HEMA Reviews

461 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 551 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lieve collegas, goede manageress, leuke iedeen
medewerkster (voormalige medewerker) –  Wassenaar, NL6 december 2018
leuke ervaring lieve mensen en jammer dat ik niet veder kon dat kwam door prive omstandigheden
Pluspunten
staan open voor ideeen van jou
Minpunten
contracten zijn te kort
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht slecht slecht
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht edc25 november 2018
HEMA magazijn ik zou er nooit gaan werken vriendjes politiek!!vieze mensen 1 en al geouwehoer!en dan nog de baas die er rondloopt bah geen woorden voor!niet gaan werken dus!
Pluspunten
Helemaal niks
Minpunten
Alles klopt niet daar
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke eerste bijbaan
Verkoper, vakkenvuller en caissière (voormalige medewerker) –  Den Bosch22 november 2018
Als eerste bijbaantje vond ik dit erg leuk omdat je dan lekker met kleding tot eten bezig kan zijn
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positieve en gezellige werkomgeving
verkoopster/ verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Hengelo OV12 november 2018
Mooie winkel, gezellige werksfeer en goede werkomstandigheden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collegas
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Den Haag11 november 2018
Een beetje saai. Management is wel goed . Collegas zijn lief , maar het werk zelfs is saai voor mij ik ben gevend aan drukte.
Pluspunten
korting pas
Minpunten
saai
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke tijd
verkoopster (voormalige medewerker) –  Amsterdam Centrum8 november 2018
ik was nog te jong om kassa te mogen draaien het was de winkel netjes houden en de klanten adviezen geven over producten
het was een van mijn eerste werkgevers.heb daar een leuke tijd gehad met leuke collega's
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
weinig variatie in het werk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saai
Stagaire (voormalige medewerker) –  PURMEREND6 november 2018
Niet de moeite waard om daar ooit te werken. Zinloos is het.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke zaak
Detailhandel (voormalige medewerker) –  Sneek5 november 2018
Aardige collega's met passie voor de zaak. Leuke winkel en fatsoenlijke leiding.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelige medewerkers
Stagiaire (huidige medewerker) –  Heerlen25 oktober 2018
het is altijd het zelfde. je leert niet heel veel. de management is goed.
veel verschillende afkomsten
Pluspunten
stage vergoeding
Minpunten
saaie werkdagen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Roermond17 oktober 2018
Leuke baan met veel afwisseling, je werkdagen bestaan uit kassa, aanvullen, klanten helpen en opruimen. Je doet nooit de hele dag hetzelfde en de werksfeer is heel goed.
Pluspunten
Houden rekening met school
Minpunten
Loon is laag
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
productiemedewerker (huidige medewerker) –  Almere16 oktober 2018
Leuk bedrijf om te werken, alleen wordt hier met 2 maten gemeten.
Mensen die er nog niet zo lang werken krijgen eerder een contract aaneboden dan mensen die er langer werken en goed hun best doen.
Pluspunten
dichtbij huis
Minpunten
planning verandert vaak
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie uniek en innovatieve winkelketen in Nederland!
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Schijndel16 oktober 2018
Met veel voldoening toen mogen werken. Zou graag willen herintreden😀
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plezierige werkomgeving
Assistent Inkoper (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 oktober 2018
Super leuk bedrijf waarbij producten gesourced en, getest worden, eventueel verder uitgewerkt (verpakkingen, presentatie, uitingen etc.) totdat deze uitieindelijk in de winkels onder het Hema-merk komen te liggen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
HULPVERKOOPMEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Lelystad4 oktober 2018
Je had op regelmatige tijden pauzes,
Het was altijd gezellig en een leuke omgeving ook aan klanten.
Als dit werk goed betaald werd had ik het blijven doen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Teamleidster (huidige medewerker) –  Almere25 september 2018
groot winkelbedrijf waar veel bedrijvigheid is.
er is geen enkele dag het zelfde en is altijd wel wat te beleven.
je moet wel flexibel zijn.
en open staan dat je verplaatsbaar bent.
Pluspunten
bedrijvigheid
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun and dedicated employees
International HR Leader (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam12 september 2018
A company with a long history, eager to change however struggling to do so. Management focus is Support Office centric whereby stores and employees are often forgotten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Raamsdonksveer6 september 2018
Bij HEMA is een dag nooit hetzelfde. Er zijn verschillende werkzaamheden wat het werk afwisselend en leuk maakt. Ook het team waarin gewerkt wordt is goed op elkaar afgestemd en werkt goed en leuk samen.
Pluspunten
Goed en leuk team
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige werkplek Hema Terschelling
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Terschelling4 september 2018
De Hema Terschelling als Bedum is een hele leuke plek om te werken. Maar mijn voorkeur gaat als nog uit naar Terscheliing omdat ik gewend ben geraakt om op een eiland te werken en te wonen! Daarom geeft het een extra goed gevoel als ik daar werk.
Dat is ook echt een aanrader om dat eens te gaan proberen als je jong bent. Maar ze nemen tot eind 25 jaar misschien wel iets ouder nog aan.
Altijd fijn voor als je een bijbaan zoekt!
Pluspunten
Vriendelijke collega's, vakantiegevoel.
Minpunten
nog geen onderdak maar dat zou nu wel veranderd zijn.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke winkel
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Mill4 september 2018
Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een hele fijne en gezellige winkel is om in te werken.
Heel leerzaam en elke dag is weer anders. Veel variatie dus in t werk. Als je graag met mensen omgaat dan is dit de juiste plek om te werken
Pluspunten
Wisselend assortiment
Minpunten
Nvt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werk
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gouda28 augustus 2018
Prima als bijbaan voor jonge mensen. Geen uitdagend werk.
Pluspunten
Geen zwaar werk
Minpunten
laag loon
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HEMA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 551 reviews
5140
4211
3142
241
117

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur