Reviews voor HagaZiekenhuis in Den Haag

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 27 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ons kent ons cultuur
Leerling verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Den Haag8 mei 2019
Ik vind het lopende band werk cultuur en ons kent ons cultuur
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een werkomgeving waar je veel uit kunt leren, ook op emotioneel gebied.
Medewerkster HotelTeam (voormalige medewerker) –  Den Haag6 februari 2019
Voor patiënten en collega's was het altijd fijn om naar t werk te komen en de dingen te doen die waardering opleveren of een lach op iemands gezicht. Dat ene praatje wat je altijd zal bijblijven..
Pluspunten
Sorry, geen pluspunten
Minpunten
heel t beleid runt slecht met veel ongerechtigheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en resultaatgerichte werkomgeving
Projectcoördinator Poliklinieken Anesthesie (voormalige medewerker) –  Den Haag14 januari 2019
Productieve en resultaatgerichte werkomgeving waar innovatie voorop staat.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig
Zorgondersteuner + (voormalige medewerker) –  Den Haag29 september 2018
gezellig team en altijd hard aan het werk voor de mede mens.
Pluspunten
team work
Minpunten
werk tijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima ziekenhuis om in te werken en met plezierige collega's
ICT-medeweker (voormalige medewerker) –  Den Haag4 september 2018
Goede,betrouwbare medewerkers op de werkvloer. Leidinggevenden een stuk minder. Het plezier in het werk heb ik altijd gehad,vooral met mijn directe collega's en de paar duizenden die in het huis op alle afdelingen werkten.
De managementcultuur die zijn intrede deed vanaf 2010 heeft het werkplezier een stuk doen verminderen.

De werkzaamheden die dagelijks voorkwamen,waren absoluut niet een probleem. Door goed te communiceren met elkaar,werden de meeste problemen die de klanten in het ziekenhuis hadden op divers gebied,snel en adequaat opgelost.
Pluspunten
Prima werksfeer en 15 jaar dezelfde directeur aan de top waar ik groot respect voor heb gehad
Minpunten
zoals gezegd het management en een aantal artsen die zich boven de rest voelde staan
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een laagdrempelige werksfeer
Medewerker Personeel & Organisatie (voormalige medewerker) –  Den Haag27 mei 2018
leuke collega's, de werknemers zijn informeel en werken erg hard voor het ziekenhuis.
Pluspunten
veel vrijheid
Minpunten
lastige reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Strategisch HR adviseur (huidige medewerker) –  Den Haag29 januari 2018
Groot algemeen ziekenhuis in de Randstad.
Goede arbeidsvoorwaarden en prettige sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving met veel mogelijkheden om intern te leren
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Den Haag17 januari 2018
Werken bij het Haga Ziekenhuis is leuk, je kunt er veel leren en er zijn genoeg toekomst mogelijkheden. Interne cursussen, flexibele werktijden, 36-urige werkweek, goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Kortom een top werkgever.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer , fije collega's
adm medewerkster buro opname (huidige medewerker) –  Den Haag4 december 2017
Werken op front en backoffice. Op de frontoffice doe ik de inschrijvingen en geef ik info aan patienten die opgenomen moeten worden. We werken daar per toer beurt.
Op de backoffice werk ik in een team van collega's nauw samen met de collega's vd planning.
Leukst is de afwisseling. Ik werk op drie plaatsen. Ook nog ondersteunend bij de planning.
Het leukste vind ik het contact met de patienten, bij voorkeur in de spreekkamer.
Het minst leuk vind ik als ik te lang achter de pc moet werken en hetzelfde werk zit te doen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een normale werksfeer
Fruit vrouw (voormalige medewerker) –  Den Haag17 juli 2017
Ik heb daar gewerkt als vrijwilliger. Als fruit vrouw. Collega's altijd blij een leuke werksfeer .
Pluspunten
Alles was goed
Minpunten
Geen min punten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer comerciel ziekenhuis
Verzorgende niveau 2 (huidige medewerker) –  Den Haag14 juni 2017
fijne collega,s die het moeilijk hebben om nog optimaal te kunnen functioneren door slecht en zeer onpersoonlijk management
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
HAGA is een aanrader om als Managementassistent voor te werken
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Den Haag24 april 2017
Ik heb met veel plezier als Managementassistent (tijdelijke basis) gewerkt. Mijn collega's waren altijd behulpzaam en leergierig en ze stonden open voor veranderingen. Het HAGA Ziekenhuis is een mooie ziekenhuis geworden.

Ik kijk er met veel plezier naar terug.
Pluspunten
moderne locatie en aardige collega's
Minpunten
communicatie en ICT
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn dag
Operatieassistent (huidige medewerker) –  Den Haag15 februari 2017
ik werk er nu ruim 10 jaar naar tevredenheid, op de POK poliklinsche operatiekamer. sociaal, collegiaal zeer tevreden. goede werksfeer zeer kleurrijk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meerdere functie.
Operatiekamer logistiek en transport (voormalige medewerker) –  Den Haag25 oktober 2016
goeie verband met collega's. Er kwamen steeds meer werk dat niet onder mijn functie valt.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
good learning place
Medical Laboratory Assistant (voormalige medewerker) –  Den Haag6 oktober 2016
a nice learning place in The Hague Netherlands, I have learned a lot from this hospitals and this was my first training place from school, i loved my work and it was a fun work place.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever en goede onderlinge sfeer!
Voedingsassistent (voormalige medewerker) –  Den Haag13 juli 2016
Leuke tijd gehad en heel veel geleerd
Collega's kennen elkaar allemaal goed en helpen elkander waar nodig. De emoties moet die erbij komen kijken moet je achter je laten. Hygiëne heel goed! Wel groot bedrijf! Maar gezellig
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Emoties die bij t vak horen. Hier moet je tegen kunen!
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdige functie, met en voor mensen werken
Baliemedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag16 november 2015
Veelzijdige administratieve functie, waarbij je als administratief medewerkster op een Heelkunde afdeling de spil vormde tussen zaalartsen, verplegend personeel en patiënten op administratief gebied.Het moeilijkste was door een vaak krappe bezetting toch te kunnen roeien met de riemen die je had, het vereiste het kunnen maken van een goede taakverdeling op een dag en prioriteiten kunnen stellen.
Ik heb 11 jaar lang met verschillende collega's gewerkt,mijn directe balie collega's bestond uit een team van 5 vrouwen, echter breder gezien had ik per afdeling 6 verpleegkundige collega's per dienst en 1 zaalarts. De Heelkunde telde 3 afdelingen en ik was op iedere afdeling inzetbaar.
Pluspunten
Dicht bij huis en veelzijdige functie
Minpunten
na 9 jaar vaste dagen, wisselend rooster gekregen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Acute opname en diagnostiek afdeling
Verpleegkundige Acute (huidige medewerker) –  Den Haag21 juli 2015
De AODA biedt een grote diversiteit aan patiëntencategorieën, waarbij complexiteit van zorg sterk uiteen kan lopen.
Patiënten worden opgenomen via de SEH en polikliniek met een ongeplande opname indicatie voor maximaal 48uur.
Je leert vooruit kijken en geen afwachtende houding aan te nemen.
Dagelijks pas ik mijn kennis die ik opgedaan heb tijdens het volgen van de BIAZ toe en daarnaast dienen zich nog veel leermomenten aan.
Het leuke aan deze afdeling is het diagnosticeren van spoedpatiënten waarbij verwacht wordt vooruit/mee te denken, plannen en organiseren om de zorg voor patiënt en familie zo flexibel en duidelijk mogelijk te laten verlopen.
Dit vereist nauwe en prettige samenwerking met collega's, artsen en andere specialismen.
Een super leerzame en prettige afdeling om te werken!
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Volop in verbouwing
Algemene chirurgie, urologie en traum (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH16 mei 2014
Volop aan het vernieuwen. Grootschalige veranderingen worden op allerlei vlakken doorgevoerd
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 23Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nieuwe dag, nieuwe uitdagingen
Doktersassistente (voormalige medewerker) –  Den Haag14 april 2014
Geen dag is hetzelfde in het Juliana Kinderziekenhuis. Iedere dag nieuwe patienten met een zorgvraag. Voor mij de uitdaging iedereen de zorg te bieden die ze nodig hebben.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 22Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij HagaZiekenhuis. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 27 reviews
58
410
35
24
10

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,6Bedrijfscultuur