Vragen en antwoorden over HANOS

Dit is wat anderen hebben gevraagd en geantwoord over het werken en solliciteren bij HANOS.

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe. Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op HANOS.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

12 vragen

Het is nog steeds mijn wereld: Alles doen voor de klant die direct met de bestelde goederen aan de slag moet. Alles voor een zo compleet mogelijke uitlevering.

Beantwoord

Erg zwak, gezien het bedrijf niet hetzelfde (wil) leveren dat andere groothandels (lees Sligro/Makro/Chef Culinair etc) wel willen/durven.

Een bedrijf dat vies is van enige vorm van innovatie/verbetering van de eigen bedrijfscultuur.

Beantwoord

Een gevoel van verantwoordelijkheid en een voldaan gevoel

Beantwoord

Minder de medewerkers in de nek hijgen. Complimenteren is ook eens fijn voor de verandering. Van fouten leert men.

Beantwoord

8 tot 9 op zaterdag

Beantwoord

Je salaris groeit met bijna elke jaar

Beantwoord

Tussen 6:00 en 22:00 (shifts van 9 incl 1u pauze)

Beantwoord

Profiel geclaimd