Hogeschool Rotterdam Reviews

Alle 18 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Hogeschool Docent (huidige medewerker) –  Rotterdam13 juli 2019
Studenten zijn leuk, ze houden je jong. Vrijheid en hard werken.
Pluspunten
flexibiliteit in je werkweek
Minpunten
altijd vaste vakanties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief werk
Examensurveillant (huidige medewerker) –  Rotterdam18 maart 2018
examens ophalen en dit controle van het aanwezige wie mee doet en controle van id. na examen dit weer ophalen en afleveren bij het bedrijfsbureau
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
geen vastigheid alleen tijdens examendagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf om te werken
Docent/trainer Mindfulness (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 oktober 2017
Afwisselend is het werk in het onderwijs, maar wat ik vooral fijn vind is de grote mate van zelfstandigheid. Heel uitdagend ook om met jongeren te werken.

Wat ik wel gemist heb was een team en dan bedoel ik met collegae. Het zijn toch wel eilandjes in het onderwijs, maar dat kan ook wel met de aard van het werk te maken hebben.

Bijzonder naar mijn zin gehad in die 2 jaar werken bij de Hoge School.
Pluspunten
goed bereikbaar met openbaar vervoer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met veel variatie in de samenstelling van het docenten team
Lecturer Finance (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 september 2017
De HR is een mooie werkgever en heeft veel mogelijkheden. Helaas door een formatie krimp een andere werkgever moeten vinden.
Pluspunten
goed gelegen qua vervoer
Minpunten
grote hogeschool met diverse clusters dus ook qua beleid
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede sfeer op het werkvloer met de studenten ook
Examensurveillant (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 juli 2016
Is samenwerken en goed verstandhouding hebben met studenten en naar behoren het werkzaamheden uitvoeren.
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch Bedrijf
Docent/trainer Mindfulness (voormalige medewerker) –  Rotterdam30 juni 2016
Met veel plezier heb ik lesgegeven bij de Hoge School Rotterdam aan Bedrijfskunde studenten.
De collega's waren top! Kon met hen altijd sparren en overleggen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede begeleiding
Peercoach (huidige medewerker) –  Rotterdam20 april 2016
Je krijgt goed begeleiding vanuit de school. De studenten hebben veel aan peercoaching, ik merk dat het eerste jaar voor veel studenten lastig is en het is mooi om te zien dat ze er veel aan hebben.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Medewerkster stage – en afstuderen (huidige medewerker) –  Rotterdam15 februari 2016
Hogeschool Rotterdam is een goede werkgever.
Echter zou er meer aandacht gegeven moeten worden aan het ondersteunend personeel.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken met studenten is geweldig!
Docent marketing & communicatie (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH18 augustus 2015
Werken met studenten is geweldig maar kost veel energie. De studenten vinden het enorm leuk als je verhalen uit de praktijk vertelt. Ik ga graag nog een paar jaar door met lesgeven.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Peercoach (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH23 april 2015
Tijdens deze baan had ik een hoog verantwoordelijks gevoel voor ongeveer 20 scholieren, dit heb ik als zeer leerzaam ervaren. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan als leidinggevende. Het leukste aan mijn baan vond ik het nauwe contact met de scholieren.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige en leerzame school
Onderzoeksstage International Aid and Development (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH8 april 2015
De leraren waren aardig en heb er veel geleerd. De opleiding was niet eenvoudig maar ik heb het gelukkig wel gehaald.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever , goede werksfeer
Medewerker Fac. Dienst. Afd. veiligheid (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH9 januari 2015
Ik heb met plezier met mijn collega"s (met name van de afd.veiligheid) maar zeker ook met mijn andere collega'"s van de afdeling Facilitaire Dienst samengewerkt.
Pluspunten
Stimuleren door leidinggevenden om cursussen te volgen en niet te vergeten gratis koffie
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een verantwoordelijke bijbaan met veel vrijheid
Teamleider Peercoaching IFM (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH23 september 2014
In mijn functie als Peercoach kreeg ik voldoende ruimte en vrijheid om mijn eigen werk in te delen, wat ik altijd erg op prijs stelde. Een werkdag was nooit hetzelfde. Collega's waren leuk om mee te werken. Het leukste van de baan was als studenten een module haalden of een stap dichter bij hun beoogde doel kwamen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf, voldoende scholingsmogelijkheden, veel verschillende bureaus, vestigingen en afdelingen
Communicatieadviseur (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH18 september 2014
Binnen dit bedrijf is vrijwel altijd een passende functie te vinden. Men staat open voor (om)scholing teneinde de voor jou ideale baan binnen de school te vinden.
Afhankelijk van de leidinggevende en functie is er voldoende flexibiliteit op het gebied van thuiswerken en kantooruren.
Het aantal collega's is groot en daardoor lastig te overzien.
Men richt zich daardoor voornamelijk op de directe collega's op de afdeling (e.e.a. afhankelijk van de functie)
Pluspunten
goede salariëring
Minpunten
groot bedrijf met veel vestigingen verspreid over de stad
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hele drukke werkomgeving bij ECT
Datatypist (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH24 juni 2014
Gaotisch. Niet veel want het heeft niet lang geduurd. Kan niet veel over de werkvloer zeggen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 19Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie organisatie, maar helaas ligt mijn hart toch in de medische zorg wereld.
docent (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 februari 2014
Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je werkt met studenten en ontvangt meteen feedback door je eigen handelen en natuurlijk als docent sta je meteen in contact met je doelgroep. het leukste van de baan vind ik het coachen van de studenten.
Pluspunten
Direct contact met je studenten en werken in een omgeving waar service hoog in het vaandel staat.
Minpunten
Een organisatie, die vaak moeilijk te doorgronden is.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team
Financieel administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam8 januari 2013
Gezellige werksfeer, goede contacten met iedereen die er werkt.
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hogeschool Rotterdam. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 18 reviews
52
413
33
20
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Hogeschool Rotterdam gesorteerd op locatie