Hessing Reviews

11 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf gaat slecht met z'n personeel om
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost10 januari 2019
Er wordt een hoop beloofd, maar in de praktijk komt er niks van terecht. Sommige mensen zitten op plekken waar ze niet horen te zitten omdat ze geen benul hebben waar ze mee bezig zijn.
Het werk is eentonig, moet je van houden. Vergeet weekenden, je moet 7 dagen per week beschikbaar zijn op de meeste onmenselijke tijden.
Minpunten
Geen reiskosten, arrogantie, slecht onderhouden materiaal
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Hessing
11 februari 2019

Hi Voormalig chauffeur, wat jammer om te horen dat het zo is gelopen.
Heb je dit niet met de leidinggevende/planner kunnen bespreken?
Het is inderdaad niet de bedoeling om 7 dagen per week beschikbaar te zijn. Er zijn namelijk ook veel collega's die PT werken. En er zijn functies waarbij je vaste werktijden hebt en op tijd naar huis kunt.

verder bedankt voor je melding over de min punten, wij zullen gaan kijken wat wij hierin zouden kunnen veranderen.

2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slaba ogranizacja pracy ze strony kierownictwa
pakowacz (huidige medewerker) –  Gemeente Helmond16 april 2018
Ogólnie patrząc na prace nie było tragicznie, braki dobrej organizacji ze strony kierownictwa uprzykrzały prace
Pluspunten
lekka praca
Minpunten
brak organizacji
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Atmosfera srednia
pracownik produkcji (voormalige medewerker) –  Helmond11 april 2018
Brak wolnych weekendów , niestabilne godziny pracy
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Door de vele collega's maakte je het gezellig en prettig om te werken
Productie medewerker (voormalige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost15 december 2017
Leuk baan waar je vele groente en fruit soorten leerde kennen.De werksfeer is perfect en werk druk is er niet je moet gewoon zorgen dat je werk af is
Pluspunten
sfeer, grote kantine
Minpunten
voor sommige mensen is de kou
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet ambitieus bedrijf
Teamleider (huidige medewerker) –  Helmond16 mei 2017
slechte organisatie en vriendjes politiek. Bedrijf maakt misbruik van mensen. Het bedrijf is niet ambitieus!
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Helmond7 april 2017
goede werk mogelijk heden en een leuke baan om in te mogen werken als heftruckchauffeur
Pluspunten
leuke werk omgeving
Minpunten
geen bier
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer vriendelijk en prettig bedrijf om te werken !!!
Administratief medewerker emballage (voormalige medewerker) –  Helmond10 oktober 2016
Tijdens mijn vakantiewerk (6 wkn) heb ik bij Hessing zeer prettig gewerkt en superfijne collega's.
Pluspunten
Informele werksfeer, zeer prettige collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magazyn
operator pojazdow wysokiego skladowania (voormalige medewerker) –  Helmond21 maart 2016
ciekawa czasem ciezka praca ale da sie ja polubic
oceniam prace na 4 lecz pracodawca ma potencjal
Pluspunten
nie doza iosc ludzi
Minpunten
duza ilosc ludzi
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te zware werk, Chaotische en slechte leiding
Operator (voormalige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost, NH6 december 2015
Chaos en zware werk zijn de kenmerken van mijn ervaring bij Hessing. Je wordt gestuurd van links naar rechts om wat spoed werkstukken uit te voeren, meestal hoort zware kratten tillen (25 a 30 kilo) normaal. De klok tikt dus moet je snel zijn.
Pluspunten
normaal betaald
Minpunten
Een gekkenhuis., Chaos en extra zwaar werk.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Word niet gekeken naar kwaliteit van werknemer.
Medewerker (voormalige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost, NH8 juli 2014
Hessing is een bedrijf dat leuk is als je de juiste maatjes hebt in het bedrijf op juiste posities. Ze houden graag mensen aan de lijn met een belofte voor een vast contract en dan 1 dag voor je beeindiging van je contract laten ze je horen of je kan blijven of niet. Buitenlanders krijgen niet zo snel de kans om te groeien in het bedrijf. Groei mogelijkheden wordt meer via kleur dan verstand aangeboden.
Pluspunten
licht werk
Minpunten
laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren

Zie meer reviews over Hessing

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hessing. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,9
Gebaseerd op 12 reviews
51
44
32
23
12

Waarderingen per categorie

2,8Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,4Doorgroeimogelijkheden
2,3Management
2,6Bedrijfscultuur

Reviews over Hessing gesorteerd op locatie