Hocras Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerkers zijn een onkostenpost
Orderpicker/inpakker (voormalige medewerker) –  Bussum8 februari 2019
Sfeer onderling op de werkvloer is prima, maar van bovenaf een zeer slecht geleid bedrijf. Veel onvrede bij medewerkers en kader.
Houden zich niet aan afspraken en toezeggingen t.a.v. doorgroei en salaris.
Pluspunten
Informeel
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Begin er niet aan
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Bussum9 november 2018
Kan heel veel moeite hier aan besteden. Maar dat is dit bedrijf het eigenlijk niet waard.

Behoed je zelf en ga nooit van je leven bij de hocras werken. Zonder al te grof te zijn: dit bedrijf is ronduit dramatisch.
Pluspunten
Toen ik weg ging
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele bedrijfscultuur
Marketing medewerker (voormalige medewerker) –  Bussum5 november 2018
Sterk punt van Hocras is dat er een informele bedrijfscultuur is en dat er een hoge betrokkenheid is onder het personeel! Veel specialisten werken bij de Hocras en kunnen je echt wat leren over hun vakgebied. Er heerst wel veel onvrede onder het personeel en daar wordt niet naar geluisterd dat is heel jammer, Hocras is een bedrijf van de oude stempel wat zo haar charme heeft maar niet helemaal meer van deze tijd is (echt een 9 van 5 cultuur, inklokken etc.). Ik heb er een fijne tijd gehad maar Hocras is niet een bedrijf waar je lang wil zitten...
Pluspunten
Informele bedrijfscultuur, goedkope lunch
Minpunten
Sterke 9 tot 5 cultuur, zeer lage personeelstevredenheid
Was deze review waardevol?Ja 16NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waar identiteit en imago absoluut niet overeenkomen helaas, er wordt veel gezegd weinig gedaan.
Communicatie / traffic medewerker (huidige medewerker) –  Bussum9 november 2017
Ik kan hier een boek over schrijven, wat een verschrikkelijk bedrijf. Het pretendeert een familie bedrijf te zijn, helaas wordt alles bepaald door 1 persoon, en is er geen sprake van een ' gezond' familiebedrijf. Ik ben nog nooit zo schandalig behamdelt als bij de Hocras in Bussum.
Pluspunten
ik kan er niet 1 bedenken
Minpunten
een klantenpas, zonder korting, geen gratis lunch, in/uitkloksysteem
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bezint eer gij begint
Klantenservice (huidige medewerker) –  Bussum19 september 2017
de samenvatting zegt denk ik al genoeg. bedrijf mist een duidelijke missie en visie.
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werk slechte management
Expeditie medewerker (huidige medewerker) –  Bussum25 juli 2017
Leuke collega's leuk werk alleen heel erg chaotisch en waardering voor overwerken en dergelijke kennen ze niet.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschrikkelijk bedrijf om voor te werken!!!
Slagerij medewerker (voormalige medewerker) –  Bussum16 maart 2017
Slecht betaald. Werkgever die een 53e week achterover drukt. Claimen familiebedrijf te zijn maar je bent gewoon een nummertje in een fabriek.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prim werkgever
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Bussum25 augustus 2016
Duidelijk en goed gestructureerd werk. Goede collega's en leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
orders picken
orderpicker (voormalige medewerker) –  bussum9 oktober 2015
gewoon werken van de nacht tot ochtend.
leuke omgang met collega's.
geleerd om je zelf te blijven.
directie is gewoon goed.
het moeilijkste was dat je midden in de nacht moest opstaan.
leukste gezelligheid als de drukte begon.
Pluspunten
gratis cola en ander drinken
Minpunten
roddels negatief
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 11Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hocras. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

1,9
Gebaseerd op 10 reviews
50
41
32
22
15

Waarderingen per categorie

2,0Werk-Privé Balans
1,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
1,1Doorgroeimogelijkheden
1,1Management
2,2Bedrijfscultuur

Reviews over Hocras gesorteerd op locatie