HANOS Reviews

39 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 42 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Helaas een hoop gesjoemel op logistiek niveau
Chauffeur/bezorger (voormalige medewerker) –  Heerenveen7 maart 2019
Heel zwaar werk waarvoor je schandelijk wordt onderbetaald. Daarnaast hebben ze op de uren administratie een systeem wat alleen zij begrijpen maar waar wettelijk een en ander niet klopt. Duidelijkheid ver te zoeken, onlogische routes.
Minpunten
Te zwaar werk voor het salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collega's zijn gezellig
Medewerker kaas (voormalige medewerker) –  Den Haag22 februari 2019
Weinig tot geen doorgroei mogelijkheden, verwachten wel dat er taken worden overgenomen van je afdelingschef maar geen extra salaris.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interessant en ambitieus bedrijf.
Medewerker distributiecentrum (voormalige medewerker) –  Zwolle13 december 2018
Werken bij de HANOS was een zeer leuke bijbaan voor mij voor meer dan 4 jaar lang. In die tijd is het volume van distributie enorm gegroeid, maar daar werd zeer goed mee omgegaan en de sfeer bleef altijd goed. Ik heb met veel leuke mensen samengewerkt en werken bij de HANOS was altijd een van mijn hoogtepunten elke week.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goed bedrijf om de eerste vakkennis in de logistiek op te doen
Leerling logistiek teamleider (voormalige medewerker) –  Delft, NL3 december 2018
na 11 maanden afscheid moeten nemen omdat er niet aan mijn leereisen voldaan werd mbt mijn opleiding
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vervelend management leuke colega’s
Medewerker non food (voormalige medewerker) –  Zwolle1 december 2018
Wat een bijzondere organisatie, leuke mederwerkers, sociaal en gezellig.
Management is echter zeer vervelend, daardoor ligt de druk hoog en is het ziekteverzuim hoog.
Alles komt van 1 kant om zo de omzet maar te laten stijgen, maar als ergens om gevraagd wordt is het antwoord stellig Nee.
Pluspunten
Gratis eten, collega’s
Minpunten
Management, eenrichtingsverkeer
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg onprofessioneel bedrijf (nijmegen)
Medewerker Dry Food Market (voormalige medewerker) –  Nijmegen23 september 2018
erg onprofessioneel bedrijf, vriendjespolitiek staat hoog in het vaandel bij het management. loopt erg achter qua werkwijze vergeleken met de concurrentie groothandels. Het lijkt alsof hanos in 1999 is blijven hangen, voorraad en tellijsten enz gaan met de hand en er komt geen hand-terminal bij kijken alles met pen en papier.
Pluspunten
Leuke vrije sfeer
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een veelzijdige baan
Receptioniste/gastvrouw/kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen16 augustus 2018
Een prettige werksfeer met leuke en gezeliige collega,s.

kortom een fijn bedrijf om te werken
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
avonddiensten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Teamleider Food DC (voormalige medewerker) –  Apeldoorn9 augustus 2018
Goed bedrijf met een stevig concept. Zodra je zelf inzet toont en normaal gemotiveerd je werkt doet is alles mogelijk. Men is bereid te investeren in opleiding en wil graag meedenken met je ambitie.
Men heeft niets met mensen die alleen maar kunnen klagen en alles benaderen vanuit het negatieve. Denk mee, doe mee en toon jezelf op een positieve manier dan zijn de mogelijkheden eindeloos.
Pluspunten
Carrière kansen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Best wel een mooi bedrijf, maar veel mogelijkheden om het voor medewerkers en klanten plezieriger te maken.
Planner (huidige medewerker) –  Amsterdam2 juli 2018
Hanos is een bedrijf dat het binnen de horecawereld vooral van zijn service en uitgebreide assortiment moet hebben. De service richting klanten is ondermaats en dat komt vooral doordat het management geen knopen durft door te hakken. Hanos kan succesvoller worden wanneer er duidelijke afspraken worden gemaakt met klanten waar men zich ook daadwerkelijk aan kan houden.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Veel ontevredenheid bij klanten
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
P&O medewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn7 februari 2018
No nonsens mentaliteit, gewoon aanpakken. Hard werken in een prettige werkomgeving en prettige collega's. Management is alert en houdt je scherp.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 36Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf en betrokken en loyale werkomgeving
HR Officer (huidige medewerker) –  Apeldoorn7 februari 2018
Fijne organisatie om voor te werken met mooie producten en sociale collega's. Zo ervaar ik ook het werken: collega's zijn betrokken en loyaal aan HANOS als werkgever en leggen de lat hoog, waardoor het prettig samenwerken is.

De cultuur is nuchter en praktisch ingesteld en je krijgt hier veel vrijheid in het uitvoeren van de werkzaamheden. Ten slotte wordt er meegedacht met de medewerkers en worden er veel doorgroeimogelijkheden geboden; er zijn dan ook veel collega's doorgegroeid naar andere functies binnen HANOS.
Pluspunten
Goede lunches in bedrijfsrestaurant; vrijheid in de werkzaamheden; goede en gezellige werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 29Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nummer 430
Diepvries medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn5 januari 2018
Een aantal maanden in de diepvries (-30) gewerkt, bij de sollicitatie beloofde hanos dat ik goede kleding zou krijgen en tijd om te acclimatiseren. Helaas was dit niet het geval. Je bent bij hanos echt een nummertje wat niks mag zeggen of mag klagen over het beleid wat er gevoerd wordt.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Teveel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 42Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hanos
order picker (huidige medewerker) –  Apeldoorn19 november 2017
relatief goed verdienen, leuk werk alleen erg vroeg
Pluspunten
gratis cup a soup
Minpunten
erg vroeg beginnen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 17Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good atmospher, friendly staff
Order Picker (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 juni 2017
Great place to work, staff and specially supervisors very friendly and helpful. Good salary always on time. Used to work there for a few months and never had complain about anything.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 15Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Begin was leuk werd daarna alleen maar erger
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 juni 2017
9 jaar gewerkt daar ben begonnen onder een mannelijke directie. Die was top kwa socialisatie er werd op de werk vloer nog gelachen.
Daarna kwam een vrouw als directie die haalde gelijk al het beetje lol dat je in je werk had eruit.
Werkdruk is hoog. Bijna geen of lage loonsverhoging. In 9 jaar 1x verhoging gehad.
Na lang ziektewet uitgevallen. En werk er nu 2 jaar niet meer maar nog maken ze mijn leven zuur door steeds tegen mijn uitkering in beroep te gaan.
Collega's zijn wel leuk om mee te werken alhoewel er ook veel geroddeld werd.
Pluspunten
Avondeten
Minpunten
Geen respect.
Was deze review waardevol?Ja 47Nee 12Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie, slechte sfeer
Winkelmedewerker (stage) (voormalige medewerker) –  Heerenveen29 mei 2017
Zeer slechte communicatie en geen fijne sfeer. Duidelijke hiërarchie waarin het management bijvoorbeeld nooit samen eet of uitjes heeft met 'het gewone personeel'. Staan duidelijk boven je. Er wordt niet goed beseft dat je het bedrijf gezamenlijk runt en dat daarin iedereen belangrijk is.

Roosters voor de komende week 2 dagen van tevoren krijgen is eerder regel dan uitzondering. Geen betrokkenheid en daardoor daalde mijn verantwoordelijkheidsgevoel ook met de dag.
Pluspunten
Wanneer je tot in de avonduren werkt wordt er voor warm eten gezorgd
Was deze review waardevol?Ja 49Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie zaak.
Verkoopspecialist Catering (voormalige medewerker) –  Delft15 mei 2017
Prachtig bedrijf super goed voor de klanten. Werkdruk te hoog
Pluspunten
Avondeten wordt verzorgd
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 10Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige klanten maar vervelende bedrijfsvoering
Medewerker verkoop (voormalige medewerker) –  zwolle30 januari 2017
veelzijdige funtie wat soms teveel van je vraagt.
administratieve vaardigheden
telefonische vaardigheden
bestellen en verkopen.
directie is erg baas-werknemer ipv leider. vallen je persoonlijk aan.
collega's kunnen erg gezellig zijn maar er wordt enorm veel geroddeld.
moeilijkste is om te gaan met de directie.
leuke is de klanten!
Pluspunten
gezellige lieve klanten
Minpunten
directie!!!
Was deze review waardevol?Ja 38Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super slechte communicatie
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 december 2016
Na 3 jaar toch maar zelf ontslag genomen omdat ik steeds tegen dezelfde feiten aan liep.
De hele organisatie bestaat uit allemaal eilandjes en iedereen schuift alles af.
In 3 jaar tijd nooit een cent loonsverhoging gekregen ondanks gemaakte afspraken.
De logistiek manager is al enkele keren vervangen maar de laatste is nog ondeskundiger als zijn voorgangers.
Alleen maar gezeik en nooit een bedankje vanuit Hanos.
Daar tegen van klanten bijna alleen maar lof.
Bij aanvragen van vrije dagen nooit een antwoord terug, akkoord of niet akkoord.
Je moet er altijd achteraan zeuren.
Er ligt altijd een hele stapel verlofaanvragen op het bureau.
Hoofdlogistiek geeft altijd het goeie voorbeeld, loopt 'smorgens scheldend en vloekend door de loods.
Andere afdelingen zijn dan de klos dat het allemaal slecht loopt.
Met een fatsoenlijke planning kunnen er 2 vrachtauto's uit in plaats van 2 erbij.
En als je naar huis gaat kun je nog spullen gaan afleveren, die zijn blijven staan door de goeie werkwijze, met je eigen auto.
Je komt er toch langs wordt er gezegd.
Ik kom er langs als ik erlangs rijd ja.
Het werk is leuk en vaak druk maar op de zaak is altijd gezeik.
Eenmaal weg is het goed.
Mooi bedrijf maar geen communicatie en slechte leiding.
Pluspunten
Bij klanten leuk
Minpunten
Super slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 80Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Chauffeur (huidige medewerker) –  Zwolle13 september 2016
leuke collega's mooie routes. redelijke tot zeer grote tijds druk
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 13Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HANOS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,8
Gebaseerd op 42 reviews
54
48
314
26
110

Waarderingen per categorie

2,8Werk-Privé Balans
2,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,2Doorgroeimogelijkheden
2,4Management
2,5Bedrijfscultuur