HEMA Reviews

263 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Supervisor
Supervisor (voormalige medewerker) –  Utrecht17 januari 2018
I was treated as human being not as monkey like in a case of barbarian British work agencies. The barbarians were always barbarians like the British Job Agencies that exploited everyone with £7.50 per hour what is a joke in London.
Pluspunten
Free everything with respect and dignity
Minpunten
None
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werksfeer
Verkoopspecialist (huidige medewerker) –  Nieuw-Amsterdam10 januari 2018
je hebt doorgroeimogelijkheden.
er is een fijne werksfeer.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan maar prive dingen horen prive.
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Winterswijk9 januari 2018
Ik vond het werk bij de hema erg leuk want deed verschillende dingen. zoals in het magazijn staan maar ook in de winkel of bij de afwas. Ik deed verschillende dingen op een dag en vond dat ook erg prettig elke collega gaat goed met elkaar om. Ik vond het alleen minder toen mijn baas iemand verloren had en daarvoor moest echt elke meedewerker naar het restaurant komen om te rouwen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer
Bijbaan (voormalige medewerker) –  Gorredijk8 januari 2018
Eerste bijbaantje, werd overschat, niet veel uitleg
Pluspunten
Mensen helpen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prachtig Nederlands bedrijf met internationale ambities.
Categorie Manager Vers Food/ Inkoper (huidige medewerker) –  Amsterdam3 januari 2018
Trots om voor een bedrijf als HEMA te mogen werken.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Personeel is leuk, leiding niet.
verkoopster, horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Nunspeet1 januari 2018
Het werken bij Hema maakt het leuk door de collega's. De leidinggevende staan echt ver boven je en menen dat ze heel wat zijn.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vulploegmedewerker bij Hema Delft
Medewerker (voormalige medewerker) –  Delft19 december 2017
Weinig persoonlijk contact met collega's. Ik voelde me er daardoor niet thuis. Daarnaast moest ik stoppen omdat ze te veel werknemers in deinst hadden.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collega's maken het leuk
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Middelburg13 december 2017
het werk bij Hema is leuk werk, met klanten bezig zijn en een fijn team. maar, bij HEMA ben je als werknemer één van velen, en het hoge management laat dat ook flink blijken. de teamleiders en filiaalmanagers zitten daarom vast aan enorm veel regeltjes wat het werk niet altijd leuker of makkelijker maakt.
Pluspunten
gratis avondeten
Minpunten
leeftijdsdiscriminatie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goederen bijvullen
Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 november 2017
Producten bijvullen op het schap, spiegelen, en kassawerk
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdag
Huishoudelijke hulp (voormalige medewerker) –  Apeldoorn26 oktober 2017
s morgens om 7.00 op de fiets vanuit Nijbroek naar Apeldoorn om om 8.30 aanwezig te zijn bij de HEMA in Apeldoorn dan dronken we eerst koffie mijn collega zette koffie en nam ik de kar om de verse koffie te vervangen bij alle kantoren en nam de gebruikte bladen van de vorige middag weer mee,weer in de kantine aangekomen dronken we eerst weer koffie daarna vulde ik de emmers en de kar met attributen om de wc s en de kantoren langs te gaan om deze schoon te maken, als ik dat had gedaan was het weer tijd om de gebruikte bladen weer op te halen,daarna was er nog een kom koffie en kon ik weer huiswaarts keren dat was vaak rond 12.00-12.30 dan was ik 14.00 weer thuis, dit deed ik van maandag tot vrijdag en later als het druk was heb ik wel wat meer uren gedraaid dat vond ik geen probleem.
Pluspunten
er was een goede sfeer
Minpunten
ik vond het een eind fietsen
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag23 oktober 2017
Ik vond het een leuke ervaring. Ik heb nog steeds contact met mijn oude collega’s. Alleen ben ik te oud om daar te werken.
Pluspunten
Leuke collega’s
Minpunten
In de winter 4 uren in de week
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Den Haag12 oktober 2017
geen, te lang geleden maar werksfeer was prima collega's waren top
Pluspunten
werk op verschillende afdelingen
Minpunten
te laag loon
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Dokkum11 oktober 2017
Heb gewerkt op verschillende afdelingen.Brood- vlees-kaas-gebak en lunchroom.
Pluspunten
Veel variatie.
Minpunten
Geen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Hulpverkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Druten9 oktober 2017
Mijn baas en de collega’s bij het filiaal waar ik werk zijn allemaal heel aardig en iedereen helpt elkaar als het moet. De werksfeer is heel fijn.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enorme betrokkenheid, mooie producten
HRM (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 oktober 2017
Ongezond werkklimaat op het hoofdkantoor. Slechte work/life balans. Te korte-termijn gericht t.a.v. beleid.
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Koffietijd
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Hengelo OV7 oktober 2017
Gezellige sfeer met veel vaste klanten die gezellig een kop koffie en een gebakje, of een lekkere lunch bij mij kwamen halen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige medewerking
verkoper (voormalige medewerker) –  Rotterdam Alexandrium7 oktober 2017
het was een leuke stage ervaring, nu weet ik hoe het binne het bedrijf gaat
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super gezellig
food medewerkster (voormalige medewerker) –  Gorinchem6 oktober 2017
het inwerken kan beter maar op dat na heb je hele leuke en aardige collegas die je goed helpen en begeleiden
Pluspunten
leuk werksfeer
Minpunten
slechte inwerkperiode
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een echt familie bedrijf
Etaleur, groepsleider (voormalige medewerker) –  Breda5 oktober 2017
Een bedrijf waar je s'morgens met een frisse blik de dag begon!
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
nvt
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht3 oktober 2017
Erg leuke collega's en veel mogelijkheden om dingen te leren
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 319 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
3,3
Bedrijfscultuur
3,8

Reviews over HEMA gesorteerd op locatie