HORNBACH Reviews

62 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 134 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein10 december 2018
Leuk bedrijf! Goede werksfeer! Leuke collega's! Goede werkgever
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een groot bedrijf met een matig bedrijf cutuur
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein7 december 2018
leuke tijd gehad bij ontvangst goederen.
gezellige werksfeer. en een lage werkdruk
Pluspunten
gratis diner
Minpunten
weinig motievatie van collega's onderling
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Medewerker servicebalie (voormalige medewerker) –  Divers27 november 2018
Productieve en gezellige werkomgeving zeker als bijbaantje naast de studie.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commenicatie
Verkoper Sanitaire (BKC -Verkoper) (voormalige medewerker) –  Wateringen30 september 2018
Mooi bedrijf alleen commenicatie in het bedrijf kan beter.
Pluspunten
Kok in huis, tijd gaat wel snel voorbij.
Minpunten
Lange werk dagen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer onder de medewerkers
Leidinggevende functie (huidige medewerker) –  Groningen25 september 2018
Goede werksfeer onder de medewerkers.

Bedrijfsvoering kan beter.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werk sfeer altijd bezig.
Verkoper binnendienst (huidige medewerker) –  Nieuwerkerk aan den IJssel22 augustus 2018
Werd hier via Just4work ingeloodst een arbeidsbureau in Dordrecht. Beste werkomgeving waar ik in tijden heb gewerkt.

Ze doen veel voor je om je op weg te helpen en je te helpen alles te begrijpen, maar zijn wel streng in de regelgeving opgelegd in Duitsland.

Heb het erg erg naar mijn zin maar de lonen zijn echt op het randje van wat nog legaal mag in Nederland.
Pluspunten
Gratis Avond eten voor avond diensten en veilige locker voor je spullen
Minpunten
iets verwachten van hoger op duurt maanden, hoe lastiger het verzoek hoe langer het duurt
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote organisatie met veel groeipotentieel
Verkoper (voormalige medewerker) –  Kerkrade5 juli 2018
Hornbach is een grote stabiele organisatie die nog steeds groeiende is in Nederland. Over het algemeen zorgt het bedrijf goed voor zijn personeel en Arno en veiligheid staan hoog in het vaandel.
Pluspunten
Stabiele werkgever
Minpunten
Koopavonden en weekenden werken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte betaler
Hulpkracht/ Verkoper (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)26 mei 2018
Betaald personeel het minimum en laat je zelfs klokken voor pauzes
Pluspunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemeen
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Breda12 mei 2018
Wordt veel van je gevraagd, veel zelfstandigheid en een hoog klantvriendelijkheidsgehalte. Als je wil en je goed inzet kom je een heel eind hier. Ook voor de medewerker die gewoon z'n werk goed wil doen zonder al te veel ambities is dit een prima werkgever.
Management is laagdrempelig benaderbaar. Regels en wetgeving wordt strikt gehanteerd, dit is voor zowel management als werknemer duidelijk.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
1ste verkoper (huidige medewerker) –  den haag4 mei 2018
Geweldig leuke mensen hornbach den haag gestart met allemaal stuk voor stuk leuke mensen. Iedereen heeft een enorme drive en dat merk je gewoon als klant ook.
Pluspunten
leuk team
Minpunten
werkdagen word totaal geen rekening gehouden met prive
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede bijbaan voor een drukke studente
CAISSIÈRE (huidige medewerker) –  Nieuwegein4 april 2018
De gehele dag ben je bezig met klanten en je leert veel. Er wordt constant feedback gegeven en als het een keer fout gaat is het niet erg, als je er maar van leert.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aan te raden
Medewerker (voormalige medewerker) –  Geleen3 maart 2018
Personeel stookt onder elkaar rare mensen op de afdeling waar ik heb gewerkt echt een zooitje ongeregeld niet prettig om te werken zeker geen aanrader
Bedrijfsvoering onder niveau
Pluspunten
Ver te zoeken
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Koopavonden wordt er voor je gekookt en je heb heel veel keuze.
Verkoper (huidige medewerker) –  Wateringen6 januari 2018
Ik was verrast over de aandacht die er voor nieuwe werknemers is en
dat op je eerste werkdag alles klaar ligt.
Dat een werkgever oprecht blij is dat je voor hun wil werken.
Een open bedrijfscultuur.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf!
1e verkoopster (huidige medewerker) –  Zwolle19 november 2017
Ik ben super enthousiast over de Hornbach. Het inwerk traject is zeer uitgebreid. De begeleiding is prima. Wel moet je hier ook zelf initiatief in nemen. Teamspirit is heel goed voelbaar, iedereen staat voor elkaar klaar. Het is een groot bedrijf met veel mogelijkheden, afwisselend werk en alle lagen zijn een toegankelijk aanspreekpunt.
Pluspunten
Fijne collega's, goede werksfeer, heerlijke broodjes verkrijbaar, als je 's avonds moet werken wordt er voor je gekookt.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 12Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Structuur ? Nooit van gehoord bij Hornbach
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Kerkrade10 november 2017
Van de buitenkant denk je gebeiteld te zitten, maar 1 keer op de werkvloer blijkt wel anders.
Geen vulploeg, alle levering en inruimen komen op de 'verkopers' terecht. Die ook nog eens zwaar onderbezet zijn, onafhankelijk welke afdeling je werkt.
Waardoor er ALTIJD chaos, troep, volle gangen en lege rekken zijn.
Verkopen doe je maar vanaf de pallet omdat inruimen geen optie is, het is of meteen té veel of meteen niet op voorraad.

Management went alles af met een lach en neemt je niet serieus, bedrijfsleiders laten je eerder lijden dan dat ze je begeleiden.
Ze schuiven je de klanten meteen door zonder ook maar moeite te doen om te kijken of ze zelf iets kunnen betekenen, omdat de peuk in de kantine tóch belangrijker blijkt te zijn.

Dan komt dé dag..... Het rayonhoofd komt langs en in 1 keer moet alles volgens de regels, komen er uitzendvulploegjes en moet alles in 1 dag spik en span zijn.

Daarna ? Chaos again......

Onderling op de afdeling kan je er best wat van maken met elkaar, tenminste mijn ervaring.
Leuke groep gehad en veel gelachen, maar ook wel een keer goed gebotst haha
Pluspunten
Aangeboden Cursussen en de maaltijdenregeling
Minpunten
Management, (minimum)Loon, geen structuur en orde
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer
Bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Zwolle20 september 2017
Bij Hornbach ben ik in een warm bad binnengekomen. De werksfeer is goed en informeer. Het senior management is geïnteresseerd en heeft aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Hornbach is een bedrijf met veel hectiek wat het werk afwisselend en dynamisch maakt.
Binnen Hornbach wordt gestructureerd gewerkt. Hier moet je mee om kunnen gaan. Voordeel is dat de lijnen en taakverdeling erg duidelijk zijn.

Er wordt veel geïnvesteerd is personeel: er is ruimte voor scholing en wanneer een medewerker zichzelf op positieve wijze laat zien is er ruimte om, onder begeleiding, door te groeien.

Werk je de koopavond? Dan wordt er zelfs voor je gekookt!
Pluspunten
Aandacht, informele werksfeer, afwisseling en dynamiek.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Den Haag29 augustus 2017
Heel leuk om er te werken al hangt dat wel af van de afdeling waar je op staat, het moet natuurlijk wel bij je passen.
Pluspunten
gratis avondeten
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed managment
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam7 juli 2017
Geen goed plan en maar schuiven met medewerkers.
Fijne collegas
Pluspunten
Fijn personeel
Minpunten
Slecht managment
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Zaandam26 juni 2017
Ieuk bedrijf.
Moeilijk om in vaste dienst te treden maar bij welk bedrijf tegenwoordig wel.
Fijne collegas
Pluspunten
tijden
Minpunten
geen zekerheid voor een vaste baan.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein13 mei 2017
Super leuk om in een winkel te werken zoals hornbach.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 13Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HORNBACH. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 135 reviews
527
440
330
217
121

Waarderingen per categorie

3,0Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,2Bedrijfscultuur