s, Maar nu is het tijd om mijn oude liefde weer te omarmen...telefoniste/receptioniste!
Pluspunten
Leuke collega‘s
Minpunten
Weinig interesses in medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een hele goede sfeer
Cateringbeheerder A (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 januari 2018
Een fijn bedrijf heel sociaal een hele fijne rayonmanager die met je meedacht,en je hielp als je door wilde groeien.
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Samenwerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 januari 2018
Me dag begon meestal met alles voorbereiden voor de rest van de dag. Rond lunchtijd moest ik alles wat op het menu staat door middel van de recepturen maken en klaarzetten voor later. Na de lunch moesten we opruimen en schoonmaken. Ik stond niet alleen in het restaurant maar ook in de spoelkeuken en de koffiecorner
Pluspunten
aardige collegas
Minpunten
had veel verschillende locaties
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hutten een Brabantse Cateraar uit Veghel
Chef-kok SAS Software (voormalige medewerker) –  Huizen25 september 2017
Een uitstekende werkgever die oog heeft voor zijn medewerkers, prima doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 19Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leiding ver boven "samenwerkers"
Bedieningsmedewerkster (voormalige medewerker) –  Son26 april 2017
vervelende sfeer en grote luchtballon met veel stropdassen die kijken en de rest hard werken
Was deze review waardevol?Ja 41Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De werksfeer
Brood en Banketbakker (voormalige medewerker) –  Veghel19 januari 2017
Werken met mensen die een gehoorbeperking hebben is leuker dan ik dacht. En met mijn andere collega's kon ik ook heel goed mee samen werken.
Ik heb daar nieuwe producten ontwikkeld voor de verkoop en dat was een hele leuke ervaring.
Af en toe was de werkdruk te hoog en dat merkte je met de rest van de collega's.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bijbaan
Keukenmedewerker en schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Veghel26 november 2016
Je kunt naast je studie nog op een leerzame werkplek zoals Hutten Catering veel ervaring opdoen. Ik ben afwisselend werkzaam in de keuken en schoonmaak.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijne werksfeer
Medeweker catering (voormalige medewerker) –  diverse6 september 2016
Heb hier korte tijd gewerkt en vond vooral de onderlinge sfeer erg ongezellig , vooral de leidingevende vonden zichzelf erg boven hun medewerkers staan , wat absoluut niet prettig voelde en dit was onder de collega`s goed te merken .
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
sfeer
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hutten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 35 reviews
56
414
36
23
16

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over Hutten gesorteerd op locatie