HEMA Reviews

448 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 534 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
HULPVERKOOPMEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Lelystad4 oktober 2018
Je had op regelmatige tijden pauzes,
Het was altijd gezellig en een leuke omgeving ook aan klanten.
Als dit werk goed betaald werd had ik het blijven doen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Teamleidster (huidige medewerker) –  Almere25 september 2018
groot winkelbedrijf waar veel bedrijvigheid is.
er is geen enkele dag het zelfde en is altijd wel wat te beleven.
je moet wel flexibel zijn.
en open staan dat je verplaatsbaar bent.
Pluspunten
bedrijvigheid
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun and dedicated employees
International HR Leader (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam12 september 2018
A company with a long history, eager to change however struggling to do so. Management focus is Support Office centric whereby stores and employees are often forgotten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Raamsdonksveer6 september 2018
Bij HEMA is een dag nooit hetzelfde. Er zijn verschillende werkzaamheden wat het werk afwisselend en leuk maakt. Ook het team waarin gewerkt wordt is goed op elkaar afgestemd en werkt goed en leuk samen.
Pluspunten
Goed en leuk team
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige werkplek Hema Terschelling
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Terschelling4 september 2018
De Hema Terschelling als Bedum is een hele leuke plek om te werken. Maar mijn voorkeur gaat als nog uit naar Terscheliing omdat ik gewend ben geraakt om op een eiland te werken en te wonen! Daarom geeft het een extra goed gevoel als ik daar werk.
Dat is ook echt een aanrader om dat eens te gaan proberen als je jong bent. Maar ze nemen tot eind 25 jaar misschien wel iets ouder nog aan.
Altijd fijn voor als je een bijbaan zoekt!
Pluspunten
Vriendelijke collega's, vakantiegevoel.
Minpunten
nog geen onderdak maar dat zou nu wel veranderd zijn.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke winkel
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Mill4 september 2018
Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een hele fijne en gezellige winkel is om in te werken.
Heel leerzaam en elke dag is weer anders. Veel variatie dus in t werk. Als je graag met mensen omgaat dan is dit de juiste plek om te werken
Pluspunten
Wisselend assortiment
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werk
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gouda28 augustus 2018
Prima als bijbaan voor jonge mensen. Geen uitdagend werk.
Pluspunten
Geen zwaar werk
Minpunten
laag loon
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijk
Vakkenvulster (voormalige medewerker) –  Houten23 augustus 2018
Salarissen klopte niet, alleen maar roddelen. Ik had 3 welen van te voren een paar datums genoemd dat ik niet kon. Ke verwacht dat je dan gewoon niet hoeft te komen en dat ze dan weten, maar nee. Ze lezen de mail niet en gaan je 20 keer bellen. Het iz zo geen fijne sweer bij hema houten. En ik verdiende maar 2,86 PEER UUR
Pluspunten
Niet
Minpunten
Lees hier maar boven
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Oosterwolde7 augustus 2018
Een leuke en vooral gezellige collega’s.
Je werkt heerlijk op je eigen tempo, en je hebt altijd wel wat te doen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
Stagiair (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 augustus 2018
Het was een tijd geleden maar het ging oke er waren aardige medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Teamleidster (voormalige medewerker) –  landgraaf7 juli 2018
Leuke werkplek waar je veel leert en zelfstandig mag werken maar ook in een fijn teamverband
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Krimpen aan den IJssel15 juni 2018
Werk er al 10 jaar met veel plezier in een gezellige productieve werkomgeving met leuke collega’s.
Pluspunten
Werkkleding
Minpunten
Late openingstijden, 0 uren contract
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne en gezellige werkomgeving.
Hulpmedewerker (huidige medewerker) –  Oud-Beijerland5 juni 2018
Het is ontzettend fijn om binnen dit bedrijf te werken, met name het filiaal van de Hema in Oud-Beijerland. De sfeer op de werkvloer is erg prettig, dit zul je niet overal binnen de bedrijven vinden.
Pluspunten
Gratis avondeten op de vrijdag, goede werksfeer.
Minpunten
Soms weinig werk te doen, weinig salaris.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
Horecamedewerker (huidige medewerker) –  Franeker3 juni 2018
Het is een leuk bedrijf en leuke collega’s , als Horecamedewerkster heb je een drukke baan .

Een typische dag in ons bedrijf , voorbereidingen ontbijt daarna voorbereiding lunch, voorbereiding volgende dag etc etc , belangrijkste is dat de klant een tevreden gevoel heeft als hij de zaak verlaat.

Het moeilijkste van dit alles is dat je nooit weet hoe druk het gaat worden op een dag, ivm derving die we zo laag mogelijk willen houden natuurlijk
Pluspunten
10% korting op aankopen in eigen vestiging
Minpunten
Slecht betaald voor deze functie
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
betreffen bij heme
stagiair (voormalige medewerker) –  Utrecht2 juni 2018
ik heb het zoveel van geleerd bij HEMA hoe ik de klant moet omgaat en hoe het binnen bedrijf werkt en ik was erg trots op
en laat ik even zeggen blijf zo door gaan, viva HEMA.
Minpunten
laat ik eerlijk zeggen over stage vergoeding, want ongeveer 5 manden niet gekregen terwijl ik recht had om stage vergoeden te krijgen, maar verder was goed
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, leuke collega's, weinig verdienen
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum22 mei 2018
Heel leuk werk, een goede inwerkings methode en makkelijk om te doen, maar het verdiende heel weinig.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Alkmaar21 mei 2018
Ik heb een prettige tijd gehad bij de HEMA. Ik werkte met gezellige en aardige collega's en er hing een goede sfeer.
Pluspunten
Gezellige omgeving
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie
Winkelmedewerkster afdeling Food (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard14 mei 2018
Het werk wat ik uitvoerde vond ik erg leuk. Alleen was de communicatie tussen de team-/bedrijfsleider(s) en het personeel een groot drama.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer.
Spoelkeukenmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zaandam12 mei 2018
Het is vaak druk in de Hema, leuke werksfeer. Wat ik heb geleerd bij de Hema is dat ik weet hoe de spoelkeuken werkt en hoe het allemaal in elkaar zit. Het management is goed. Het moeilijkste bij de Hema is dat je echt heel hard moet werken om alles snel schoon te maken en terug te brengen. Het leukste bij de Hema is dat je leuke collega's hebt en het gezellig is, het werk is ook leuk om te doen.
Pluspunten
Veel leuke aanbiedingen
Minpunten
Je kan maar 1 ding doen..
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er zijn leuke momenten en minder leuke
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht9 mei 2018
Hema, een bedrijf waar hectiek en kwantiteit op nummer 1 staan.
Er zijn aardige chefs en minder aardige chefs. en 1 chef die is speciaal want daar had echt iedereen een hekel aan.

Gelukkig leerde ik al vroeg (lang voor hij chef werd) hoe ik met deze man om moest gaan, ik heb me verder bijna 2 jaar kapot gewerkt voor ze en na 2 weken fase B was het inneens over.

Ik vond dit jammer want ik kon goed overweg met mijn collega's
Helaas maken ze zwaar misbruik van hun uitzendkrachten tot aan berdreiging met ontslag aantoe als je het ergens niet mee eens bent.
Pluspunten
Het is werk
Minpunten
Lange dagen, Pauzes niet uitbetaald krijgen, Polen krijgen voorang als het om uren maken gaat
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HEMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 534 reviews
5134
4207
3137
241
115

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur