H&M Reviews

129 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.758 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geloven in msnsen
Store Manager (huidige medewerker) –  Arnhem1 maart 2019
Doorgroei mogelijkheden.
platte organisatie.
teamwork belangrijk
Pluspunten
teamwork
Minpunten
wisselende diensten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht bedrijf
Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 januari 2019
Het is een heel slecht bedrijf om voor te werken. Collega’s zijn vaak niet leuk en het hoofdkantoor is echt mensonterend.
Ik heb er heel lang voor gewerkt en het was allemaal stank voor dank. De werk druk is veelste hoog en vrij krijgen is bijna niet mogelijk.
Pluspunten
Slecht
Minpunten
Mensonterend.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collègues extraordinaires
Agent call center / Agent social media (voormalige medewerker) –  Gemeente Maastricht6 januari 2019
L'équipe est magnifique. Beaucoup à apprendre de n'importe qui travaillant dans la boîte.

Les managers étaient cependant en manque d'expérience et cela se ressentait. Plus le temps passait, plus celle-ci s'améliorait mais dû à mon expérience professionnelle précédente, je sentais qu'il y avait encore du chemin à faire.
Pluspunten
Les collègues
Minpunten
Le management
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Don't waste your time
Sales Assistant (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland6 december 2018
Started to work here a few months ago. Applied for a job as Visual Merchandiser, but could only get work as weekendhelp.

Motivated and dedicated to develop myself as a visual merchandiser I asked to get the chance to develop myself (I already had experience as a stylist). The answer I received: 'You don't know the company. First you need to work fulltime and be flexible during the week AND weekend. After that you will start the pre-traject of serveral months where you will be part of the VM team. Afterwards the 'real' traject starts for a period of ten weeks. When you've finished this you will be placed in a different store to work as a visual for several months. This means you will have to dedicate your whole life to H&M, always being available to their needs. It takes over more than a year to become a visual merchandiser.

Don't waste your time and believe whatever they promise you! The hourly rate is only €9,69, they want you to work whenever THEY need you, they're always difficult when you want a day off and the staff doesn't except you when you're the newbee.
Pluspunten
Nothing. You only get 20% discount in the H&M group stores (Monki, Weekday, Arket, Cos, &Other Stories)
Minpunten
Long days, low pay, disrespectful managers, 'vriendjespolitiek'
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en gezellige werkomgeving
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Veenendaal13 november 2018
Fijne en gezellige werkomgeving, elke dag afwisselend.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet zo leuk
Verkoper binnendienst (voormalige medewerker) –  Delft31 oktober 2018
De balans tussen werk en prive is ver te zoeken
Werkdruk is veelte hoog
Leuke collegas
Werk levert er veels tress
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
lange dagen geen provisie
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam11 oktober 2018
Met veel plezier hier gewerkt, veel ervaring opgedaan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht Binnenstad30 september 2018
Begin er niet aan. Je moet alles alleen doen en dat is veel. . Mensen worden gemanipuleerd . Managers zonder diploma's spelen de baas en hebben geen manieren. Je word mishandeld. Ze doen moeilijk als je ziek bent..je moet werken . Ze vragen veel en je krijgt maar 9.59 brutto per uur. Mensen die daar werken denken dat ze wat zijn en verwachten ook veel van je.
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kansloos bedrijf
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Dordrecht20 september 2018
Er heerst veel vriendjespolitiek, er wordt veel geroddeld over werknemers. H&M is zeer onzorgvuldig met betrekking tot administratie.

Belachelijk veel werk waar je niet eens erkenning voor krijgt en veel te weinig betaald. Er wordt van je verwacht dat als je 5 dagen per week op school zit, en nog lange dagen ook hebt, je de koopavond komt werken en heel het weekend. Dit zorgt er dus voor dat je 7 dagen per week moet bikkelen. Wanneer je aangeeft dat dit niet mogelijk is, is dit het antwoord dat je krijgt: "Dan moet je maar ontslag nemen".

BEGIN ER NIET AAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
h&m experienced
Sales Representative (voormalige medewerker) –  Philippine6 september 2018
Working at the shop of H&M was absolutely fantastic. new trends of clothing, shoes, bags, accessories, etc. colleagues were cool and full of spirits.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amsterdam
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 september 2018
Begin er niet aan. Je moet alles alleen doen en dat is best wel veel. Er is veel geroddel en alles is stank voor dank. Mensen worden gemanipuleerd en eindstand zit je met burn out klachten thuis.
Minpunten
Begin er niet aan
Was deze review waardevol?Ja 21NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onbehulpzaam en slechte hulp
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven28 augustus 2018
De collega's helpen niet met de dingen dat je moeilijk vind of nog niet snapt. En de werkschema/rooster is onduidelijk en ze houden er niet aan
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig afwisselend werk dicht bij huis
Sales medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 augustus 2018
Werken met klanten goederen opruimen inruimen je ben heel de dag bezig met veel collega’s
Minpunten
Lange werktijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoe ik het vond bij de h&m
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Tilburg16 mei 2018
ik heb veel geleerd bij de h&m hoe ik met klanten moet om gaan hoe het gaat bij de paskamer. Allen mensen die daar werkte waren allemaal respectvol tegen iedereen heb niks slechts te zeggen.
Pluspunten
gratis lunche en ze waren heel respectvol
Minpunten
het was gewoon niks voor mij
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig, zechtvaardig,waardering, kennis van de mode
Manager Operations (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)14 mei 2018
Een hele gezellige bedrijf om voor te werken met goeie voorwaarden.
Pluspunten
waardering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
opsomming van h&m
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  purmerend14 mei 2018
Goede doorgroeimogelijkheden.
Teamwork.
Verschillende trainingen.
Flexibele werktijden.
Ongewaardeerd.
Lage salaris.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk team
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Zwolle3 mei 2018
afwisselende baan met veel sociaal contact en waar je veel kunt leren.
Pluspunten
minder werken in rustige periodes
Minpunten
vaak op zaterdag werken waardering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitleg
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Eindhoven29 april 2018
Hennes en Maurtz is een groot bedrijf waar je heel veel van kan leren bijv; Matchen, Doorgroeien, Samen werken en op hogen tempo werken.
Pluspunten
Leuke collega's en veel dingen kun je daar leren
Minpunten
onregel matig werken en te ver van huis.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken
Donderdag/zaterdaghulp (voormalige medewerker) –  Heerlen23 april 2018
Ik vond het werk op zich leuk, maar er werkten toen te veel mensen om te kunnen zeggen dat het leuk was. Ik persoonlijk werk liever met een kleiner team waarvan je weet wat je aan elkaar hebt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Divers, bruisend bedrijf.
Sales-Advisor | Hennes & Mauritz (huidige medewerker) –  Enschede23 april 2018
Hoog tempo, klant ligt altijd centraal.
veel doorgroeimogelijkheden.
Creatieve en dynamische werkomgeving
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij H&M. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 5.760 reviews
51.839
42.042
31.232
2370
1277

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,8Bedrijfscultuur