HEMA Reviews

439 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 523 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Oosterwolde7 augustus 2018
Een leuke en vooral gezellige collega’s.
Je werkt heerlijk op je eigen tempo, en je hebt altijd wel wat te doen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Teamleidster (voormalige medewerker) –  landgraaf7 juli 2018
Leuke werkplek waar je veel leert en zelfstandig mag werken maar ook in een fijn teamverband
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Krimpen aan den IJssel15 juni 2018
Werk er al 10 jaar met veel plezier in een gezellige productieve werkomgeving met leuke collega’s.
Pluspunten
Werkkleding
Minpunten
Late openingstijden, 0 uren contract
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne en gezellige werkomgeving.
Hulpmedewerker (huidige medewerker) –  Oud-Beijerland5 juni 2018
Het is ontzettend fijn om binnen dit bedrijf te werken, met name het filiaal van de Hema in Oud-Beijerland. De sfeer op de werkvloer is erg prettig, dit zul je niet overal binnen de bedrijven vinden.
Pluspunten
Gratis avondeten op de vrijdag, goede werksfeer.
Minpunten
Soms weinig werk te doen, weinig salaris.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
Horecamedewerker (huidige medewerker) –  Franeker3 juni 2018
Het is een leuk bedrijf en leuke collega’s , als Horecamedewerkster heb je een drukke baan .

Een typische dag in ons bedrijf , voorbereidingen ontbijt daarna voorbereiding lunch, voorbereiding volgende dag etc etc , belangrijkste is dat de klant een tevreden gevoel heeft als hij de zaak verlaat.

Het moeilijkste van dit alles is dat je nooit weet hoe druk het gaat worden op een dag, ivm derving die we zo laag mogelijk willen houden natuurlijk
Pluspunten
10% korting op aankopen in eigen vestiging
Minpunten
Slecht betaald voor deze functie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
betreffen bij heme
stagiair (voormalige medewerker) –  Utrecht2 juni 2018
ik heb het zoveel van geleerd bij HEMA hoe ik de klant moet omgaat en hoe het binnen bedrijf werkt en ik was erg trots op
en laat ik even zeggen blijf zo door gaan, viva HEMA.
Minpunten
laat ik eerlijk zeggen over stage vergoeding, want ongeveer 5 manden niet gekregen terwijl ik recht had om stage vergoeden te krijgen, maar verder was goed
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, leuke collega's, weinig verdienen
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum22 mei 2018
Heel leuk werk, een goede inwerkings methode en makkelijk om te doen, maar het verdiende heel weinig.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Alkmaar21 mei 2018
Ik heb een prettige tijd gehad bij de HEMA. Ik werkte met gezellige en aardige collega's en er hing een goede sfeer.
Pluspunten
Gezellige omgeving
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie
Winkelmedewerkster afdeling Food (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard14 mei 2018
Het werk wat ik uitvoerde vond ik erg leuk. Alleen was de communicatie tussen de team-/bedrijfsleider(s) en het personeel een groot drama.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer.
Spoelkeukenmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zaandam12 mei 2018
Het is vaak druk in de Hema, leuke werksfeer. Wat ik heb geleerd bij de Hema is dat ik weet hoe de spoelkeuken werkt en hoe het allemaal in elkaar zit. Het management is goed. Het moeilijkste bij de Hema is dat je echt heel hard moet werken om alles snel schoon te maken en terug te brengen. Het leukste bij de Hema is dat je leuke collega's hebt en het gezellig is, het werk is ook leuk om te doen.
Pluspunten
Veel leuke aanbiedingen
Minpunten
Je kan maar 1 ding doen..
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er zijn leuke momenten en minder leuke
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht9 mei 2018
Hema, een bedrijf waar hectiek en kwantiteit op nummer 1 staan.
Er zijn aardige chefs en minder aardige chefs. en 1 chef die is speciaal want daar had echt iedereen een hekel aan.

Gelukkig leerde ik al vroeg (lang voor hij chef werd) hoe ik met deze man om moest gaan, ik heb me verder bijna 2 jaar kapot gewerkt voor ze en na 2 weken fase B was het inneens over.

Ik vond dit jammer want ik kon goed overweg met mijn collega's
Helaas maken ze zwaar misbruik van hun uitzendkrachten tot aan berdreiging met ontslag aantoe als je het ergens niet mee eens bent.
Pluspunten
Het is werk
Minpunten
Lange dagen, Pauzes niet uitbetaald krijgen, Polen krijgen voorang als het om uren maken gaat
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Opletten!! Salarissen verschillen per filiaal
Teamleider (voormalige medewerker) –  Houten1 mei 2018
Als je bij een Hema werkt die Hema Cao hanteert dan is betaling oke en ook een doorgroei salaris en toeslag voor weekendwerk. Er zijn ook Hema's die een andere Cao hanteren dan heb je super laag loon geen toeslag voor weekendwerk en geen reiskosten. Dit zijn franchisehouders die andere salarissen hebben en je ook geen vast contract aanbieden na 2 jaar.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig met de collega's
Medewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg19 april 2018
Er was altijd wat te doen. Was het niet het helpen van de klanten, dan was het wel het aanvullen van de vracht of het netjes houden van de winkel. Ook heerst er met collega's een gezellige sfeer.
Pluspunten
soms gratis taart
Minpunten
late pauze door drukte
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drukke werkomgeving
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Utrecht19 april 2018
Het is magazijnwerk waar je per uur een norm moet halen, soms word je ook als reserve gezet en word je dus met de loop van de werkdag pas opgeroepen. De hoge norm die ik moet halen en het harde werk dat ik verricht word ook naar mijn mening onderbetaald en daarom vind ik het niet heel leuk. Ik vraag daar naar een andere functie en ze helpen me niet heel snel verder.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligheid
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Geldermalsen14 april 2018
Een erg gezellige werksfeer was er. Op het moment weet ik niet hoe het er aan toe is.
Toen ik er werkte, merkte je dat er een groep mensen was gecreeërd of ook wel een soort Hema familie.
De werkdagen waren wel erg lang. En op de zaterdagen was het vaak best druk.
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
Lange werkdagen, vaste dagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gouda11 april 2018
Met veel plezier gewerkt bij HEMA Gouda. Afwisselend werk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk team leuke werksfeer
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Hilversum11 april 2018
Algemeen erg positief over het bedrijf in Hilversum. Leuke collega's iedereen helpt elkaar en werkt hard! Ook een team dat niet veel veranderd qua medewerkers wat erg positief is!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Hulpverkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rijswijk9 april 2018
Erg leuke collega's, je krijgt redelijk goed betaald
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan in gezellig team
Hellevoetsluis, Zaterdagmedewerker (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis9 april 2018
Altijd gezellige mensen om mee te werken, de ideale bijbaan.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
verkoper (voormalige medewerker) –  Numansdorp9 april 2018
het werk was prima van alles gedaan helaas na een jaar contract werd die niet verlengd
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HEMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 523 reviews
5130
4205
3135
239
114

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur