Hessing Reviews

24 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 25 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf gaat slecht met z'n personeel om
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost10 januari 2019
Er wordt een hoop beloofd, maar in de praktijk komt er niks van terecht. Sommige mensen zitten op plekken waar ze niet horen te zitten omdat ze geen benul hebben waar ze mee bezig zijn.
Het werk is eentonig, moet je van houden. Vergeet weekenden, je moet 7 dagen per week beschikbaar zijn op de meeste onmenselijke tijden.
Minpunten
Geen reiskosten, arrogantie, slecht onderhouden materiaal
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Hessing
11 februari 2019

Hi Voormalig chauffeur, wat jammer om te horen dat het zo is gelopen.
Heb je dit niet met de leidinggevende/planner kunnen bespreken?
Het is inderdaad niet de bedoeling om 7 dagen per week beschikbaar te zijn. Er zijn namelijk ook veel collega's die PT werken. En er zijn functies waarbij je vaste werktijden hebt en op tijd naar huis kunt.

verder bedankt voor je melding over de min punten, wij zullen gaan kijken wat wij hierin zouden kunnen veranderen.

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sterk groeiend bedrijf in de vers industrie
PROJECT LEAD, CI (huidige medewerker) –  Helmond28 november 2018
Binnen Hessing Supervers word er iedere dag topsport beoefend.
Met verse producten worden er iedere dag de meest lekkere groente en fruit producten geproduceerd. Van Maaltijd salades tot Fruit-cups.

Door de bederfelijkheid van het verse product wordt bijna dagelijks het complete assortiment aan producten geproduceerd en wordt er nauw samen gewerkt de klanten en leveranciers.
Productie aantallen kunnen variëren en het assortiment wisselt ieder seizoen. Dit vraag om een hands-on mentaliteit en een flexibele instelling.

Voor mensen die houden van een gezonde werkdruk en georganiseerde hectiek, is Hessing het ideale bedrijf.

Hessing heeft een laagdrempelige en open bedrijfscultuur waar ruimte is voor iedereen met een goede motivatie.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost16 oktober 2018
Goed bedrijf. Eén ding waarom ik er nieuw werk uitzie, want ik heb een plan om in Den Haag live te verhuizen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
oceniam średnio
pracownik produkcji (voormalige medewerker) –  Gemeente Medemblik2 oktober 2018
praca w mało przyjemnych warunkach ktore nie sprzyjają mojej polityce pracy
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slaba ogranizacja pracy ze strony kierownictwa
pakowacz (huidige medewerker) –  Gemeente Helmond16 april 2018
Ogólnie patrząc na prace nie było tragicznie, braki dobrej organizacji ze strony kierownictwa uprzykrzały prace
Pluspunten
lekka praca
Minpunten
brak organizacji
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Atmosfera srednia
pracownik produkcji (voormalige medewerker) –  Helmond11 april 2018
Brak wolnych weekendów , niestabilne godziny pracy
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Door de vele collega's maakte je het gezellig en prettig om te werken
Productie medewerker (voormalige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost15 december 2017
Leuk baan waar je vele groente en fruit soorten leerde kennen.De werksfeer is perfect en werk druk is er niet je moet gewoon zorgen dat je werk af is
Pluspunten
sfeer, grote kantine
Minpunten
voor sommige mensen is de kou
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strenge bedrijfsvoering waar veel ruimte voor verbetering is
Medewerker QC (huidige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost16 juli 2017
Afhankelijk van de werkplek, komt het regelmatig voor dat men moet overwerken omdat er geen strenge feedback naar de klant is.
Minpunten
Taalbarriere tussen collega's
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwalkend beleid
Onderhoudsmonteur/storingsmonteur (huidige medewerker) –  Helmond7 juni 2017
Zie samenvatting
4 vestigingsmanagers versleten in 4 jaar sinds overname
Zwalkend beleid
Pluspunten
Geen
Minpunten
1 x in de 4 weken 6 nachtdiensten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet ambitieus bedrijf
Teamleider (huidige medewerker) –  Helmond16 mei 2017
slechte organisatie en vriendjes politiek. Bedrijf maakt misbruik van mensen. Het bedrijf is niet ambitieus!
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Helmond7 april 2017
goede werk mogelijk heden en een leuke baan om in te mogen werken als heftruckchauffeur
Pluspunten
leuke werk omgeving
Minpunten
geen bier
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het bedrijf groeit te erg met te veel veranderingen
Operator (huidige medewerker) –  Helmond8 maart 2017
Het is opzich geen verkeerd werk je hebt alle mogelijkheden om door te groeien
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Te veel veranderingen en veel poolse werknemers
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer vriendelijk en prettig bedrijf om te werken !!!
Administratief medewerker emballage (voormalige medewerker) –  Helmond10 oktober 2016
Tijdens mijn vakantiewerk (6 wkn) heb ik bij Hessing zeer prettig gewerkt en superfijne collega's.
Pluspunten
Informele werksfeer, zeer prettige collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and nice workplace
Order Picker (voormalige medewerker) –  Noord-Holland24 maart 2016
Work day starts from order picker, preparing for different shops and checking that each order will be without mistakes. Cold conditions, co-workers is not to much friendly but supervisors is nice for each person.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magazyn
operator pojazdow wysokiego skladowania (voormalige medewerker) –  Helmond21 maart 2016
ciekawa czasem ciezka praca ale da sie ja polubic
oceniam prace na 4 lecz pracodawca ma potencjal
Pluspunten
nie doza iosc ludzi
Minpunten
duza ilosc ludzi
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te zware werk, Chaotische en slechte leiding
Operator (voormalige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost, NH6 december 2015
Chaos en zware werk zijn de kenmerken van mijn ervaring bij Hessing. Je wordt gestuurd van links naar rechts om wat spoed werkstukken uit te voeren, meestal hoort zware kratten tillen (25 a 30 kilo) normaal. De klok tikt dus moet je snel zijn.
Pluspunten
normaal betaald
Minpunten
Een gekkenhuis., Chaos en extra zwaar werk.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Workshop Controller
Workshop Controller (voormalige medewerker) –  holland2 september 2015
Hessing is a fruit and vegetable distribution company, handling cultivating, cutting, cleansing, mixing, and seasoning to packing and shipment. In this role I was responsible for the running of the workshop operations which included ensuring production standards and quantities were met on a daily basis. I was supervising a large team and was responsible for all staff development.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
assemblage-operator
Productiemedewerker (huidige medewerker) –  Helmond, NB14 augustus 2014
Machine operator was ik ook bij Hessing, maar ik heb geen diploma van.
Ik moest de werk controleren, en voorbereiden.
Ik leer snel, ik werk goed in team verband, maar ook alleen.
Ik kan mijn eigen aanpassen naar aanleiding van het werk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Word niet gekeken naar kwaliteit van werknemer.
Medewerker (voormalige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost, NH8 juli 2014
Hessing is een bedrijf dat leuk is als je de juiste maatjes hebt in het bedrijf op juiste posities. Ze houden graag mensen aan de lijn met een belofte voor een vast contract en dan 1 dag voor je beeindiging van je contract laten ze je horen of je kan blijven of niet. Buitenlanders krijgen niet zo snel de kans om te groeien in het bedrijf. Groei mogelijkheden wordt meer via kleur dan verstand aangeboden.
Pluspunten
licht werk
Minpunten
laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stikkeren van groente
etiketteren en stikkeren van producten (voormalige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost, NH27 juni 2014
geen leuke werksfeer veel te koud werk waar ik niet tegen kan en geen leuke collega's
Pluspunten
geen
Minpunten
te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hessing. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,9
Gebaseerd op 25 reviews
51
46
311
24
13

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
2,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,4Management
2,7Bedrijfscultuur

Reviews over Hessing gesorteerd op locatie