Heijmans Reviews

Alle 32 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun and interesting experience
Innovation manager's assistant (voormalige medewerker) –  Gemeente 's-Hertogenbosch8 oktober 2019
Working in the innovation department was interesting as I could see activities throughout the company and where innovations were being developed.

The culture was really open and interactive, which is good for such a department I believe. What I really liked is the extend to which they worked together with universities and students to develop their innovations.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.bbh
Stratenmaker (huidige medewerker) –  Rosmalen9 juni 2019
Je kan bij Heijmans veel leren en door groeien, een nadeel bij de kleine tak kabels en leidingen merken we niet echt wat van de. Familie sfeer binnen groot Heijmans
Pluspunten
Leerbedrijf
Minpunten
G
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  overal19 juli 2018
te gek leuke collegas komt overal
veel geleerd.
leuke sfeer
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
stopte met kleine uitzendbureaus waar ik bij zat
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn en goed bedrijf
Accountmanager (huidige medewerker) –  Rosmalen1 mei 2018
Ik heb Heijmans ervaren als een betrokken werkgever. Zeer ervaren collega's die met hart voor de zaak werken. Een open cultuur waar je bij de manager zo binnen kan stappen.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel aandacht voor opleiding en cursussen
Beheerder wijk Vathorst (voormalige medewerker) –  Amersfoort20 maart 2018
- grote mate van zelfstandigheid
- onderdeel van een groter geheel
- prettige collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Harde maar leerzame periode
Grondwerker (voormalige medewerker) –  Naarden1 februari 2018
Gezien wat doorwerken inhoud , leerzaam kort maar krachtig geweest
Pluspunten
Samen werking, lachen, vrijdags borrel
Minpunten
Alleen maar buiten
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk met veel vrijheid
Functioneel beheerder SAP (huidige medewerker) –  Rosmalen19 september 2017
Vaak heb ik geen idee wat ik de dag kan gaan verwachten maar deze vult zich vanzelf met diverse verzoeken.
Door deelname in ict projecten heb ik heel veel geleerd zowel van applicaties,, project dynamiek als ook intermenselijke relarties met (eind)gebrukers.
Pluspunten
Veel vrijheid voor eigen inistiatieve
Minpunten
Veel procedure ivm beursgenoteerd bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelig samen werken met colegas
Grondwerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven20 februari 2017
goed gemotiveerd in grondwerkt bijzen olk putten en huis aasluiten dus alles gewerlkt en gemotiveerd
Pluspunten
goed
Minpunten
goed
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig bedrijf om voor te werken
Wegmarkeerder (voormalige medewerker) –  Assendelft17 januari 2017
groot bedrijf waar in je werkt
heeft veel ervaring
geeft veel om veiligheid
materieel goed voorelkaar
Pluspunten
zekerheid
Minpunten
opleidingen binnen de bv m, ogen beter geregeld worden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een mooie team gehad met 3 personen.
monteur infratechniek (voormalige medewerker) –  Veenendaal9 januari 2017
ik heb altijd met veel plezier bij Heijmans gewerkt.fijne collega's.mooi werk gedaan maar wel zwaar werk.
Pluspunten
goede collega's
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambiente Lavorativo per Locali (olandesi)
Ricerca e sviluppo Sistemi Tecnologici per Edifici (voormalige medewerker) –  Rosmalen13 november 2016
Buona compagnia con discreta organizzazzione.
Manca internazionalizzazzione ed apertura a nuove orizzonti innovativi, molto legata al ruolo di costruttore.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitdagende omgeving voor mensen die weten wat ze willen
Manager (huidige medewerker) –  Rosmalen5 oktober 2016
Technisch uitdagende omgeving. Door de eisen die opdrachtgevers stellen wordt je creativiteit op de proef gesteld. Eigen leiderschap helpt in je weg vinden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk in een gezellig en veilige werk omgeving
Bouw opruimer (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH13 januari 2016
Bij dit bedrijf is veiligheid het belangrijkste.
Als er een probleem is wordt deze gelijk opgelost
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
Het is een project en deze duurt tot en met juli.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig bedrijf
onderhoudsspecialist/projectcoördinator (huidige medewerker) –  Rosmalen, NB4 januari 2016
Sinds 01-02-2015 ben ik werkzaam bij Heijmans op de afdeling Asset Management. Het bedrijf kenmerkt zich als een prettig en sociaal bedrijf waar de balans tussen werk en prive goed is.

Zakelijk gezien merk ik dat Heijmans een behoorlijk ouderwets opererend bedrijf is. Samenwerking tussen de verschillende afdelingen/projecten verloopt moeizaam, inzet van mensen over diverse afdelingen/projecten staat nog in de kinderschoenen en de aanwezige kennis- en kunde kan veel beter worden ingezet.

Het leuke aan mijn huidige functie is de veelzijdigheid: praktische oplossingen (mee) bedenken, overleggen met monteurs, uitpluizen van onderhoudsplannen, overleggen met de klant, schrijven van werkinstructies, enz.

Het lastige/moeilijke aan mijn baan is zoveel mogelijk mensen op een lijn krijgen en houden. Voornamelijk het doorvoeren van optimaliseringen in de onderhoudsplannen is een strijd. Conservatieve denkwijzen zijn moeilijk te doorbreken. Uiteraard is dit ook weer de uitdaging van de job.
Pluspunten
Zeer sociaal bedrijf
Minpunten
Zakelijk dient het strakker aangestuurd te worden
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige club met goede arbeidsvoorwaarden
1e monteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH7 december 2015
vandaag heb ik oude convectors op schiphol gedemonteerd
in verband met verbreden kolommen en op later tijd stip zal ik deze weer terug monteren wel altijd een uitdaging om met convectors van twee meter lang naar de opslag tussen de vakantiegangers door te moeten lopen
Pluspunten
goede kosten vergoeding
Minpunten
soms slechte communicatie
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top
Meewerkend voorman (voormalige medewerker) –  Hoorn, NH27 november 2015
Ik heb er naar mijn zin gewerkt leuke mensen
mooi werk ik heb zeker veel ervaring op gedaan
zoals het spoor
Pluspunten
9
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
wegmarkeerder (voormalige medewerker) –  Assendelft, NH22 januari 2015
het werken met collega is leuk want je moet ook op elkaar letten want je staat soms in het verkeer
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
G
Stelleur (voormalige medewerker) –  Rosmalen, NB8 december 2014
Inzetbaar op meerdere plekken geweest.
Goede mogelijkheden om door te werken.
Gemotiveerd werken.
Pluspunten
Goed bedrijf.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
plezierig naar je werk is van groot belangrijk
Meewerkend voorman timmerman (voormalige medewerker) –  Drachten, FR3 december 2014
het met plezier naar je werk gaan staat mij altijd voor op. En dat was het bij bouwbedrijf Heijmans noord zeker .
En het omgaan met een goede collega's was natuurlijk ook van belang die mij ook gesteund in wat moeilijke tijden
Natuurlijk is de omgang met directie van groot belang
nu de vraag wat is het leukste van de baan
Ja daar heb ik maar een antwoord op ; Samen een goed en duurzaam product neer te zetten waar we later trots op kunnen zijn
Pluspunten
gezellige omgang met collegaa's
Minpunten
had ik bij mijn vorige werkgever niet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkte met een klein team, met een goede werksfeer.
magazijnmedewerker/onderhoudsmonteur (voormalige medewerker) –  Apeldoorn, GE30 oktober 2014
Een fijne werksfeer, je weet waar je aan toe bent.
In de pauze even relaxen met een partij darten.
Pluspunten
Ontspannen werksfeer
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Heijmans. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 32 reviews
512
415
35
20
10

Waarderingen per categorie

4,1Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Heijmans gesorteerd op locatie