H&M Reviews

152 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 7.216 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Platte organisatie, waar jezelf kunt zijn
Storemanager (huidige medewerker) –  Groningen9 januari 2020
Een goed internationaal bedrijf met talloze doorgroeimogelijkheden. Je wordt hier gerespecteerd om wie je bent en krijgt genoeg mogelijkheden om te leren. Daarnaast erg sterk in de prijs/ kwaliteit verhoudingen qua kleding en beeldbepalend hierin. Een voorloper qua omgang met het milieu. Vanaf de grondstoffen tot aan het eindproduct op een zo'n conscious mogelijke manier te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel oke
Sales advisor (huidige medewerker) –  Eindhoven6 december 2019
Het is een stressvolle baan en je moet onder druk kunnen werken...
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Toffe baan
Sales advisor (voormalige medewerker) –  Alkmaar4 december 2019
Prima baan, gezellig team. Wel heel karig salaris vond ik
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vreselijk
Sales advisor (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 november 2019
Letterlijk iedereen kan manager worden bij de H&M en dan heb ik het over de meest onopgeleide mensen die er zijn en totaal geen verstand van wat dan ook hebben. Vreselijk bedrijf.
Collega's leuk, managers onervaren, jong en respectloos.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb daar hoe ik in de druk bij de kassa om kan gaan!
Verkoper (voormalige medewerker) –  Veenendaal5 november 2019
H&M is een leuk plaats waar iemand contact met veel mensen kan maken en waar goed samenwerken met collega’s!
Ook een gezellig plek om te werken!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
produktieve maar soms stressvolle omgeving
Call center medewerkster (voormalige medewerker) –  Maastricht1 november 2019
Produktieve maar soms stressvolle werkomgeving met veel gebruik van verschillende talen.
Pluspunten
gratis ijsjes met warm weer
Minpunten
weinig kansen om je op te werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  weekend hulp24 oktober 2019
wat ik van mijn vorige banen heb kunnen ervaren en mee heb gekregen is dat het vooral erg belangrijk is dat er een gezellige en goede werksfeer aanwezig is. wat ik van deze functie verwacht is klant contact en een goede mogelijkheid om me zelf te kunnen ontwikkelen
Pluspunten
leuke sfeer
Minpunten
slechte begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne inwerking & behulpzame collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum6 oktober 2019
Bedrijf bied mogelijkheden voor jonge mensen die door willen groeien.
Het werk is afwisselend en het werktempo is hoog.
Er word veel zelfstandig gewerkt , elke dag is anders.

-uur loon is vrij laag
-reiskosten worden niet vergoed
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Absoluut geen aanrader
Callcenter medewerker (huidige medewerker) –  Maastricht30 september 2019
Ik werk er momenteel nog maar ben al op zoek naar iets anders! Het is echt geen aanrader. Bij de training had ik al willen stoppen omdat iedereen alleen maar negatieve feedback kreeg. Niet echt heel erg motiverend als je het mij vraagt. Ik had gehoopt dat het na de training beter zou worden maar dat is zeker niet het geval. Er zijn een paar uitzonderingen maar wat een negatieve mensen allemaal.
Pluspunten
Je krijgt korting bij H&M
Minpunten
Negatief, vriendjes politiek
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snelgroeiend bedrijf
Floormanager Fulltime (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 september 2019
Groot, snelgroeiend bedrijf waar de omzetten behalen voorop staat
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Sales Advisor (huidige medewerker) –  Groningen (provincie)6 september 2019
Prima bedrijf als weekend kracht. Leuke collega's. Veel werk
Pluspunten
Korting.
Minpunten
Lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk, prive balans niet goed.
Visual Merchandiser (voormalige medewerker) –  Nederland14 augustus 2019
Super leuke collega's. Heel hard werken voor weinig geld, de verwachtingen liggen te hoog naar werknemers. Als je verder wil doorgroeien kun je weinig prive leven hebben, en moet je een aantal jaren veel inleveren als je al komt wat je wilt bereiken.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos bedrijf om voor te werken
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Zwolle10 augustus 2019
Mijn fout is geweest dat ik er te lang ben blijven plakken..management was/is erg slecht..vriendjespolitiek. je word aan t lijntje gehouden. Doorgroeien krijg je nauwelijks de kans voor..geen tijd blabla druk druk maar toch blijven beloven.. Keihard werken, geen waardering. Afscheid was een lachertje ongelooflijk stank voor dank. Bah.je bent een nummertje en je stelt geen hol voor.
Doe.het.niet
Was deze review waardevol?Ja 16NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De kap maakt de monnik niet
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 juli 2019
Voordat je bij de H&M gaat solliciteren (vooral in de grote steden), adviseer ik je om 2 keer na te denken.
Ik begon mijn baan bij de H&M in Amsterdam, de eerste paar werkdagen waren zalig en de team was enthousiast. Ik begon te werken naast mijn studie met een 5 tot 12 uren contract. Na een aantal weken werken begonnen een aantal mensen het bedrijf te vertrekken en werd de werkdruk en de planning drastisch aangepast (vanwege de hoge werkdruk en de abrupte management). Ik werd geacht om tijdens mijn vakanties 40/45 uren te werken, waarop ik met twijfel wel ja op heb gezegd. Met de loop van tijd werden er ook collega’s van andere filialen ook aangenomen vanwege een tekort aan sollicitanten en een ongeorganiseerde management.

Hoe dan ook: Ik kan zo doorgaan tot je er bij neer valt, maar het punt is: ze maken misbruik van je onschuld, je tijd en nemen je als werknemer niet serieus. Ik werd dan ook vaak ‘die jongen’ genoemd. Ik beloof het je: je zult er GEEN spijt van hebben!
Pluspunten
Eetgeld vanwege 10+ uren werken op een dag
Minpunten
10+ uren werken op een dag
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte werkgever
Visual Merchandiser (voormalige medewerker) –  Goes18 juli 2019
Er wordt verwacht dat je altijd maar klaar staat voor de werkgever en dat je geen privé leven mag hebben.
Pluspunten
geen
Minpunten
klein contract verdeelt over de hele week
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen werk/prive balans. Wel doorgroeimogelijkheden
Department Manager / Assistant Storemanager (huidige medewerker) –  Utrecht (provincie)15 juli 2019
Een aantal jaar in dienst geweest bij h&m. Als Sales advisor, manager en visual merchendiser wordt je onderbetaald. Ze hanteren het minimumloon voor Retail, maar het werk dat je doet is 10x zo zwaar als bij een wat kleinere Retail keten. Als bijbaan tijdens je studie raad ik het aan.

Als je door wil groeien zonder diploma's is het even een investering in jezelf. Met de werkervaring die je in de winkels op doet ben je erg gewild bij heel veel andere bedrijven.

Ik heb er persoonlijk geen spijt van, maar zou niet opnieuw nog is solliciteren.
Pluspunten
doorgroei
Minpunten
salaris, vriendjes politiek.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aan te raden
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Nieuwegein30 mei 2019
Heel erg slechte communicatie met werkgevers, ze behandelen je heel erg ongelijk en net zoals een hond. Functie is ook heel erg waardeloos en je leert niks in je werkveld, geen kans op doorgroeimogelijkheden. Ook heel erg één-tonig, je doet alleen hetzelfde niet variërend werk. Ook werk is erg onflexibel, ze houden geen rekening hoeveel uren je aangegeven hebt en nodig zou moeten hebben. Is erg hard fysiek werk, maar Uurloon is zelfs minder dan een happy meal, maar 3.78€.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles, wat aangegeven is
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega’s
Callcenter medewerker (huidige medewerker) –  Maastricht14 mei 2019
Veel onregelmatig werken. Zondag 150% €8,70 avondtoeslag netto
Pluspunten
Toeslag zondag en avond
Minpunten
Veel problemen met systemen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
H&m
Floor Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 mei 2019
Niks Bijzonders binnen H&m je kan niet door groeien
wat wel belangrijk was voor me
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Massaproductie
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Rotterdam8 april 2019
Als winkelmedewerker verdien je echt minimale. De cultuur vind ik heel onpersoonlijk en de managers vroegen te veel van je dan dat ik het waard vond…

Wel kreeg je altijd leuke aanbiedingen als werknemer.. jammer dat je alleen zo weinig betaald krijgt dat je er niet veel met die aanbiedingen kan doen omdat je het geld er niet voor hebt. Ben er zo snel mogelijk weg gegaan. De dames afdeling is gigantisch waardoor het altijd chaos is.

Wel was het digitaal module om ingewerkt te worden top.
Pluspunten
leuke aanbiedingen
Minpunten
laag salaris
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij H&M. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 7.216 reviews
52.258
42.468
31.528
2520
1442

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur