Haaglanden Medisch Centrum Reviews

Alle 23 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende werkplek
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Den Haag Centrum28 december 2018
Leuke collega`s, veel uitdaging op werk. Mogelijkheden om door te groeien als verpleegkundige.
Pluspunten
Uitdaging, doorgroeimogelijkheden, collega`s, binnenstadsziekenhuis
Minpunten
Sterk verouderd gebouw
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke ervaring
Stage Voedingsassistente (voormalige medewerker) –  Den Haag2 augustus 2018
ik had de functie van voedingsassistent, dat was wel niet de functie wat ik wou voor mijn stage maar ik ben blij dat ik die kans toch heb gekregen om daar stage te lopen als een voedingsassistente
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk sfeer
Senior Financial Medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag10 juli 2018
Goede collega's en goede werksfeer en doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever, maar mis uitdaging en zelfstandigheid in mijn functie
Doktersassistente (huidige medewerker) –  Den Haag en Leidschendam4 februari 2018
Zie hierboven. Prima werkgever, maar mis uitdaging en zelfstandigheid in mijn functie.
Pluspunten
Goede (secundaire) arbeidsvoorwarden
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn ziekenhuis om in te werken
Office Manager/medisch secretaresse (huidige medewerker) –  Den Haag19 augustus 2017
Een typische dag op het werk is hectisch, nooit hetzelfde. Leuke collega's en er heerst een familiaire sfeer. Sinds verandering in het management gaat deze sfeer helaas wel wat verloren. Omdat ik verschillende functies heb gehad binnen het HMC heb ik veel (medische) kennis opgedaan en verschillende vaardigheden ontwikkeld. In mijn functie zijn er helaas beperkte doorgroeimogelijkheden op het punt waarop ik mij bevind. Voor junior secretaresses bied het HMC wellicht meer kansen en uitdaging.
Pluspunten
goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
minder feeling met personeel
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Bedden centrale (voormalige medewerker) –  Den Haag7 juni 2017
Collegas waren super gezellig en hulpzaam. Ik heb veel geleerd tijdens het werk en veel ervaring opgebouwd
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
Late dienst
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke recepten
Aothekersassistente (voormalige medewerker) –  Den Haag28 maart 2017
Bij HMC werk je in het ziekenhuis dus is net weer iets anders en meer uitdagender dan in openbare apotheek
Pluspunten
uitdagend
Minpunten
diensten
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was toen een prima werkgever
eerse mederwerker (voormalige medewerker) –  bronovo15 februari 2017
goed samengewerkt

was toen een prima werkgever

was prima heb er lang gewerkt

met veel mensen gewerkt

moest elk jaar weer nieuwe mensen begeleiden

klein ziekenhuis
verder weet ik niet
Pluspunten
leuke collega"s
Minpunten
weet niet
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gedegen bedrijf met een toekomst visie
Coördinator Hotel Service (huidige medewerker) –  Den Haag18 januari 2017
Aanvankelijk leuke functie maar door fusie en reorganisatie minder.
Pluspunten
Zelfstandige functie
Minpunten
Niet flexibel in werktijden vakantie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk tot goed ziekenhuis
Hartfunktielaborant (voormalige medewerker) –  Den Haag7 oktober 2016
Goed ziekenhuis in een wat gedateerd jasje, welke aan modernisering toe is. Hier wordt nu hard aan gewerkt.
Er zijn op dit moment verschillende verbouwingen aan de gang.
Pluspunten
Goede zorg
Minpunten
Verouderde apparatuur
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een ziekenhuis met hart voor de patient.
Intensive care verpleegkundige (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH8 december 2015
Een ziekenhuis met bijzonder vriendelijke sfeer en aandacht voor de patient.
Pluspunten
Een ziekenhuis waar een goede werksfeer is met diverse diciplines
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Observation
Observer (voormalige medewerker) –  Den Haag10 november 2015
Most of my work experience was not practiced on a long period of time and some was unpaid.

I only attended one session with a clinical psychologist due to the confidentiality of the job and i observed how the psychologist treated and interacted with the patient. In addition i interviewed the psychologist and i learned that the hardest part of the job was keeping up a barrier between professional attitude and emotions. However the best part of the job is helping individuals that struggle on a daily basis with mental disorders.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en druk
Leerling Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH26 augustus 2015
hele gezellige collega's
geen 1 dag is het zelfde.
veel drukke en leuke dagen
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
korte rustige diensten
Beveiligingsbeambte/Groepsleider/Planner (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH21 juli 2015
diensten waren te kort een om goede beoordeling achter te laten. Ik werkte daar alleen en moest 1x per uur een ronde lopen langs de afdelingen.
Pluspunten
goed bereikbaar
Minpunten
te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Avondhoofdverpleegkundige alle afdelingen (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH10 april 2015
Uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, vraagt veel improvisatievermogen en gedegen medische kennis
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer
chauffeur gereden (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH12 januari 2015
Ik heb hier 2 jaar met erg veel plezier gewerkt en had zeer fijne collega`s die als het nodig was altijd voor je klaarstonden als ik eens een beetje verlaat was
Pluspunten
gratis koffie en thee
Minpunten
management
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multiculturele, hectische gezellig ziekenhuis!
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH29 augustus 2014
Een typische dag die ik hier heb meegemaakt is; druk, gezellig, leerzaam. Ik heb hier vooral geleerd om met de multiculturele mensen om te gaan die geen Nederlands spreken en de bijbehorende culturen van de patiënten. Erg interessant!! Het is een heel leuk ziekenhuis, waar je gemakkelijk collega's leert kennen
Pluspunten
goed te bereiken met OV, multicultureel, gezellig, leerzaam, hectisch, alle rangen en standen als patiënt
Minpunten
moeilijk communiceren met mensen die geen Nederlands spreken
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elf jaar met plezier gewerkt
Afdelingsmanager Roomservice (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH27 juni 2014
Ik heb elf jaar bij het MCH gewerkt, waarvan de laatste jaren als Afdelingsmanager Roomservice. Het was een boeiende baan met vele uitdagingen, waarvan de grootste uitdaging vooral lag in het aansturen van een grote groep medewerkers (ruim 100) van verschillende etnische achtergronden. Aan de andere kant maakte dit juist ook het werk weer heel boeiend en afwisselend. Ik kan oprecht zeggen dat het een goede leerschool voor me is geweest in meerdere opzichten. Het werken bij het MCH heb ik altijd ervaren als zeer plezierig. Ik heb mezelf volop kunnen ontwikkelen en heb diverse mogelijkheden geboden gekregen tot (interne) opleidingen. Met ingang van september 2014 ga ik mij weer richten op een andere uitdaging. Ik hoop hier weer net zoveel voldoening uit te kunnen halen en wens mijn 'achterblijvende" collegae nog vele jaren werkplezier toe!
Pluspunten
Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen/ doorstromen
Minpunten
Veel management waardoor erg 'stroperig' als het gaat om doorpakken
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ervaring
Hotelservices/Voedingsassistent (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH5 december 2013
Ik heb heel veel geleerd omtrent voeding, dieeten en ziektebeelden. Na 5 jaar in een ziekenhuis te hebben gewerkt, ben ik aan een uitdagende functie toe. Ik was nog student toen ik begon, maar door de crisis is het moeilijk om een baan te vinden in de financiele wereld.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de leukste baan die ik ooit heb gehad
secretaresse poli heelkunde/chirurgie (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH7 oktober 2013
in de ochtend opstarten van het spreek uur was erg leuk het contact met de mensen was erg leuk
Pluspunten
afwisseld werk
Minpunten
te veel gestook
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Haaglanden Medisch Centrum. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 23 reviews
59
47
37
20
10

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Haaglanden Medisch Centrum gesorteerd op locatie