Hago Reviews

Alle 35 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig tijd
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven13 juli 2017
Je krijgt te weinig tijd voor wat je allemaal moet uitvoeren. Mij is geleerd dat ik een aantal dingen gewoon moet laten liggen omdat we het anders niet af krijgen. Vervolgens krijg je dan op je kop als er klachten komen maar er word tog niets gedaan. Daar naast is de rayonleider ook niet overal even leuk. Bij csu nooit zulke problemen gehad.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Pauze niet doorbetaald. Te weinig tijd.
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd goede werkomgeving
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Maastricht noord-holland13 mei 2017
Ik ben2004 begonnen bij hago altijd leuke panden gehad in Maastricht. Toen verhuizde ik na noord-Holland hoogkarspel daar had hago niet veel in de buurt alleen deloitte heb ik gedaan tot dec. 2016 heb ik ontslag gepakt. Omdat ik ging verhuizen en nog niet wist waar . Nu woon ik in Geleen
Was deze review nuttig?JaNee 5Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaak van kantooren
3 interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Sittard19 april 2017
met plezier gewerkt toen helaas door omstandig heden voor korte duur
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig en leuk
Meewerkende voorman (huidige medewerker) –  Hoofddorp Haarlem Alkmaar en Enkhuizen17 april 2017
Het is heel fijn om bij HagoRail Service te werken.
Pluspunten
Ik ben betrouwbaar, hulpvaardig
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gewoon leuke werkom geving
schoonmaak medewerkster (huidige medewerker) –  tilbug10 december 2016
Is gewoon een goed bedrijf om te werken ,en voor is het gewoon dat ik wat meer uren wil gaan werken .
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke locatie
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Almelo14 november 2016
Leuke collega's gehad bij deze bedrijf.

Alleen jammer dat je werd onderbetaald en dat ik er toen achter aan ging dat me baas er niks aan deed.

Kon niet echt opschieten toen met me baas ze heeft me toen op staande voet ontslagen om iets wat een andere had gezegt.
Dat heb ik toen aangevecht. En gewonnen. Toen daar nog gewerkt tot dat ik met zwangerschap verlof ging en mijn contract was verlopen
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik maakt kantoor ruimte schoon
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Schiphol-Rijk, Schiphol-Zuidoost10 november 2016
Ik heb daar fijn gewerkt kon ergens anders meer uren maken dus ben daar weg gegaan
Was deze review nuttig?Ja 5NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibel werk
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 oktober 2016
Alles is oké. Team mangers is vriendelijke. Meer dan een locatie
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werk sfeer
Facilitair medewerker (voormalige medewerker) –  Roermond5 oktober 2016
ik heb er altijd graag gewerkt maar het waren verschillende plaatsen
Pluspunten
goede sfeer
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellig bedrijf
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Hoogeveen24 september 2016
De werksfeer is goed. materialen worden over het algemeen snel geleverd. Ook namens het bedrijf een curus basisopleiding microvezel schoonmaak gehaald.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig
interieurverzorger schoonmaak (huidige medewerker) –  Heerlen12 februari 2016
Als ik de ochtenden moet werken begin ik om half 7.Spreek met collega"s door wat er moet gebeuren en begin dan aan mijn werk.Ik heb geleerd om alleen te werken.met collega's is er weinig contact maar als je die even nodig mocht hebben zijn ze er wel.Er is weinig tot geen contact met de directie alles verloopt met een leidinggevende die je kan bellen.Het is geen moeilijke baan maar voor mij geld dat ik geen ervaring heb om met schrob machines te werken.het leuke van dit werk is dat als er mensen komen ze af en toe laten merken dat ze dankbaar zijn dat het netjes is
Pluspunten
gratis koffie
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Schoonmaakster Part Time (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 februari 2016
Werd niet meer gewaardeerd in me werk als schoonmaakster....
Pluspunten
Avonddiensten en te combineren met studie
Minpunten
te weinig werk uren
Was deze review nuttig?Ja 4NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kantoren poetsen
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Veldhoven12 december 2015
Het werk was kantoren en wc ruimtes poetsen en zorgen dat er voldoende wc papier enz aanwezig was. De sfeer tussen de collega's was goed
Pluspunten
Prettige werksfeer
Minpunten
Te weinig uren
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkgever
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht, LI27 oktober 2015
Hago is een goede werkgever en heb er altijd prettig gewerkt
Pluspunten
leuke baan
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vond het fijn om hier werkzaam geweest te zijn.
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT2 oktober 2015
Ik heb het prima naar mijn zin gehad, de werksfeer was fijn en ik heb hier veel ervaring kunnen opdoen.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Sittard, LI24 september 2015
ik heb geleerd goed opletten in de kwaliteit van mijn werk ,leuke collega's was heel goed ervaring .
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vooral het schoonmaken van bedden vond ik erg leuk
interieur verzorgster (voormalige medewerker) –  Beverwijk, NH19 september 2015
ik heb in het rode kruis ziekenhuis schoongemaakt, hierbij gelden wel strenge richtlijnen omdat je wel in een ziekenhuis werkt,

alles moet zo steriel mogelijk.
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vond het te zwaar.
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Breda4 september 2015
Met de andere medewerkers bespreken over hoe we het werk konden verdelen.
Welke en hoe je de schoonmaak spullen moet gebruiken.
Redelijk.
Vriendelijk.
Om in de vakantie de vieze kauwgum tussen de radiatoren,onder de stoelen en tafels te verwijderen.
Ik kon zelfstandig werken.
Pluspunten
Hygiëne staat op de eerste plaats
Minpunten
Helaas denkt niet iedereen hetzelfde
Was deze review nuttig?Ja 3NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zo veel maanden gewerkt prima werksfeer
Schoonmaken (voormalige medewerker) –  Alkmaar, NH11 juni 2015
een dag ziekenhuis werken is zorgen dat je afdeling schoon blijft en er verzorgt uit ziet .
Ik heb goed leren schoonmaken en ook wel netjes.
de collega's waren wel aardig en ik kon wel goed met ze samenwerken .
Pluspunten
collega's
Minpunten
Overwerken
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verschillende culturen om mee te werken
Medewerker facilitaire dienstverlening (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT21 april 2015
leuk werk maar bijna geen afwisseling in het werk. ik werk er nu 4 weken en mag alleen stofzuigen. ik vind dat een vacature niet schoonmaker moet zijn maar dat je de volle dienst moet stofzuigen of toiletten dienst. voor de rest werk iedereen van je collega's eigen werktijden weinig zicht op wat men doet met hun werk uren. ik begin om half zeven de ander begint om kwart voor zeven. maar we krijgen allebei de zelfde uren uitbetaald. daar is weinig controle op.
Pluspunten
gratis koffie en bedrijfskleding
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 35 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8
Doorgroeimogelijkheden
3,2
Management
3,3
Bedrijfscultuur
3,6

Reviews over Hago gesorteerd op locatie