Harting-Bank Reviews

Alle 21 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kom hier niet.
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Groningen23 oktober 2019
Slecht, als werknemer ben je maar een nummer.
Werkdruk te hoog
Naar de klant wordt niet geluisterd, werknemer ook niet.
Te weinig personeel
10/12 uren dagelijks draaien is normaal.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Extreem lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fout bedrijf leiding gevende kan er niets van
servicemonteur (voormalige medewerker) –  Den Haag Centrum28 november 2018
fout bedrijf foute werk omstandigheden zeer rommelig
Pluspunten
niks
Minpunten
foute leiding gevende
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamische
Logistiek planner/allround medewerker/ teamleider (huidige medewerker) –  Purmerend18 juni 2018
werken bij de harting - bank is voor een ieder anders.

bij mij is een hele sterke verantwoordelijkheid gevoel naar boven is gekomen tegenover de oudere generatie waarmee je te maken heb.
doorgroei mogelijkheden zijn hier nihil je moet echt je stempel drukken om vooruitgang te boeken.
Pluspunten
soms eerder naar huis
Minpunten
kom niet aan me pauzes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Vestigingsmanager Budget en Onderhoud (voormalige medewerker) –  Bleiswijk24 april 2018
Met veel plezier gewerkt, goede sfeer. fijne collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Monteur (voormalige medewerker) –  Den Haag17 januari 2018
goed management waar er naar je geluisterd wordt.

goede taakverdeling van het personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een erg gezellig team om mee te werken
Medior Monteur (huidige medewerker) –  Groningen (stad)9 januari 2018
Het werken bij Harting-Bank is erg leuk. Het is een hecht team.
Pluspunten
hecht team
Minpunten
geen cao
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Matige werkgever
Debiteurenbeheer (voormalige medewerker) –  utrecht25 september 2017
Laatste jaren ervaren als een slechte werkgever, ingezonde werksfeer en angst regeert.
Pluspunten
geen
Minpunten
Veel wantrouwen en angst regeert op de werkvloer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzaam
Meubelstoffeerder (voormalige medewerker) –  Utrecht22 juli 2017
Heel veel geleerd wat betreft aanpassen van rolstoelen.
leuke collega.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hardwerkend team dat aan veel bedrijfstransities het hoofd biedt
Accountmanager (huidige medewerker) –  Dordrecht24 mei 2017
De hele dag door worden ad hoc beslissingen genomen.
Het grootste probleem was het ontbreken van een eenduidige manier van werken.
Management geeft je een grote vrijheid om je werk te doen.
Je wordt gehinderd doordat gegevens overal in fragmenten zijn opgeslagen.
Je wordt niet ingewerkt en er wordt weinig tijd besteed om antwoorden op je vragen te geven.
Pluspunten
grote vrijheid van handelen
Minpunten
Je wordt niet ingewerkt maar in het diepe gegooid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte werkgever
Afdelingsmanager service en logistiek (voormalige medewerker) –  Utrecht20 mei 2017
Belachelijke werkgever word geen aandacht geschonken aan de die het bedrijf hebben groot gemaakt
Pluspunten
Geen
Minpunten
Heel veel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte arbeidsvoorwaarden
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Utrecht20 mei 2017
Slechte arbeidsvoorwaarden, grote kloof met management.
Salaris is heel laag en emphatie met de werknemers is er niet
Pluspunten
geen
Minpunten
heel veel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd vrolijk
service monteur (voormalige medewerker) –  Zoetermeer, ZH4 maart 2015
Ik ben klant vriendelijk en vrolijk altijd in voor een praatje.
Altijd de klant het woordt doen nooit teggen in gaan. Sta altijd klaar voor probleemen waar hun teggen aan lopen en bedenk een oplossing.Als een klant een nieuwe voorzienig moest stuur ik altijd de verkoper op af.het moelijks vondt ik als er niet werd geluister door de leinding gevende . het leukst vond ik de vrijheid lekker buiten werken en altijd gezelleige klanten .
Pluspunten
altijd koffie
Minpunten
te weinig betaald
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf met goed personeel
Monteur revalidatiemiddelen (voormalige medewerker) –  Zoetermeer, ZH8 februari 2015
Harting Bank bestaat al meer dan 100 jaar . Het personeel op de werkvloer is goed gemotiveerd . De bedrijfsvoering wisselt nogal , daarom is niet altijd en overal goed geregeld . Helaas was er geen CAO in mijn tijd . Heeft meer na- dan voordelen .
Groot klantenbestand en goede leermogelijkheden .
Pluspunten
Goede leer mogelijkheden
Minpunten
geen CAO en wisselende managers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Planning en aannemen van reparaties en aanpassingen voor mensen met een hulpmiddel
Planning service en logistiek (voormalige medewerker) –  Groningen22 oktober 2014
Harting Bank, groot landelijk bedrijf in hulp en revalidatiemiddelen. 2011 tot 01-11-2014
Met ongeveer 1700 werknemers. (rolstoel, scootmobiel, douche toilet hulpmiddelen)

Werkzaamheden
- Planner service en logistiek
- Magazijn werkzaamheden
- Verkoop van producten
- Behandeling reparaties, retour opdrachten, aanvragen en leveringen
- Routes maken voor 3 monteurs (30 opdrachten) en een afleveraar (15 opdrachten) + spoed opdrachten
- Telefonisch contact met klanten en leveranciers (hele dag)
- Orderverwerking (alles van voorgaande dag) / administratie
- Bestellingen plaatsen bij leveranciers
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en hard werkend account
Junior planner Service en Adviec (voormalige medewerker) –  Leiderdorp14 juli 2014
IK heb een hoop geleerd op de werkvloer, zoals binnen boeken van goederen. En zorgen dat ze bij de juiste mensen kwamen. Ook heb ik geleerd voor mezelf op te komen en sterker in mijn schoenen te staan.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hectische werkomgeving, onderhevig aan veel veranderingen
Teamleidster Administratie (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH16 juni 2014
Daar er veel verandering op handen waren, was de werkomgeving onrustig, ook mede door de interne verhuizingen. Later is de afdeling opgeheven en zijn de mensen bij andere afdelingen en locaties ondergebracht
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
technisch en sociaal bezig zijn.
Buitendienstmonteur (voormalige medewerker) –  Drachten, FR25 februari 2014
Een dag werken was; lekker onderweg, klanten helpen.
Technisch heb ik veel bij geleerd.
Leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Administratief en financieel medewerker (huidige medewerker) –  Arnhem10 oktober 2013
Pluspunt: bij kunnen dragen aan een maatschappelijk goed doel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Junior Adviseur (voormalige medewerker) –  Meppel21 maart 2013
Prettige collega's, leuke sfeer, veel klantcontacten en goed overleg tussen collega's onderling.

Het moeilijkste van de baan is de vele verschillende contracten met zorgverzekeraars, elk met eigen regels.

Leukste van de baan was de dingen uitzoeken zodat je toch een adequaat advies kan geven.
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
weinig pauzes
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Indiceren in een informele werksfeer!
indicatie steller (voormalige medewerker) –  Utrecht30 december 2012
Voor deze baan ben ik tijdelijk aangenomen, omdat de loop hulp middelen volgens jaar niet meer worden vergoed. Vragen de meeste mensen nog hun loop hulp middelen dit jaar aan. Vandaar de extra drukte bij de Hartingbank en ben ik aangenomen tot eind april 2013. Omdat de hartingbank een erg gezellige werksfeer heeft en ik het werk erg leuk vindt zou ik graag willen blijven. Helaas kan de Hartingbank mij dat niet beloven omdat ze het volgend jaar gaan redden met de mensen gaan redden die er al zijn en aan het reorganiseren zijn. Vandaar dat ik nu op zoek ben naar een nieuwe leuke baan!
Pluspunten
gezellige werksfeer, aardige collega's, leuk werk
Minpunten
geen zekerheid wegens reorganisatie en loop hulp middelen die niet meer worden vergoed vanaf 2013.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Harting-Bank. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 21 reviews
52
47
38
21
13

Waarderingen per categorie

3,2Werk-privébalans
2,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,4Doorgroeimogelijkheden
2,5Management
3,0Bedrijfscultuur

Reviews over Harting-Bank gesorteerd op locatie