HECTAS Facility Services Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel variatie in klussen en veel vrijheid.
Allround schoonmaker (voormalige medewerker) –  Drachten8 september 2019
Een dikke dertig jaar gewerkt bij Hectas dat zegt op zich wel genoeg. Ik kon daar zeer zelfstandig werken en de klussen waren zeer ruim en divers. Achteraf gezien was je wel een beetje eigen baas vanwege het vertrouwen dat de manager in me had. Loon ook altijd netjes uitbetaald. Ik werkte altijd overdag, 40 urige werkweek zeg maar. Veel eigen inbreng qua schoonmaak en dergelijke maakte het werken bij Hectas leuk. In de regio met collega in de auto op pad naar diverse locaties voor schoonmaakwerkzaamheden was geregeld weer wat nieuws, nooit saai....
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaak bedrijf
Bedrijf schoonmaak (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)6 november 2018
Schoonmaken van Menzis gebouw. Vaste afdeling. Vaste tijden. Leuke collega's.
Pluspunten
Loon, collegas
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectas, is een goede werkgever
Rayonmanager (voormalige medewerker) –  Duiven ( noordoost en midden Nederland)6 november 2018
Een prettige werkomgeving in een rustige kantoor tuin.( als je op kantoor werkt) Dit is voor een Rayonmanager maar voor 40 % aan de orde. Alle faciliteiten zijn voor handen waaronder een bedrijfsauto, laptop ,telefoon etc.
Het is een heerlijke baan met veel vrijheid. Echter door de krappe arbeidsmarkt word het al gauw stressvol. De belangrijkste oorzaak hier van is dat je als Rayonmanager ( goede en betrouwbare)
handjes moet hebben op de schoon te maken locaties en dit is erg moeilijk. De directie is nauw betrokken bij het midden management en er worden extra sessies gehouden om de samenwerking landelijk te stimuleren.
Pluspunten
De samenwerking met de regioassistentes is geweldig!!!
Minpunten
Hoge werkdruk en lange dagen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slechte werkgever
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Groningen17 augustus 2018
Veel werk in veel te weinig tijd.
Problemen worden genegeerd.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Hoge werkdruk. Weinig waardering.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke werkervaring
Objectleider (voormalige medewerker) –  Arnhem30 mei 2018
Je bent niks bij hectas problemen worden niet opgelost
Minpunten
Blijkbaar mag je helemaal verrot gescholden worden en mag je collega's je slaan
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Rayonleidster (voormalige medewerker) –  arnhem3 december 2017
het leiding geven vind ik leuk, mensen aansturen en coachen is wel echt mijn ding.
veel geleerd bij dit bedrijf, vele cursussen behaald, geleerd hoe je met mensen moet omgaan.
verschillende culturen en type mensen
Pluspunten
coachen, leiding geven
Minpunten
niet van toepassing
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving in een sporthal
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Wageningen21 juli 2017
Het dagelijks zelfstandig schoonmaken en onderhouden van een sportzaal die word gebruikt door scholen en sportverenigingen.
Pluspunten
eigentijd bepalen
Minpunten
Er waren wel eens mensen aan het douchen en dan moest ik wachten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectas Facillety Service een Schoonmaak bedrijf waar de Klant centraal staat!!!
Objectleider/Voorman alg. Schoonmaak (voormalige medewerker) –  Hoofdkantoor Duiven Gelderland14 mei 2017
Hectas Facillery Service onderscheid zich van andere Schoonmaak bedrijfen door een breef pakket diensten aantebieden waar de Klant centraal staat!!!
Pluspunten
Landelijk/ Regionaal sterk in Schoonmaak!!!
Minpunten
Hoge werkdruk en weinig tijd voor de objecten.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 11Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te weinig tijd voor bepaalde panden
Huishouding (voormalige medewerker) –  drachten20 februari 2017
Werktijd vaak te kort
leidinggevende is niet eerlijk naar personeel toe en bestellingen worden niet of te laat geleverd waardoor het werken bijna onmogelijk word gemaakt
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er was een goede werksfeer
schoonmaker kantoren (voormalige medewerker) –  Gendt21 april 2016
Het was een leuke baan. Het is schoonmaak werk van kantoren.
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 21Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer fijne werkgever
Objectleidster (voormalige medewerker) –  Tilburg1 juli 2014
Een zeer fijne werkgever waar je als werknemer geen nummer bent.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 12Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HECTAS Facility Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 12 reviews
55
43
31
21
12

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur

Reviews over HECTAS Facility Services gesorteerd op locatie