HMSHost Reviews

43 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.744 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
HMSHost heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Leuke en gezellige werkomgeving
Teamleader (huidige medewerker) –  Schiphol22 oktober 2019
Leuke werkomgeving en een super leuke werk sfeer.
Je heb genoeg mogelijkheden om door te groeien en meer uit je zelf te halen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkervaring
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 januari 2020
Zelf vond ik het er wel leuk om te werken, maar helaas vanwege de reiskosten, reistijd en de uren kon ik het helaas niet erg lang meer volhouden aangezien ik ook een drukke schema met school en stage had.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet leuk
Catering Assistant (voormalige medewerker) –  Schiphol13 januari 2020
Veel te stressvol en geen fijne werksfeer. Het management is niet prettig in het algemeen in mijn ervaring.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge druk
.. (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 januari 2020
Wordt veel verwacht, maar andersom moet je geen verwachtingen hebben
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader om hiervoor te werken.
Countermedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol13 december 2019
Slechte personeels beleid en slecht management, geen eerlijke redelijke doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oneerlijk
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol10 oktober 2019
Ik heb de hele zomer mij hard ingezet voor dit bedrijf en was flexibel inzetbaar en hard mijn best gedaan. Om er volgens weer uit gekickt te worden na de zomer toen ze me niet meer nodig hadden. Als je een baan zoekt voor een langere periode raad ik je het zwaar af. Overigens doen ze heel lief in je gezicht en roddelt het hele management achter je rug om wat je vervolgens door de teamleiders krijgt te horen heel onprofessioneel gedrag
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Net voldoende
assistent store manager/shift manager (huidige medewerker) –  Schiphol9 oktober 2019
Beloofde doorgroeimogelijkheden blijken minder goed dan wordt voorgesteld. Salaris karig. Bonusregeling afgeschaft, geen 13e maand, maar een 53e week (ons ben zunig). Ik geef leiding aan een afdeling met 3 aparte horeca gelegenheden met in totaal meer dan 110 werknemers. Tegelijk zijn er zo'n 25 aanwezig. Bovendien vervul ik diverse taken van een functie hoger, maar krijg daar niets extra voor.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeker niet aan te raden
Countermedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond17 augustus 2019
Zeer slechte ervaringen gemaakt bij dit bedrijf, je wordt niet in geleerd, maar gewoon gedumpt. Extreem veel wissel van medewerkers, doorgroei gaat redelijk snel, maar je moet je verplichten om meerdere jaren bij het bedrijf te blijven.
Totaal geen waardering vanuit het bedrijf, je wordt alleen maar geacht te knallen, pauzes? Geen tijd voor, want onvoldoende personeel. Begrip? Hebben ze nooit van gehoord.
Ergste werkgever die ik ooit gehad heb. Ben blij dat ik daar weg ben.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
Officiële reactie van HMSHost
29 augustus 2019

Hi! Wat vervelend dat jij jouw dienstverband bij onze organisatie zo ervaren hebt. Zie jij mogelijkheid om ons een bericht te sturen via sollicitatie@hmshost.net zodat we contact met je op kunnen nemen? Groet Melissa, Recruitment HMSHost Nederland

4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met veel mogelijkheden
Horecamedewerker (huidige medewerker) –  Schiphol20 juni 2019
Prima werkgever, leuk werk, leuke collega's en managers, alleen met slechte arbeidsvoorwaarden. Ook het rooster is niet ideaal voor een full-time medewerker.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden. Internationale omgeving
Minpunten
reistijd, toeslagen, salaris, rooster
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig team, lui management
Countermedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond18 juni 2019
zoals op veel werkplekken is er een leuk team en de arbeidsvoorwaarden zijn harstikke prima. Er zijn helaas wel veel onbekwame leidinggevende die of lui zijn of onderling de strijd aan gaan Dit resulteerd vaak in onduidelijke afspraken en/of regels. er is veel ruimte om door te groeien maar houdt er rekening mee dat je hoogst waarschijnlijk verplicht wordt om een BBL opleiding te volgen zodat je de komende jaren bij het bedrijf blijft.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk was op schiphol, iedere dag zag je nieuwe mensen over de hele wereld
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 april 2019
Super druk foodcourt met leuke collega's. Ik heb veel geleerd. Bijvoorbeeld het bewaren van voedsel en het maken van gerechten.
Pluspunten
Je verveelt je nooit
Minpunten
Soms erg hectisch
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed berdijf om werkervaring op te doen
Countermedewerker (huidige medewerker) –  Schiphol22 april 2019
Niet de beste werkgever. Je bent een nummer. En de roosters zijn zwaar.
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Shiftleader (huidige medewerker) –  Schiphol14 maart 2019
Gezellig bedrijf! Erg hecht team maar wanneer je er eenmaal in zit kom je er haast niet uit!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel diversiteit
Shiftleader (voormalige medewerker) –  Schiphol15 februari 2019
Veel diversiteit in de werkzaamheden. Goed concept.
Pluspunten
Cao voorwaarden
Minpunten
Wisseldiensten
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
Countermedewerkster (voormalige medewerker) –  Schiphol8 februari 2019
Groot bedrijf waar je een nummer bent en geen persoon. De werktijden zijn onmenselijk en er wordt geen rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden. Daarnaast is het salaris ook nog eens dramatisch.
De assistent-managers zijn zeer onervaren en doen alles wat de storemanager hun vertelt. Hierbij houden zij geen rekening met het personeel op de werkvloer. Het lijkt allemaal heel mooi wat ze je aanbieden, maar dit klopt niet.

De doorloop bij het personeel is gigantisch, ik hield het niet eens meer bij. Het middenmanagement komt zo nu en dan langs en geeft commentaar wat er niet goed gaat, maar eens realistisch naar de werkdruk kijken ho maar.

De werkdruk is enorm hoog en het is ook de bedoeling dat je 8 uur lang alleen maar knalt. Je hebt één keer een halfuurtje pauze waar op de minuut gelet wordt wanneer je terug bent. Als je even een slokje drinken neemt tijdens het werk, word je al op de vingers getikt.

Het enige pluspunt waren de collega's op de werkvloer! Wil je een zomer even bijverdienen en veel uren maken, raad ik je het aan.

Ga alsjeblieft niet bij dit bedrijf werken indien je opzoek bent naar een fulltime baan.
Pluspunten
Collega's op de werkvloer
Minpunten
Management, salaris, werkdruk, werktijden
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voormalig medewerker
Medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol16 januari 2019
Vriendjespolitiek viert hoogtij bij dit bedrijf. Daarnaast wordt er door het management naar 'handjes' gezocht, niet naar collega's. Als ze zo respectloos met hun hard werkende medewerkers om gaan, verdienen ze ons niet. Zoek dus even verder, er zijn genoeg vacatures in de horeca!! Kijk waar je wel wordt behandeld als mens in plaats van een nummer waar geld aan verdiend kan worden!
Pluspunten
Weinig, alleen werken op Schiphol is leuk
Minpunten
Slecht management, vriendjespolitiek, waardeloos bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 18NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen enkele dag is dezelfde
Shiftleader (huidige medewerker) –  Schiphol26 september 2018
Door de drukte op Schiphol is geen enkele dag hetzelfde.
Pluspunten
Elke dag nieuwe mensen
Minpunten
werk tijden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
Countermedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 september 2018
Nou je hebt verschillende keuzes op de werk vloer allemaal leuk en aardig maar hoe ze daar met mensen omgaan behandelen super slecht en hebben totaal een geen repect die mangers en ook die dingen die worden geroepen in een belangenn van een kind van nog geen eens 2 jaar alsof ze een huisdier of zomaar iets is echt belachelijk voor worden
Pluspunten
Gezelige collega’s
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerker Burger King
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht centraal22 juni 2018
Minpunten:
Onvriendelijke houding van de restaurant manager tegenover zijn werknemers.
Houdt zich niet aan de afspraken.
Denkt alleen uit eigen belang.
Zaken niet op orde.
Te weinig personeel tijdens spits tijden. Waardoor je vaak in je eentje staat. En de managers tijdens drukte op kantoor zitten.
Doorgroeimogelijkheden zijn minimaal.
Veel collega’s wachten al een half tot een jaar op hun kortingspassen.
mijn beschikbaarheid was alleen van de ochtend tot avonds. Er werdt al aantal keer door mijn restaurant manager gedreigd dat als ik geen nachtdiensten draaide mijn contract uren verlaagt zouden worden.
Een hoop ellende sinds de nieuwe restaurant manager is gekomen.
Werknemers en restaurant manager zitten vaak niet op een lijn.


Pluspunten. Leuke collega’s.
Pluspunten
50% korting
Minpunten
Slechte restaurant manager
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Countermedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht8 mei 2018
Je werkt met gezellige mensen, soms vergeet de management dat je een leven hebt naast werk.
Pluspunten
50% korting en collectieve verzekering
Minpunten
te veel management lagen
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd in beweging
assistent manager en receptioniste horeca. (voormalige medewerker) –  Schiphol30 april 2018
Op Schiphol is geen dag hetzelfde, veel mogelijkheden voor persoonlijke groei
Pluspunten
je wordt wereldwijs
Minpunten
de drukte bij vertragingen
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HMSHost. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 2.744 reviews
5593
4663
3605
2340
1543

Waarderingen per categorie

3,0Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,0Bedrijfscultuur

Reviews over HMSHost gesorteerd op locatie