HORNBACH Reviews

72 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 165 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
GO/GU medewerker (huidige medewerker) –  Tilburg16 augustus 2019
Een leuk en gezellig bedrijf met veel kansen
Maar daar moet je jezelf ook wel voor in willen zetten
Want het is overal wat en gras is altijd groener aan de overkant
Mensen klagen wel over dat sommige dingen te lang duren maar ze kunnen er zelf ook achter aan zitten
Pluspunten
Gezellige collega’s leuke werk
Minpunten
Lange openingstijden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega’s, mindere leiding.
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Sloterdijk3 augustus 2019
Prima salaris en een heel hecht en leuk team. Geen leeftijddiscriminatie maar echter vinden leidinggevenden het lastig om zich aan hun afspraken te houden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke job met de leukste collega's
Verkoper (voormalige medewerker) –  Nieuwegein31 juli 2019
Afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden. Hornbach heeft in zijn formule staan dat iedereen bij de hornbach familie hoort en dat is ook echt zo.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf maar het management is naar de .....
Cassiere (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 juli 2019
De titel zegt het al. Treurig voor woorden.
Bij de kassa mag je niet zitten doe je dat toch dan heb je de grootste problemen.
Ze beloven van alles maar komen niks na. Als je aan geeft dat je iets leuk vind dan word je direct 3 a 4 avonden gepland en geef je dat aan dan ze er niks mee.
Leuk bedrijf om te winkelen maar werken noway denk eerst na wat je doet.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
es gibt immer was zu tun
Cassière (huidige medewerker) –  Den Haag30 juni 2019
leuk bedrijf om te werken, er is zoals het motto luid altijd wel wat te doen.

het leukste van het werk vind ik toch het kassateam zelf. Iedereen is geïnteresseerd in elkaar, zijn bereid elkaar te helpen. Heb nog nooit een vervelende discussie/ argumentatie/ ruzie meegemaakt binnen het kassateam. We hebben het altijd simpelweg gezellig met elkaar.

Daarnaast vind ik het fijn dat het management/ andere leidinggevende (werkgever) erg open, vrij zijn tegenover de werknemers. Je kan altijd naar ze toe gaan als er iets is, niemand die je raar aankijkt of dergelijke. Ook als je een fout maakt wordt er beleefd en begripvol op teruggekeken/ geanalyseerd.
Pluspunten
leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede solicitatie maar jammer resultaat
sollicitant hulpkracht (voormalige medewerker) –  Zwolle26 juni 2019
Kennelijk vind de Hornbach het belangrijk om de waarden van het bedrijf boven de waarden van het niet werken op zondag te zetten. Ik heb een prima solicitatiegesprek gehad daarom 2 sterren. Echter bleek toen ik aangaf dat ik niet op zondag werk (ivm geloof) dat daar wel iets geregeld kon worden, later werd ik gebeld en toen bleek dat men van werkgevers verwacht dat ze op zaterdag én zondag werken. Jammer dat ook in de CAO staat dat werknemers gezegd mag worden dat ze 6 zondagen kunnen gaan werken. Jammer dat de Hornbach zijn eigen normen en waarden belangrijker vind dan normen en waarden van zijn mogelijke werknemers.
Pluspunten
ontvangst met solicitatie
Minpunten
CAO Zondag
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, grote diversiteit aan artikelen, nationaliteiten en leeftijden bij personeel en klanten
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Nieuwegein3 juni 2019
Je kunt bij Hornbach tegenwoordig al om 04.00 uur beginnen met inruimen als je dat zou willen. Ook al zou je elke dag van 4 tot 10 (of zelfs minder) willen werken en ben je bvb boven de 55 jaar ... geen probleem bij Hornbach. Er is namelijk altijd wat te doen. Verkooptijden liggen tussen om 07 uur tot 21.00 uur.
De lonen liggen ietsjes boven het minimumloon.
Pluspunten
-Vele afdelingen en voldoende mogelijkheden, -vele leuke collegae, -Doorgroei mogelijkheden, -Geen dag het zelfde, -Altijd wat te doen, Heel veel leuke en vaste klanten, - veel kennis in huis - leeftijden colleage van 17 tm 74 jarige!
Minpunten
-Kan hectisch zijn op drukke dagen, - geen personeelskorting, -Op bepaalde afdelingen hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede teamgeest en succesvol. Harde werkers waarvoor niets te veel is.
Vestigingsmanager (voormalige medewerker) –  Breda27 maart 2019
Zeer plezierig gewerkt voor 16 jaar. Manager geweest voor velen en altijd met evenveel plezier.

Zeer succesvol met een duidelijke visie.

Goede teamsfeer en gezellig.
Pluspunten
Bij koopavond wordt er vers gekookt door een kok.
Minpunten
Weinig vrije dagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hornbach familie
Goederen Uitgifte mederwerkster (voormalige medewerker) –  Zwolle11 maart 2019
Hele fijne werk omgeving. Veiligheid staat voorop.
Pluspunten
avond eten word voor je gemaakt je kan zelf kiezen wat je wilt.
Minpunten
Niet altijd makkelijk contact krijgen met management.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collega s zijn wel oke.
Hoofdcaissière (voormalige medewerker) –  Zwolle11 februari 2019
Bedrijfscultuur zeer slecht. En laag loon.
Na 2 contracten lig je er uit en als je geluk hebt en de bedrijfsleider mag je dan krijg je een 3e verlenging. En mag je daarna eruit.
Ze geven je het gevoel dat je er echt toedoet. Echter vinden ze altijd wel iets om over te zeiken en word je contract niet verlengd.
Pluspunten
Niet maar wel leer mogelijkheden
Minpunten
Veel werk druk. Door te weinig mensen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige organisatie met gezellige werksfeer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwerkerk aan den IJssel8 januari 2019
Prettige werksfeer en samenwerking
Goede voorzieningen voor personeel
Klantgerichte organisatie
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein10 december 2018
Leuk bedrijf! Goede werksfeer! Leuke collega's! Goede werkgever
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een groot bedrijf met een matig bedrijf cutuur
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Nieuwegein7 december 2018
leuke tijd gehad bij ontvangst goederen.
gezellige werksfeer. en een lage werkdruk
Pluspunten
gratis diner
Minpunten
weinig motievatie van collega's onderling
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Medewerker servicebalie (voormalige medewerker) –  Divers27 november 2018
Productieve en gezellige werkomgeving zeker als bijbaantje naast de studie.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commenicatie
Verkoper Sanitaire (BKC -Verkoper) (voormalige medewerker) –  Wateringen30 september 2018
Mooi bedrijf alleen commenicatie in het bedrijf kan beter.
Pluspunten
Kok in huis, tijd gaat wel snel voorbij.
Minpunten
Lange werk dagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer onder de medewerkers
Leidinggevende functie (huidige medewerker) –  Groningen25 september 2018
Goede werksfeer onder de medewerkers.

Bedrijfsvoering kan beter.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werk sfeer altijd bezig.
Verkoper binnendienst (huidige medewerker) –  Nieuwerkerk aan den IJssel22 augustus 2018
Werd hier via Just4work ingeloodst een arbeidsbureau in Dordrecht. Beste werkomgeving waar ik in tijden heb gewerkt.

Ze doen veel voor je om je op weg te helpen en je te helpen alles te begrijpen, maar zijn wel streng in de regelgeving opgelegd in Duitsland.

Heb het erg erg naar mijn zin maar de lonen zijn echt op het randje van wat nog legaal mag in Nederland.
Pluspunten
Gratis Avond eten voor avond diensten en veilige locker voor je spullen
Minpunten
iets verwachten van hoger op duurt maanden, hoe lastiger het verzoek hoe langer het duurt
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote organisatie met veel groeipotentieel
Verkoper (voormalige medewerker) –  Kerkrade5 juli 2018
Hornbach is een grote stabiele organisatie die nog steeds groeiende is in Nederland. Over het algemeen zorgt het bedrijf goed voor zijn personeel en Arno en veiligheid staan hoog in het vaandel.
Pluspunten
Stabiele werkgever
Minpunten
Koopavonden en weekenden werken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte betaler
Hulpkracht/ Verkoper (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)26 mei 2018
Betaald personeel het minimum en laat je zelfs klokken voor pauzes
Pluspunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemeen
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Breda12 mei 2018
Wordt veel van je gevraagd, veel zelfstandigheid en een hoog klantvriendelijkheidsgehalte. Als je wil en je goed inzet kom je een heel eind hier. Ook voor de medewerker die gewoon z'n werk goed wil doen zonder al te veel ambities is dit een prima werkgever.
Management is laagdrempelig benaderbaar. Regels en wetgeving wordt strikt gehanteerd, dit is voor zowel management als werknemer duidelijk.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 6Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HORNBACH. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 165 reviews
534
447
335
221
128

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,1Bedrijfscultuur