Humanitas Reviews

68 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn mening
Bejaardenhelpende Nanzy Zeelenberg (huidige medewerker) –  Rotterdam19 juli 2017
Ik ben gastvrouw bij Nancy Zeelenberg ik zet koffie en thee voor de bewoners ik ga ook echt leuk met de cliënten om als ik hulp nodig heb krijg ik dat ook de baan is op zicht niet moeilijk het leukste van die baan is dat ik ook leuke en aardige collega's heb.
Pluspunten
Er mogen gewoon mensen op de dag verblijf komen dat is wel leuk.
Minpunten
Bezuinigingen er wordt niet meer gekookt in de keuken dat is jammer.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoe de dag verliep
Huishoudelijke ondersteuner (huidige medewerker) –  Overschie7 juli 2017
Ik werkte 4 dagen, had 6 vaste cliënten en soms ook inval
De mensen vonden het leuk dat ik kwam en ze hielp.
Soms een praatje en dan deed ik de taken die ze wilde.
Elke dag was verschillend, de ene cliënt heeft meer uur dan de andere.
Pluspunten
Ik had leuke vaste cliënten
Minpunten
Je werd niet ingewerkt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegas
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid4 juli 2017
leuk werk maar soms heel zwaar
leuk met de bewoners
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer en werkomgeving
Restaurant medewerker (voormalige medewerker) –  Hengelo OV13 juni 2017
Fantastische momenten gehad bij Humanitas. lieve collega's en de bewoners zijn fantastische.
Pluspunten
Gratis lunches
Minpunten
Restjes worden weggegooid
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede omgeving goede leider aardige collega
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Rotterdam Alexanderpolder11 juni 2017
Ik hou van nieuwe uitdaging daardoor heb ik veel geleerd bij dit vak huishoudelijke hulp werkt met meerdere types mensen dat vind ik heel leuk.
Pluspunten
op tijd salaris betalen
Minpunten
geen reiskosten
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Hhd (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel6 juni 2017
Zelfstandig werken zonodig hulp erbij van collega.tijd voor een grapje een feestje of een afscheids feestje. Overal wordt aangedacht
Pluspunten
Doen niet moeilijk als er bvb iets thuis is en je onverwachts weg moet
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerling verzorgende ig
Helpende zorg en welzijn (voormalige medewerker) –  Rotterdam5 juni 2017
Ik heb veel geleerd bij stichting humanitas, en heb daarin goede begeleiding gekregen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkomgeving.
Telefoniste/receptioniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 mei 2017
Met veel plezier daar mijn werkzaamheden gedaan.
Leuke collega's.
Het leuke van deze baan is,de diverse contacten die je hebt achter
de balie, en afwisselende werkzaamheden.
Het regelen van diverse zaken voor de bewoners en administratie werkzaamheden plus telefooncentrale.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wat een verschrikkelijke onproffessionele organisatie
Vrijwilliger (voormalige medewerker) –  Roosendaal16 mei 2017
Ga nooit iets doen in Roosendaal. Ze weten echt niet wat ze doen daar. Voor stagiaires is niets te doen en inhoudelijke feedback wordt niet op prijs gesteld. Ook de beroepskrachten voelen zich snel bedreigd.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkgever!
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 mei 2017
fijne tijd gehad bij Humanitas.
Via hun mijn diploma verzorgende IG mogen behalen, waardoor ik dus veel heb geleerd in de jaren bij Humanitas.
Een dag bij Humanitas is te omschrijven als: druk, hard werken maar de waardering van de clienten maakte dit weer volledig goed.
Fijne collega's waar je mee kon lachen, leuk werken maar ook zeker de minder leuke dingen mee kon delen!
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een top organisatie
Vrijwilliger (voormalige medewerker) –  Almere stad18 april 2017
Humanitas is een leerzaam bedrijf . de werksfeer is heel prettig en de collega's zijn heel erg collegiaal. Vaak word er door de organisatie uitjes georganiseerd om de band tussen de werknemers te versterken . Vaak krijg je ook trainingen zo dat je bekwaam blijft in jou functie. een top organisatie .
Pluspunten
Ze zorgen wel goed voor hun werknemers
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dankbaar werk
Helpende 1 (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 april 2017
fijne klanten die heel dankbaar waren dat je langs kwam voor om hun te helpen.
Pluspunten
Verschillende klanten
Minpunten
Te weinig uren
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb heel veel geleerd bij Humanitas
Vrijwilligerswerk bij Humanitas (voormalige medewerker) –  Almere22 februari 2017
Het is vrijwilligerswerk. Ik heb goede trainingen gehad en dat wordt nog steeds bijgehouden. Goede begeleiding. Super dankbaar werk. Ik doe mijn vrijwilligerswerk met plezier en de Humanitas medewerkers zijn altijd hulpvaardig en altijd heel dankbaar.
Pluspunten
Goede werksfeer, goede begeleiding, fantastische coordinatoren, goede en duidelijke communicatie.
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Flexmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam7 februari 2017
Fijne , gezellige collegas. Leuke werkdagen
Drukke ochtenden , rustige middagen.
Ik werk altijd ergens anders ivm flexpool dus kan ook zelf kiezen wanneer en waar ik diensten aanneem. Dit is voor mij heel fijn omdat ik ook met mijn school en zoontje zit.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Volgt
Maatje (huidige medewerker) –  Veendam6 februari 2017
Er wordt veel rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de vrijwilliger.

Verder veel opleidingsmogelijkheden.
Pluspunten
Vrijheid, werkzaamheden zelf in te plannen
Minpunten
Lastige cliënten
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bij de projecten kan je veel leren en is gezellig
vrijwilligerswerk (huidige medewerker) –  almere, lelystad22 januari 2017
elke dag is het anders.
ik werk met andere vrijwilligers.
je leert van de mensen, hoe ze zijn wat ze vinden hoe ze in het leven staan, wat anders kan
sta erin zonder oordeel en geef geen mening als is dit is een mening wel iets wat ik duidelijk heb.
veel luisteren en geduld is iets wat je wel moet hebben.
het bezig zijn met verschillende mensen is het leukste aan dit vrijwilligerswerk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkomgeving
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Rotterdam8 november 2016
Het is een prettige werk omgeving, ik heb fijne collega's, je krijgt de mogelijkheid om jezelf te kunnen ontwikkelen. In de Leeuwenhoek staat de wens van onze cliënten centraal.
Pluspunten
ontwikkelingsmogelijkheden
Minpunten
bezuiniging op het personeel
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Humanitas staat ergens voor en dat is duidelijk op de werkvloer voelbaar, humaan en vriendelijk.
Ambulant hulpverlener (voormalige medewerker) –  Nieuwegein12 september 2016
Het is een prettige werksfeer, de locatie is in Nieuwegein erg prettig met ruim opgezette werkplekken en voldoende gelegenheid om cliënten ook op kantoor op een prettige manier te ontvangen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zotrgzaamheid, warm gezellige werk omgeving.
Kinderleidster (voormalige medewerker) –  Heerlen31 augustus 2016
Kinderen begeleiden, vaardigheden,opvoeden zorgzaamheid en een warm liefdevolle omgevingeren scheppen
Samen werking met ouders, interventie
Gezellig samen werking, duidelijke zijn, geven en nemen.
wat voor een andere kunnen betekenen.
Pluspunten
blije kinderen
Minpunten
ongintereseerde ouders
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelligheid bij ouderen
verzorgende medewerker (voormalige medewerker) –  thuiszorg Rotterdam Zuid25 mei 2016
ik had een goeie band opgebouwd met al de klanten waar ik mee werkt, ik vond erg jammer toen mijn contract werd niet verlengd en de klanten vond het ook verschrikkelijk.
Pluspunten
ik werkt allemaal in de beurt ik kan overal bereiken met fiets
Minpunten
geen min punten
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 80 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,2
Bedrijfscultuur
3,9

Reviews over Humanitas gesorteerd op locatie