Haaglanden Medisch Centrum Reviews

Alle 26 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eenzijdig bestuur
Specialistisch Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Westeinde25 september 2019
Mooie carrière opgebouwd. Helaas doordat strategie gericht is op level 1 ziekenhuis in binnenstad betekent dat rest locaties als ondergeschikt worden beschouwd en worden uitgekleed. Personeel moet zich schikken in concentratiedrift die ver wordt doorgetrokken ten koste van hun afdelingen. Heel Bronovo weg zelfs is doodzonde. Westeinde is nu overbelast.
Pluspunten
Veel carrière kansen
Minpunten
Totaal geen oog voor verpleegkundigen en vraag van patiënten voor lokale zorg
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Poli chirurgie doktersassistent
Doktersassistente (voormalige medewerker) –  Den Haag23 juli 2019
Na 5 maanden werken als doktersassistente op de polikliniek chirurgie Bronovo, besloten om weg te gaan. Vaste kliek waar je niet tussen komt. Werd gewoon genegeerd. Probleem was bekend, maar werd niets mee gedaan.
Minpunten
Hierarchie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot team dat elke dag van samenstelling verandert
Secretaresse/administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Den haag3 februari 2019
stress bestendig, flexibel zijn en prioriteiten stellen. Dat is de kern van deze baan als secretaresse van de Spoed Eisende Hulp
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende werkplek
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Den Haag Centrum28 december 2018
Leuke collega`s, veel uitdaging op werk. Mogelijkheden om door te groeien als verpleegkundige.
Pluspunten
Uitdaging, doorgroeimogelijkheden, collega`s, binnenstadsziekenhuis
Minpunten
Sterk verouderd gebouw
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke ervaring
Stage Voedingsassistente (voormalige medewerker) –  Den Haag2 augustus 2018
ik had de functie van voedingsassistent, dat was wel niet de functie wat ik wou voor mijn stage maar ik ben blij dat ik die kans toch heb gekregen om daar stage te lopen als een voedingsassistente
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk sfeer
Senior Financial Medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag10 juli 2018
Goede collega's en goede werksfeer en doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever, maar mis uitdaging en zelfstandigheid in mijn functie
Doktersassistente (huidige medewerker) –  Den Haag en Leidschendam4 februari 2018
Zie hierboven. Prima werkgever, maar mis uitdaging en zelfstandigheid in mijn functie.
Pluspunten
Goede (secundaire) arbeidsvoorwarden
Minpunten
Geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn ziekenhuis om in te werken
Office Manager/medisch secretaresse (huidige medewerker) –  Den Haag19 augustus 2017
Een typische dag op het werk is hectisch, nooit hetzelfde. Leuke collega's en er heerst een familiaire sfeer. Sinds verandering in het management gaat deze sfeer helaas wel wat verloren. Omdat ik verschillende functies heb gehad binnen het HMC heb ik veel (medische) kennis opgedaan en verschillende vaardigheden ontwikkeld. In mijn functie zijn er helaas beperkte doorgroeimogelijkheden op het punt waarop ik mij bevind. Voor junior secretaresses bied het HMC wellicht meer kansen en uitdaging.
Pluspunten
goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
minder feeling met personeel
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werk omgeving
Bedden centrale (voormalige medewerker) –  Den Haag7 juni 2017
Collegas waren super gezellig en hulpzaam. Ik heb veel geleerd tijdens het werk en veel ervaring opgebouwd
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
Late dienst
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke recepten
Aothekersassistente (voormalige medewerker) –  Den Haag28 maart 2017
Bij HMC werk je in het ziekenhuis dus is net weer iets anders en meer uitdagender dan in openbare apotheek
Pluspunten
uitdagend
Minpunten
diensten
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was toen een prima werkgever
eerse mederwerker (voormalige medewerker) –  bronovo15 februari 2017
goed samengewerkt

was toen een prima werkgever

was prima heb er lang gewerkt

met veel mensen gewerkt

moest elk jaar weer nieuwe mensen begeleiden

klein ziekenhuis
verder weet ik niet
Pluspunten
leuke collega"s
Minpunten
weet niet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gedegen bedrijf met een toekomst visie
Coördinator Hotel Service (huidige medewerker) –  Den Haag18 januari 2017
Aanvankelijk leuke functie maar door fusie en reorganisatie minder.
Pluspunten
Zelfstandige functie
Minpunten
Niet flexibel in werktijden vakantie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk tot goed ziekenhuis
Hartfunktielaborant (voormalige medewerker) –  Den Haag7 oktober 2016
Goed ziekenhuis in een wat gedateerd jasje, welke aan modernisering toe is. Hier wordt nu hard aan gewerkt.
Er zijn op dit moment verschillende verbouwingen aan de gang.
Pluspunten
Goede zorg
Minpunten
Verouderde apparatuur
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een ziekenhuis met hart voor de patient.
Intensive care verpleegkundige (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH8 december 2015
Een ziekenhuis met bijzonder vriendelijke sfeer en aandacht voor de patient.
Pluspunten
Een ziekenhuis waar een goede werksfeer is met diverse diciplines
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Observation
Observer (voormalige medewerker) –  Den Haag10 november 2015
Most of my work experience was not practiced on a long period of time and some was unpaid.

I only attended one session with a clinical psychologist due to the confidentiality of the job and i observed how the psychologist treated and interacted with the patient. In addition i interviewed the psychologist and i learned that the hardest part of the job was keeping up a barrier between professional attitude and emotions. However the best part of the job is helping individuals that struggle on a daily basis with mental disorders.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig en druk
Leerling Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH26 augustus 2015
hele gezellige collega's
geen 1 dag is het zelfde.
veel drukke en leuke dagen
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
korte rustige diensten
Beveiligingsbeambte/Groepsleider/Planner (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH21 juli 2015
diensten waren te kort een om goede beoordeling achter te laten. Ik werkte daar alleen en moest 1x per uur een ronde lopen langs de afdelingen.
Pluspunten
goed bereikbaar
Minpunten
te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Avondhoofdverpleegkundige alle afdelingen (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH10 april 2015
Uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, vraagt veel improvisatievermogen en gedegen medische kennis
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer
chauffeur gereden (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH12 januari 2015
Ik heb hier 2 jaar met erg veel plezier gewerkt en had zeer fijne collega`s die als het nodig was altijd voor je klaarstonden als ik eens een beetje verlaat was
Pluspunten
gratis koffie en thee
Minpunten
management
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Multiculturele, hectische gezellig ziekenhuis!
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH29 augustus 2014
Een typische dag die ik hier heb meegemaakt is; druk, gezellig, leerzaam. Ik heb hier vooral geleerd om met de multiculturele mensen om te gaan die geen Nederlands spreken en de bijbehorende culturen van de patiënten. Erg interessant!! Het is een heel leuk ziekenhuis, waar je gemakkelijk collega's leert kennen
Pluspunten
goed te bereiken met OV, multicultureel, gezellig, leerzaam, hectisch, alle rangen en standen als patiënt
Minpunten
moeilijk communiceren met mensen die geen Nederlands spreken
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 15Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Haaglanden Medisch Centrum. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 26 reviews
59
47
38
22
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Haaglanden Medisch Centrum gesorteerd op locatie