Hago Reviews

103 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 105 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer Minpunten dan Pluspunten
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Nederland3 oktober 2018
Je krijgt te weinig tijd voor wat je allemaal moet uitvoeren. Slechte communicatie en als iets mis gaat leggen ze je ook niet uit of met jou bespreken dat je iets verkeerd heeft gedaan of wat en ook.
Pluspunten
GEEN
Minpunten
Slechte communicatie en weinig tijd
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles voor de klant en niet voor het personeel !
Voorvrouw (voormalige medewerker) –  Den Bosch25 september 2018
Jaren keihard gewerkt bij de Hago !
Wat een vreselijk geldbelust bedrijf , ze zuigen je leeg en gooien je als afval weg .
Slechte communicatie en de waarheid is alleen hun waarheid !
Pluspunten
Geen
Minpunten
Al is je inzet nog zo groot je krijgt geen enkele waardering .
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige en informele werksfeer
Senior Medewerker Financiën / Assistent controller (huidige medewerker) –  Eindhoven8 augustus 2018
Nederland is een mooi land. Een land dat het verdient om goed schoon gehouden te worden. Schone ziekenhuizen, schone treinen, een schoon vliegveld, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en universiteiten. Daar zetten elke dag duizenden Hago-medewerkers zich graag voor in. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat voor iedereen klaarstaat, op elke plaats en op elk moment. Hago maakt onderdeel uit van familiebedrijf Vebego, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sdbv security. Ik zou er niet aan beginnen...
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Schiphol27 juni 2018
Bedrijf is bezig alleen op financieel gebied te bezuinigen. Voor personeel is er weinig werkkleding. Ook word er van je verwacht dat je alles ziet op werkvloer. Doorgroeimogelijkheden zijn er niet. Werkroosters zijn ook behoorlijk zwaar. Soms werk je wel 7 dagen achter elkaar met 3 vroeg en 4 nacht. Je hebt nauwelijks vrije tijd voor sporten, vakanties, familie. Men verwacht dat je de hele jaar door blijft werken. Zelfs op feestdagen. Dat verklaart wel waarom er zoveel alleenstaande ouders daar werken.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Vriendjespolitiek
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaak werkzaamheden
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 mei 2018
Weinig contact met collega's. Werkdruk te hoog. Geen doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Doorgroei
Was deze review waardevol?Ja 29NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schande
Meewerkend voorman (voormalige medewerker) –  Barendrecht, Reeuwijk4 mei 2018
Ik schaam mij, als leidinggevende in de schoonmaak, dat ik ooit voor deze toko heb gewerkt.
Pluspunten
Niet echt
Minpunten
Verzuimbeleid is rondjuit asociaal
Was deze review waardevol?Ja 17NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve gezellige werkomgving
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 april 2018
Een familiebedrijf, die haar medewerkers als familie beschouwt. Klaarstaan voor elkaar, en werken met elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig maar toch gezellig met collegas
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse1 april 2018
De werk omstandigheden waar goed en ik kreeg genoeg tijd om mijn werk te voltooien. Ook was het erg dichtbij huis
Pluspunten
gratis warme dranken
Minpunten
het was tijdelijk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 8Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader om bij de Hago te gaan werken.
schoonmaker kantoren (interieur) (voormalige medewerker) –  Groningeb25 november 2017
Slechte bedrijfsvoering, slecht contact met medewerkers, collega,s zijn wel leuk.
Moeten zich maar eens afvragen waarom ze steeds weer op zoek moeten naar nieuw personeel.
Pluspunten
Leuke collega, s, werkplek was ook leuk.
Minpunten
Zie boven slechte communicatie in het bedrijf en met de medewerkers, geen enkele sympathie
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Food medewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen22 november 2017
heb niks negatiefs te zeggen
heb het naar me zin gehad
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerst heel leuk tot aan slechte organisatie
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Amersfoort15 november 2017
de sfeer was op het laatst niet meer leuk om er te veel stress bij de opdachtgever lag ivm het kwijtraken van het contract van de werk locatie
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige maar zeker ook professionele werkomgeving
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Den Bosch21 september 2017
Veel ruimte voor eigen initiatief
Betrokkenheid bij de medewerkers
Informele sfeer
Pluspunten
Thuiswerken
Minpunten
Tijdelijk project
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaakster
intrieurverzorgster (huidige medewerker) –  Ottoland14 september 2017
goed bedrijf geen klachten geen dag is het zelfde leuke collega heb 3 uur de tijd om de school schoon temaken sommige dagen gaat best en soms moet je stevig bij stappen
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Doetinchem21 juli 2017
Fijn werk, gezellige collega's, goede communicatie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig tijd
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven13 juli 2017
Je krijgt te weinig tijd voor wat je allemaal moet uitvoeren. Mij is geleerd dat ik een aantal dingen gewoon moet laten liggen omdat we het anders niet af krijgen. Vervolgens krijg je dan op je kop als er klachten komen maar er word tog niets gedaan. Daar naast is de rayonleider ook niet overal even leuk. Bij csu nooit zulke problemen gehad.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Pauze niet doorbetaald. Te weinig tijd.
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkte zelfstandig had de sleutel van de panden
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  amsterdam15 juni 2017
Het was zeer zeker een ervaring omdaar te werken heb geleerd om zelfstandig te kunnen werken .
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken, soms erg koud, maar met collega's gezellig
treinschoonmaker (voormalige medewerker) –  Zutphen31 mei 2017
Er was geen dag hetzelfde.
Schoonmaken interieur treinen.
Pluspunten
inkomen uit werk
Minpunten
geen direct aanspreekpunt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd goede werkomgeving
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Maastricht noord-holland13 mei 2017
Ik ben2004 begonnen bij hago altijd leuke panden gehad in Maastricht. Toen verhuizde ik na noord-Holland hoogkarspel daar had hago niet veel in de buurt alleen deloitte heb ik gedaan tot dec. 2016 heb ik ontslag gepakt. Omdat ik ging verhuizen en nog niet wist waar . Nu woon ik in Geleen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer met de collega's.
Schoonmaakster vliegtuigen (voormalige medewerker) –  Schiphol4 mei 2017
Productieve en gezellige werksfeer samen met de collega's op het werk.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaak van kantooren
3 interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Sittard19 april 2017
met plezier gewerkt toen helaas door omstandig heden voor korte duur
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hago. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 105 reviews
531
435
328
24
17

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur