Hunkemöller Reviews

34 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 89 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Nijmegen4 april 2018
Het in een klein filiaal..werken met klanten is super mooi...
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk te doen
Hulpkracht Fashionista (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 april 2018
Het werk zelf was wel leuk.

Nadelen ervan waren dat je minimum krijgt en je merkt een duidelijke verdeling tussen de mensen die er al jaren werken en de mensen die er pas een paar maanden werken. Door sommige werd er heel erg kleinerend gedaan en dat verpestte de werksfeer ook. De klanten die in de winkel kwamen waren meestal erg leuk en gezellig.

De leidinggevende gaf vaak de indruk dat ze niet echt gediend was van je, dit was natuurlijk ook heel jammer. Het inwerken bij mij was heel laks, ze hebben niks goed uitgelegd en vonden het dan raar dat ik bepaalde dingen niet wist.
Pluspunten
Prachtige winkel
Minpunten
Weinig inplannen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vol nieuwe ervaringen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ede27 maart 2018
Ik heb geleerd in een vlot tempo te werken en tegelijkertijd klanten vriendelijk te hulp staan.

geleerd over confectiematen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen team gevoel
Medewerker verkoop (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 februari 2018
Teveel ruis op de werkvloer. Er werd geen rekening gehouden met mijn schoolrooster, terwijl dit van te voren afgesproken was.
Er werd slecht gecomminiceerd. Hoog roddel niveau.

In de stad werken was fantastisch, toffe locatie. Kalverstraat Amstrerdam.
Pluspunten
Lunchvergoeding
Minpunten
Geen team
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek.
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  's-Hertogenbosch23 februari 2018
Het is een leuk bedrijf, je hebt veel doorgroei mogelijkheden. Gezellige collega's en het werk is veelzijdig! Ook werk je met mooie producten en persoonlijk met de klanten in de winkel.
Pluspunten
Leuke collega's, mooie producten
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
fashionista (voormalige medewerker) –  Assen22 januari 2018
Een ontzettend leuke winkel om voor te mogen werken!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel scholing
Senior verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  utrecht29 november 2017
Hunkemoller is een bedrijf die blijft groeien. Qua winkels en marktgrootte maar ook betreft personeel. Ze blijven het personeel onderwijzen en cursussen aanbieden om ervoor te zorgen dat het personeel zich blijft ontwikkelen.
Pluspunten
Vast salaris, werknemerskortingen, pensioen wordt geregeld
Minpunten
Je werkt voornamelijk met vrouwen en de doorgroeimogelijkheden zijn soms wat beperkt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuke locatie
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 oktober 2017
Ik heb 3 jaar lang op de locatie in Barendrecht gewerkt en ik kan niet anders zeggen dan dat ik met heel veel plezier gewerkt heb. Hele leuke collega's. Het hoofdkantoor mag alleen wel iets minder regels opzetten voor de werknemers in de winkels. Je moet te veel doen waardoor je soms niet meer op een leuke en natuurlijke manier met de klant kan omgaan.

De locatie Barendrecht geef ik zoiezo een 10++++
Pluspunten
fijne collega's, doorgroei mogelijkheden
Minpunten
te veel regeltjes als het gaat om verkopen aan de klant
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om voor te werken
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem20 september 2017
Binnengekomen als stagiaire en gebleven als zaterdaghulp.
Goede begeleiding vanuit het filiaal. Veel aandacht voor de stagiaire en ik werd bij alle mogelijke facetten betrokken.
Ook prettig dat het hoofdkantoor een training verzorgt voor het winkelpersoneel.
Pluspunten
Interne training
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambitieuse en gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Eindhoven14 september 2017
De dag verloopt snel omdat er veel te doen is, wat ik fijn vind.
Collega's zijn super vriendelijk.
Ik vind het tot nu toe een top bedrijf!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan in omgang met klanten
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Nijmegen29 april 2017
Wisselende werkdagen/uren. Druk op verkoop is hoog maar niet onredelijk. Ik werk graag en heb leuk werk maar liever meer vastigheid qua dagen en uren.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en commerciele werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Etten-Leur13 december 2016
Het was altijd leuk bij de Hunkemöller. Je leert hier enthousiast met de klanten om te gaan en lekker commercieel bezig te zijn. Bij de Hunkemöller ben ik erg gegroeid in mijn werkervaring. Hunkemöller staat bekend op zijn professionaliteit en klantvriendelijkheid. Ik ben hier gestopt omdat het niet te combineren viel met mijn stage. Nu heb ik mijn stage succesvol afgerond en weer opzoek naar een nieuwe uitdaging.
Het leukste aan de baan vond ik de klanten. Je gaat met klanten niet alleen over wat ze goed staat en wat ze het beste kunnen nemen praten maar ook over hun privé leven. Ze vertrouwen je en het is zo fascineren hoe mensen in het leven staan en wat ze hebben meegemaakt. Dit bewonderde ik in mijn baan bij de Hunkemöller.
Pluspunten
25% personeelskorting plus elke maandag 30% = 55%
Minpunten
.......
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer modisch bedrijf waarin klantenservice heel belangrijk is.
Storemanager lingerie en bodyfashionartikelen (voormalige medewerker) –  Naaldwijk11 november 2016
De verkoop is het belangrijkste. Om te kunnen verkopen moet de winkel er heel goed uitzien. Dus visual merchandising en bijvullen wordt iedere dag gedaan. Je regelt alles zelf, eventueel met hulp als je dat nodigh hebt. Personeelsplanning, coachen medewerkers, ziekteverzuimbeheer, werken met K.P.I's. De directie is stabiel en kundig. Het werken in een filiaal met je collega's is heel leuk. Het is hard werken, dus de dagen vliegen voorbij. Het moeilijkst is als je mensen moet teleurstellen omdat iets niet of niet meer te koop is. Het leukst is om klanten te adviseren zodat ze heel tevreden met hun aankopen naar huis gaan.
Pluspunten
Personeelskorting op eigen aankopen
Minpunten
De veranderingen gaan heel snel. Weinig tijd om alles te verwerken.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke producten,slecht bedrijf
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 november 2016
Het werken bij Hunkemoller is leuk zolang je weinig te maken hebt met het hoofdkantoor.
Hoe ze er met mensen omgaan is niet netjes. De één na de ander werd zonder pardon ontslagen, ook om redenen die niet klopten. Mensen kregen dan niet de kans om zich eerst te verbeteren.

Er stonden eigenlijk constant te weinig mensen op de vloer voor de service die ze van ons verwachtten.
Het bedrijf wil ook te Amerikaans doen, met zinnen als 'Welkom bij Hunkemoller' als een klant binnenkomt.

Verder leuke artikelen, en leuke collega's op leidinggevende na.
Pluspunten
Producten
Minpunten
Slecht HR management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
ordepicker/ inpakken (voormalige medewerker) –  Hilversum19 mei 2016
heb er geleerd zelfstandig alles te doen. leuke collega's. leuke vriendelijke directie kan er goed mee overweg. moeilijkste vroeg beginnen. leukste is dat het wisselvallig is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkzaamheden waren heel leuk en afwisselen
Mederwerker Crediteuren Administratie (voormalige medewerker) –  Hilversum11 maart 2016
Ik heb er altijd met plezier gewerkt de werkzaamheden waren afwisselt, elke maand afsluiten moet al het werk klaar zijn dat vond ik geen probleem maar meer een uitdaging.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega's maar geen vastigheid
Medewerker (voormalige medewerker) –  Dronten, FL1 september 2015
Ik heb er een fijne tijd gehad, dit vooral door de leuke collega's. Ik heb onwijs veel geleerd over de producten die ze verkopen en hoe om te gaan met klanten. Eerlijkheid is ook in een winkel belangrijk. Het moeilijk was dat er niet vast personeel staat. Ik zelf heb er ook niet lang gewerkt, wat ik erg jammer vind.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, alleen geen doorgroei mogelijkheden
Magazijn medewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum, NH17 februari 2015
Mijn ervaring met Hunkemöller is goed.
De werksfeer was goed, en ik had leuke collega's.

De werkzaamheden waren simpel, er was alleen geen ontwikkelings mogelijkheid.

Kortom een leuk bedrijf, maar met weinig carriere vooruitzicht.
Pluspunten
Leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stage
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Groningen, GR27 januari 2015
klanten bedienen, kassawerkzaamheden, aanhechten van alarmlabels aan de kleding ,magzijjnbeheer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 20Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer. Productieve en leerzame werkperiode
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH20 januari 2015
Bijhouden en verzorgen van winkelpresentatie, klanten adviseren, kassa werkzaamheden.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 16Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hunkemöller. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 89 reviews
525
434
314
26
110

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Hunkemöller gesorteerd op locatie