HEMA Reviews

279 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 344 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan in gezellig team
Hellevoetsluis, Zaterdagmedewerker (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis9 april 2018
Altijd gezellige mensen om mee te werken, de ideale bijbaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
verkoper (voormalige medewerker) –  Numansdorp9 april 2018
het werk was prima van alles gedaan helaas na een jaar contract werd die niet verlengd
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  08215 april 2018
Met plezier gewerkt, met een super team. Maar helaas geeft de Hema geen vaste contracten na twee jaar, ondanks dat je je altijd 100% hebt ingezet voor ze.
Pluspunten
Top team en 15% personeel korting
Minpunten
Geen vaste contracten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s, sfeervolle werkomgeving.
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten31 maart 2018
HEMA is een prachtig en sfeervolle werkomgeving. Ik vind dat de collega’s klantvriendelijk zijn.
Pluspunten
Connectie met collega’s en klanten, Gratis lunches
Minpunten
Lange werkdagen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werken
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Sint-Oedenrode28 maart 2018
Bedrijf waar je veel kunt leren en doorgroei mogelijkheden biedt.
Verder gezellige collega's die voor je klaar staan wanneer het nodig is.
Pluspunten
bieden je opleidingen aan
Minpunten
je moet wel overal zelf achteraan zitten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, gezellig team, leuke winkel
Hulpverkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Alkmaar16 maart 2018
Ik werk met plezier bij de Hema, er heerst een prettige werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positieve ervaring HEMA Veendam
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Veendam7 maart 2018
Wat mij het meest aanspreekt bij de HEMA is dat ik verantwoordelijkheid krijg. Mijn allereerste dag bij de klantenservice is mij in een uur uitgelegd hoe het moest en toen moest ik mijzelf redden. Hier ben ik enorm van gegroeid. Zij geven de werknemers het gevoel van vertrouwen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
over mijzelf
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)7 maart 2018
toen ik met mijn eerste baan begon leek het anders dan dat het was. Ik heb vanaf het begin hard en door leren werken. Eigenlijk hou ik ook niet van pauze.
Pluspunten
lange dagen
Minpunten
vroeg beginnen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
vulploeg/kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Lienden6 maart 2018
het personeel is vriendelijk en je verveelde je nooit
Pluspunten
er was altijd wel wat te doen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet doen
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 maart 2018
Ga vooral niet bij de Hema werken, slecht salaris.
Pluspunten
Geen.
Minpunten
Slecht salaris, veel werkdruk, zowat gestalkt worden om te werken
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Winterswijk26 februari 2018
hier altijd met veel plezier gewerkt
fijne collega's veel lol
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke zaterdagbaan geweest
Verkoper (voormalige medewerker) –  Leidschendam9 februari 2018
Ik hield mij bezig met de verkoop van brood, taarten, vleeswaren ed
Pluspunten
Leuke jonge ploeg op zaterdag
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
l
Vulploeg medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem6 februari 2018
Leuk bedrijf om bij te werken, zou er zelf niet mijn hele leven willen werken.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)30 januari 2018
het was een leuke baan, helaas heb ik wegens prive omstandig heden daar mijn baan tijdelijk op moeten zeggen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwolle29 januari 2018
Erg slecht ingewerkt, geen leuk contact met collega's. Kreeg commentaar op dingen die ik verkeerd deed, terwijl ik die nooit geleerd heb, omdat ik dus nauwelijks was ingewerkt. Leidinggevenden deden hun werk niet goed, maar vonden zichzelf heel wat. Werksfeer was negatief. Laag salaris en weinig pauzes. Werd aangenomen, ondanks mijn slechte gezondheid, was volgens hun geen probleem. Werd vervolgens ontslagen vanwege mijn slechte gezondheid....
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Supervisor
Supervisor (voormalige medewerker) –  Utrecht17 januari 2018
I was treated as human being not as monkey like in a case of barbarian British work agencies. The barbarians were always barbarians like the British Job Agencies that exploited everyone with £7.50 per hour what is a joke in London.
Pluspunten
Free everything with respect and dignity
Minpunten
None
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
Verkoopspecialist (huidige medewerker) –  Nieuw-Amsterdam10 januari 2018
je hebt doorgroeimogelijkheden.
er is een fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Operations support retail medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam9 januari 2018
leuk en gezellig bedrijf met super collega's. Aanrader
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan maar prive dingen horen prive.
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Winterswijk9 januari 2018
Ik vond het werk bij de hema erg leuk want deed verschillende dingen. zoals in het magazijn staan maar ook in de winkel of bij de afwas. Ik deed verschillende dingen op een dag en vond dat ook erg prettig elke collega gaat goed met elkaar om. Ik vond het alleen minder toen mijn baas iemand verloren had en daarvoor moest echt elke meedewerker naar het restaurant komen om te rouwen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer
Bijbaan (voormalige medewerker) –  Gorredijk8 januari 2018
Eerste bijbaantje, werd overschat, niet veel uitleg
Pluspunten
Mensen helpen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HEMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 345 reviews
583
4131
394
227
110

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur