HEMA Reviews

479 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 574 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkplek
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Stadskanaal18 februari 2019
je leert elke dag wel weer wat anders omdat je overal in de HEMA staat
Pluspunten
altijd communicatie met elkaar
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
spiegelen (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid13 februari 2019
mijn stage hier vond ik zelf super leuk.
de collega's waren super vriendelijk en de werkplek was prima te doen !
Pluspunten
communicatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel te doen met een leuke werkomgeving
Caissière en Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam12 februari 2019
Je leert een routine bij de Hema. Het is erg leuk om dingen hier samen te doen
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
Veel tilwerk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hema
Verkoopmedewerkster/ Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Zaandam9 februari 2019
Een groot en leerzaam bedrijf, paar jaar erg naar mijn zin gehad. Alleen werd er helaas niet goed geluisterd naar het personeel. Zo wilde ik doorgroeien binnen het bedrijf maar werd er geen stappen ondernomen.
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerste baantje
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Purmerend23 januari 2019
hema was mijn eerste baantje, dus alles was nieuw voor mij, personeelsbeleid was prima. en de sfeer was ook reuze gezellig en op de werkvloer weer veel geleerd
Pluspunten
personeelsbeleid
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werken, geen hoog loon
Kassa & klantenservice medewerkster (huidige medewerker) –  Hardenberg22 januari 2019
Hema leert je zelfverzekerd te worden. Ik kwam er als onzeker iemand aan het werk, en ik durf nu veel meer. Je leert met mensen omgaan en hoe je samen een probleem op kan lossen. Hoe je vriendelijk blijft tegen klanten, ook al zijn ze niet vriendelijk tegen jou.
Pluspunten
Vaste werkuren, gezellige collega's
Minpunten
laag loon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte secundaire arbeidsvoorwaarden
Orderpicken en inpakwerkzaamheden (voormalige medewerker) –  Utrecht19 januari 2019
Slecht geregeld binnen het bedrijf. In mijn optiek worden mensen net robots behandeld.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was zeer gezellig bij de hema. Heb ook veel geleerd daar.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 januari 2019
Hema was een top plek. Het was mijn eerste baantje en heb daar gelijk heel veel geleerd zoals hoe ik met klanten moet omgaan, hoe ik het best producten kan presenteren en hoe ik producten moet verkopen aan de klanten. Het was een rustige plek om te werken. De collegas waren heel aardig en de managers ook. Het leukste vond ik nieuwe producten aanvullen en op een goeie manier presenteren. Het moeilijkste was in het magazijn werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team
Verkoopmederwerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem14 januari 2019
De structuur mist een beetje, chaotisch bestuur. Wel leuke collega's
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great starter Job.
Senior Worker (huidige medewerker) –  Amsterdam Zuid11 januari 2019
On a usual day at the HEMA, we clock In. Usually, we converse with each other about our day, while drinking a cup of coffee or tea before we start working and helping customers. (bonding time with colleagues.)

We then review the planning of the day and start working at the designated area. This can be on the work floor or at the Take -Away.

We make sure great all our customers with a smile and help them whenever is needed.

We have 30 min, of a break.

Management is mostly fun and very down to earth.

It is very important to be a multitasker and enjoy conversing with customers.

At the end of the day, we write a report explaining what was achieved and what was not achieved. Any concerns that should be taking into consideration for the following day. We trying to reach our target quota every day.
Pluspunten
Great team building activities, flexible with working hours
Minpunten
low wages
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendelijke collega's, slecht management
Caissière (voormalige medewerker) –  Nijmegen9 januari 2019
Collega's werken hard en zijn behulpzaam.
Je wordt erg slecht ingewerkt, en de manager van de vloer is niet behulpzaam.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Lange werkdagen, laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer slecht dan goed.
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn7 januari 2019
Ik heb iets meer dan een maand bij de HEMA gewerkt. Wat ik heb ervaren is dat je op de donderdagavond totaal geen reet doet, maar wel gewoon betaald krijgt. Niks mis mee voor een keer, maar elke donderdagavond hetzelfde liedje. Aanvoer is er niet of nauwelijks meer dus ga je maar spiegelen. Contact met klanten was leuk en hebben respect voor je, meer respect dan je eigen collega’s. In de horeca is het een drama, constant achter de feiten aan lopen en vervelend werk doen dat slecht is voor je rug. Ook jammer dat broodjes en andere lekkernijen worden weggegooid terwijl ze het personeel nog geen kop koffie of een kleine snack gunnen. Het ergste van alles bij de HEMA is nog de bedrijfsleiding. 3 assistent-bedrijfsleiders en 1 echte bedrijfsleider. Geen idee wat die 3 assistenten er doen maar die hebben er allemaal de ballen verstand van als het gaat om horeca, en dan hoor je een voorbeeldfunctie te hebben. Het grootste punt waarom ik HEMA zou afraden is het overwerken. Je staat tot 6 uur ‘s avonds gepland om te werken, willen ze dat je 20 à 25 minuten langer blijft werken. Einde verhaal voor mij bij de HEMA.
Pluspunten
Houden rekening met school en privé.
Minpunten
Overwerken, onvriendelijke collega’s, slechte planning & zo kan ik nog wel even doorgaan
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en leuke winkel
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoofddorp3 januari 2019
het is altijd druk en de sfeer is ook goed
en ze hebben daar bijna alles wat je nodig hebt
Pluspunten
volle werk week
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Caissière en vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Arnhem3 januari 2019
Fijne gezellige omgeving en collega's. Vooral veel klanten helpen en kassa draaien, door de weeks is er weinig te doen.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi merk
Demand planner (huidige medewerker) –  Amsterdam3 januari 2019
Mooi merk, echter worden er weinig duidelijke beslissingen genomen waardoor er vaak chaos ontstaat. Niet goed voor de sfeer.
Pluspunten
Mooie werkplek
Minpunten
Lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leukste baan
Zaandam, verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zaandam2 januari 2019
Nog heb ik het over de leuke gezellige tijden bij de hema !! Miss het onwijs
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke winkel
Vakkenvuller en caissière (voormalige medewerker) –  Tiel22 december 2018
İk vond het wel leuk opzich, want het was mijn eerste baan, maar na een tijdje kreeg ik steeds meer het gevoel dat mijn collega’s mijn het werk lieten doen dat zij niet meer wilden doen en ik vond dat niet echt iets leuks, ook vond ik de sfeer onderling niet zo prettig. Mijn collega’s hadden een gesloten groep en lieten mensen daar niet zo snel nieuwelingen bij
Pluspunten
De winkel zag er leuk uit
Minpunten
Lage salaris
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lieve collegas, goede manageress, leuke iedeen
medewerkster (voormalige medewerker) –  Wassenaar, NL6 december 2018
leuke ervaring lieve mensen en jammer dat ik niet veder kon dat kwam door prive omstandigheden
Pluspunten
staan open voor ideeen van jou
Minpunten
contracten zijn te kort
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Helder29 november 2018
Was een leuke gezellige vakantie baan toen destijds
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht slecht slecht
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht edc25 november 2018
HEMA magazijn ik zou er nooit gaan werken vriendjes politiek!!vieze mensen 1 en al geouwehoer!en dan nog de baas die er rondloopt bah geen woorden voor!niet gaan werken dus!
Pluspunten
Helemaal niks
Minpunten
Alles klopt niet daar
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HEMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 574 reviews
5145
4219
3146
243
121

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur