Hago Reviews

100 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 101 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sdbv security. Ik zou er niet aan beginnen...
Beveiliger 2 (voormalige medewerker) –  Schiphol27 juni 2018
Bedrijf is bezig alleen op financieel gebied te bezuinigen. Voor personeel is er weinig werkkleding. Ook word er van je verwacht dat je alles ziet op werkvloer. Doorgroeimogelijkheden zijn er niet. Werkroosters zijn ook behoorlijk zwaar. Soms werk je wel 7 dagen achter elkaar met 3 vroeg en 4 nacht. Je hebt nauwelijks vrije tijd voor sporten, vakanties, familie. Men verwacht dat je de hele jaar door blijft werken. Zelfs op feestdagen. Dat verklaart wel waarom er zoveel alleenstaande ouders daar werken.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Vriendjespolitiek
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaak werkzaamheden
Schoonmaakmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 mei 2018
Weinig contact met collega's. Werkdruk te hoog. Geen doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Doorgroei
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schande
Meewerkend voorman (voormalige medewerker) –  Barendrecht, Reeuwijk4 mei 2018
Ik schaam mij, als leidinggevende in de schoonmaak, dat ik ooit voor deze toko heb gewerkt.
Pluspunten
Niet echt
Minpunten
Verzuimbeleid is rondjuit asociaal
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve gezellige werkomgving
Financieel administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 april 2018
Een familiebedrijf, die haar medewerkers als familie beschouwt. Klaarstaan voor elkaar, en werken met elkaar.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig maar toch gezellig met collegas
Interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Spijkenisse1 april 2018
De werk omstandigheden waar goed en ik kreeg genoeg tijd om mijn werk te voltooien. Ook was het erg dichtbij huis
Pluspunten
gratis warme dranken
Minpunten
het was tijdelijk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader om bij de Hago te gaan werken.
schoonmaker kantoren (interieur) (voormalige medewerker) –  Groningeb25 november 2017
Slechte bedrijfsvoering, slecht contact met medewerkers, collega,s zijn wel leuk.
Moeten zich maar eens afvragen waarom ze steeds weer op zoek moeten naar nieuw personeel.
Pluspunten
Leuke collega, s, werkplek was ook leuk.
Minpunten
Zie boven slechte communicatie in het bedrijf en met de medewerkers, geen enkele sympathie
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Food medewerkster (voormalige medewerker) –  Nijmegen22 november 2017
heb niks negatiefs te zeggen
heb het naar me zin gehad
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eerst heel leuk tot aan slechte organisatie
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Amersfoort15 november 2017
de sfeer was op het laatst niet meer leuk om er te veel stress bij de opdachtgever lag ivm het kwijtraken van het contract van de werk locatie
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
te hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige maar zeker ook professionele werkomgeving
Secretaresse (voormalige medewerker) –  Den Bosch21 september 2017
Veel ruimte voor eigen initiatief
Betrokkenheid bij de medewerkers
Informele sfeer
Pluspunten
Thuiswerken
Minpunten
Tijdelijk project
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaakster
intrieurverzorgster (huidige medewerker) –  Ottoland14 september 2017
goed bedrijf geen klachten geen dag is het zelfde leuke collega heb 3 uur de tijd om de school schoon temaken sommige dagen gaat best en soms moet je stevig bij stappen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
Schoonmaakster (huidige medewerker) –  Doetinchem21 juli 2017
Fijn werk, gezellige collega's, goede communicatie
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig tijd
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven13 juli 2017
Je krijgt te weinig tijd voor wat je allemaal moet uitvoeren. Mij is geleerd dat ik een aantal dingen gewoon moet laten liggen omdat we het anders niet af krijgen. Vervolgens krijg je dan op je kop als er klachten komen maar er word tog niets gedaan. Daar naast is de rayonleider ook niet overal even leuk. Bij csu nooit zulke problemen gehad.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Pauze niet doorbetaald. Te weinig tijd.
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkte zelfstandig had de sleutel van de panden
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  amsterdam15 juni 2017
Het was zeer zeker een ervaring omdaar te werken heb geleerd om zelfstandig te kunnen werken .
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken, soms erg koud, maar met collega's gezellig
treinschoonmaker (voormalige medewerker) –  Zutphen31 mei 2017
Er was geen dag hetzelfde.
Schoonmaken interieur treinen.
Pluspunten
inkomen uit werk
Minpunten
geen direct aanspreekpunt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd goede werkomgeving
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Maastricht noord-holland13 mei 2017
Ik ben2004 begonnen bij hago altijd leuke panden gehad in Maastricht. Toen verhuizde ik na noord-Holland hoogkarspel daar had hago niet veel in de buurt alleen deloitte heb ik gedaan tot dec. 2016 heb ik ontslag gepakt. Omdat ik ging verhuizen en nog niet wist waar . Nu woon ik in Geleen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 10Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werksfeer met de collega's.
Schoonmaakster vliegtuigen (voormalige medewerker) –  Schiphol4 mei 2017
Productieve en gezellige werksfeer samen met de collega's op het werk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
schoonmaak van kantooren
3 interieurverzorgster (voormalige medewerker) –  Sittard19 april 2017
met plezier gewerkt toen helaas door omstandig heden voor korte duur
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettig en leuk
Meewerkende voorman (huidige medewerker) –  Hoofddorp Haarlem Alkmaar en Enkhuizen17 april 2017
Het is heel fijn om bij HagoRail Service te werken.
Pluspunten
Ik ben betrouwbaar, hulpvaardig
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hago zorg
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Lelystad26 maart 2017
De werksfeer wat helemaal perfect.
Wat ik zelf alleen minder vond was dat de communicatie tussen leidinggevende en personeel heel slecht is.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Familiebedrijf dat merk je in ALLES!
Hoofd SupportTeam (huidige medewerker) –  Eindhoven Airport10 maart 2017
Ik heb de afgelopen jaren zeer veel geleerd in mijn kennis en kunde maar vooral geleerd wat ik wel en niet ambieer. Hago is een goede werkgever, anders was ik er ook geen 15 jaar werkzaam.
Pluspunten
Goede werksfeer met leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Hago. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 101 reviews
531
434
328
23
15

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur