Hutten Reviews

Alle 39 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klinkt allemaal leuk maar valt in de praktijk tegen
Samenwerker (voormalige medewerker) –  Noord-Brabant26 augustus 2019
Het bedrijf is zo hard aan het groeien dat het de wensen van de 'samenwerkers' vergeet. Het zou allemaal moeten draaien om het 'geluk' van de samenwerker maar dit is alleen wanneer het hun uitkomt. Er wordt weinig naar je geluisterd en de planning is een bende, hierdoor is er veel uitstroom. Daarbij is er veel poeha rondom het HR beleid(kleuren cirkel, mapstell) maar een goed inwerkproces is er niet. Wel veel lieve collega's, maar ook die worden minder lief als er niet goed met hun omgegaan wordt.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Tja
Locatieverantwoordelijke catering (huidige medewerker) –  Veghel28 juli 2019
Stug bedrijf. Volgt keurig het cao, en daar blijft het bij. Meer bezig met prijzen winnen dan met het begeleiden van locaties. Communicatie slecht. Alles gaat via internet. Als je niet kijkt, weet je niets.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met goede visie
Diverse functies (huidige medewerker) –  Amsterdam27 maart 2019
Mooi bedrijf met mooie visie. Flink gegroeid de afgelopen jaren, en de groei blijft ook nog wel even aanhouden. De intenties zijn goed, maar er is zeker sprake van groeipijntjes
Pluspunten
Prima arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Minimale reiskostenvergoeding (cao)
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel propaganda, de werkelijkheid is totaal het tegenovergestelde
Samenwerker (voormalige medewerker) –  Brabant12 maart 2019
Met name het management is niet vakkundig en schreeuwt van hoge torens af. Totaal geen waardering of überhaupt open communicatie voor eigen inbreng. Management is kleinerend en betweterig.
Betalen op niveau van medewerker bediening, of zoals Hutten zegt "samenwerker", vervolgens werk je als zelfstandig werkend kok.
Pluspunten
weer een ervaring rijker
Minpunten
zie revieuw!
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als je een nummertje wilt zijn
Kok (voormalige medewerker) –  Tilburg11 januari 2019
Bij hutten beloven ze gouden toekomst in hun 'familie'. Maar zodra je locatie loopt komen de managers van achter hun buro om te zeggen hoe je het moet doen! Er werken er een paar die weten wat ze doen en dat ook doen. Naar mijn mening groeit het bedrijf veel te snel waardoor dingen worden afgeraffeld en niet doordacht. De zgn medewerker of kok wordt dan een poppetje die zonder enige eigen inbreng hun rommeltje moet opruimen. Salaris was goed.
Pluspunten
Salaris
Minpunten
Verder eigenlijk alles
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
BLG ver te zoeken
Locatiemanager (voormalige medewerker) –  Veghel5 januari 2019
Voor een bedrijf die werkgeluk / leven lang leren hoog in het vaandel heeft staan zie je daar in de praktijk weinig van terug. Er is sprake van veel vriendjespolitiek als het aankomt op doorgroeien binnen de organisatie.
Pluspunten
Collectiviteitsverzekeringen / samen delen
Minpunten
Zie review
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed eten maar loze beloftes
Distributiechauffeur (voormalige medewerker) –  Veghel10 november 2018
Ze komen hun afspraken niet na. Supervroeg beginnen en verzwijgen dat er na de rit nog ander werk gedaan moet worden. Eigenlijk liegen ze je dus gewoon voor. Er moeten ook nachtritten gedaan worden. Wordt verplicht. Evenals weekenden en middagpendels. Dus echt niet om 11.00 einde werkdag.
Pluspunten
Goed eten. Meeste collega's zijn leuk.
Minpunten
Werkdruk, werktijd, salaris, collega's magazijn.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onprettig bedrijf met veel BLA BLA
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Veghel1 oktober 2018
Naar 3 keer een jaar contract nu bedankt. En het mooiste ik ben eigenlijk een blij en gelukkig mens. Ik kreeg steeds meer het gevoel misbruikt te worden daar. Nee voor de inkomsten ben ik daar blijven werken. De werkdruk ligt erg hoog daar. Veel mooie verhalen met name de succes verhalen .Maar de werkelijkheid in de praktijk is heel anders. BLA BLA cultuurtje. En erg veel verloop van (samen)medewerkers Geen prettig bedrijf
Pluspunten
Weinig buiten de lunch
Minpunten
Veel mensen hoog in de bol
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Misselijk makend bedrijf .bla bla cultuur
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Veghel19 september 2018
Slecht en geen integer bedrijf.Stropdassen dure auto's leren schoenen is het management veel interne machtstrijd.Heer Hutten is te ver afgegroeid van de werkvloer in met name Veghel.Samenwerkers worden gebruikt en afgeserveerd. Blijf daar weg en laat je niet kapot maken.
Pluspunten
Lunch die gratis is.Maar door klanten al betaald
Minpunten
Een grote luchtballon
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel, goede cultuur en mooie projecten
Kok (voormalige medewerker) –  Veghel18 september 2018
Bedrijf is snel gegroeid de afgelopen jaren en daardoor meer mogelijkheden gekomen. Mooie producten, veel team gevoel
Pluspunten
Cultuur, Lunch, diversiteit, doorgroeimogelijkheden
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
- (huidige medewerker) –  Veghel2 augustus 2018
Binnen Hutten heerst een gezellige informele bedrijfscultuur. Ik ervaar Hutten als een goede werkgever met alle beste intenties.
Pluspunten
Gratis lunch, Dynamische werkomgeving
Minpunten
Salaris, Management
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met mooie cultuur.
Werkzaam op kantoor (huidige medewerker) –  Veghel25 juli 2018
Ik ga iedere dag met veeel plezier naar mijn werk. Het is lekker doorwerken, maar de balans werk/privé is gelukig goed.

Met mijn leidinggevende kan ik over alles in gesprek, wat heel fijn is.
Hopelijk blijf ik hier nog lang werkzaam!
Pluspunten
Heerlijke lunch, fijne collegas en leuke sfeer
Minpunten
Veel IT-systemen om mee te werken
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 9Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk voor als je graag weinig verdient en geen sociaal leven hebt
Samenwerker (voormalige medewerker) –  Veghel22 juni 2018
Ik heb een aantal jaar bij het ''leukste bedrijf'' in de wereld gewerkt tot mijn spijt... Helaas begrijpt Hutten niet dat er meer is in het leven dan werken, daarom wordt er van iedereen verwacht dat je altijd 24/7 klaar staat als ze je nodig hebben ongeacht de tijd of dag misschien is dat ook wel de reden dat het personeel omloop zo gigantisch hoog is.
Pluspunten
Dat ik er niet meer werk
Minpunten
Lage salaris
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe werksfeer, geen dag hetzelfde
Medewerkster partycatering (voormalige medewerker) –  veghel8 mei 2018
Erg leuke tijd gehad. Geen dag hetzelfde. Veel weekenden en avonden werken.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 15Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Sous chef (huidige medewerker) –  Amsterdam2 mei 2018
Teveel managers, all inn contracten voor koks en ander personeel.Overwerk is dus voor jezelf. Fooi wordt eerst berekend met het kas verschil. Iedereen die het beter weet dan een manager wordt er uitgewerkt. Groot bedrijf met veel beloftes maar weinig wordt waar gemaakt.
Pluspunten
Gezelige collega’s
Minpunten
Managers die het niet snappen, overwerk wordt niet uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegas
Gastvrouw Bernhoven (huidige medewerker) –  Uden3 april 2018
Gezellige collegas, die veel voor elkaar over hadden.
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
weinig verdienen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn tijd bij Hutten
Cateringmedewerkster B (huidige medewerker) –  Elst28 maart 2018
Ik ga altijd met heel veel plezier naar mijn werk dat komt voornamelijk door de waanzinnig leuke locatie waar ik sta en natuurlijk mijn collega‘s, Maar nu is het tijd om mijn oude liefde weer te omarmen...telefoniste/receptioniste!
Pluspunten
Leuke collega‘s
Minpunten
Weinig interesses in medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een hele goede sfeer
Cateringbeheerder A (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 januari 2018
Een fijn bedrijf heel sociaal een hele fijne rayonmanager die met je meedacht,en je hielp als je door wilde groeien.
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 19Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Samenwerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam9 januari 2018
Me dag begon meestal met alles voorbereiden voor de rest van de dag. Rond lunchtijd moest ik alles wat op het menu staat door middel van de recepturen maken en klaarzetten voor later. Na de lunch moesten we opruimen en schoonmaken. Ik stond niet alleen in het restaurant maar ook in de spoelkeuken en de koffiecorner
Pluspunten
aardige collegas
Minpunten
had veel verschillende locaties
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hutten een Brabantse Cateraar uit Veghel
Chef-kok SAS Software (voormalige medewerker) –  Huizen25 september 2017
Een uitstekende werkgever die oog heeft voor zijn medewerkers, prima doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 27Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hutten. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 39 reviews
55
416
36
25
17

Waarderingen per categorie

3,0Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,1Bedrijfscultuur

Reviews over Hutten gesorteerd op locatie