HMSHost

Werken bij HMSHost

Werken in de horeca bij HMSHost

De ideale mix voor jouw baan? Die vind je bij HMSHost. Onze locaties zijn perfect bereikbaar. We bieden je flexibele werktijden en een team met gezellige collega’s. Met meer dan 150 horecalocaties landelijk en meer dan 30 verschillende formules is er meer dan genoeg te ontdekken en wij helpen je groeien! Of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan in combinatie met een opleiding, een tussenjaar baan of gewoon een nieuwe fulltime (management) uitdaging, wij bieden deze mogelijkheid.

Wat bieden wij?

Een fair salaris (conform horeca cao) afhankelijk van jouw ervaring, plus een week extra salaris, waar je he-le-maal niets voor hoeft te doen. Daarnaast kortingen bij onze horeca, reiskostenvergoeding en goede pensioen- en ziektekostenregelingen. Er zijn volop doorgroeikansen en we bieden een werkomgeving waarin teamprestaties voorop staan en gezelligheid is inbegrepen. Je werkt in vaste diensten, geen overwerken bij ons dus. Kortom een job bij een internationale organisatie met 10.000 medewerkers – staat mooi op je CV!

Wil jij jouw leadership skills ontwikkelen?

Misschien werk je al in de horeca als allround medewerker, gastheer, gastvrouw, receptionist(e). En misschien zou je op basis van je kwaliteiten best de stap naar Shift- of Floor Manager willen zetten. Inclusief het hogere salaris. Als jij een mix van horeca-ervaring en coachende skills hebt, helpen wij je de volgende stap te zetten. Wil jij deze maken door bij een internationale organisatie als manager aan de slag te gaan tussen alle beveiliging, passagier assistenten en reizigers in? Bekijk onze management vacatures. Wij investeren graag in je ontwikkeling en zijn er echt volop doorgroeikansen. Bijvoorbeeld richting (Assistent) Hospitality Manager bij een ander concept.

Over HMSHost

Kiezen voor HMSHost betekent kiezen voor een van de grootste horecabedrijven van Nederland. Als je wel eens op Schiphol komt, met de trein gaat of steden als Utrecht en Roermond bezoekt, is de kans groot dat je wat lekkers bij ons hebt gegeten. Omdat HMSHost snel groeit, heb je veel kansen met ons mee te groeien. Dat willen we graag, want jouw ontwikkeling – meer... 

  • HMSHost photo: Starbucks Schiphol
  • HMSHost photo: Café Comunal (Schiphol, Lounge 1)
  • HMSHost photo: Burger King (Schiphol, Lounge 1)
  • HMSHost photo: Grand Café Het Paleis (Schiphol, Lounge 1)
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Postbust 75041
1117ZN Schiphol
Omzet
100 tot 500 miljoen (EUR)
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
HMSHost website

Facebook