Reviews voor Heineken in Amsterdam

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.012 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun International culture
Global Director, Heineken (voormalige medewerker) –  Amsterdam16 januari 2019
It has amazing market footprint . A great international crowd of professionals . Very cool sponsorships . Very cool bar in HQ. A lot of opportunity to learn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een grote Heineken familie
Brand Ambassador (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 januari 2019
Menig man kent het straatbeeld van lange rijen voor de Heineken brouwerij in Amsterdam. Maar waar staan al deze mensen voor te wachten? Iedere dag staat er een jong en talentvol team klaar om de bezoekers een onvergetelijke ervaring te geven. Bij Heineken heb ik geleerd dat niet het aantal bezoekers telt, maar het aantal ervaringen en memories die je creëert. Deze sfeer werd bereikt door een hecht team van medewerkers, die een passie hebben voor bier. Daarnaast biedt het werken bij Heineken Experience ook mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Er worden diverse trainingen georganiseerd en is de mogelijkheid om op evenementen in het buitenland te werken. Afgelopen zomer kreeg ik de eer om te werken tijdens de Formule 1 in Silverstone, UK.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne secretaresse team
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 september 2018
Bij Heineken hangt een fijne werksfeer en vooral bij het secretaresse team is de samenwerking perfect.
Pluspunten
transparantheid
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A fast paced and dynamic company
Procurement Services Manager - Corporate Office (huidige medewerker) –  Amsterdam14 januari 2018
A company which is dynamic which requires proactive and passionate individuals who are committed to the company and their role. If you have strong communication skills and have the ability to manage a fast paced environment with challenging goals then apply now!
Pluspunten
Very sociable people
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great work, interesting days, nice coworkers
Ambassador (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 oktober 2017
Working for the Heineken Experience was really a great job. You were responsible for giving tourists an unforgettable time, I worked in many different sectors and got to know different cultures in the best possible way.
Pluspunten
getting to know different cultures
Minpunten
only a 30 minute break
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company to work for
Trade Marketing Jr. Project Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 mei 2017
Heineken is great company to work for. The company is the king of marketing and is sponsoring a lot of different world famous events which makes it super dynamic. Really nice colleagues. The dutch culture and the horizontal management helps a lot to feel comfortable and be productive.
Perfect mix of hard work and a lot of fun
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A fun company
Senior PMO / Portfolio PMO (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 mei 2017
Heineken still retains a strong element of the "family business" feeling. Drinks in one of the company bars after work on a Friday is encouraged :-)
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, zeer veel groeimogelijkheden
Groepsleider administratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 april 2017
Leuke ontspannen werksfeer, leuke collega's en uitdagende werkzaamheden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good atmosphere and fully involved
Talent Management Analyst Intern (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 oktober 2016
Even though I was an intern at that time, I was involved in all company activities such as cross team/department/functional meetings. Heineken also provided meetings/networks for interns to learn how to apply for jobs at Heineken.
At the beginning of the internship, my supervisor and other intern were giving very clear instructions about how to do the work, including the reasons behind it so that I have a full picture of my work. Later my supervisor gave me full responsibilities of my job areas and engaged me to more tasks. I enjoyed communicating with different regions to find out accurate talent data, even though there were different systems in different regions. We found out best ways to work with other regions. I also improved a lot with my Excel and power point skills.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb voornamelijk voor Heineken Experience gewerkt
Sr. Project Manager COZ Marketing (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 oktober 2016
Heineken was een klant van COZ Marketing en ik heb aan mooie projecten mogen meewerken.
Pluspunten
Locatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitstekende werkgever
Resource coordinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam3 mei 2016
Goede werksfeer, hoge werkdruk. Veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Fijne collega's.
Pluspunten
Wekelijkse vrijdagmiddagborrel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb daar tot mijn grote genoegen ruim 25 jaar gewerkt
Account manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH15 november 2015
Contact met diverse soorten van ondernemers. Van kroegbazen tot managers van grote horeca organisaties.
Zeer goede werksfeer enin een prettige omgeving om in te werken. Vertrouwen, collegialiteit, werken met prachtige producten.
Pluspunten
Alles
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amazing vibe, felt like family to me.
System and Maintenance Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH12 juni 2014
No day was the same, starting the day with installing a new bar anywhere in Amsterdam and surroundings. In the afternoon you finish the job and do a quick round true the city to fix any failures.

Also in charge of the design of the draught system, working close with sales rep and customer.
Pluspunten
Great team
Minpunten
On-call roster some weekends
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met goed sfeer
Global Data Administrator (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH10 juni 2014
Als teamleider werkzaam is het een fantastisch bedrijf met zeer veel doorgroei mogelijkheden! Uitstekende salaris, heb zeker niet te klagen, Pensioen, ATV en verlofdagen zullen vele jaloers op zijn. Werkdruk? Als je alles goed regelt en goed delegeert valt dit zeker mee
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very international company with good global career prespective
Area IT Manager - AME (huidige medewerker) –  Amsterdam, Netherlands17 maart 2014
Heineken is a great company with good career prespective.
It take care of their employees and offer big opportunity
However, it is still missing the international culture as it is dominated by Dutch nationalities
Pluspunten
Internation Career
Minpunten
Not having international culture yet
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 9Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
średnia
Central Service Coordinator Hosting SAP (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH21 november 2013
zastrzezenia do kadry zarzadzajacej ze wzgledu na brak balansu zycia prywatnego i pracy oraz informowania o zmianach.
Rozwoj zawodowy jest ograniczony, brak odpowiednich szkolen i treningow.
Pluspunten
Mila miedzynarodowa kultura pracy i wzajemny szacunek wspolpracownikow
Minpunten
Brak komunikacji z zespolem IT, informowaniu o zmianach
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie naam om voor te werken
Service Delivery - Application Support Coordinator (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 november 2013
Heineken is een mooi bedrijf om voor te werken. Het is een internationale omgeving met veel dynamiek. Er is veel uitdaging en doorgroei mogelijkheden. Wel is de werkdruk hoog.
Pluspunten
Centrum van Amsterdam
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 5Rapporteren

Zie meer reviews over Heineken

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Heineken. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 1.012 reviews
5513
4315
3124
234
126

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Heineken gesorteerd op locatie