Holland Casino Reviews

Alle 84 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf voor een jaartje
Keukenmanager (voormalige medewerker) –  Utrecht22 mei 2018
Leuk bedrijf voor een jaartje, maar weinig eigen inbreng
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Garderobe medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum10 mei 2018
goed work
i clean better
averybody was nice
the difficult was i was amlost never free
the people
Pluspunten
people
Minpunten
almost can get free
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden..
Croupier (huidige medewerker) –  Valkenburg18 april 2018
Super werkgever..
Alles is er prima geregeld..primair en secundair..genoeg rusttijden..wel werken in onregelmatige diensten..kans om bij te leren..
Pluspunten
Goed personeelskantine met voldoende aanbod..
Minpunten
Met alle feestdagen werken..
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief en veel geleerd
Medewerker Service (huidige medewerker) –  Utrecht13 april 2018
Fijne organisatie, leuke collega's en veel geleerd
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Onregelmatige diensten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fascinerende wereld
Conversiespecialist (huidige medewerker) –  Hoofddorp5 maart 2018
Interessante organisatie om te leren kennen. Het is een bijzondere ervaring om in de leisure wereld van gokken te zitten.
Pluspunten
Niet gratis maar zeer uitgebreide lunch.
Minpunten
Opengaan van online gokmarkt is onbekend.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Recruiter (voormalige medewerker) –  Hoofddorp1 maart 2018
Erg naar mijn zin gehad als externe bij Holland Casino. Mooi bedrijf, mooie mensen en leuke cultuur.
Pluspunten
Mooi kantoor
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Horeca medewerkster
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Venlo22 februari 2018
1 ste medewerkster horeca
Fijne werk omgeving en leuke collega's
Pluspunten
Collegas
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top stagebedrijf!
Stagiaire Human Resource Management (huidige medewerker) –  Scheveningen22 december 2017
Het was een leuke en leerzame periode bij HC! En ik zou het anderen zeker aanraden!
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Zandvoort5 december 2017
goede werkgever, gezellige werkomgeving leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessant en wisselent, Prima bedrijf.
Spel observant (voormalige medewerker) –  Breda27 november 2017
uitstekende bedrijf, goed samen werking,
goed management team, goed samen werking met gasten, goed opleiding,en training mogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Staats bedrijf
Kok (stage) (voormalige medewerker) –  Valkenburg16 november 2017
Het is een behoorlijk aantal jaar geleden dat ik hier heb gewerkt maar toen was het heel erg leuk om hier te werken
Pluspunten
gratis eten
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onder druk, massa maken
Kok (voormalige medewerker) –  Utrecht18 oktober 2017
grote druk en veel tijdsdruk. 30 tafels gelijktijdig die meemogen is geen uitzondering. tot diep in de nacht voor vips koken. (zeetongen, tomahawks, kreeften enz)
Mooi bedrijf om in rond te lopen
Pluspunten
4 weken vooraf al een rooster dat je zelf samenstelt
Minpunten
eten en drinken moet per stuk afgerekend worden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige Organisatie
Medewerker Service (voormalige medewerker) –  Breda30 augustus 2017
Een super leuke organisatie, met heel veel lieve collega's!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collega's, prettige werksfeer
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Hoofddorp21 augustus 2017
30 jaar Holland Casino heeft veel ervaring opgeleverd
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
eilandjescultuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leren omgaan met verschillende soorten mensen
Croupier (huidige medewerker) –  Valkenburg27 juni 2017
Een dag werken in het casino ziet er altijd anders uit. Ik zie veel verschillende type mensen met verschillende komaf en dus ook een andere taal spreken. Zodoende is het nooit saai. Het is natuurlijk altijd leuk om iemand een goede speelavond te bezorgen, daar doe ik dan ook mijn best voor. Het moeilijkste aan mijn baan vind ik de frustratie die de gast uit bij verlies, niet iedereen kan er even goed mee omgaan. Wat erg fijn is, is dat collega's die al langer ervaring hebben hiermee mij goed kunnen helpen en adviseren. Verder is het een gezellig omgeving en hebben we vaak uitjes vanuit het werk. Het management staat open voor nieuwe ideeen en heeft altijd een luisterend oor voor de individu.
Pluspunten
Goed loon
Minpunten
nachtwerk
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uniek bedrijf
Medewerker Front Office (voormalige medewerker) –  Breda-Rotterdam17 juni 2017
Holland Casino is een fijn bedrijf om te gebruiken als springplank voor je carrière.
Bij Holland Casino heb ik mij verder kunnen ontwikkelen als mens binnen alle vlakken in de hospitality.
Door hoe ik hier gecoacht ben gedurende 1,5 jaar en de kansen die ik kreeg(uitwisselingen met andere vestigingen) kreeg ik een goed beeld van het bedrijf en hoe de cultuur van het bedrijf in elkaar zit.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard/t voor weinig
MEDEWERKER BEDIENING/VERKOOP (voormalige medewerker) –  Utrecht2 juni 2017
Het werk zelf is niet veel anders dan in je gewone horeca gelegenheid. Je leert heel erg om met druk en gasten om te gaan, aangezien dit toch wat anders is.
Collegae zijn erg gezellig, al is het management een domper. De afgelopen stakingen zijn daar een goed voorbeeld van. Je zal nooit zeker zijn van een vast contract.
Het werk in de avond uren zijn ideaal, mits je een partner hebt die overdag werkt en je een kind thuis hebt zitten.
Voor de horeca is het salaris niet niks. De jongste krijgen als meer dan het minimum loon. Al ga je er natuurlijk na je 23ste niet echt veel op vooruit.

Als je tegen het einde van je contract loopt, geven ze waarschijnlijk, zoals al velen hebben gekregen, een smoes en beëindigen ze daarmee je contract.
Vaste aanstelling? Ook dan heb je geen zekerheid, en zal je altijd op je hoeden zijn met alles wat je doet. Als er mensen uit moeten, dan wordt er niet getwijfeld, ze bouwen een dossier op en proberen ze je er op die manier er uit te werken. Lukt dat niet en willen ze je niet meer, proberen ze je af te kopen.
Pluspunten
Loon en Collegae
Minpunten
Management en door stromen
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Croupier (huidige medewerker) –  Smsterdam2 juni 2017
Na 20 jaar wil ik iets anders, fijn bedrijf met leuke collegad
Pluspunten
Goed te combineren met gezin
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gastgericht en sociaal zijn kernpunten. Maar een resultaat dient ook behaald te worden.
Kelner (huidige medewerker) –  Breda17 mei 2017
Werken bij Holland Casino, ligt je of het ligt je niet. Het is een aparte sfeer en ambiance. Het is niet zomaar Horeca werk. Je krijgt bij het casino als kelner buiten het verzorgen van drankjes. ook de verantwoordelijkheid, om misbruik van alcohol of apart gedrag van gasten te herkennen.
Pluspunten
goede en hechte groep collega's
Minpunten
Het moet wel in je straatje passen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
G
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Breda3 mei 2017
Goed bedrijf waar veel mogelijkheden zijn voor stagiaires en medewerkers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Holland Casino. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 84 reviews
517
440
323
22
12

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,7Bedrijfscultuur