HEMA Reviews

504 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 625 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
kassamedewerker en verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Zaandam4 september 2019
elke dag was anders ingedeeld, je kon nooit met lege handen te staan, klanten helpen met hun klachten of bestellingen. de winkel schoon maken en alle goederen aanvullen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig salaris
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Hengelo OV30 augustus 2019
Best prima bedrijf, alleen weinig salaris en redelijk saaie werkomgeving.
1 medewerkster bij de gebaksafdeling is erg aso.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen doorgroei mogelijkheden
HEMA-verkoop medewerkster/ kassa (voormalige medewerker) –  Deventer28 augustus 2019
het is er rustig veel dagen weinig tot niks te doen
geen doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving.
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Breda12 augustus 2019
Veel mogelijkheden om klanten te helpen, ook om sociaal contact te hebben met collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet het beste bijbaantje
Kassier/Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Houten8 augustus 2019
Ik verdiende heel weinig daar maar ze verwachten heel veel van mij. Die balans klopte niet echt voor mij
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
producief en saaie werkomgeving
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Den Haag5 augustus 2019
Ik deed heel veel bij de HEMA, maar het was totaal niet gezellig.
De mensen die daar werken zijn heel ongezellig en altijd chagrijnig.
Pluspunten
gezellige klanten
Minpunten
ongezellige werkomgeving
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vakkenvuller
vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Son20 juli 2019
Toen ik dit werk deed was ik best jong. Het vakkenvullen zelf vond ik geen leuk werk maar ik vond de andere medewerkers wel aardig.
Pluspunten
korting op producten
Minpunten
korte werkdagen (max 2, 5 uur)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken, weinig beloning
ALL ROUNDER (PART-TIME) (voormalige medewerker) –  Bussum15 juli 2019
Het management denkt dat zij alles kunnen maken en dat 1 iemand 20 dingen tegelijkertijd kan doen. Er word heel veel druk op je gezet en dat kan af en toe wel erg vervelend zijn.
Pluspunten
Gratis eten
Minpunten
incompentent management
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hema
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Emmeloord8 juli 2019
Het waren vaste regelmatige tijden. Goed te combineren met school.
Pluspunten
regematigheid
Minpunten
salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij hema
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Blerick3 juli 2019
Het is een heel fijn bedrijf om te werken je werkt op een leuke plaats in een leuk team. Ze zij allemaal heel klantvriendelijk en aardig. Ook is het een gezellige plaats met leuke buurtbewoners.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkomgeving en teamleiding
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Alexandrium30 juni 2019
Ik werk hier sinds al een tijdje en de eerste maand viel nog mee maar na de proeftijd is de teamleiding van de vulploeg strenger en bozer gaan doen tegenover de jongeren. Als er iets fout gaat dan is het gelijk een drama en kan je gelijk na één kleine fout al weggestuurd worden. Als je je wilt ziek melden of je bent afwezig op die dag , kunnen ze ervan een groot probleem maken (zelfs als er iets heel ergs met je is gebeurd). De werktijden vallen mee: 6 uur per week, maar voor de salaris wat je krijgt is echt tegenvallen. Zelfs met werkkleding , naambutton en andere fatsoenlijke dingen wat erg belangrijk is om te doen en te dragen op je werk duurt veel te lang om te krijgen van het bedrijf.

De voordelen van vulploeg hema Alexandrium zijn:

-Werktijden.
-Vriendelijke en leuke collega's.
Pluspunten
Werktijden vallen mee, leuke sfeer met collega's.
Minpunten
Lage salaris, veel druk gezet door de teamleiding.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamleiders kunnen niet met jongeren om gaan
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Alexandrium30 juni 2019
de collega’s zijn leuk en gezellig, alleen de teamleiders kunnen voor mijn gevoel niet goed om gaan met jongeren en worden om de kleinste dingen gelijk boos. Inplaats van normaal uit te leggen wat er mis is gegaan word er gezegd dat het allemaal echt niet zo kan en dat je dan beter weg kan gaan dan.
Voor de rest zijn het flexibele werktijden en als je echt opzoek ben met iets wat goed verdiend is hema niet de beste plek. Salarissen zijn best laag
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
makkelijke baan
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Dongen17 juni 2019
Niet veel inspanning vereist. Oudere collega's en werkkleding.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele sachirijnige werk sfeer
stagere (voormalige medewerker) –  Oudewater12 juni 2019
Ik was er niet op mijn gemak bij dat filliaal.
Hema zelf is wel echt een leuk bedrijf om te werken.

Het was jammer dat dr collega's niet leuk waren.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Hele kleine kantine.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezzelig en totaal niet streng
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Hoofddorp7 juni 2019
Leuke winkel en gezzelig maar salaris is laag. Aanrader voor jongeren
Pluspunten
Niet streng
Minpunten
Lage lonen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerkers met een management complex
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Randstad3 juni 2019
Tijdens mijn tijd bij de HEMA heb ik veel kennis opgedaan over het werken binnen een retailer. Van het leren omgaan met de kassa tot het werken met de PDA. Er hing de eerste twee maanden een prettige werk sfeer ook al werd ik door een fout de eerste twee maanden niet volledig uitbetaald waardoor mijn motivatie al gauw afnam hier na is het nog een keer voor gekomen dat ik het verkeerde salaris ontving en later moest worden gecompenseerd. Het bedrijf zelf is goed en de anderen filialen waarbij ik heb gewerkt waren een stuk fijner. zelf zou ik niemand aanraden om er te gaan werken vanwege bepaalde spanningen binnen het personeel. Dit komt omdat iedereen denkt dat bij afwezigheid van de manager de taak van manager op hen valt waardoor samenwerken met de medewerker alleen maar frustraties oplevert.
Pluspunten
Geen
Minpunten
lang staan achter de kassa (mochten geen stoel omdat het een te klein filiaal zijn/waren)
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet bestemt voor jongeren
Cashier and Customer Service Advisor (voormalige medewerker) –  IJmuiden2 juni 2019
Er werken veel senioren bij de Hema in IJmuiden. Meestal verwelkomen zij nieuwe jongeren niet op een plezante manier.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
Kassamedewerker, verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 juni 2019
wat ik heb geleerd bij de HEMA is hoe vriendelijk ik moet zijn niet alleen met klanten die binnenkomen maar ook met je collega's. als je een leuke uitstraling hebt maak je veel vrienden. de magagement daar is heel zakelijk en op orde. het moeilijke van de baan is aan het begin wanneer je alles nog moet leren, na een paar weken komt het wel goed. het leukste aan de baan is het contact met je collega's.
Pluspunten
genoeg lunch pauzes
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hema
Detailhandel (voormalige medewerker) –  Den Helder1 juni 2019
Hema was een leuke bedrijf om daar te mogen werken/stage lopen
Pluspunten
Goede uitleg
Minpunten
Geen min punten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega’s maar...
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Kattenbroek27 mei 2019
De medewerkers en de sfeer van het bedrijf is geweldig. Alleen de managers waren niet goed ze plande zomaar dingen in waar je moeilijk tot bijna niet onderuit kon. Je kreeg erg slecht betaald en je draaide extreem lange werkdagen vergeleken leeftijdsgenoten.
Minpunten
Hele lange werkdagen je zat veel aan dingen vast en je kreeg slecht betaald
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HEMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 625 reviews
5158
4230
3154
251
132

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur