Holland & Barrett
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Hoe zou je de werkdruk bij Holland & Barrett omschrijven?

9 antwoorden

In een drukke winkel, met 2 man staan.

Staan er klanten met vragen stuk of 5. Gaat de telefoon. En staan er mensen voor de kassa. En je collega vraagt je hulp.

Door de verwarrende actie's altijd stuk of 3 of zelf 4 snappen klanten de acties niet meer. Ook word dit niet in de stad niet in engels aangegeven. Dus werk je ook deel als tolk wat de actie nu is.


De werkdruk is daarom naast de winkel werkzaamheden caotich.

Te hoog. De focus ligt op cijfers maar er wordt verwacht dat je in een weekdag van 8 uur, personeel aanstuurt, zorgt dat je met voldoende mensen staat, de winkel netjes en representatief is, administratie bijwerkt, meewerkt op de vloer, alles hebt aangevuld en gecontroleerd op data en als je pech hebt mag je er ook nog voor zorgen dat je 10 containers vracht hebt weggewerkt maar wel op een nette manier en vooral niet vergeten om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk klantenkaarten hebt gepushed aan klanten. De realiteit is dat veel medewerkers niet weten hoe snel ze het bedrijf moeten verlaten waardoor je standaard met te weinig personeel staat en je als manager vaak uren aan het bellen bent om je rooster rond te krijgen. Maar als jouw taken niet af zijn heb je moeite met time management want er staat op papier hoe jij je dag moet indelen. Dat dat in de praktijk niet zo werkt is niet belangrijk want in de UK zeggen ze dat het kan.

Werken in een winkel is altijd hard werken, maar de collega's en doelgroep daar krijg je energie van!

Te hoog voor wat je betaald krijgt.

Als verkoper is de werkdruk echt niet zo heel hoog. Je staat kassa, vult de winkel aan en helpt je klanten. De managers doen al het grote werk, waar je als verkoper toch niets mee te maken zult hebben

De ene dag is het mega druk en moet je echt doorwerken en de volgende dag is er amper wst te doen.

Veel eigen tijd investeren als je je werk goed wilt doen, taken zijn nooit af, dat werkt frustrerend

Extreem hoog. Het is onmogelijk alle taken te doen. Naast alle taken ligt de druk op targets en opleidingen.

Hoog, met een takenpakket die eigenlijk voor de manager is bedoeld. Openen, sluiten, kluis tellen, bestellingen doen, voorraadaanpassingen, datum manueel inschrijven (tht) Rollenspellen en updates invullen, winkel, keuken en toilet schoonmaken. Ramen zemen. Structureel personeelstekort.

Help werkzoekenden meer te weten te komen over het bedrijf door objectief en beknopt te antwoorden.
Je antwoord kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.