Hunkemöller Reviews

51 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 172 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amerikaanse mentaliteit wat niet strookt met nederlandse
Storemanager Hunkemóller Nieuw Vennep (voormalige medewerker) –  Nieuw Vennep, NL28 augustus 2019
Amerikaanse mentaliteit wat niet strookt met nederlandse.
Totaal geen inlevingsvermogen, alles maar dan ook alles gebaseerd op targets. Gevoel dat je "afgerekend" wordt.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel doorgroeimogelijkheden en goede sfeer!
Stagaire (huidige medewerker) –  Hilversum8 april 2019
Momenteel loop ik stage bij Hunkemoller en ik leer enorm veel! Ik krijg veel verantwoordelijkheid maar met de juiste goede begeleiding. De sfeer op het hoofdkantoor is professionaal maar gezellig. Top
Pluspunten
leerzaam
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkervaring
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Schagen28 december 2018
Ik heb veel geleerd van mijn stage bij de Hunkemöller. Het was een leuke sfeer in de winkel en de collega waren heel erg gezellig.
Pluspunten
De gezelligheid met mijn collega's
Minpunten
De hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig bedrijf
Fashionista (voormalige medewerker) –  Heemstede16 december 2018
Ik heb 3 jaar parttime bij Hunkemöller gewerkt. De sfeer onder de collega’s was erg goed. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens mijn werk. Helaas werkt Hunkemöller met persoonlijke targets. Hierdoor voel je tijdens het werken wel een lichte druk om je targets te moeten halen.
Pluspunten
Leuk en leerzaam bedrijf
Minpunten
Targets die gehaald moeten worden
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan, geen doorgroeimogelijkheden
Lingerista (huidige medewerker) –  Wassenaar8 november 2018
De baan is leuk, het bedrijf is leuk. Alleen er zijn weinig doorgroeimogelijkheden en je moet voor alles opnieuw solliciteren, je kan niet doorgroeien. Het bedrijf laat niet veel van zich weten vanaf het hoofdkantoor en alles gaat via je leidinggevende, helaas is de leidinggevende in het filiaal in Wassenaar niet helemaal bij met wat er allemaal gebeurd.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer leerzame en actieve job
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard30 oktober 2018
Hunkemoller is een bedrijf waar je veel kunt leren en zeker ook doorgroei mogelijkheden hebt.
De verkoop is altijd zeer actief waardoor je nooit stil hoeft te staan.
Zeker rondom de feestdagen beleef je als verkoopster een hele leuke tijd en ook echt heel leerzaam.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collegas en leuk werk
Fashionista (huidige medewerker) –  Bovenkarspel21 oktober 2018
Een erg gezellige sfeer binnen het filiaal. Ook het werk zelf vind ik erg leuk. Ook is het werk afwisselend: verkopen, kassawerkzaamheden, etalage en vracht.

Voor alle werkzaamheden en alle verkoopcijfers die er van je worden verwacht, vind ik wel dat een minimum jeugdloon erg schraal is.
Pluspunten
Goede cursussen, leuke collegas
Minpunten
Minimum jeugdloon
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zaakjes niet op orde
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoofddorp30 september 2018
Slechtste werkgever die ik tot nu toe heb gehad. Hielden mij voor de gek door mij een heel ander contract te laten tekenen dan waar ik voor gesolliciteerd had. Bleek in dit contract ook nog ver onderbetaald te worden (2 euro per uur te weinig), maar dit kon niet veranderd worden omdat ik het al had getekend (terwijl de HR manager en manager director het zelf ook hadden getekend en het er op neer komt dat dit dus waarschijnlijk opzettelijk 'fout' is gedaan).

Ook was er totaal geen begrip dat ik om deze reden niet wilde blijven, zeer onprofessioneel afgehandeld door mij gewoon te blokkeren.
Minpunten
salaris ver onderbetaald
Was deze review waardevol?Ja 26NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je krijgt van alles wel wat te doen wat het leuker maakt dan alleen 1 ding maar doen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Venlo24 september 2018
Het zijn vooral alleen volwassen vrouwen daar en bijna geen tieners of meer mensen aan de jongeren kant. En omdat ik zo jong was denk ik ook dat mensen het n beetje gek vonden als ik er werkte
Pluspunten
Gratis avond eten
Minpunten
Lange uren
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke activiteiten of feesten
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum12 september 2018
Meestal we starten om 7 uur ochtend,je hebt ook 2 keer avond dienst per week ligt aan rooster.
baan vind ik totaal niet leuk omdat niet bij mij past en kan iedereen dat doen,heel saaie werk,ik doe het alleen voor geld en dat ik geen baan kan vinden.
zwaarste van deze baan is kratten ophalen want ze zijn heel zwaar en dat moet je op een apparaat sturen.
Pluspunten
leuke activiteiten af en toe
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Over het algemeen tevreden
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Nijmegen11 augustus 2018
Grote werkdruk...maar super modern.
Werk graag met klanten dat is in zo'n bedrijf heel belangrijk...en ook echt de laatste mode...
Pluspunten
Zeer modern bedrijf
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk , veel doorgroeimogelijkheden.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland28 juni 2018
Veel doorgroeimogelijkheden. De administratie vind ik wel een rommeltje (salaris ‘vergeten’ uit te betalen en niet aanpassen na verjaardag). Hoge druk vetreft de KPI’s en de balans tussen werk en privé is er nauwelijks. Al met al wel veel kunnen leren!
Pluspunten
Personeelskorting, doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Werk en prive is niet gescheiden, rommeltje bij administratie
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Overdreven
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam6 juni 2018
Werd of voor gedumpt en mocht de klant 8uur begroeten of halverwege de winkel. Kreeg alleen de vervelende opruim taakjes en de manager en assistent waren druk achter aan het kletsen. Moesten ook de klant overdreven begroeten met ‘welkom bij Hunkemoller’ alsof ze niet weten waar ze zijn.
Pluspunten
Personeelskorting
Minpunten
Duidelijke hiërarchie
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd op het gebied van verkoop
Fashionista (huidige medewerker) –  Steenwijk15 mei 2018
Alle ins en outs van het verkopen worden je hier geleerd. Daarnaast wordt je goed begeleid met betrekking tot alles wat je over lingerie moet weten, zodat je zelfverzekerd op de vloer staat.
Pluspunten
Vergoeding voor eten bij lange dagen
Minpunten
Vaak te veel uren ingezet waardoor je als fashionista eerder naar huis moet
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg gezellig en prettige omgeving en mensen om mee te werken
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Hilversum14 mei 2018
Elk dag is weer anders.een uitdaging en het is er nooit saai
Pluspunten
Goed collega, s
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Nijmegen4 april 2018
Het in een klein filiaal..werken met klanten is super mooi...
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk te doen
Hulpkracht Fashionista (voormalige medewerker) –  Rotterdam3 april 2018
Het werk zelf was wel leuk.

Nadelen ervan waren dat je minimum krijgt en je merkt een duidelijke verdeling tussen de mensen die er al jaren werken en de mensen die er pas een paar maanden werken. Door sommige werd er heel erg kleinerend gedaan en dat verpestte de werksfeer ook. De klanten die in de winkel kwamen waren meestal erg leuk en gezellig.

De leidinggevende gaf vaak de indruk dat ze niet echt gediend was van je, dit was natuurlijk ook heel jammer. Het inwerken bij mij was heel laks, ze hebben niks goed uitgelegd en vonden het dan raar dat ik bepaalde dingen niet wist.
Pluspunten
Prachtige winkel
Minpunten
Weinig inplannen
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vol nieuwe ervaringen
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ede27 maart 2018
Ik heb geleerd in een vlot tempo te werken en tegelijkertijd klanten vriendelijk te hulp staan.

geleerd over confectiematen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen team gevoel
Medewerker verkoop (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 februari 2018
Teveel ruis op de werkvloer. Er werd geen rekening gehouden met mijn schoolrooster, terwijl dit van te voren afgesproken was.
Er werd slecht gecomminiceerd. Hoog roddel niveau.

In de stad werken was fantastisch, toffe locatie. Kalverstraat Amstrerdam.
Pluspunten
Lunchvergoeding
Minpunten
Geen team
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek.
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  's-Hertogenbosch23 februari 2018
Het is een leuk bedrijf, je hebt veel doorgroei mogelijkheden. Gezellige collega's en het werk is veelzijdig! Ook werk je met mooie producten en persoonlijk met de klanten in de winkel.
Pluspunten
Leuke collega's, mooie producten
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hunkemöller. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 172 reviews
541
446
326
218
141

Waarderingen per categorie

3,0Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,0Bedrijfscultuur