HANOS Reviews

33 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 36 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg onprofessioneel bedrijf (nijmegen)
Medewerker Dry Food Market (voormalige medewerker) –  Nijmegen23 september 2018
erg onprofessioneel bedrijf, vriendjespolitiek staat hoog in het vaandel bij het management. loopt erg achter qua werkwijze vergeleken met de concurrentie groothandels. Het lijkt alsof hanos in 1999 is blijven hangen, voorraad en tellijsten enz gaan met de hand en er komt geen hand-terminal bij kijken alles met pen en papier.
Pluspunten
Leuke vrije sfeer
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een veelzijdige baan
Receptioniste/gastvrouw/kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen16 augustus 2018
Een prettige werksfeer met leuke en gezeliige collega,s.

kortom een fijn bedrijf om te werken
Pluspunten
gratis lunches
Minpunten
avonddiensten
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf
Teamleider Food DC (voormalige medewerker) –  Apeldoorn9 augustus 2018
Goed bedrijf met een stevig concept. Zodra je zelf inzet toont en normaal gemotiveerd je werkt doet is alles mogelijk. Men is bereid te investeren in opleiding en wil graag meedenken met je ambitie.
Men heeft niets met mensen die alleen maar kunnen klagen en alles benaderen vanuit het negatieve. Denk mee, doe mee en toon jezelf op een positieve manier dan zijn de mogelijkheden eindeloos.
Pluspunten
Carrière kansen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
P&O medewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn7 februari 2018
No nonsens mentaliteit, gewoon aanpakken. Hard werken in een prettige werkomgeving en prettige collega's. Management is alert en houdt je scherp.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 26Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf en betrokken en loyale werkomgeving
HR Officer (huidige medewerker) –  Apeldoorn7 februari 2018
Fijne organisatie om voor te werken met mooie producten en sociale collega's. Zo ervaar ik ook het werken: collega's zijn betrokken en loyaal aan HANOS als werkgever en leggen de lat hoog, waardoor het prettig samenwerken is.

De cultuur is nuchter en praktisch ingesteld en je krijgt hier veel vrijheid in het uitvoeren van de werkzaamheden. Ten slotte wordt er meegedacht met de medewerkers en worden er veel doorgroeimogelijkheden geboden; er zijn dan ook veel collega's doorgegroeid naar andere functies binnen HANOS.
Pluspunten
Goede lunches in bedrijfsrestaurant; vrijheid in de werkzaamheden; goede en gezellige werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 18Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nummer 430
Diepvries medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn5 januari 2018
Een aantal maanden in de diepvries (-30) gewerkt, bij de sollicitatie beloofde hanos dat ik goede kleding zou krijgen en tijd om te acclimatiseren. Helaas was dit niet het geval. Je bent bij hanos echt een nummertje wat niks mag zeggen of mag klagen over het beleid wat er gevoerd wordt.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Teveel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hanos
order picker (huidige medewerker) –  Apeldoorn19 november 2017
relatief goed verdienen, leuk werk alleen erg vroeg
Pluspunten
gratis cup a soup
Minpunten
erg vroeg beginnen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good atmospher, friendly staff
Order Picker (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 juni 2017
Great place to work, staff and specially supervisors very friendly and helpful. Good salary always on time. Used to work there for a few months and never had complain about anything.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Begin was leuk werd daarna alleen maar erger
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 juni 2017
9 jaar gewerkt daar ben begonnen onder een mannelijke directie. Die was top kwa socialisatie er werd op de werk vloer nog gelachen.
Daarna kwam een vrouw als directie die haalde gelijk al het beetje lol dat je in je werk had eruit.
Werkdruk is hoog. Bijna geen of lage loonsverhoging. In 9 jaar 1x verhoging gehad.
Na lang ziektewet uitgevallen. En werk er nu 2 jaar niet meer maar nog maken ze mijn leven zuur door steeds tegen mijn uitkering in beroep te gaan.
Collega's zijn wel leuk om mee te werken alhoewel er ook veel geroddeld werd.
Pluspunten
Avondeten
Minpunten
Geen respect.
Was deze review waardevol?Ja 38Nee 12Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie, slechte sfeer
Winkelmedewerker (stage) (voormalige medewerker) –  Heerenveen29 mei 2017
Zeer slechte communicatie en geen fijne sfeer. Duidelijke hiërarchie waarin het management bijvoorbeeld nooit samen eet of uitjes heeft met 'het gewone personeel'. Staan duidelijk boven je. Er wordt niet goed beseft dat je het bedrijf gezamenlijk runt en dat daarin iedereen belangrijk is.

Roosters voor de komende week 2 dagen van tevoren krijgen is eerder regel dan uitzondering. Geen betrokkenheid en daardoor daalde mijn verantwoordelijkheidsgevoel ook met de dag.
Pluspunten
Wanneer je tot in de avonduren werkt wordt er voor warm eten gezorgd
Was deze review waardevol?Ja 41Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie zaak.
Verkoopspecialist Catering (voormalige medewerker) –  Delft15 mei 2017
Prachtig bedrijf super goed voor de klanten. Werkdruk te hoog
Pluspunten
Avondeten wordt verzorgd
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige klanten maar vervelende bedrijfsvoering
Medewerker verkoop (voormalige medewerker) –  zwolle30 januari 2017
veelzijdige funtie wat soms teveel van je vraagt.
administratieve vaardigheden
telefonische vaardigheden
bestellen en verkopen.
directie is erg baas-werknemer ipv leider. vallen je persoonlijk aan.
collega's kunnen erg gezellig zijn maar er wordt enorm veel geroddeld.
moeilijkste is om te gaan met de directie.
leuke is de klanten!
Pluspunten
gezellige lieve klanten
Minpunten
directie!!!
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super slechte communicatie
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 december 2016
Na 3 jaar toch maar zelf ontslag genomen omdat ik steeds tegen dezelfde feiten aan liep.
De hele organisatie bestaat uit allemaal eilandjes en iedereen schuift alles af.
In 3 jaar tijd nooit een cent loonsverhoging gekregen ondanks gemaakte afspraken.
De logistiek manager is al enkele keren vervangen maar de laatste is nog ondeskundiger als zijn voorgangers.
Alleen maar gezeik en nooit een bedankje vanuit Hanos.
Daar tegen van klanten bijna alleen maar lof.
Bij aanvragen van vrije dagen nooit een antwoord terug, akkoord of niet akkoord.
Je moet er altijd achteraan zeuren.
Er ligt altijd een hele stapel verlofaanvragen op het bureau.
Hoofdlogistiek geeft altijd het goeie voorbeeld, loopt 'smorgens scheldend en vloekend door de loods.
Andere afdelingen zijn dan de klos dat het allemaal slecht loopt.
Met een fatsoenlijke planning kunnen er 2 vrachtauto's uit in plaats van 2 erbij.
En als je naar huis gaat kun je nog spullen gaan afleveren, die zijn blijven staan door de goeie werkwijze, met je eigen auto.
Je komt er toch langs wordt er gezegd.
Ik kom er langs als ik erlangs rijd ja.
Het werk is leuk en vaak druk maar op de zaak is altijd gezeik.
Eenmaal weg is het goed.
Mooi bedrijf maar geen communicatie en slechte leiding.
Pluspunten
Bij klanten leuk
Minpunten
Super slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 71Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Chauffeur (huidige medewerker) –  Zwolle13 september 2016
leuke collega's mooie routes. redelijke tot zeer grote tijds druk
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen prettig bedrijf
Chef KW (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 juli 2016
Slechtste werkgever die ik in mijn loopbaan gehad hebt.
Hypocriete leidinggevenden en zeer slecht in het nakomen van arbeidsvoorwaarden! Dit is voor mij een verloren tijd geweest.
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 50Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zat er maar kort kan niet een goed beeld geven
Technisch Applicatie Consultant (voormalige medewerker) –  Apeldoorn26 mei 2016
zat er maar kort kan niet een goed beeld geven

vooral met collega's van CTAC bezig
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 23Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
orderpicker en artikelen aanvullen (voormalige medewerker) –  Apeldoorn23 februari 2016
elke dag was weer een drukke dag op het werkvloer en collegialiteit heerste er zeker.
ik heb verschillende dingen geleerd zoals orderpicken artikelen,
wegzetten met de hoogpicker en ongeschikte aantal artikelen, (berekenen of weghalen).
de leidinggevende hield veel rekening met de werknemers.
er werd iedere week een toespraak over de wijzigingen in het bedrijf, en wat eventueel beter kon gehouden.
de collegas kon ik allemaal goed mee opschieten ma ze waren niet allemaal gemotiveerd.
niet veel moeilijkheden gehad.
het leukste van me baantje daar was de sfeer na elkaar en het werkstof zelf was erg leerzaam en geslaagd
Pluspunten
dat het bedrijf zelf goed in mekaar steekt op gebied van werkwijze
Minpunten
dat er veel mensen waren die niet hard genoeg werkten en dat had effect op de anderen
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gellige werksfeer en colega,s
Embalge medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH25 januari 2016
Je begint met de binnen gekomen embalage uit te sorteren Food bakken op kleur en klaar zetten op pallets voor het wassen in de wasstraat groente kratten op maat lege flessen in de goede kratten rolcontainers naar binnen voor de ordepickers
Pluspunten
je begint met avonddienst warm eten
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 20Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hanos
leiding geven (voormalige medewerker) –  heerenveen22 augustus 2015
bij de hanos was het een lekkere werksfeer aan ge zien dat ik daar leiding gaven me personeel als collega's behandelden
Pluspunten
mooi en netjesbedrijf
Minpunten
waren nooit op tijd klaar
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 39Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen hele goede werksfeer door toenmalige manager expeditie
distributie sjouwfeur (voormalige medewerker) –  eindhoven19 mei 2015
bij aanvang , producten in karren laden in koelcel en controleren
wagen laden
rijden naar klanten (soms te veel op 1 dag)
terug bij hanos lossen van wagen en soms lege fust ophalen aan andere zijde van het pand en deze ook weer lossen.

al met al veel sjouw werk (niet heel erg) maar in combinatie met het rijden etc soms te veel druk op de werkzaamheden door de toenmalige expeditie leider welke duidelijk zelf de werkdruk niet aan kon. gelukkig heeft deze man binnen de organisatie inmiddels afgedaan en zijn de omstandigheden nu wat beter begrijp ik van oud collega's.
Pluspunten
relatieve vrijheid bij het bezorgen
Minpunten
het bij de klanten in de koelruimte's lossen, welke soms verspreid door de locatie liggen
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 17Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HANOS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,8
Gebaseerd op 36 reviews
54
46
313
25
18

Waarderingen per categorie

2,8Werk-Privé Balans
2,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,4Management
2,6Bedrijfscultuur