Hogeschool Inholland Reviews

Alle 20 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik was daar student
Student (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid30 april 2019
Ik was daar een student. Heb de opleiding als leerzaam en leuk ervaren.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige stage
Administrateur / Controller (voormalige medewerker) –  Amsterdam West5 maart 2019
Ik heb een gezellige en leerbare stage periode gehad
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken in een prettige omgeving
Allround teamondersteuner (voormalige medewerker) –  Den Haag23 oktober 2018
Veel gezellige collega's die allemaal bereid zijn om je daar waar nodig op weg te helpen als nieuwe collega.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Haarlem17 oktober 2018
Leuke omgeving om in een hogeschool te werken. Het is altijd bedrijvig met studenten. Werk druk niet zo hoog.
Pluspunten
Gezellige studentenomgeving en lekker om 1700 naar huis
Minpunten
Beperkte doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve gezellige werkomgeving!
College van Bestuur (huidige medewerker) –  Den Haag7 september 2018
Spontane, hulpzame collega's die je altijd graag willen helpen!
Pluspunten
spontane collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag weer anders!
Facilitair Medewerker (congiërge) (voormalige medewerker) –  Diemen30 augustus 2018
Zo ben je de deuren aan het openen, dan moet er met spoed een lokaal worden voorbereid voor een vergadering. Printers worden door ons met regelmaat gecheckt en bijgevuld. Deurdranger vervangen hier, lampen vervangen daar. altijd wel wat te doen!

Verder is het belangrijk dat je op je ronde door het gebouw zelf 'ziet' wat aandacht verlangt en daar naar handelt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ideaal bijbantje voor studenten
Promotiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 februari 2018
Bij hogeschool Inholland werkte ik voor ASA campus, een werkvoorziener voor studenten. Ik hielp bij open avonden, studiekeuzedagen en promotiewerk voor Hogeschool Inholland. De sfeer is altijd gezellig, de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en afspraken zijn makkelijk te maken.
Pluspunten
Gratis Lunches, reiskostenvergoeding, gezelligheid
Minpunten
onregelmatig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame gezellige school
Verpleegkundige in opleiding (huidige medewerker) –  Alkmaar6 februari 2018
Op Inholland Alkmaar wordt je al vanaf dag 1 betrokken bij alle schoolactiviteiten.
Pluspunten
Gezellige school
Minpunten
duidelijkheid over toetsen, aanmeldingen etc. is moeilijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkplek
Onderwijsassistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 augustus 2017
Ik heb een voltijdbaan gehad bij Inholland

Bij hogeschool Inholland Pedagogiek werkte ik in een fijn team met een fijne manager. Ik kreeg veel vrijheid en vertrouwen om mijn werk met veel passie en inzet te doen.
Pluspunten
Geweldige professionele collega`s en een informele sfeer.
Minpunten
Durf afscheid te nemen van werknemers die al jaren niet functioneren.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dieptepunt van onderwijs in Nederland
Dr R J Slagter (voormalige medewerker) –  Amstelveen17 juli 2017
Mij werd gevraagd om een een periode van enkele maanden een collega wiskunde te vervangen aan de Inholland te Amstelveen.
Wat een erbarmelijk niveau! Deze studenten krijgen een 2-de graads bevoegdheid en er bestaat een kans dat ze worden ingezet in de bovenbouw( schreewend te kort wiskunde docenten). Elementaire berekeningen is al een groot probleem: waarom is (3.x)^3=27. x^3 en niet 3.x^3?
Wat gaat er fout in het onderwijs in Nederland?
Pluspunten
geen
Minpunten
Ga hier niet studeren
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Boeiende uitdagende werkomging
docent hrm (voormalige medewerker) –  Diemen27 maart 2017
Inholland bouwt aan nog beter onderwijs. Dit wordt door veel mensen op verschillende functies gedaan.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Work hard, Play harder
Office Manager (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 maart 2017
Fijne werksfeer met een gezonde werkdruk.
Gunfactor, 1 team, 1 taak
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving met vriendelijk en proffecioneel personeel
back- frontoffice medewerker (stage) (voormalige medewerker) –  Roterdam7 november 2016
Leuke stage tot nu toe geweest!
Werkzaamheden waren erg leuk vooral Front-office het contact met de studenten.
Verder is het vertrouwen wat collega's in je hebben als stagiaire zeer motiverend. waardoor je ook echt veel kan leren tijdens de periode.
Pluspunten
Het leuke team
Minpunten
Parkeermogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede sfeer, vrijheid en verantwoordelijkheid voor de docent
Docent,stagebegeleider,afstudeerbegeleider. (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH12 januari 2016
Organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling van docent.
Ruime mogelijkheden om bij te dragen aan de ontwikkeling van onderwijs.
Op werkvloer goede onderlinge sfeer en betrokkenheid bij elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame omgeving met ruimte voor eigen inbreng
Hostess, promotiemedewerker, medewerker SAC (huidige medewerker) –  Rotterdam9 mei 2015
het werk is zeer verschillend. Het kan gaan om het geven van rondleidingen waarin je potentÏele studenten over de school vertelt, advies bij studiekeuze, registratie en ontvangst van bezoekers tijdens speciale evenementen, voorlichting geven op middelbare scholen en op-en afbouw van decor voor opendagen. Het werk wordt verricht door zittende en oudstudenten van de school samen met de werkgevers van Inholland. De opdrachtgevers zijn verschillend omdat we met verschilende afdelingen van de school werken. Soms zal de opdrachtgever het Studiekeuze Avies Centrum zijn, maar het kan ook vanuit Asa Campus zelf komen.

Het leuke van de baan is dat het heel afwisselend is omdat je voor verschillende functies ingezet kan worden en zo nu en dan dus ook een cursus moet volgend om sommige werkzaamheden uit te kunnen voeren.
Pluspunten
afhankelijk van de wektijden gratis maaltijden en drinken
Minpunten
staand werk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vind het werken bij Hogeschool Inholland bijzonder plezierig. Er heerst binnen de verschillende teams een informele collegiale sfeer en er is veel
Managementassistent (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH10 oktober 2014
Het werken als ondersteuner vind ik uitdagend en afwisselend en geeft mij veel energie.
Pluspunten
Leerzame werkomgeving en veel eigen inbreng. Zelfstandig werken
Minpunten
De trage besluitvorming.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Managementassistente (huidige medewerker) –  Amsterdam22 september 2014
Prettige werkomgeving en collega's.
Gelegenheid om zelfstandig zaken op te pakken.
Goede werkrelatie met leidinggevende die veel vertrouwen legt in mijn zelfstandigheid.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Al 13 jaar een prettige werkgever
Facilitair Adviseur (huidige medewerker) –  Den Haag en Haarlem24 april 2014
Inholland biedt veel doorgroei mogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voorlichten van aankomend studenten
Buddy HRM (huidige medewerker) –  Diemen14 september 2013
Als vertegenwoordiger van de opleiding HRM ben ik bij diverse opendagen en studiekeuze-dagen aanwezig. Tijdens deze dagen kunnen de bezoekers diverse workshops volgen. In mijn rol als vertegenwoordiger geef ik in sommige gevallen de workshops en in andere gevallen ben ik aanwezig voor de verschillende hand- en spandiensten. Zelf vind ik het één op één contact met de aankomend studenten het leukst. Vaak hebben zij vragen over de school en opleiding. Dit contact vind ik leuk, omdat ik hierbij het visite kaartje van de school ben. Door mij authentiek en geïnteresseerd op te stellen kan ik een ieder helpen bij het vinden van een antwoord. Daarnaast vind ik het fijn om een bijdragen te leveren aan hun studie keuze.
Pluspunten
Contact met medestudenten van andere opleidingen
Minpunten
De te werken uren zijn wisselend
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hogeschool Inholland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 20 reviews
55
410
34
20
11

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Hogeschool Inholland gesorteerd op locatie