HANOS Reviews

29 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 31 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
P&O medewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn7 februari 2018
No nonsens mentaliteit, gewoon aanpakken. Hard werken in een prettige werkomgeving en prettige collega's. Management is alert en houdt je scherp.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf en betrokken en loyale werkomgeving
HR Officer (huidige medewerker) –  Apeldoorn7 februari 2018
Fijne organisatie om voor te werken met mooie producten en sociale collega's. Zo ervaar ik ook het werken: collega's zijn betrokken en loyaal aan HANOS als werkgever en leggen de lat hoog, waardoor het prettig samenwerken is.

De cultuur is nuchter en praktisch ingesteld en je krijgt hier veel vrijheid in het uitvoeren van de werkzaamheden. Ten slotte wordt er meegedacht met de medewerkers en worden er veel doorgroeimogelijkheden geboden; er zijn dan ook veel collega's doorgegroeid naar andere functies binnen HANOS.
Pluspunten
Goede lunches in bedrijfsrestaurant; vrijheid in de werkzaamheden; goede en gezellige werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nummer 430
Diepvries medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn5 januari 2018
Een aantal maanden in de diepvries (-30) gewerkt, bij de sollicitatie beloofde hanos dat ik goede kleding zou krijgen en tijd om te acclimatiseren. Helaas was dit niet het geval. Je bent bij hanos echt een nummertje wat niks mag zeggen of mag klagen over het beleid wat er gevoerd wordt.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Teveel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good atmospher, friendly staff
Order Picker (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 juni 2017
Great place to work, staff and specially supervisors very friendly and helpful. Good salary always on time. Used to work there for a few months and never had complain about anything.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Begin was leuk werd daarna alleen maar erger
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 juni 2017
9 jaar gewerkt daar ben begonnen onder een mannelijke directie. Die was top kwa socialisatie er werd op de werk vloer nog gelachen.
Daarna kwam een vrouw als directie die haalde gelijk al het beetje lol dat je in je werk had eruit.
Werkdruk is hoog. Bijna geen of lage loonsverhoging. In 9 jaar 1x verhoging gehad.
Na lang ziektewet uitgevallen. En werk er nu 2 jaar niet meer maar nog maken ze mijn leven zuur door steeds tegen mijn uitkering in beroep te gaan.
Collega's zijn wel leuk om mee te werken alhoewel er ook veel geroddeld werd.
Pluspunten
Avondeten
Minpunten
Geen respect.
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechte communicatie, slechte sfeer
Winkelmedewerker (stage) (voormalige medewerker) –  Heerenveen29 mei 2017
Zeer slechte communicatie en geen fijne sfeer. Duidelijke hiërarchie waarin het management bijvoorbeeld nooit samen eet of uitjes heeft met 'het gewone personeel'. Staan duidelijk boven je. Er wordt niet goed beseft dat je het bedrijf gezamenlijk runt en dat daarin iedereen belangrijk is.

Roosters voor de komende week 2 dagen van tevoren krijgen is eerder regel dan uitzondering. Geen betrokkenheid en daardoor daalde mijn verantwoordelijkheidsgevoel ook met de dag.
Pluspunten
Wanneer je tot in de avonduren werkt wordt er voor warm eten gezorgd
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie zaak.
Verkoopspecialist Catering (voormalige medewerker) –  Delft15 mei 2017
Prachtig bedrijf super goed voor de klanten. Werkdruk te hoog
Pluspunten
Avondeten wordt verzorgd
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige klanten maar vervelende bedrijfsvoering
Medewerker verkoop (voormalige medewerker) –  zwolle30 januari 2017
veelzijdige funtie wat soms teveel van je vraagt.
administratieve vaardigheden
telefonische vaardigheden
bestellen en verkopen.
directie is erg baas-werknemer ipv leider. vallen je persoonlijk aan.
collega's kunnen erg gezellig zijn maar er wordt enorm veel geroddeld.
moeilijkste is om te gaan met de directie.
leuke is de klanten!
Pluspunten
gezellige lieve klanten
Minpunten
directie!!!
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super slechte communicatie
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Eindhoven14 december 2016
Na 3 jaar toch maar zelf ontslag genomen omdat ik steeds tegen dezelfde feiten aan liep.
De hele organisatie bestaat uit allemaal eilandjes en iedereen schuift alles af.
In 3 jaar tijd nooit een cent loonsverhoging gekregen ondanks gemaakte afspraken.
De logistiek manager is al enkele keren vervangen maar de laatste is nog ondeskundiger als zijn voorgangers.
Alleen maar gezeik en nooit een bedankje vanuit Hanos.
Daar tegen van klanten bijna alleen maar lof.
Bij aanvragen van vrije dagen nooit een antwoord terug, akkoord of niet akkoord.
Je moet er altijd achteraan zeuren.
Er ligt altijd een hele stapel verlofaanvragen op het bureau.
Hoofdlogistiek geeft altijd het goeie voorbeeld, loopt 'smorgens scheldend en vloekend door de loods.
Andere afdelingen zijn dan de klos dat het allemaal slecht loopt.
Met een fatsoenlijke planning kunnen er 2 vrachtauto's uit in plaats van 2 erbij.
En als je naar huis gaat kun je nog spullen gaan afleveren, die zijn blijven staan door de goeie werkwijze, met je eigen auto.
Je komt er toch langs wordt er gezegd.
Ik kom er langs als ik erlangs rijd ja.
Het werk is leuk en vaak druk maar op de zaak is altijd gezeik.
Eenmaal weg is het goed.
Mooi bedrijf maar geen communicatie en slechte leiding.
Pluspunten
Bij klanten leuk
Minpunten
Super slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 45Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's
Chauffeur (huidige medewerker) –  Zwolle13 september 2016
leuke collega's mooie routes. redelijke tot zeer grote tijds druk
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen prettig bedrijf
Chef KW (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 juli 2016
Slechtste werkgever die ik in mijn loopbaan gehad hebt.
Hypocriete leidinggevenden en zeer slecht in het nakomen van arbeidsvoorwaarden! Dit is voor mij een verloren tijd geweest.
Pluspunten
geen
Minpunten
alles
Was deze review waardevol?Ja 41Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zat er maar kort kan niet een goed beeld geven
Technisch Applicatie Consultant (voormalige medewerker) –  Apeldoorn26 mei 2016
zat er maar kort kan niet een goed beeld geven

vooral met collega's van CTAC bezig
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 17Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
orderpicker en artikelen aanvullen (voormalige medewerker) –  Apeldoorn23 februari 2016
elke dag was weer een drukke dag op het werkvloer en collegialiteit heerste er zeker.
ik heb verschillende dingen geleerd zoals orderpicken artikelen,
wegzetten met de hoogpicker en ongeschikte aantal artikelen, (berekenen of weghalen).
de leidinggevende hield veel rekening met de werknemers.
er werd iedere week een toespraak over de wijzigingen in het bedrijf, en wat eventueel beter kon gehouden.
de collegas kon ik allemaal goed mee opschieten ma ze waren niet allemaal gemotiveerd.
niet veel moeilijkheden gehad.
het leukste van me baantje daar was de sfeer na elkaar en het werkstof zelf was erg leerzaam en geslaagd
Pluspunten
dat het bedrijf zelf goed in mekaar steekt op gebied van werkwijze
Minpunten
dat er veel mensen waren die niet hard genoeg werkten en dat had effect op de anderen
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gellige werksfeer en colega,s
Embalge medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH25 januari 2016
Je begint met de binnen gekomen embalage uit te sorteren Food bakken op kleur en klaar zetten op pallets voor het wassen in de wasstraat groente kratten op maat lege flessen in de goede kratten rolcontainers naar binnen voor de ordepickers
Pluspunten
je begint met avonddienst warm eten
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 18Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hanos
leiding geven (voormalige medewerker) –  heerenveen22 augustus 2015
bij de hanos was het een lekkere werksfeer aan ge zien dat ik daar leiding gaven me personeel als collega's behandelden
Pluspunten
mooi en netjesbedrijf
Minpunten
waren nooit op tijd klaar
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 35Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen hele goede werksfeer door toenmalige manager expeditie
distributie sjouwfeur (voormalige medewerker) –  eindhoven19 mei 2015
bij aanvang , producten in karren laden in koelcel en controleren
wagen laden
rijden naar klanten (soms te veel op 1 dag)
terug bij hanos lossen van wagen en soms lege fust ophalen aan andere zijde van het pand en deze ook weer lossen.

al met al veel sjouw werk (niet heel erg) maar in combinatie met het rijden etc soms te veel druk op de werkzaamheden door de toenmalige expeditie leider welke duidelijk zelf de werkdruk niet aan kon. gelukkig heeft deze man binnen de organisatie inmiddels afgedaan en zijn de omstandigheden nu wat beter begrijp ik van oud collega's.
Pluspunten
relatieve vrijheid bij het bezorgen
Minpunten
het bij de klanten in de koelruimte's lossen, welke soms verspreid door de locatie liggen
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 16Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige omgeving en leuke collegas
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Apeldoorn, GE16 april 2015
Bij hanos gewerk als schoonmaak van kantoren.
ik vond het wel leuk werk bij hanos.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 23Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel zelfstandigheid om je te ontwikkelen en te profileren binnen het bedrijf
verkoopmedewerker/winkelperformance (voormalige medewerker) –  Eindhoven, NB1 april 2015
erg afwisselend werk. door vaak onverwachtse ontwikkelingen steeds schakelen en anticiperen op de omstandigheden.
aan begin van de dag een planning maken voor jezelf. maar vaak aan het eind van de dag niet alles kunnen doen doordat er steeds iets gebeurd op de vloer op bij klanten waardoor je moet schakelen van werkzaamheden. je leert prioriteiten stellen naar gelang de noodzaak van de werkzaamheden.
collega,s zijn zeer vakbekwaam en kunnen een gedegen advies geven.
het leukste is de diversiteit en de grote zelfstandigheid die je hebt.
dat kan soms ook een minpunt zijn. soms gebeurt er zo veel onverwachts op 1 dag dat sommige werkzaamheden moeten blijven liggen die eigenlijk ook belangrijk zijn.
Pluspunten
diversiteit en zelfstandigheid
Minpunten
werkdruk.
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen verassingen je weet wat je moet doen
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen12 februari 2015
In de ochtend de bestellijsten ophalen en daarna de bestellijsten picken door middel van een handscanner.
Mijn collega s maakten het werk gezellig en kon goed met ze overweg.
Minpunten
Geen doorgroeimogelijkheden en geen uitdaging
Was deze review waardevol?Ja 36Nee 15Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met te veel mensen
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH5 januari 2015
Het leukste was de afwisseling van het werk, maar dat was ook gelijk het moeilijkste, omdat je niet wist waar je die dag zou staan en wat je precies moest doen.
De directie hield zich meer bezig met afd. hoofden.
Ik heb bij hun geleerd hoe met geld om te gaan en wat het fifo systeem inhoud.
Maar over het algemeen was het een dorp i.p.v. een bedrijf, iedereen was meer met zichzelf bezig en met het privé leven van collega's.
Er werd weinig rekening gehouden met je.
Je was eerder een nummer dan een persoon.
Pluspunten
Avond eten was gratis en ze hebben een rokersruimte
Minpunten
geen collegialiteit
Was deze review waardevol?Ja 57Nee 24Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HANOS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

2,8
Gebaseerd op 31 reviews
52
46
312
25
16

Waarderingen per categorie

2,9Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,2Doorgroeimogelijkheden
2,5Management
2,7Bedrijfscultuur

Reviews over HANOS gesorteerd op locatie