Hago Reviews

112 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 116 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te weinig uren
schoonmaaker (voormalige medewerker) –  Den Haag23 augustus 2019
Personeel van Hago Die contact hebben denken dat ze misbruik kunnen maken van uitzendkrachten dan praat ik over Den Haag Centraal ze hadden een langere pauzes rond een uur of minimaal één of twee uurtjes en als je er wat van zegt dat zij opeens niet meer ingeroosterd dus ja Heb zelf ontslag genomen politieke spel allemaal
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zaande medische centrum
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Zaandam9 augustus 2019
Ze doen er alles voor om je binnen te halen en zodra ze je niet meer nodig hebben verzinnen ze van alles en nog wat om je weg te sturen.

leidinggevende zijn heel onprofessioneel, slecht opgeleid, geen manieren en heel erg brutaal met name (Imran).

Als je een leidinggevende nodig hebt zijn ze nergens te vinden, 24/7 bezig met hun telefoon, je krijgt geen pauze terwijl je recht hebt.

Zodra je voor je zelf of collegas opkomt krijg je een groote mond van de leidinggevende.

Je word heel slecht behandeld, je uren worden niet goed uitbetaald en
Ze zijn niet eerlijk over het werk wat je doet.


Ze hebben geen respect voor andere collegas, Zeker geen aanrader!!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet gaan werken!
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Haarlem5 augustus 2019
Doen en beloven alles om je binnen te halen en laten je volledig aan je lot over. Leiding heeft geen ervaring en geen idee waar ze mee bezig zijn. Leiding zie je alleen als het hun uitkomt. Nemen geen tijd voor het personeel voor vragen, problemen of klachten. Te weinig tijd voor het werk. Winst gaat boven kwaliteit. Verder klopt het salaris nooit, je moet altijd achter je geld aan, krijgt een grote mond als je opkomt voor dat waar je recht op hebt en voor gewerkt hebt. Laten je wanneer het hun uitkomt gewoon te veel en te lang werken, hebben geen respect voor je prive leven en omstandigheden. Bij problemen laten ze je keihard vallen en zullen altijd voor hun eigen hachie kiezen.
Pluspunten
je directe collega's / lotgenoten
Minpunten
alles van begin tot eind / vooral leidinggevende die echt geen idee hebben waar ze mee bezig zijn
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te hoog tempo en daardoor slecht resultaat
Clientbegeleider (voormalige medewerker) –  Roermond4 juni 2019
Als moeder van een cliënt in een instelling : de schoonmakers krijgen zo weinig tijd en middelen dat de (slaap)kamers nog bijna vuiler zijn na het poetsen dan er voor (1 sopje voor een hele woning ivm afgemeten schoonmaakmiddel !). Ik poets in ieder geval wekelijks zelf de kamer van mijn kind. Personeel is over het algemeen vriendelijk en serieus, daar ligt het denk ik niet aan. Maar waarschijnlijk wilt het management en directie zelf teveel verdienen over de rug van zwakkeren in de samenleving. Diep triest.
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne collega s en een prettige werk sfeer
Praktijkcoach (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost1 juni 2019
Bedrijf waar je bijna altijd op locatie werkt bij de klanten.
Pluspunten
Altjd bezig met verbeteringen
Minpunten
Veel wisselingen in leiding en directie
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht bedrijf
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)23 april 2019
slechte bedrijf in 2 jaar tijd 3 leidinggevende.
Veel beloftes maar niet nakomen.
Beloven goude bergen. Leidinggevende roddelen achter rug om
Bedreigen als je achter je recht aan gaat.
Krijg nog steeds geld vanaf 2017
salaris moet je ook elke maand achteraan door fouten
slechte communicatie en onervaren leidinggevende in schoonmaak door hbo's aan te nemen die net afgestudeerd zijn en geen schoonmaak doekie kunnen vasthouden. man man
Werkte naast Hago al 7 jaar bij ander bedrijf nooit problemen tot ik hier kwam heb er spijt van!!
Pluspunten
geen
Minpunten
achter je loon aan slechte comminicatie slecht bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendjes politiek
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 januari 2019
Al doe je je werk goed als ze je niet mogen omdat je eerlijk voor je mening uitkomt is geen plek voor ze willen alleen maar ja knikkers.
Hr manager en supervisors is een bende van handje boven elkaars hoofd houden.
Was een leuke werkplek maar misschien een idee om het hele management te vervangen voor mensen die echt voor hun werk gaan.
Pluspunten
Werkplek
Minpunten
Te veel
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
buena
Limpiadora (voormalige medewerker) –  almere9 januari 2019
es un trabajo que requiere ser responsable y con capacidad organizativa ya que tienes la libertad de elegir el orden de trabajo, siempre y cuando el resultado deseado sea cumplido en el termino de tiempo. No hay supervisores por ello la responsabilidad de uno de ordenar y dejar limpio las empresas para que otros trabajadores puedan ejercer el suyo.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Werknemer (huidige medewerker) –  Nijmegen13 oktober 2018
Leuke collega's leuke omgeving is een van me beste baantje ooit werk al een jaar met plezier
Pluspunten
Alles is bespreekbaar
Minpunten
Nog niet echt mee gemaakt
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer Minpunten dan Pluspunten
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Nederland3 oktober 2018
Je krijgt te weinig tijd voor wat je allemaal moet uitvoeren. Slechte communicatie en als iets mis gaat leggen ze je ook niet uit of met jou bespreken dat je iets verkeerd heeft gedaan of wat en ook.
Pluspunten
GEEN
Minpunten
Slechte communicatie en weinig tijd
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles voor de klant en niet voor het personeel !
Voorvrouw (voormalige medewerker) –  Den Bosch25 september 2018
Jaren keihard gewerkt bij de Hago !
Wat een vreselijk geldbelust bedrijf , ze zuigen je leeg en gooien je als afval weg .
Slechte communicatie en de waarheid is alleen hun waarheid !
Pluspunten
Geen
Minpunten
Al is je inzet nog zo groot je krijgt geen enkele waardering .
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige en informele werksfeer
Senior Medewerker Financiën / Assistent controller (huidige medewerker) –  Eindhoven8 augustus 2018
Nederland is een mooi land. Een land dat het verdient om goed schoon gehouden te worden. Schone ziekenhuizen, schone treinen, een schoon vliegveld, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en universiteiten. Daar zetten elke dag duizenden Hago-medewerkers zich graag voor in. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat voor iedereen klaarstaat, op elke plaats en op elk moment. Hago maakt onderdeel uit van familiebedrijf Vebego, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 38Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sdbv security. Ik zou er niet aan beginnen...
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Schiphol27 juni 2018
Bedrijf is bezig alleen op financieel gebied te bezuinigen. Voor personeel is er weinig werkkleding. Ook word er van je verwacht dat je alles ziet op werkvloer. Doorgroeimogelijkheden zijn er niet. Werkroosters zijn ook behoorlijk zwaar. Soms werk je wel 7 dagen achter elkaar met 3 vroeg en 4 nacht. Je hebt nauwelijks vrije tijd voor sporten, vakanties, familie. Men verwacht dat je de hele jaar door blijft werken. Zelfs op feestdagen. Dat verklaart wel waarom er zoveel alleenstaande ouders daar werken.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Vriendjespolitiek
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaak werkzaamheden
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 mei 2018
Weinig contact met collega's. Werkdruk te hoog. Geen doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Doorgroei
Was deze review waardevol?Ja 53Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schande
Meewerkend voorman (voormalige medewerker) –  Barendrecht, Reeuwijk4 mei 2018
Ik schaam mij, als leidinggevende in de schoonmaak, dat ik ooit voor deze toko heb gewerkt.
Pluspunten
Niet echt
Minpunten
Verzuimbeleid is rondjuit asociaal
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve gezellige werkomgving
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 april 2018
Een familiebedrijf, die haar medewerkers als familie beschouwt. Klaarstaan voor elkaar, en werken met elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 29Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig maar toch gezellig met collegas
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse1 april 2018
De werk omstandigheden waar goed en ik kreeg genoeg tijd om mijn werk te voltooien. Ook was het erg dichtbij huis
Pluspunten
gratis warme dranken
Minpunten
het was tijdelijk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 20Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader om bij de Hago te gaan werken.
schoonmaker kantoren (interieur) (voormalige medewerker) –  Groningeb25 november 2017
Slechte bedrijfsvoering, slecht contact met medewerkers, collega,s zijn wel leuk.
Moeten zich maar eens afvragen waarom ze steeds weer op zoek moeten naar nieuw personeel.
Pluspunten
Leuke collega, s, werkplek was ook leuk.
Minpunten
Zie boven slechte communicatie in het bedrijf en met de medewerkers, geen enkele sympathie
Was deze review waardevol?Ja 47Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Food medewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen22 november 2017
heb niks negatiefs te zeggen
heb het naar me zin gehad
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerst heel leuk tot aan slechte organisatie
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Amersfoort15 november 2017
de sfeer was op het laatst niet meer leuk om er te veel stress bij de opdachtgever lag ivm het kwijtraken van het contract van de werk locatie
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hago. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 116 reviews
532
435
330
26
113

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,6Bedrijfscultuur