HEMA Reviews

530 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 662 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezeligheid kent geen tijd
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  breda9 december 2019
fijne samenwerking met collega's
goede werkomgeving
soms wel lange dagen en laat thuis
gezelligheid met de vaste klanten
heel gevarieerd ,van kassa werk tot magazijn werk
er werken veel mensen al heel lang bij de hema
Pluspunten
gezellig onder elkaar
Minpunten
lange werkdagen, laat thuis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig maar ook doorwerken
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Breda6 december 2019
Je moest hard doorwerken en heel soms als het kon kon je wel eventjes met iemand een praatje maken maar niet lang
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Alround verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Gorinchem6 december 2019
onderling met collega's was het altijd gezellig. het werk is zeer afwisselend
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk avontuur
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Zaanstad6 december 2019
Samen met de Hema crew hebben wij van onderandere Young Capital filialen in Zaanstad verbouwt. Het was zwaar en hard werk maar het was reuze gezellig en ik zou het zo weer doen! Het was goed georganiseerd.
(Dit was voor mij een tijdelijke zomerbaan)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Denken totaal niet aan welzijn van de chauffeur
Chauffeur C (huidige medewerker) –  Almere-Buiten2 december 2019
Alleen maar nachtwerk, er word gesjoemeld met uren en toeslagen. Je word verplicht extra te werken als ze met chauffeur tekort zitten. Ze leggen hun problemen bij de chauffeurs neer. Oud materiaal om mee te werken en niet volgens de regels. Heel slecht voor zo een groot bedrijf....
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Lunchroom medewerkster (huidige medewerker) –  Valkenburg26 november 2019
Leuke werksfeer
Fijne collega's
Uren in overleg
Pluspunten
Goede sfeer onder collega's
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Verkoopsmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam Noord24 november 2019
Je moet klanten kunnen adviseren. en snel kunnen werken
Pluspunten
koffieapperaat
Minpunten
de druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen22 november 2019
ookal is het rustig er is altijd wel iets te doen! leuke afwisseling tussen vakkenvullen en kassa!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was wel goed om de werksfeer te ervaren, maar het is toch wel zwaar om veel verschillende taken uit te voeren
Stage (voormalige medewerker) –  Rotterdam21 november 2019
Het verschilt per persoon wat ze leuk vinden. Vakkenvullen zou ik graag niet doen en daarom vond ik mijn stage in de tweede week niet meer leuk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Rockanje21 november 2019
Hema is enorm leuk om te werken. Het is afwisselend en je leert veel, echter het salaris is niet echt top
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk werk, schandalig salaris
Klantenservice medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam15 november 2019
Vind het werk en de ( meeste) collega's heel erg leuk. Alleen verwachten ze je veel te veel van je voor wat je verdient, salaris is echt schandalig laag. Volgens mij echt op het randje van wat toelaatbaar is. En je moet echt best hard werken, geen betaald koffiepauzes en als je avonddienst hebt je eten zelf moeten betalen is ook slecht.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf in verandering
Senior Storemanager (huidige medewerker) –  Amsterdam13 november 2019
Een typische dag op het werk bestaat uit:
Op tijd binnen komen en nog even een kopje koffie in de kantine drinken. Vlak voor opening verteld de manager nog de focuspunten van de dag en inspireert je om de klant die dag te verrassen.
Hoewel je soms in het diepe wordt gegooid, zal het management je altijd positief benaderen.
Het leukste van de baan is het contact met de klant en de leuke collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Relaxte sfeer
Hulpverkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch13 november 2019
Er wordt van je verwacht dat je doorwerkt maar op een relaxte manier, Super gezellige collega's en een leidinggevende die met je meedenkt in privésituaties. Dagen gingen snel voorbij.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
/
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Vaassen26 oktober 2019
Spiegelen, vakken vullen, kassa draaien, klanten bestellingen maken, nieuwe opmaak maken en etalages opmaken.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
:)
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Emmeloord22 oktober 2019
vond het er leuk om te werken :)
En je leert veel, en je doet er veel ervaring op
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibel
Vulploeg medewerker/ Kassa medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag21 oktober 2019
Werken bij de Hema is wel leuk. de leidinggevende van het filiaal waar ik zat waren heel rustig en aardig. Ze zette niet teveel druk op je, alleen op drukke dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkdruk en weinig respect
verkoopster (voormalige medewerker) –  Den Haag15 oktober 2019
de werkdruk is er in de jaren meer op geworden. het is vrij normaal dat je maar met minimale bezetting de winkel open doet (1 om 1) tot het middaguur zijn er geen collega's die kunnen bijspringen. Ik heb het dan over een midden groot filiaal waar we normaal gesproken met minimaal 4 moeten starten in de winkel. Over de bedieningsafdelingen heb ik het dan nog niet eens. Het lossen van de vrachtwagens die spullen komen brengen, klanten helpen op de gordijn afdeling en dit alles alleen. want je collega staat in een ander deel van de winkel. Het is echt kei hard werken voor weinig tot geen respect. Als er mensen uit Amsterdam langs komen of regiomanagers gunnen ze je geen blik waardig. Geen hallo of goedemorgen, kijken alleen hoe de winkel erbij staat, is deze niet op orde willen ze tekst en uitleg maar er niet bij denken dat zij degene zijn die het krappe personeelsbestand langzaam uitdunnen. Nee ik raad het iedereen af om te werken bij Hema. Tenzij je een burn out wil en je stress heerlijk vind tegen een hongerloon. Hema is geen goede werkgever
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goede werkplek voor beginnnen winkelmedewerkers
BBL leerling (voormalige medewerker) –  Groningen (stad)14 oktober 2019
Hema is wel een goede werkplek voor een bbl opleiding maar niet om te werken ( voor de jeugd)
Pluspunten
Stageplek mogelijkheden
Minpunten
Slechte zweer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slechte werkomstandigheden
Horecamedewerkster (huidige medewerker) –  Zwolle10 oktober 2019
Constant werken met hoge werkdruk, en veel te weinig personeel. Ver boven contracturen werken. Lange dagen en weken maken.
Weinig waardering en je word aan je lot overgelaten. Meerdere collega's kampen met burnout klachten. Wel hele fijne collega's waar we elkaar proberen te helpen. Maar zeker geen aanrader om te werken!
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lovely brand and shops
Store Manager (voormalige medewerker) –  Leiden10 oktober 2019
I loved working for HEMA, which I did for 11 years in The Netherlands. The brand is sparkling and inovative, the company has an open culture and colleagues are always willing to help each other out. The work is varied and shift times are okay.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HEMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 662 reviews
5166
4244
3162
255
135

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,6Bedrijfscultuur