Holland & Barrett
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Holland & Barrett Carrières en werk

Over ons
Holland & Barrett is een succesvolle retail keten met meer dan 200 winkels in Nederland. Het hoofdkantoor staat in Engeland en het bedrijf is naast het Verenigd Koninkrijk en de Benelux ook nog actief in Ierland, Zweden, Azië en via franchiseondernemingen ook nog in andere delen van de wereld.

Holland & Barrett gelooft in de kracht van natuurlijke
 – meer... ingrediënten. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding en natuurlijke verzorging. De winkelformule sluit hiermee aan op de huidige maatschappelijke ontwikkeling, waarin gezond en natuurlijk leven steeds belangrijker wordt. Zo is de natuurlijke verzorging van Holland & Barrett vrij van chemische toevoegingen als SLS, Parabenen en microplastics.

Er is iets unieks aan Holland & Barrett. Je voelt het op het moment dat je de deur binnenstapt. Het zou de passie kunnen zijn die we delen voor het blij maken van onze klanten. Het zou de trots kunnen zijn die we halen uit het helpen van mensen om gezondere levens te leiden. Of het zouden de kansen kunnen zijn die onze collega's krijgen om hun vleugels te spreiden en zo ver te vliegen als ze willen gaan.


Onze mensen zijn wat ons uniek maakt. Hun wijsheid over gezondheid is eindeloos. Ze zijn opgeleid om iedereen te helpen met vragen over gezond leven. In het kort is dit wat het leven bij Holland & Barrett zo uniek maakt. Dus, als je net zoals wij, een passie hebt voor gezond leven en je (carrière) horizon wilt verbreden, voeg je dan bij Europa's grootste retailer in Natuurlijke Gezondheid - Verzorging & Voeding.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Holland & Barrett te werken?

2,7
Werk-privébalans
2,6
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,8
Doorgroeimogelijkheden
2,6
Management
2,7
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Holland & Barrett?

41%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van de CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 241 reviews

Wat zeggen kandidaten over hun sollicitatiegesprek bij Holland & Barrett?

Sollicitatie-ervaring
Gebaseerd op 20 gesprekken
Positief
Moeilijkheidsgraad
Gebaseerd op 19 gesprekken
Eenvoudig
Lengte sollicitatieprocedure
Gebaseerd op 20 gesprekken
Ongeveer twee dagen
Gesprekken bij Holland & Barrett