Heineken Reviews

50 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 479 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heineken is echt een geweldig bedrijf om voor te werken
Special Account Manager Horeca (voormalige medewerker) –  Nederland6 januari 2017
Ik heb een 'groen' hart voor Heineken. Het merk is net zoals het werk. Veel geleerd en veel mensen ontmoet. Veel nieuwe klanten voor Heineken mogen creeren.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gained a lot of experience about analysing data and benchmarking
Intern global sustainable development analyst (voormalige medewerker) –  Intern global sustainable development analyst2 januari 2017
a place to learn a lot, good management. However, big amounts of work to be done in little time
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkomgeving
Product Despriptive Panel (huidige medewerker) –  Zoeterwoude-Rijndijk24 november 2016
Zeer fijne en professionele werkomgeving met zeer veel doorgroeimogelijkheden in binnen en buitenland.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good atmosphere and fully involved
Talent Management Analyst Intern (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 oktober 2016
Even though I was an intern at that time, I was involved in all company activities such as cross team/department/functional meetings. Heineken also provided meetings/networks for interns to learn how to apply for jobs at Heineken.
At the beginning of the internship, my supervisor and other intern were giving very clear instructions about how to do the work, including the reasons behind it so that I have a full picture of my work. Later my supervisor gave me full responsibilities of my job areas and engaged me to more tasks. I enjoyed communicating with different regions to find out accurate talent data, even though there were different systems in different regions. We found out best ways to work with other regions. I also improved a lot with my Excel and power point skills.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb voornamelijk voor Heineken Experience gewerkt
Sr. Project Manager COZ Marketing (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 oktober 2016
Heineken was een klant van COZ Marketing en ik heb aan mooie projecten mogen meewerken.
Pluspunten
Locatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groot erg geautomatiseerd bedrijf dat kan ik waarderen.
Productiemedewerker/Operator (voormalige medewerker) –  Zoeterwoude-Rijndijk2 oktober 2016
heel leuk bedrijf maar ze hebben bijna alleen maar heftruck werk wat het erg saai maakt
Pluspunten
veel collegas
Minpunten
slechte keuken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekende werkgever
Resource coordinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 mei 2016
Goede werksfeer, hoge werkdruk. Veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Fijne collega's.
Pluspunten
Wekelijkse vrijdagmiddagborrel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf prettige collegas
Allround Operator (huidige medewerker) –  Den Bosch23 april 2016
Er is geen dag hetzelfde, dit houd in er dat je erg flexibel moet zijn, Ook een technisch inzicht hebben en logistiek moet je ook over vaardigheden beschikken, Als je aangeeft dat je kennis te kort komt zijn er lego mogelijkheden om je op het juiste niveau te doen komen, de directie kennen de meeste mensen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd dan ook bij voornaam, en ze zijn ook betrokken naar je algemene gesteldheid en doen er dan ook alles voor om je te begeleiden, je werkt met een vaste ploeg die meestal bestaat uit vaste medewerkers en aangevuld met uitzendkrachten. Het moeilijkste van mijn baan is toch wel mijn inpakmachine van Schubert, hier zitten 22 robots in en ik ben dus verantwoordelijk voor het functioneren en schoonhouden en wegleren van mijn kennis.
dit is ook tevens het leukste, collega's vertrouwd laten maken met deze complex machine.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige maar toch ook serieus op werk gebied
Operator (voormalige medewerker) –  Den Bosch18 februari 2016
een typische dag op het werk zag er als volgens uit
ik kom aan op mijn werk en ging omkleden daar na koffie drinken met collages na een half uurtje begon de dag en vroeg ik aan mijn collages wat er kon worden gedaan voor bij de machines en tegen woordig is het zakken in een machine hangen maar een jaar geleden moes alles nog met de hand en dat vont ik persoonlijk fijner een maal als we dan de zakken in de machines hebben gehangen daar na ging ik weer naar boven om te vragen aan mijn collages of er nog iets anders was om 11 uur gingen we altijd pauzeren en daar na gingen we nog meer zakken vervangen en de lege gooide we weg
Pluspunten
elke vrijdag gratis bier
Minpunten
te lang stil zitten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb daar tot mijn grote genoegen ruim 25 jaar gewerkt
Account manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH15 november 2015
Contact met diverse soorten van ondernemers. Van kroegbazen tot managers van grote horeca organisaties.
Zeer goede werksfeer enin een prettige omgeving om in te werken. Vertrouwen, collegialiteit, werken met prachtige producten.
Pluspunten
Alles
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve gezellige werksfeer
Proces Control Operator (huidige medewerker) –  Zoeterwoude23 oktober 2015
Gezellig bedrijf, veel kennis en juiste opleidingsbegeleiding gekregen.
Pluspunten
Salaris en opleiding
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zie CV
Technoloog/kwaliteitsverbeteraar (huidige medewerker) –  Den Bosch, NB10 augustus 2015
Dynamische werkomgeving, Continue verbetercultuur middels Total productive management (TPM). Open en directe cultuur met prettige collegiale sfeer. Moeilijkste van de baan om gestructureerd te blijven werken en niet in de waan van de dag vast te lopen. Het leukste van de baan om met multidisciplinair problemen te elimineren en nieuwe procesverbeteringen te initiëren.
Pluspunten
Internationaal bedrijf met ruime loopbaan mogelijkheden.
Minpunten
Lange communicatielijnen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Blikken lijn
Proces operator (voormalige medewerker) –  Zoeterwoude12 mei 2015
Leuke ervaring opgedaan met een VAPRO A opleidng

Leuke werkgever en een goede CAO
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam en saamhorigheid
machine operator (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB7 januari 2015
ik werk momenteel bij heineken in den bosch
dit is een bedrijf die veiligheid hoog in het vaandel heeft.
Ook de interne opleidingen zijn er prima geregeld.
de samenwerking met het personeel is er erg fijn
al met al een goed bedrijf
Pluspunten
veiligheid
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alround administratief medewerkster
allround administratief binnendienst medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB23 december 2014
leerzame berijf.
collega's zijn gezelllig. je kan er veel ervaring opdoen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige sfeer en fijne collega's
Logistiek Medewerker/Groepsleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord, ZH4 november 2014
Een drukke baan, wat wel elke dag anders is. Korte lijnen met de sales managers, portfoliomanagers en supervisor. Duidelijke richtlijnen. Fijne collega's die wat voor elkaar over hebben en elkaar helpen waar nodig is. Geen dag is hetzelfde en direct en indirect leiding geven aan 50 fte lijkt moeilijk, maar door duidelijk en concreet te zijn tegenover de medewerkers, vind je hierin veel commitment. Het leukste van deze baan was wel het contact, niet alleen met de collega's, maar nog belangrijker was het contact met de klant. Door eerlijk en oprecht te zijn, had je al een voorsprong.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed georganiseerd bedrijf
Operationeel Supply Chain Planner (huidige medewerker) –  Den Bosch, NB15 juli 2014
Heineken Nederland Supply is een grote speler in Nederlad voor wat betreft Brouwen verpakken en distribueren van Bier in nerderland en over de Wereld. Grote klanten zijn o.a. Nederland, Amerika en china.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarde
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amazing vibe, felt like family to me.
System and Maintenance Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH12 juni 2014
No day was the same, starting the day with installing a new bar anywhere in Amsterdam and surroundings. In the afternoon you finish the job and do a quick round true the city to fix any failures.

Also in charge of the design of the draught system, working close with sales rep and customer.
Pluspunten
Great team
Minpunten
On-call roster some weekends
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met goed sfeer
Global Data Administrator (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH10 juni 2014
Als teamleider werkzaam is het een fantastisch bedrijf met zeer veel doorgroei mogelijkheden! Uitstekende salaris, heb zeker niet te klagen, Pensioen, ATV en verlofdagen zullen vele jaloers op zijn. Werkdruk? Als je alles goed regelt en goed delegeert valt dit zeker mee
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed betaalde baan .
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  ZH6 juni 2014
Heftruck werkzaamheden,laden/ lossen vrachtwagens/containers,leeg rijden bliklijn.
Goed betaalde baan in een goede werksfeer.
Was een 5 jarig detacherings contract beloofd, maar kon helaas niet blijven omdat ik drie keer van uitzend bureau was gewisseld bij heineken en was wettelijk verplicht om na twee jaar te vertrekken.
Pluspunten
Goed salaris (door ploegen toeslag en overwerk)
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Heineken. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 479 reviews
5228
4157
354
223
117

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Heineken gesorteerd op locatie