HEMA Reviews

481 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 586 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s
Hulpverkoopmedewerker a (voormalige medewerker) –  Hellevoetsluis20 april 2019
Leuke collega’s gezellige werksfeer en weinig tijdsdruk
Pluspunten
Weinig tijdsdruk
Minpunten
Geen persooneelskorting
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk Nederlands bedrijf met Internationaal tintje
Marketeer (huidige medewerker) –  Amsterdam26 maart 2019
1 van de leukste bedrijven waar ik heb gewerkt, er heerst een super leuke sfeer op eigenlijk alle afdelingen. Super tof om voor zo'n groot Nederlands bedrijf te werken die ook nog eens opereert over de hele wereld.
Pluspunten
Mooi locatie op NDSM aan het ij, leuk personeel, goede sfeer, internationaal
Minpunten
Spannende retailtijden
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was gezellig met collega's
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Marum26 maart 2019
was gezellig met collega's. ook het klanten contact was goed.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 februari 2019
Leuk team, erg leuk werk. Gedreven en gezellige collega's. Samen maak je iets van iedere dag.
Helaas moeten stoppen omdat de afstand werk naar huis niet meer overbrugbaar was.
Erg veel mogen en kunnen leren. Leuke baan voor een student of startende.
Pluspunten
Gezellig team.
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheid.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  IJsselstein20 februari 2019
Een aantal jaar gewerkt als verkoopmedewerker, voornamelijk weekenden. Leuk werk, gezellige collega's. Geen vast contract.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkplek
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Stadskanaal18 februari 2019
je leert elke dag wel weer wat anders omdat je overal in de HEMA staat
Pluspunten
altijd communicatie met elkaar
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
spiegelen (voormalige medewerker) –  Arnhem Zuid13 februari 2019
mijn stage hier vond ik zelf super leuk.
de collega's waren super vriendelijk en de werkplek was prima te doen !
Pluspunten
communicatie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel te doen met een leuke werkomgeving
Caissière en Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam12 februari 2019
Je leert een routine bij de Hema. Het is erg leuk om dingen hier samen te doen
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
Veel tilwerk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hema
Verkoopmedewerkster/ Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Zaandam9 februari 2019
Een groot en leerzaam bedrijf, paar jaar erg naar mijn zin gehad. Alleen werd er helaas niet goed geluisterd naar het personeel. Zo wilde ik doorgroeien binnen het bedrijf maar werd er geen stappen ondernomen.
Pluspunten
Gezellige sfeer
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerste baantje
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Purmerend23 januari 2019
hema was mijn eerste baantje, dus alles was nieuw voor mij, personeelsbeleid was prima. en de sfeer was ook reuze gezellig en op de werkvloer weer veel geleerd
Pluspunten
personeelsbeleid
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werken, geen hoog loon
Kassa & klantenservice medewerkster (huidige medewerker) –  Hardenberg22 januari 2019
Hema leert je zelfverzekerd te worden. Ik kwam er als onzeker iemand aan het werk, en ik durf nu veel meer. Je leert met mensen omgaan en hoe je samen een probleem op kan lossen. Hoe je vriendelijk blijft tegen klanten, ook al zijn ze niet vriendelijk tegen jou.
Pluspunten
Vaste werkuren, gezellige collega's
Minpunten
laag loon
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte secundaire arbeidsvoorwaarden
Orderpicken en inpakwerkzaamheden (voormalige medewerker) –  Utrecht19 januari 2019
Slecht geregeld binnen het bedrijf. In mijn optiek worden mensen net robots behandeld.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was zeer gezellig bij de hema. Heb ook veel geleerd daar.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 januari 2019
Hema was een top plek. Het was mijn eerste baantje en heb daar gelijk heel veel geleerd zoals hoe ik met klanten moet omgaan, hoe ik het best producten kan presenteren en hoe ik producten moet verkopen aan de klanten. Het was een rustige plek om te werken. De collegas waren heel aardig en de managers ook. Het leukste vond ik nieuwe producten aanvullen en op een goeie manier presenteren. Het moeilijkste was in het magazijn werken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team
Verkoopmederwerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem14 januari 2019
De structuur mist een beetje, chaotisch bestuur. Wel leuke collega's
Pluspunten
Gratis avondeten
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great starter Job.
Senior Worker (huidige medewerker) –  Amsterdam Zuid11 januari 2019
On a usual day at the HEMA, we clock In. Usually, we converse with each other about our day, while drinking a cup of coffee or tea before we start working and helping customers. (bonding time with colleagues.)

We then review the planning of the day and start working at the designated area. This can be on the work floor or at the Take -Away.

We make sure great all our customers with a smile and help them whenever is needed.

We have 30 min, of a break.

Management is mostly fun and very down to earth.

It is very important to be a multitasker and enjoy conversing with customers.

At the end of the day, we write a report explaining what was achieved and what was not achieved. Any concerns that should be taking into consideration for the following day. We trying to reach our target quota every day.
Pluspunten
Great team building activities, flexible with working hours
Minpunten
low wages
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendelijke collega's, slecht management
Caissière (voormalige medewerker) –  Nijmegen9 januari 2019
Collega's werken hard en zijn behulpzaam.
Je wordt erg slecht ingewerkt, en de manager van de vloer is niet behulpzaam.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Lange werkdagen, laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer slecht dan goed.
Vakkenvuller/kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn7 januari 2019
Ik heb iets meer dan een maand bij de HEMA gewerkt. Wat ik heb ervaren is dat je op de donderdagavond totaal geen reet doet, maar wel gewoon betaald krijgt. Niks mis mee voor een keer, maar elke donderdagavond hetzelfde liedje. Aanvoer is er niet of nauwelijks meer dus ga je maar spiegelen. Contact met klanten was leuk en hebben respect voor je, meer respect dan je eigen collega’s. In de horeca is het een drama, constant achter de feiten aan lopen en vervelend werk doen dat slecht is voor je rug. Ook jammer dat broodjes en andere lekkernijen worden weggegooid terwijl ze het personeel nog geen kop koffie of een kleine snack gunnen. Het ergste van alles bij de HEMA is nog de bedrijfsleiding. 3 assistent-bedrijfsleiders en 1 echte bedrijfsleider. Geen idee wat die 3 assistenten er doen maar die hebben er allemaal de ballen verstand van als het gaat om horeca, en dan hoor je een voorbeeldfunctie te hebben. Het grootste punt waarom ik HEMA zou afraden is het overwerken. Je staat tot 6 uur ‘s avonds gepland om te werken, willen ze dat je 20 à 25 minuten langer blijft werken. Einde verhaal voor mij bij de HEMA.
Pluspunten
Houden rekening met school en privé.
Minpunten
Overwerken, onvriendelijke collega’s, slechte planning & zo kan ik nog wel even doorgaan
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en leuke winkel
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hoofddorp3 januari 2019
het is altijd druk en de sfeer is ook goed
en ze hebben daar bijna alles wat je nodig hebt
Pluspunten
volle werk week
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Caissière en vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Arnhem3 januari 2019
Fijne gezellige omgeving en collega's. Vooral veel klanten helpen en kassa draaien, door de weeks is er weinig te doen.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi merk
Demand planner (huidige medewerker) –  Amsterdam3 januari 2019
Mooi merk, echter worden er weinig duidelijke beslissingen genomen waardoor er vaak chaos ontstaat. Niet goed voor de sfeer.
Pluspunten
Mooie werkplek
Minpunten
Lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HEMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 586 reviews
5149
4223
3147
243
124

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur