HECTAS Facility Services Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaak bedrijf
Bedrijf schoonmaak (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)6 november 2018
Schoonmaken van Menzis gebouw. Vaste afdeling. Vaste tijden. Leuke collega's.
Pluspunten
Loon, collegas
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer slechte werkgever
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Groningen17 augustus 2018
Veel werk in veel te weinig tijd.
Problemen worden genegeerd.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Hoge werkdruk. Weinig waardering.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke werkervaring
Objectleider (voormalige medewerker) –  Arnhem30 mei 2018
Je bent niks bij hectas problemen worden niet opgelost
Minpunten
Blijkbaar mag je helemaal verrot gescholden worden en mag je collega's je slaan
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving
Rayonleidster (voormalige medewerker) –  arnhem3 december 2017
het leiding geven vind ik leuk, mensen aansturen en coachen is wel echt mijn ding.
veel geleerd bij dit bedrijf, vele cursussen behaald, geleerd hoe je met mensen moet omgaan.
verschillende culturen en type mensen
Pluspunten
coachen, leiding geven
Minpunten
niet van toepassing
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving in een sporthal
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Wageningen21 juli 2017
Het dagelijks zelfstandig schoonmaken en onderhouden van een sportzaal die word gebruikt door scholen en sportverenigingen.
Pluspunten
eigentijd bepalen
Minpunten
Er waren wel eens mensen aan het douchen en dan moest ik wachten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectas Facillety Service een Schoonmaak bedrijf waar de Klant centraal staat!!!
Objectleider/Voorman alg. Schoonmaak (voormalige medewerker) –  Hoofdkantoor Duiven Gelderland14 mei 2017
Hectas Facillery Service onderscheid zich van andere Schoonmaak bedrijfen door een breef pakket diensten aantebieden waar de Klant centraal staat!!!
Pluspunten
Landelijk/ Regionaal sterk in Schoonmaak!!!
Minpunten
Hoge werkdruk en weinig tijd voor de objecten.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 10Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te weinig tijd voor bepaalde panden
Huishouding (voormalige medewerker) –  drachten20 februari 2017
Werktijd vaak te kort
leidinggevende is niet eerlijk naar personeel toe en bestellingen worden niet of te laat geleverd waardoor het werken bijna onmogelijk word gemaakt
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er was een goede werksfeer
schoonmaker kantoren (voormalige medewerker) –  Gendt21 april 2016
Het was een leuke baan. Het is schoonmaak werk van kantoren.
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 19Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer fijne werkgever
Objectleidster (voormalige medewerker) –  Tilburg1 juli 2014
Een zeer fijne werkgever waar je als werknemer geen nummer bent.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 10Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HECTAS Facility Services. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 10 reviews
54
43
30
21
12

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over HECTAS Facility Services gesorteerd op locatie