HMSHost Reviews

36 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.514 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeker niet aan te raden
Countermedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond17 augustus 2019
Zeer slechte ervaringen gemaakt bij dit bedrijf, je wordt niet in geleerd, maar gewoon gedumpt. Extreem veel wissel van medewerkers, doorgroei gaat redelijk snel, maar je moet je verplichten om meerdere jaren bij het bedrijf te blijven.
Totaal geen waardering vanuit het bedrijf, je wordt alleen maar geacht te knallen, pauzes? Geen tijd voor, want onvoldoende personeel. Begrip? Hebben ze nooit van gehoord.
Ergste werkgever die ik ooit gehad heb. Ben blij dat ik daar weg ben.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van HMSHost
29 augustus 2019

Hi! Wat vervelend dat jij jouw dienstverband bij onze organisatie zo ervaren hebt. Zie jij mogelijkheid om ons een bericht te sturen via sollicitatie@hmshost.net zodat we contact met je op kunnen nemen? Groet Melissa, Recruitment HMSHost Nederland

3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig team, lui management
Countermedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond18 juni 2019
zoals op veel werkplekken is er een leuk team en de arbeidsvoorwaarden zijn harstikke prima. Er zijn helaas wel veel onbekwame leidinggevende die of lui zijn of onderling de strijd aan gaan Dit resulteerd vaak in onduidelijke afspraken en/of regels. er is veel ruimte om door te groeien maar houdt er rekening mee dat je hoogst waarschijnlijk verplicht wordt om een BBL opleiding te volgen zodat je de komende jaren bij het bedrijf blijft.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werk was op schiphol, iedere dag zag je nieuwe mensen over de hele wereld
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 april 2019
Super druk foodcourt met leuke collega's. Ik heb veel geleerd. Bijvoorbeeld het bewaren van voedsel en het maken van gerechten.
Pluspunten
Je verveelt je nooit
Minpunten
Soms erg hectisch
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed berdijf om werkervaring op te doen
Countermedewerker (huidige medewerker) –  Schiphol22 april 2019
Niet de beste werkgever. Je bent een nummer. En de roosters zijn zwaar.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Shiftleader (huidige medewerker) –  Schiphol14 maart 2019
Gezellig bedrijf! Erg hecht team maar wanneer je er eenmaal in zit kom je er haast niet uit!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel diversiteit
Shiftleader (voormalige medewerker) –  Schiphol15 februari 2019
Veel diversiteit in de werkzaamheden. Goed concept.
Pluspunten
Cao voorwaarden
Minpunten
Wisseldiensten
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
Countermedewerkster (voormalige medewerker) –  Schiphol8 februari 2019
Groot bedrijf waar je een nummer bent en geen persoon. De werktijden zijn onmenselijk en er wordt geen rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden. Daarnaast is het salaris ook nog eens dramatisch.
De assistent-managers zijn zeer onervaren en doen alles wat de storemanager hun vertelt. Hierbij houden zij geen rekening met het personeel op de werkvloer. Het lijkt allemaal heel mooi wat ze je aanbieden, maar dit klopt niet.

De doorloop bij het personeel is gigantisch, ik hield het niet eens meer bij. Het middenmanagement komt zo nu en dan langs en geeft commentaar wat er niet goed gaat, maar eens realistisch naar de werkdruk kijken ho maar.

De werkdruk is enorm hoog en het is ook de bedoeling dat je 8 uur lang alleen maar knalt. Je hebt één keer een halfuurtje pauze waar op de minuut gelet wordt wanneer je terug bent. Als je even een slokje drinken neemt tijdens het werk, word je al op de vingers getikt.

Het enige pluspunt waren de collega's op de werkvloer! Wil je een zomer even bijverdienen en veel uren maken, raad ik je het aan.

Ga alsjeblieft niet bij dit bedrijf werken indien je opzoek bent naar een fulltime baan.
Pluspunten
Collega's op de werkvloer
Minpunten
Management, salaris, werkdruk, werktijden
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voormalig medewerker
Medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol16 januari 2019
Vriendjespolitiek viert hoogtij bij dit bedrijf. Daarnaast wordt er door het management naar 'handjes' gezocht, niet naar collega's. Als ze zo respectloos met hun hard werkende medewerkers om gaan, verdienen ze ons niet. Zoek dus even verder, er zijn genoeg vacatures in de horeca!! Kijk waar je wel wordt behandeld als mens in plaats van een nummer waar geld aan verdiend kan worden!
Pluspunten
Weinig, alleen werken op Schiphol is leuk
Minpunten
Slecht management, vriendjespolitiek, waardeloos bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen enkele dag is dezelfde
Shiftleader (huidige medewerker) –  Schiphol26 september 2018
Door de drukte op Schiphol is geen enkele dag hetzelfde.
Pluspunten
Elke dag nieuwe mensen
Minpunten
werk tijden
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte ervaring
Countermedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 september 2018
Nou je hebt verschillende keuzes op de werk vloer allemaal leuk en aardig maar hoe ze daar met mensen omgaan behandelen super slecht en hebben totaal een geen repect die mangers en ook die dingen die worden geroepen in een belangenn van een kind van nog geen eens 2 jaar alsof ze een huisdier of zomaar iets is echt belachelijk voor worden
Pluspunten
Gezelige collega’s
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerker Burger King
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht centraal22 juni 2018
Minpunten:
Onvriendelijke houding van de restaurant manager tegenover zijn werknemers.
Houdt zich niet aan de afspraken.
Denkt alleen uit eigen belang.
Zaken niet op orde.
Te weinig personeel tijdens spits tijden. Waardoor je vaak in je eentje staat. En de managers tijdens drukte op kantoor zitten.
Doorgroeimogelijkheden zijn minimaal.
Veel collega’s wachten al een half tot een jaar op hun kortingspassen.
mijn beschikbaarheid was alleen van de ochtend tot avonds. Er werdt al aantal keer door mijn restaurant manager gedreigd dat als ik geen nachtdiensten draaide mijn contract uren verlaagt zouden worden.
Een hoop ellende sinds de nieuwe restaurant manager is gekomen.
Werknemers en restaurant manager zitten vaak niet op een lijn.


Pluspunten. Leuke collega’s.
Pluspunten
50% korting
Minpunten
Slechte restaurant manager
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's
Countermedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht8 mei 2018
Je werkt met gezellige mensen, soms vergeet de management dat je een leven hebt naast werk.
Pluspunten
50% korting en collectieve verzekering
Minpunten
te veel management lagen
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd in beweging
assistent manager en receptioniste horeca. (voormalige medewerker) –  Schiphol30 april 2018
Op Schiphol is geen dag hetzelfde, veel mogelijkheden voor persoonlijke groei
Pluspunten
je wordt wereldwijs
Minpunten
de drukte bij vertragingen
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
..
Allround bediende (voormalige medewerker) –  Gemeente Haarlemmermeer23 februari 2018
Hielden geen rekening met de wertijden en als je laatste bus moet pakken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en allles
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol23 januari 2018
Het was leuk maar uren kreeg ik niet wat ik wou dus hield het snel op
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en gezellige werkplek
Airport medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol19 oktober 2017
Ik heb het werk bij HMShost als erg leuk en eerzaam ervaren. De collega's en managers waren echt als een tweede familie. Hele goede sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
1 ster
Countermedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)21 augustus 2017
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Burger King niet gezellig
Kassiere (voormalige medewerker) –  Eindhoven11 april 2017
Je moet zelf maar dingen ondernemen en leren, want dit doen ze daar niet!
Overleggen onder collega's is een hell, de roosters zijn een hell.
Pluspunten
60% korting
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend werken
Countermedewerkster (voormalige medewerker) –  schiphol23 maart 2017
Hmshost is een bedrijf waar je veel over horeca kant leren. Gezellig om in een groepsverband te werken, collega's maken het werksfeer gezellig. Nadeel is te hoge eisen op de werkvloer voor wat je verdient krijgt.
Pluspunten
zelf roosteren
Minpunten
te hoge eisen
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame periode voor zowel mij als bedrijf
Assistent Storemanager (voormalige medewerker) –  Utrecht (stad)9 maart 2017
Het werken voor zo'n grote organisatie heeft me veel nieuwe kennis opgeleverd. Dit was een hele andere manier van werken in de horeca dan ik gewend was en het procesmatige werken heb ik daar dus kunnen leren. Vanwege bezuinigingen verviel mijn functie.
Pluspunten
Veel geleerd, trainingen
Minpunten
Grote organisatie, soms stroef en weinig persoonlijke betrokkenheid
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HMSHost. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 2.514 reviews
5549
4630
3572
2302
1461

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,1Bedrijfscultuur

Reviews over HMSHost gesorteerd op locatie