Hilton Reviews

53 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 9.651 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Poor
FRONT DESK AGENT (voormalige medewerker) –  curacao10 september 2018
Verry poor, and stressful to work at Hilton Curacao, Management is a chaos, and the hotel is a disaster. it is not fair for workers and guest to be associate with the Hilton curacao. it doesn't represent any Hilton.
Pluspunten
free lunch
Minpunten
everything else
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
production and a nice working environment
Large Scale Machine Operator (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam22 augustus 2018
we started work at 6am, get all information required to start the work needed by a group of people. the hardest part of the job was to follow the instructions accurately any mistake will lead to damages that may cost the company big amount of money especially operation a large scale machine, a clean and safe environment was a main objective of the company.
Pluspunten
on job training
Minpunten
long hours
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun,Flexible,Full hand
On-Call Waitress (voormalige medewerker) –  Willemstad1 juli 2018
Its nice to work at Hilton. With a lot to handle and gaining experience with extra help with different training programs to optimize teamwork, Guest problem solving situations and communication training.
Management in F&B department is excellent.In my opinion there has to be more collaboration between coworkers specially when its busy seasons.
the hardest part of the job is trying to please every guest specially in busy hours or seasons.
the most enjoyable part of the job is the smile and face of satisfaction of guest when you offer great service.
Pluspunten
Life insurance, training programs
Minpunten
short breaks
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
samenvatting
productie medewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam14 november 2017
mijn typische dag van werk is dat ik naar werk ga en dat ik het erg naar me zin heb en gewoon knal met werken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive workplace
Supervisor Cleaner (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam4 oktober 2017
That job was my firts job in hotel.
It’s a nice workplace, very clean. Members from that hotel was so friendly and make that job easy and nice
A good experience
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Operator
operator (huidige medewerker) –  Zaandam1 oktober 2017
Praca (stanowisko) całkiem fajna. Pracuje tam ponad dwa lata. I mam już tam fazę B.
Chętnie bym tam została ale naciskaja zbyt duża presją na język holenderski. Przełożeni nie myślą i nie chcą myśleć o zorganizowaniu normalnego trybu pracy.
Biuro przez które jestem zatrudniona przegina z oszukiwaniem ludzi.
Pluspunten
Darmowe posilki
Minpunten
Brak doceniania pracownika
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Night Auditor Supervisor
Night Auditor Supervisor (voormalige medewerker) –  Curacao7 september 2017
Op het werk aangekomen en starten met het dagelijkse werkzaamheden zoals rekeningen nakijken en aflsuiten. Dan ineens krijg je een telefoontje dat er gestrande passagiers kamers nodig hebben. Je moet alles kijken en zien zoveel mogelijk te verkopen. Ik heb geleerd beslissingen te nemen zowel service en klantgericht. Ik vind het werk zelf niet moeilijk. Ik hou echt om klanten te helpen en service te verlenen. Ik moet wel alles in huis hebben om klanten te bieden. Hou van afwisselingen. Het kan soms druk zijn maar ook rustig. Ik kan alles aan en ben erg trost op mezelf.
Pluspunten
Doorzetter, Stressbestendig, geen 9 tot 5 mentaliteit, Servce gericht
Minpunten
Soms kan ik niet nee zeggen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Efficient and relaxed atmoshpere
Demi Chef de Partie (voormalige medewerker) –  The Hague6 september 2017
Great fun workplace with innovation and creativity being supported every day.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Afwasser (voormalige medewerker) –  Oestgeest21 augustus 2017
tijden waren beetje minder maar de uren waren wel lekker het was fulltime
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk bedrijf met medewerkers die van aanpakken weten.
Lijnbegeleider (huidige medewerker) –  Zaandam17 augustus 2017
HFH is een bedrijf waar er met nieuwe technologie wordt gewerkt om te automatiseren en vooruit lopend te blijven in de voorbewerking van vlees.
Pluspunten
Gratis 1kg vlees per week, gezellige werksfeer, flexibiliteit.
Minpunten
Vroeg starten, weekends werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
muy sociable y agradable
fornt desk relaciones publicas (voormalige medewerker) –  holanda12 mei 2017
me parese una empresa qe se progressando segun los cambios sociales y empresariales una empresa en renovacion constante, siempre esta actualizada en todo los aspectos y eso es muy bueno para seguir adelante y funcionando al cien por cien
Pluspunten
si
Minpunten
nada
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hectische werkomgeving met diverse culturen
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam4 april 2017
De dag begint vroeg vanaf 6 uur en eindigt rond drie uur. Afhankelijk van de mensen waar je mee werkt kan het een leuke of een minder leuke dag worden. Soms kan je niet met de mensen communiceren, soms zijn de leidinggevende geen prettige mensen om mee samen te werken. In het algemeen zijn de mensen aardig op een paar plekken na. Je hebt flexibele werkdagen en je kan zelf aangeven wanneer je wilt werken. Er is alleen soms wel sprake van slechte communicatie tussen de inplanners en de werknemers.
Pluspunten
Diverse cultuur, flexibele werktijden, veelzijdig werk
Minpunten
chaotische werksfeer, slechte communicatie tussen planners en werknemers
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Stage (voormalige medewerker) –  Schiphol19 maart 2017
Er wordt veel van je verwacht tijdens deze stage.
af en toe is dat even doorzetten
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomstandigheden
Restaurant asisstent Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 maart 2017
Elke dag was er een nieuwe uitdaging en heb ik geleerd hoe ik onderdruk betere resultaten kan behalen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productie werk
Machine operator (voormalige medewerker) –  Zaandam6 maart 2017
Ik vond het een leuke baan bij Hilton Meats, waar ik met veel plezier twee jaar heb gewerkt. Mijn collega's waren aardig en leuk om mee samen te werken. Het leukste aan deze baan vond ik om de machine te draaien, omdat het produceren mij erg aanspreekt en ik dit interessant vind. Het was leerzaam om aan meerdere medewerkers leiding te geven.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ze houden rekenschap met je wensen betreft werkzaamheden
Magazijn medewerker VTM (voormalige medewerker) –  Zaandam3 januari 2017
Je doet afwisselende werkzaamheden, je werkt met verschillende nationaliteiten wat ik leuk vond.je collega's zijn behulpzaam.Als je goed op let is er niets moeilijks aan in deze baan.
Pluspunten
bij middagdienst gratis eten van de baas
Minpunten
Ik draaide veel avonddiensten, heb je weinig aan je dag.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werk omgeving met gezellig
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Zaandam30 december 2016
Mijn werk bij Hilton Meats was snel op te pikken en ook vrij gezellig. Diverse mensen, aardige collega's, de grootste frustratie die je kan krijgen is wanneer de machines een storing krijgen, anders dan dat is het goed.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
The work on meat
Packer/Machine Operator (voormalige medewerker) –  Zaandam30 december 2016
bad work, bad solaris, bad co-workers and team leders.
warehouse with stink old meats.
every week Hilton give you 5kg old meats.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken met een gezellig sfeer
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam14 december 2016
Bij Hilton Meats moet je wel hard werken, alleen het is wel gezellig met verschillende nationaliteiten.
Pluspunten
Gezellig
Minpunten
Koud en vroeg op
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
multi culturele kook ervaring.
Chef de partie (voormalige medewerker) –  Amsterdam Oud Zuid en Rivierenbuurt19 juni 2016
Je werkt met alle nationaliteiten met verse producten en half fabrikaten voor het restaurant en de banqueting en room service en de half moon bar en kookt voor de kantine.
Elke dag is anders en het is een groot bedrijf met gerust 55 medewerkers. Er is altijd veel te doen en je leert er heel veel.
Pluspunten
Met verse producten werken
Minpunten
miscommunicaties door de talen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hilton. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 9.653 reviews
54.119
42.942
31.671
2473
1448

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Hilton gesorteerd op locatie