Holland & Barrett Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 406 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne locatie, inspirerend assortiment
Customer Service (huidige medewerker) –  Amsterdam20 november 2018
Kleine afdeling. Taken zijn verdeeld en er wordt individueel gewerkt. Doen niet aan flex/thuis werken.
Pluspunten
locatie
Minpunten
hoofdkantoor UK, keuzes worden daar gemaakt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Distributiemedewerker (voormalige medewerker) –  Beverwijk3 november 2018
leuke collega's gezellige werksfeer en als je tegen onregelmatige werktijden kan dan is het fijn om er te werken
Minpunten
onregelmatige werktijden weinig personeel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was een zeer prettig bedrijf maar laat nu steken vallen
Oproepkracht (voormalige medewerker) –  Gelderland1 november 2018
Gemiste kans , een beleid dat steeds minder naar hun personeel luistert
Je voelt je niet gewaardeerd . Je bent een nummer
Pluspunten
Fijne klanten
Minpunten
Te veel taken in de dag . Ze slaan door
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele leuke winkel en werkomgeving
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam22 april 2018
Hele leuke en prettige ervaring. Je leert er elke keer iets nieuws
Pluspunten
Je kunt er veel leren over gezondheid, sport en beauty
Minpunten
Slecht betaald
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoopgesprekken, verkopen
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam29 maart 2018
Veel werken in je eigen tijd en er niets voor terug krijgen. Je bent echt een nummertje in het bedrijf.
Wel hele leuke collega's maar het bedrijf zelf gaat niet netjes met medewerkers om.
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige winkel
Verkoopster (huidige medewerker) –  Nieuwegein22 september 2017
Winkel waarbij je veel gaat leren, hard werken....
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 11Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Blij dat ik daar weg ben
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  ermelo6 juni 2017
Het salaris is zo slecht voor wat je allemaal moet doen. En dan al dat leren in je vrije tijd. Het houd nooit op. ben blij dat ik daar weg ben.
Pluspunten
je leert veel over bep. produkten. Je moet het wel allemaal in je eigen tijd doen
Minpunten
Veel te weinig salaris en ze laten je rustig 4x per week komen voor 3 uur.
Was deze review waardevol?Ja 53Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
creatieve werkzaamheden in een soortgelijke werkomgeving
verkoper (huidige medewerker) –  Den Haag24 maart 2017
Ik wil graag aan de slag in een creatievere werkomgeving.
Pluspunten
we krijgen echt veel kado's
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 39Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super leuk
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Bosch4 maart 2017
ik heb geweldig genoten van het werk daar, er is altijd een leuke werk sfeer maar ik raad het af als je naast dit werk een intensieve opleiding volgt
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
veel leren
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 6Rapporteren

Zie meer reviews over Holland & Barrett

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Holland & Barrett. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,9
Gebaseerd op 407 reviews
574
483
380
261
1109

Waarderingen per categorie

2,7Werk-Privé Balans
2,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
2,7Bedrijfscultuur

Reviews over Holland & Barrett gesorteerd op locatie