Loopbaan en ontwikkelmogelijkheden binnen Hoogvliet

Een nieuwe vlog van Esther. Welke mogelijkheden zijn er om je te ontwikkelen binnen ons bedrijf? Enkele collega's vertellen je er meer over!

Collega's aan het woord.

Vlog afdelingsmanager vers bij Hoogvliet

Onze vloggers Henk en Kim interviewen afdelingsmanagers vers bij Hoogvliet over de passie voor hun vak.

Heb jij ook een passie voor en veel kennis van kaas en vleeswaren? Voor verschillende supermarkt filialen in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een afdelingsmanager vers.

Kijk op www.werkenbijhoogvliet.com voor de volledige vacature en lees wat Hoogvliet jou te bieden heeft.

Reviews

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 44 reviews
55
419
39
25
16
Werk-Privé Balans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,0
Bedrijfscultuur
3,2

Over Hoogvliet

Hoogvliet is een succesvolle supermarktketen met vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en heeft meer dan 5500 medewerkers. Hoogvliet neemt in de foodretail een unieke plaats in omdat ze haar klanten de laagste prijzen, een vriendelijke service en een perfecte kwaliteit biedt. Wij streven er naar om onze ambitie ‘continu verwachtingen – meer... 

  • Yes! Met trots presenteren wij onze vernieuwde wervingswebsite https://werkenbij.hoogvliet.com/
De website is gebruiksvriendelijk, responsive en aansprekend. Met nog meer gemak en in een paar stappen kan er worden gesolliciteerd vanaf telefoon, pc of tablet.
Nieuwsgierig? Breng gauw een bezoek aan onze website!
.
#trots #nieuwewebsite #werkenindesupermarkt #werkenbijhoogvliet #hoogvliet #bijbaan #vacatures #werving #solliciteren
  • De gelukkige winnares van de Like & Win actie voor de leuke Active trolley koffer is geworden: @irisvandiggele 
Van harte gefeliciteerd met je prijs Iris! Stuur je ons een mail via sollicitatie@hoogvliet.com om af te stemmen waar en wanneer we deze mooie trolley aan je kunnen overhandigen?
.
#like&win #winnaar #prijs #trolleykoffer #werkenindesupermarkt #hoogvliet #supermarkt
  • Talentvolle medewerkers die graag door willen groeien krijgen bij Hoogvliet volop kansen om zich verder te ontwikkelen. We hebben een eigen erkend opleidingshuis waar uiteenlopende mbo-, hbo- en AD opleidingen worden aangeboden. We zijn er trots op dat we tijdens de jaarlijkse diploma uitreiking op dinsdag 25 september 36 diploma's uit konden reiken aan collega's die hun opleiding HSM, VHSM of Top verkoopspecialist met succes hebben afgerond.
Van harte gefeliciteerd allemaal!
#werkenindesupermarkt #hoogvliet #kansen #diploma #diploma-uitreiking #opleiding #mbo #hbo #hsm #vhsm #verkoopspecialist #ontwikkelen #trots #talent #carrière
  • Bij Hoogvliet besteden we veel aandacht aan medewerkers die een jubileum halen. Traditiegetrouw organiseren we op Prinsjesdag een speciale jubilarissendag voor alle medewerkers die in dat jaar hun jubileum vieren. Dit jaar werden er diverse activiteiten georganiseerd bij het Drijvend Paviljoen, een mooie evenementenlocatie in Rotterdam. De jubilarissendag wordt altijd enorm gewaardeerd door de jubilarissen. Het afgelopen jaar telden we 90 jubilarissen, die in 2018 hun 12,5, 25 of 40 jarig dienstverband vieren. Hoogvliet is zeer trots op dit aantal!
.
#hoogvliet #werkenindesupermarkt #jubileum #jubilaris #personeelsfeest #drijvendpaviljoen #feestje #traditie #rotterdam #mijlpalenmoetjevieren
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Eikenlaan 265
2402 BP Alphen aan den Rijn
Medewerkers
5.001 tot 10.000
Branche
Links
Hoogvliet op Instagram
Hoogvliet website

Facebook