Holland Casino Reviews

107 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 108 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig bedrijf om te werken
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 januari 2020
Bij Holland Casino heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad. Een gigantisch team met supergezellige mensen die allemaal een gedreven werkinstelling hebben. Het werk zelf is af en toe confronterend omdat de gasten soms duidelijke symptomen van verslaving vertonen. Voor de medewerkers is alles tiptop geregeld (denk hierbij aan parkeergarage, rokersruimte, kluisjes en kantinevoorzieningen) Ik voelde me op het werk super veilig. Ik ben hier uiteindelijk gestopt omdat de nachtdiensten mij zwaar begonnen te vallen aangezien ik ook studeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Casinomedewerkster (voormalige medewerker) –  Zandvoort5 januari 2020
Mijn ervaring bij het Holland Casino was uitstekend en ik raad het dan ook zeker aan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed betaalde doch stressvolle baan.
Croupier (voormalige medewerker) –  Valkenburg17 november 2019
Goed contract, hoog salaris, nette bedrijfskleding, doorgroeimogelijkheden tot op zekere hoogte. Stressvolle baan waar men vroeg of laat gegarandeerd een burn-out op zal lopen.
Pluspunten
Luxe en aangename werkomgeving, goed salaris, goed contract.
Minpunten
Zware arbeidstijden, werken tijdens feestdagen, stressvol.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je moet het kunnen maar het is superleuk
Casinomedewerker II (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 november 2019
Kan best zwaar zijn maar leuke werkzaamheden en geen dag is hetzelfde de bedrijfsleidster is alleen een trut.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Kelner B (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 november 2019
Je staat voornamelijk achter de bar of in de zalen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Pracht vak wordt verpest door werksfeer en manegement
Croupier (voormalige medewerker) –  Leeuwarden6 november 2019
Croupier zijn is geweldig, ik was vanaf dag 1 verkocht. Ook de eerste maanden leken onschuldig, totdat je erachter komt hoe het manegement daadwerkelijk in elkaar steekt. Denk 2 keer na voordat je hier aan de bak gaat, deze plek is zeker niet voor iedereen geschikt. Zodra je niet perfect in hun plaatje past (ongeacht je inzet en werkprestaties) wordt het je op de werkvloer niet gemakkelijk gemaakt en knikkeren ze je er na 2 jaar (of eerder), zonder pardon uit!Zonde dat zo'n prachtig vak wordt verpest door de werksfeer..
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive en leuke werkomgeving
Croupier (voormalige medewerker) –  Venlo24 oktober 2019
Leuke en leerzame werkomgeving. De nachtdiensten moet je wel even aan wennen. Moet
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Verschillende functies(geen goede agspraken) (voormalige medewerker) –  Utrecht12 juli 2019
Slechte communicatie. Niet zo'n goede ervaring
De een zegt dit en de ander dat!!!!
Lopen achter de rode stropdassen aan
Geen goede communucatie
Pluspunten
Goede planning
Minpunten
Slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie leerkansen
Casinomedewerker II (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 april 2019
Dit bedrijf leidt je op om je vervolgens na je eerste contract de deur te wijzen. Er wordt geen duidelijke uitleg verschaft en er vind vooral veel vriendjespolitiek plaats. Ouderwets hard werken is hier niet op zijn plaats.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen opmerking
Bediening (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)12 april 2019
Ik vond het bij Holland casino geen leuke werkomgeving voelde me nogal opgesloten in een bedrijf en geen leuke collega’s
Pluspunten
Leuke om een keer van binnen mee te maken
Minpunten
Geen leuke werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Croupier (huidige medewerker) –  Breda3 april 2019
Goed bedrijf, goede sfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekende werkgever in entertainmentbranche
Supervisor Operations (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 februari 2019
Uitdagend en afwisselend werk met veel menscontact
Pluspunten
mensenwerk, arbeidsvoorwaarden, uitstraling
Minpunten
goed letten op je slaap/werk ritme
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's in een levendige werkomgeving.
Kelner (voormalige medewerker) –  Eindhoven12 februari 2019
Ik vond het werken bij Holland Casino als kelner erg leuk om te doen. Ik zat ook bij een heel gezellig team. Echter werkte ik via een uitzendbureau en ben ik weggewuifd door de teamleiders zonder enige goede uitleg waarom. Erg jammer dus.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positieve werksfeer
Process & Quality Specialist - Hospitality (voormalige medewerker) –  Hoofddorp7 februari 2019
Bruggenbouwer tussen Hoofd Kantoor en Operatie met verrassende uitkomsten die veel energie en voldoening geven.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Superfijn bedrijf met te gekke collega's
Croupier (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 november 2018
Werken bij Holland Casino is heel leuk vanwege de enorme drive van mensen en het teamgevoel. Samen maken ze iedere dag tot de leukste dag!
Pluspunten
Teamgevoel
Minpunten
Persoonlijke begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super leuke sfeer en leuke collegas
Croupier in opleiding (voormalige medewerker) –  Breda15 oktober 2018
super om bij holland casino te werken!
De verdiensten zijn ook erg goed!
Pluspunten
collegas en sfeer
Minpunten
werken in het weekend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan als croupier!
Croupier Blackjack (voormalige medewerker) –  Leeuwarden24 juli 2018
Leuk werk gehad als croupier blackjack, leuke collega's en een informele sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer onder collega's en goede werkmentaliteit.
Barman (voormalige medewerker) –  Breda20 juli 2018
Duidelijke structuur
Samenwerken
Presteren onder druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Garderobe medewerkster (voormalige medewerker) –  utrecht2 juli 2018
veel contact met de bezoekers van het holland casino.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en leerzaam
Croupier (voormalige medewerker) –  Leeuwarden30 juni 2018
Omgang met gasten maakt dat je van alles mee maakt en stevig in je schoenen moet staan
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Holland Casino. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 108 reviews
525
450
329
22
12

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
4,2Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur